Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 16:27:52
|
|
|
|
Najaa
|
spps sem vidla, da si dala na forum. Super si!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 16:33:13
|
|
|
|
Najaa
|
Vprašanje za uporabnice dud MAM: Nika ima dudo 0-7 mesecev, pa s emi zdi že tak majhna. Tud ko jo ima v ustih (tisti redki trenutki, ja :)) s emi zdi, kot da bi jo celo dala v usta, s tisto plastiko vred. A bi ji mogla večjo kupit? Bom dala vprašanje tudi tja, pa odg. kjerkoli. :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 16:51:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps sem vidla, da si dala na forum. Super si! malo tu malo tam upam,da bo kaj koristi Upam,da ostale ne bodo jezne,ker sem pač se osredotočila na felišinega Jureta...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 17:24:14
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps sem vidla, da si dala na forum. Super si! malo tu malo tam upam,da bo kaj koristi Upam,da ostale ne bodo jezne,ker sem pač se osredotočila na felišinega Jureta... klikamo za Jureta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 18:32:34
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri NIKICA PIKICA...vse naj naj naj za prvega pol leta ANŽE in TOMAŽ...vse naj naj za 7 mini svečk Pa to ni res! BRAVO!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 19:23:33
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Net mi trokira... grem pod tuš in spat preden živčnega fašem NOČKO DRAGE MOJE NOČKO!!! Sigurno greš spet!
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 7.8.2009 19:24:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 19:25:32
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
vse naj naj naši Nikici pikici in najinim bavcem Tomažu in Anžetu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 19:47:17
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* vse naj naj naši Nikici pikici in najinim bavcem Tomažu in Anžetu čestitke vsem trem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:19:54
|
|
|
|
trinity22
|
ohhh, samo en dan me ni bilo sem pa smo že na tretjem delu, bravo čveke kaj pa zdaj to z Juretom pomeni, joj sem jezna, danes sem že galsovala, jutri spet ... ima da zmaga nič ne bom komentirala za nazaj, ker grem gledat film ... lepo bodite
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:43:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj je to feliša......zdej smo že na drugo mesto padli.....WTF???????!!!!!!!!KR NEKI!!!!! Nas je Tjašika kar konkretno šišnila pa to ne morš vrjet......kr naenkrat.....še zjutri je biil Jurči prvi......zdej pa Tjaša......in potem ena Olga al pa še una tadruga neki komentirata.....ma dej nej kje drgje to pošlihtata......grrrrr...... pa dajjjj, jaz ne morem verjeti...kaka umazana igra....fujjjj!!!! Sem zelo razočarana na takimi ljudmi....Joj, ne vem no kaj naj rečem....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:43:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vprašanje za uporabnice dud MAM: Nika ima dudo 0-7 mesecev, pa s emi zdi že tak majhna. Tud ko jo ima v ustih (tisti redki trenutki, ja :)) s emi zdi, kot da bi jo celo dala v usta, s tisto plastiko vred. A bi ji mogla večjo kupit? Bom dala vprašanje tudi tja, pa odg. kjerkoli. :) mi jo imamo...pa sploh nisem pomislila, da bi mu večjo kupila...je kar zadovoljen z njo, kadar jo ima..pa to je res zelooo redko...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:43:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Net mi trokira... grem pod tuš in spat preden živčnega fašem NOČKO DRAGE MOJE NOČKO!!! Sigurno greš spet! Kaj je? Sem trofla, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:45:17
|
|
|
|
pocka
|
Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti
< Sporočilo je popravil pocka -- 7.8.2009 20:47:04 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:46:24
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša kaj je to feliša......zdej smo že na drugo mesto padli.....WTF???????!!!!!!!!KR NEKI!!!!! Nas je Tjašika kar konkretno šišnila pa to ne morš vrjet......kr naenkrat.....še zjutri je biil Jurči prvi......zdej pa Tjaša......in potem ena Olga al pa še una tadruga neki komentirata.....ma dej nej kje drgje to pošlihtata......grrrrr...... pa dajjjj, jaz ne morem verjeti...kaka umazana igra....fujjjj!!!! Sem zelo razočarana na takimi ljudmi....Joj, ne vem no kaj naj rečem.... zato se jaz ne grem teh stvari,ker pol sem samo živčna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:47:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps sem vidla, da si dala na forum. Super si! malo tu malo tam upam,da bo kaj koristi Upam,da ostale ne bodo jezne,ker sem pač se osredotočila na felišinega Jureta... KJE???? Iščem in ne najdem????? Plis....Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:48:20
