|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
5.8.2009 23:01:29   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Jah, mame smo še posebej cmeraveuser posted image user posted image user posted image Joj, jaz še danes ne dojamem da sem MAMA... mogoče dojamem ko me bo T. zavestno tako poklical.....
Me zanima kako bom dans ponoč spala heheuser posted image

A popadke čutiš? user posted image user posted image user posted image
user posted image
Ne... skorajuser posted image user posted image user posted image  

Aaaaaaaaaaa, kok dober smajliuser posted image

user posted image  

< Sporočilo je popravil sayuri -- 5.8.2009 23:02:19 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
5.8.2009 23:05:15   
kaja02

BELJAKOVINSKA DIETA

PREPOVEDANE JEDI: kruh, riž, krompir,sladkarije, ocvrte jedi

Zajtrk: sadje- katerokoli

Dop.malica- jogurt, ali skutka, ali sir- vse manj masno

Kosila: vse vrste mesa-kuhanega ali pečenega, vse vrste zelenjave in solat

Pop.malica- isto kot dopoldanska, lahko tudi sadje

Večerja: hrenovka,salama+solata, ali zrezek+solata, ali kaj mlečnega

Iz dovoljenih živil si sestavite jedilnike.Po 18 uri ne jejte več.Popijte dosti tekočine.
Če vas zagrabi lakota pojejte sadje.Jesti morate 5x na dan.
Priporočljivo je kislo zelje in repa, ker sta dobra za prebavo.Jogurte, skutke in sire jejte lahke z manj maščobe.Pa kakšna telovadba ne bo odveč.
pa po 1 mesecu stroge B diete je treba narest premor, ker so zaradi ogromnih količin beljakovin ledvice močno obremenjene. Ko začutite bolečine v predelu križa, oz. ledvic, takoj prenehat s to dieto.

erin- pa vidim, da obvladaš kr dost jezikovuser posted image , baje je najboljši taščinuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
5.8.2009 23:07:47   
kaja02
sayuri- ful lepi čeveljci, sem jih že na mami gledala, pa ima naša nogico št.20, pa bolj močno, tako, da ne pride v poštevuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
5.8.2009 23:08:56   
Erin
Uuuuuuuuu Kaja, hvala, super si..user posted image si bom shranila.. a pa en mesec traja?? user posted image Jah no bomo vidl.. kaj pa drugi kaj pravijo o njej? Pomaga?

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
5.8.2009 23:10:52   

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

sayuri- ful lepi čeveljci, sem jih že na mami gledala, pa ima naša nogico št.20, pa bolj močno, tako, da ne pride v poštevuser posted image

ja mamai ka še ne moreš spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
5.8.2009 23:14:32   
kaja02
baje da pomaga, vsaj kg grejo dol ( so kolegice rekle), po obsegu pa ne vem, ker nobena nima glih težav na riti in bokih! pa baje so rezultati že v nekaj dneh (mislim, da 2-3); za zajter pa lahko ješ tudi mleko z ovsenimi kosmiči

traja pa tako dolgo, dokler se je držiš; sem brala en članek od ene iz rr, ko je s to dieto shujšala 36kg v dobrih 5m;

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
5.8.2009 23:15:44   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: cita

ja mamai ka še ne moreš spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne, čakam na atijauser posted image , pa ti??

že mala spi?

saj res, a ti tud podoživljaš porod( čestitke za 6m)user posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 5.8.2009 23:17:20 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
5.8.2009 23:16:51   

že mala spi?

tudi čakam atijauser posted image user posted image ...naša mala spi ko polhekuser posted image user posted image pridna recimo no ampak ok sej bo...sej veš da ne sme bit preveč pol je lahka men dolg čas...

pa kako kaj tvoji??fulll lepe slikce...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
5.8.2009 23:17:26   
Erin
Kaj pomagajo kg če ne gre obseg dol..jaz bi rada moje hlače na rit spravlauser posted image user posted image user posted image

Me mika ampak.. že brez sladkega je user posted image kaj šele brez krompirja in riža ki ju obožujemuser posted image ... bom probala mogoče, nekoč... za kak teden dva...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
5.8.2009 23:20:27   
kaja02

že mala spi?

tudi čakam atijauser posted image user posted image ...naša mala spi ko polhekuser posted image user posted image pridna recimo no ampak ok sej bo...sej veš da ne sme bit preveč pol je lahka men dolg čas...

hvala, hvala, kr rastemuser posted image user posted image

eh moje sta po starem, tamala kr naprej lavfa jo komaj lovim, pa mislim, da je križanc z opico, ker kr naprej nekam pleza; tavečja pa je pojem zase, jo tako trga, da me je že kr strah pubertete, kaj šele bouser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
5.8.2009 23:23:35   

že mala spi?

hvala, hvala, kr rastemuser posted image user posted image

eh moje sta po starem, tamala kr naprej lavfa jo komaj lovim, pa mislim, da je križanc z opico, ker kr naprej nekam pleza; tavečja pa je pojem zase, jo tako trga, da me je že kr strah pubertete, kaj šele bouser posted image

tole trganje mi je znano naša Laura je vedno hujša upajmo na bolje če ne pa se bova srečali kje mislim sej veš kje Made in Vojnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
5.8.2009 23:23:43   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kaj pomagajo kg če ne gre obseg dol..jaz bi rada moje hlače na rit spravlauser posted image user posted image user posted image

Me mika ampak.. že brez sladkega je user posted image kaj šele brez krompirja in riža ki ju obožujemuser posted image ... bom probala mogoče, nekoč... za kak teden dva...

ti sporočim čez kak teden ali dva, če grejo cm tudi kej dol; začnem v ponedeljek, ker v nedeljo praznujemo, pa morem torto jestuser posted image , potem pa štartam; pa jst bi tud rada hlače gor spravla, sej si jih že lahk, sam se ne smem vsest, ker lahk gumb odleti, pa še tazadnjo pokažem, ko se bo šiv razparuuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
5.8.2009 23:25:02   
kaja02
torej Vojnik vabi, sem že z eno nogo tam!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
5.8.2009 23:38:42   

torej Vojnik vabi, sem že z eno nogo tam!!!

