Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:19:26
|
|
|
|
khurde
|
ah, ulla, to je pa ja normalen otrok, noooo, ne bit tok stroga ... je naša tut tam nekje. sej kaki bi pa bli brez kakšne klobasice? jaz si šlang dojenčka sploh nočem predstavljat.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:20:52
|
|
|
|
khurde
|
nekdo nas spama
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ene tko k našauser posted image , ko k je tuki stara? 4 mesece
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:23:39
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- ful je huda, pa zelo lepo pančka. Kje pa ti spi to da je tolk malo prostora
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:24:10
|
|
|
|
Ploha
|
sm v pondelk vidla en tedn starga dojenčka, prouza prou novorojenčka, ojoj kok je to majhno, a taki so bli tud naši? joj me je prijelo za še enga,....samo imam pa eno hudo travmo,...v kr delajo amnioskopije in tega me je na smrt strah, poroda me ni (kao) no sm razmišlala da bi si G najdla v lj, kjer ti tega ne delajo,...??? sploh ne vem, ma mene naujo več vidl na amnio, še tko sm študirala da bi si G najdla v kr porodnišnc, sam tja kr ne morm it, preveč strahu, pa še en G je tolk tečn, no jih je več, ampak tist k me je tkt sprejel, pa 2 nadru, k okamenin če ga vidm,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:25:08
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Ploha- ful je huda, pa zelo lepo pančka. Kje pa ti spi to da je tolk malo prostora v postlc veliki 140 x 70 cm, sam ona se more nekam v kot nagužvat,....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:26:37
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ene tko k našauser posted image , ko k je tuki stara? 4 mesece ahaaaa?? no kul ma preh k sm jo dojila je bla res manekenkica, zdej pa ta galofak - AM jo je pa napihnu,ah bo že,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
v postlc veliki 140 x 70 cm, sam ona se more nekam v kot nagužvat,.... neo ma postlo 120x60, pa se tud tkole nagužva pol mu pa noge vn čez gitre gledajo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:28:55
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 v postlc veliki 140 x 70 cm, sam ona se more nekam v kot nagužvat,.... neo ma postlo 120x60, pa se tud tkole nagužva pol mu pa noge vn čez gitre gledajo hahahaha , men je dec komej prejšn dan ponižov postlco, drgač je bla še zmer do vrha naštimana, sm ga prosila pa prosila, k ni blo lukne spodej, pa je mogu zvrtat, pa še tišler je bo znov,...sam je tko: Kovačeva kobila je bla še zmer bosa
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:30:21
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 v postlc veliki 140 x 70 cm, sam ona se more nekam v kot nagužvat,.... neo ma postlo 120x60, pa se tud tkole nagužva pol mu pa noge vn čez gitre gledajo mene je pa tega kr mal strah, k pol se premika k zmešana, noga se ji zašteka, vpije zraven, pa še zmer ni pr miru... in me je strah, da si ne bi kej nardila poškodovala morva posteljo ji kupit, zibka je premajhna, njej je še postla 140x200 premal oz. se v en kot spravi in pol stoka, k bi se naprej vrtela, nazaj pa noče zdej si je pa sploh ne upam več v zibko dat,k je moj rekel, da se je dons v vozičku povlekla gor in sedela iz ležečga položaja za spanje ji je to ratal... pol je pa baje bla tok presenečena, da je kr v jok padla
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:30:42
|
|
|
|
kiara24
|
Pa ni no ne mogoče da 4 mesce, Ulla nas hecaš a ne
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:31:59
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: ja kok je mela pa kil?? ker taka je naša zdej, pol ressss ni debela
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Pa ni no ne mogoče da 4 mesce, Ulla nas hecaš a ne ja datum poglej, rojena je pa 17.7....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:34:28
|
|
|
|
kiara24
|
Mi imamo tudi posteljico 120x60. Saj res kdaj mislite dat bebije v svojo sobo?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ulla: ja kok je mela pa kil?? ker taka je naša zdej, pol ressss ni debela a veš da to pa ne vem čak....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:36:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
