pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka No, pa da pokažem nekaj slikica naše nove dnevne: pa tole bi prosila,če zamenjate na seznamu, hvala!!! pocka, hudoooooooooooooo, res mi je ful všeč, sploh ko mate tok kamna. Dej spomni me, a je to novogradnja ali ste kaj obnavljali? Mi je všeč ta stil, pa parket je noro dober. Te bom čez kak mesec vprašala, kako ti je všeč, če se ti kej fejst prah pozna Mi imamo tudi temnejši parket, sicer ne tako temen, pa so me ful strašili, kako grozno se bo prah poznal. Ker pa imamo mat parket (ni sijajno lakiran) se pa prah ful dobro skrije, nič ga ni videt ne, tole je del hiše mojih staršev,,midva pa imava eno etažo,ki sva jo zdaj končno porihtala kot se zagre, do zdaj smo bili bolj po cigansko, tisto iz kamna je pa moj oči sam delal, ko je bil še med nami, ...po tleh so pa ploščice in meni tudi moja mama pravi,da nam bo še žal,ker smo si take izbrali, ampak zaenkrat se mi ne zdi,da bi se grozno poznalo gor, no, nič več, kot se mi pozna notri po sobah ...sicer pa itak vsako jutro najprej posesam,ker imamo psa in so dlake povsoood
< Sporočilo je popravil pocka -- 8.8.2009 8:02:57 >