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
5.8.2009 23:41:24   
kaja02
nič, moj prišu, grem spatuser posted image !

lahko noč punce in otročki, lepe sanje!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
6.8.2009 7:07:31   
sayuri
Tilen, vse najboljše in najlepše za prvi rojstni dan. NAj sonček današnji dan nariše samo zate.

user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
6.8.2009 8:00:59   
sandra123
Tilen, vse najboljše za 1.rojstni dan!
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
6.8.2009 8:53:11   
buhtlčk
Samo da vas na kratko pozdravim. Po obrokih uspem prebrat, pisat mi pa ne uspe user posted image

Vse najboljše vsem slavljenčkom, še posebej pa današnjemu  - Tilen vse naj naj user posted image

Joj jaz pa pogrešam čase porodniške ... se mi zdi, da sem zdaj kar v vzporednem svetu od vas....ah ja.... lep dan želim vsem user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
6.8.2009 9:39:11   
Krysia
TILEN, vse najboljše za rojstni dan. Še naprej bodi tak srček in razveseljuj mamico in očija! user posted image user posted image

KAJA (Luna2008), tudi tebi čestitke za 1. rojstni dan! user posted image user posted image

ooo, buhtlčk, lepo te je prebrat tuki gor! Men se tud zdi, da si v enem vzporednem svetu ... eh, ni vzporeden, ker pol se ne bi nikol srečal ... more bit pod enim kotom, ki ni glih 180°. user posted image Se opravičujem za moje matematične razmisleke user posted image user posted image

Kaja02, velik sreče z dieto ... to pa ni zame - brez sladkarij pa brez riža ... ne bi šlo ... a testenine pa lahko al kako?

Mene je pa včeraj prijateljica klicala, če greva v ZOO ... in sva popokale otroke in smo šli ... super je blo, nč gužve, velik prostora, Rok je pa itak užival ... pa hčerka od prjatlce tud (stara 2 leti pa pol - to ne moreš verjet, kako čeblja, kot navita).

Ej, punce, ne me tko hvalut zarad te španščine, no - mi bo še nerodno ... sem jo zbrala za drugi jezik v srednji šoli in se jo učila 4 leta ... pol sem imela pa srečo, pa sem se še nemščini izognila user posted image (to je pa edini jezik, ki ga res ne maram, ampak znam tolk, da me ne morejo prodat user posted image )

OK, grem ... moram še ful slik uredit na računalniku, da o kupu cunj za laikanje ne govorimo ...

Pridne bodte pa se tipkamo.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
6.8.2009 13:34:48   
bella02
TILEN, vse najboljše za rojstni dan! Ostani še naprej tak sonček!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 6.8.2009 13:35:52 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
6.8.2009 13:41:47   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tilen, vse najboljše in najlepše za prvi rojstni dan. NAj sonček današnji dan nariše samo zate.

user posted image

Se pridružujem čestitkam!

Erin - mi imamo Römer Safefix Plus, zdaj imamo poletno prevleko čez, da notri manj zašvica (zato na fotki ni najbolj razvidno, za kateri avtosedež gre). Sedi pa Rok v njem kot kralj.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
6.8.2009 13:49:51   
bella02
jAŠA, tudi tebi vse naj naj, čeprav z zamudo

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
6.8.2009 13:57:00   
bella02
LEON, tudi tebi vse naj naj

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
6.8.2009 14:01:45   
bella02
Pa še tistim, ki so že praznovali, pa jim nisem še čestitala. To pa so: LEJA, ŽANA in ELA NINA

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
6.8.2009 14:08:37   
Zoja Miša
Vsem slavljenčkom, pa posebaj Tilnu vse, naj, naj... cmok, cmok...Kaja Lina

[/link][link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.ani3.dk/tekster-ny/t8/CA2BS9YF.gif&imgrefurl=http://www.email.si/blog/jacobson/objava/13594&h=390&w=323&sz=80&tbnid=92UEneEXV3tElM:&tbnh=123&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3Drojstni%2Bdan&hl=sl&usg=___DH7uP3j6IMpn33g3YDyoA1l9z4=&ei=asd6SrSdLI3G_gay16XsAg&sa=X&oi=image_result&resnum=2&ct=image][link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://i293.photobucket.com/albums/mm46/georgiabear1947/Happy%2520Birthday/birthday.jpg&imgrefurl=http://cid-7b832add0d408eb3.spaces.live.com/blog/&h=390&w=593&sz=41&tbnid=9G34rYumUnzUGM:&tbnh=89&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Drojstni%2Bdan&hl=sl&usg=__B9tupSgz6Hr19uAHMkwR8nKejzQ=&ei=asd6SrSdLI3G_gay16XsAg&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image][/link]

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?