Dobesedno se davi. Sem dala med riž še bučko in meska pa ni šans.... no pa sem ji danes miksala pa ji tudi ni šlo so še vedno taki koščki notri, razen če bi mogla še dlje časa kuhat ta glup riž a je bilo mogoče mal presuho? Ker če pr nas ni tekoče, otrok odločno pokaže da mu ni všeč. Zvezdica in Ulla- bravo za zobike. A kar tri je dobil gorza a je to sploh možno ravnokar smo dokazali, da je jaz pakiram .... pa vidim, da je isto a greš za 1 teden al pa za par dni... no ja jem melono Lovrenc spi stroja pereta mož je šel po avtodom novega nič luna močno deluje na marsikoga okol mene, tudi Lovrenc jo pomoje mal čuti Kam pa letite sonček? Avtodom...vau...jast bi tud. melono sem jedla prej - ko sem film gledala. gledala pa Body of lies - AJ LAJK Leo Luna je pač luna... naša dva sta oba čist po luni, tko da sta bila dons mal hecna. sonček: tole si pa tako pregledno napisala, da bom še jest In zakaj se ne učiš? Predvidevam, da je kriva luna
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:36:46
|
|
|
|
mimi30
|
glih danes sem razmišljala, da bo treba počas podn od postjice dol prestavit ....če maš uno obrobo okoli potem ne dobi tako preprosto nogice med gitre srečanje...bom mal moje babe v ce vprašala za idejo glede placa....ulla jaz sem že enih 12 let v mb , mal še sledim dogajanju v ce, sam tolk pa spet ne....ko smo tam gremo ponavad kr na igrala pri bloku al pa na celjsko kočo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:37:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no tkole pa meta spi,...ona more obvezno met svojo postlo in 2 dekci, ena gre na obraz al pa tm okol ena pa za pokrit,... sonček: tole si pa tako pregledno napisala, da bom še jest Tkole pa naš spi Včasih se tok zavije kot kak arafat. me je kr groza, da bi se mu kaj zgodil, pol sem pa skoz na preži.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pri 4m je mela 61cm, pa 6500 pri enem letu pa 74cm in 8500 zdej jih ma pa 11
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:38:43
|
|
|
|
Ploha
|
jst jo ne morm nikamr dt, ker nimava drugih sob, ampak če bi jo pa mela pa tam do enga leta mislm, da bojo vsi otroci (če bom še kšnga mela) pri nama,...nekateri majo namen svoje otroke dat že pr parih mescih 3, 4), to se mi zdi pa mal prehuda, prvič zato ker do 4 mesca je meta ogromno še pr men spala, je bla le tok mala, pa še dojile sva se, je blo lažje,...zdej pa redko da pr men spi, hoče svojo postlo, tud če vidm da joka, jo morm na mir pustit, ler če ne se še bolj dere, tko da jo dam v postlo pa zaspi,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:39:07
|
|
|
|
kiara24
|
joj ne morem vrjet.... No evo sedaj sem jaz najdla slikico od naše od morja .... ok gor so še moje grde noge pa špeh, k sm skupaj z njo v bazenčku, pa boste videli mojo pikico nagico sam da mi jo prenese.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:39:50
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pri 4m je mela 61cm, pa 6500 pri enem letu pa 74cm in 8500 zdej jih ma pa 11 aha, a maš to kje zapisan, ker jst se že več ne spovnem kok je mela meta pri 4,....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ma jst tud ne vem kdaj ga bom prestavla k uli v sobo...k noben ne spi celo noč bomo vidl, pred enim letom pa skor zihr ne...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:41:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Mi imamo tudi posteljico 120x60. Saj res kdaj mislite dat bebije v svojo sobo? delam na tem, pa nam ne uspeva najbolj. Bom počakala, da mu bo zibka res premala, ker je nor na zibko. men se zdi da je njemu tavelika posteljica bolj tko za afne guncat. Zdaj sem naročila babyfon, pa ga potem dam v sobico, seveda k bova oba pripravljena.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pri 4m je mela 61cm, pa 6500 pri enem letu pa 74cm in 8500 zdej jih ma pa 11 aha, a maš to kje zapisan, ker jst se že več ne spovnem kok je mela meta pri 4,.... ja, mam napisano, jst se za neota ne spomnem, kolk je mel na zadnji posvetovalnci kaj šele da bi se za ulo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.