Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 12:54:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Grem malo pospravljati...pridem kaj mimo, bom F5 stisnila, če ste kaj novega napisale..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:19:55
|
|
|
|
trezika
|
Evo Kokica...meni lahko odgovoriš, če veš.... Kje na netu lahk dol potegnem kakšne otroške pesmice?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:30:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo Kokica...meni lahko odgovoriš, če veš.... Kje na netu lahk dol potegnem kakšne otroške pesmice? na Partis.si...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:38:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo Kokica...meni lahko odgovoriš, če veš.... Kje na netu lahk dol potegnem kakšne otroške pesmice? Jaz sem kar z muleta vlekla dol. Vse kar sem hotla, sem našla tam. A že pesmice poslušate?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:38:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Včeraj pa ste imele težave, ne? http://www.vecer.com/clanekzan2009080705458194 Se ti fajn zdi? Ja, res je. Nekaj časa ni blo dostopa. so vam pridelke kradli..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:39:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo Kokica...meni lahko odgovoriš, če veš.... Kje na netu lahk dol potegnem kakšne otroške pesmice? Jaz sem kar z muleta vlekla dol. Vse kar sem hotla, sem našla tam. A že pesmice poslušate? mi tudi..že 2 meseca....mur, mur, mur...murenčki....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:43:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Včeraj pa ste imele težave, ne? http://www.vecer.com/clanekzan2009080705458194 Se ti fajn zdi? Ja, res je. Nekaj časa ni blo dostopa. so vam pridelke kradli.. Men že ne. Jaz nič ne kmetujem. Kje mam pa čas še za to...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:44:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo Kokica...meni lahko odgovoriš, če veš.... Kje na netu lahk dol potegnem kakšne otroške pesmice? Jaz sem kar z muleta vlekla dol. Vse kar sem hotla, sem našla tam. A že pesmice poslušate? mi tudi..že 2 meseca....mur, mur, mur...murenčki.... Nika ima pa najraje, ko ji jaz pojem in to Ena mala račka šla je na potep... Kar cepeta zraven!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:45:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
¸najaa, kaj pa potem delaš na FB?...samo bereš...pa slike gledaš...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:45:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
te pesmice pa ne poznam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:48:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
grem kosilo kuhat, pa V. nahranit...lepo bodite...se zvečer kaj oglasim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:51:19
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo Kokica...meni lahko odgovoriš, če veš.... Kje na netu lahk dol potegnem kakšne otroške pesmice? na Partis.si... hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:52:38
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo Kokica...meni lahko odgovoriš, če veš.... Kje na netu lahk dol potegnem kakšne otroške pesmice? Jaz sem kar z muleta vlekla dol. Vse kar sem hotla, sem našla tam. A že pesmice poslušate? hvala tudi tebi.... pikica ma ful rada če ji pojem ampak mami idej zmanjkuje... sn že ko ena pokvarjena plošča bi se rada kaj novega naučila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:58:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ¸najaa, kaj pa potem delaš na FB?...samo bereš...pa slike gledaš... ja saj pa ni sam kmetija za obdelovat, noooo. marsikaj zanimivega je. pridi pogledat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 13:59:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pesmice pa ne poznam... ena mala račka šla je na potep, daleč čez 9 gora, mama kliče ga ga ga, ena račka je doma. pol pa dve mali rački...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 14:03:23
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pesmice pa ne poznam... ena mala račka šla je na potep, daleč čez 9 gora, mama kliče ga ga ga, ena račka je doma. pol pa dve mali rački... hvala za idejo.....jst pa ji pojem.....vsaka zvezda na nebu zamiži, teta luna prikima se zasmeji.....in tako naprej...... račka je pa od romane kranjčan a ne.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 14:18:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Grrr, vse napišem pa mi napiše Sorry Ne pišem več, pišem zvečer dalje. Grem glasovat zdaj za našega Jureta in ostale sončke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 15:32:14
|
|
|
|
helimaša
|
kaj je to feliša......zdej smo že na drugo mesto padli.....WTF???????!!!!!!!!KR NEKI!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 15:33:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj je to feliša......zdej smo že na drugo mesto padli.....WTF???????!!!!!!!!KR NEKI!!!!! Nas je Tjašika kar konkretno šišnila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 15:52:53
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj je to feliša......zdej smo že na drugo mesto padli.....WTF???????!!!!!!!!KR NEKI!!!!! Nas je Tjašika kar konkretno šišnila pa to ne morš vrjet......kr naenkrat.....še zjutri je biil Jurči prvi......zdej pa Tjaša......in potem ena Olga al pa še una tadruga neki komentirata.....ma dej nej kje drgje to pošlihtata......grrrrr......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 16:12:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pesmice pa ne poznam... ena mala račka šla je na potep, daleč čez 9 gora, mama kliče ga ga ga, ena račka je doma. pol pa dve mali rački... hvala za idejo.....jst pa ji pojem.....vsaka zvezda na nebu zamiži, teta luna prikima se zasmeji.....in tako naprej...... račka je pa od romane kranjčan a ne..... Ne vem, od koga je. Od nas vseh.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 16:22:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj je to feliša......zdej smo že na drugo mesto padli.....WTF???????!!!!!!!!KR NEKI!!!!! Nas je Tjašika kar konkretno šišnila pa to ne morš vrjet......kr naenkrat.....še zjutri je biil Jurči prvi......zdej pa Tjaša......in potem ena Olga al pa še una tadruga neki komentirata.....ma dej nej kje drgje to pošlihtata......grrrrr...... Je bilo kar nekaj glasov razlike,zdaj je pa že skor Jure entolk za njimi.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 16:26:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj je to feliša......zdej smo že na drugo mesto padli.....WTF???????!!!!!!!!KR NEKI!!!!! Nas je Tjašika kar konkretno šišnila pa to ne morš vrjet......kr naenkrat.....še zjutri je biil Jurči prvi......zdej pa Tjaša......in potem ena Olga al pa še una tadruga neki komentirata.....ma dej nej kje drgje to pošlihtata......grrrrr...... Je bilo kar nekaj glasov razlike,zdaj je pa že skor Jure entolk za njimi. ja saj je jasno, da gre tukaj za goljufijo... brezveze no... sem kar žalostna...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Prehranski dodatkiMichonne RRAli dajete otrokom prehranska dopolnila?Da (
63%)
Ne (
16%)
Občasno (
21%)
Število vseh glasov: 19Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!