|
|
|
|
pocka
|
ne boste verjele...zdaj pride moj v dnevno in vpraša,če pico naročimo ....odgovor je bil???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:48:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti Jaz pa ne kapiram to v zvezi s pizzo??? Super za programe!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.8.2009 20:49:34 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:55:11
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti Jaz pa ne kapiram to v zvezi s pizzo??? Super za programe! nisi dovolj na tekočem , me malo hecajo,ker jo imam že od nosečnosti skoraj vsak drugi dan za večerjo...no saj žeprej sem jo fuuul jedla, ampak zdaj mi pa res že skozi uhe gleda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:57:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti Jaz pa ne kapiram to v zvezi s pizzo??? Super za programe! nisi dovolj na tekočem , me malo hecajo,ker jo imam že od nosečnosti skoraj vsak drugi dan za večerjo...no saj žeprej sem jo fuuul jedla, ampak zdaj mi pa res že skozi uhe gleda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 20:59:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps sem vidla, da si dala na forum. Super si! malo tu malo tam upam,da bo kaj koristi Upam,da ostale ne bodo jezne,ker sem pač se osredotočila na felišinega Jureta... KJE???? Iščem in ne najdem????? Plis....Hvala! http://www.ringaraja.net/forum/Prosim_za_Klik/m_4399674/tm.htm tukaj sem dala link,sam ni kaj nič odziva,ker se je treba registrirat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:02:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps sem vidla, da si dala na forum. Super si! malo tu malo tam upam,da bo kaj koristi Upam,da ostale ne bodo jezne,ker sem pač se osredotočila na felišinega Jureta... KJE???? Iščem in ne najdem????? Plis....Hvala! http://www.ringaraja.net/forum/Prosim_za_Klik/m_4399674/tm.htm tukaj sem dala link,sam ni kaj nič odziva,ker se je treba registrirat BRAVO, spps!!! Dobra si! Pokazala si voljo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:03:08
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Evo mi smo doma, sam ne za dolgo, so se nam plani spremenil in gremo v nedeljo spet na morje, no midve z Tjašo, ker ati mora delat Tak da mogoč mogoč mogoč prideva na piknik, če mi ga uspe obrnit seveda če lahk. aha pa še Jure je dobil moj glas
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:03:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti Jaz pa ne kapiram to v zvezi s pizzo??? Super za programe! nisi dovolj na tekočem , me malo hecajo,ker jo imam že od nosečnosti skoraj vsak drugi dan za večerjo...no saj žeprej sem jo fuuul jedla, ampak zdaj mi pa res že skozi uhe gleda a tako! Ne, tega pa res nisem vedela..sem že mislila, da imate doma pizzerio ali da delaš v kaki...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:11:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps sem vidla, da si dala na forum. Super si! malo tu malo tam upam,da bo kaj koristi Upam,da ostale ne bodo jezne,ker sem pač se osredotočila na felišinega Jureta... KJE???? Iščem in ne najdem????? Plis....Hvala! http://www.ringaraja.net/forum/Prosim_za_Klik/m_4399674/tm.htm tukaj sem dala link,sam ni kaj nič odziva,ker se je treba registrirat BRAVO, spps!!! Dobra si! Pokazala si voljo! saj na FB je tud link,pa Najaa ga je tud prilepla,sam folk neki štrajka. Pa mal sem se šetala prej po forumu,ko mam tak super podpis
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:11:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti Jaz pa ne kapiram to v zvezi s pizzo??? Super za programe! nisi dovolj na tekočem , me malo hecajo,ker jo imam že od nosečnosti skoraj vsak drugi dan za večerjo...no saj žeprej sem jo fuuul jedla, ampak zdaj mi pa res že skozi uhe gleda a tako! Ne, tega pa res nisem vedela..sem že mislila, da imate doma pizzerio ali da delaš v kaki... Glede na prakso,bi jo komot odprli
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Menjanje postelnjinepetruskaKako pogosto menjate postelnjino?enkrat tedensko (
18%)
enkrat an 14 dni (
42%)
enkrat mesečno (
33%)
enkrat na dav meseca (
4%)
redkeje kot na dva meseca (
3%)
Število vseh glasov: 387Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!