|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
6.8.2009 12:41:12   
Onasiss
Jaz sem zadnjič z wrapom do naše mat, ko je deževalo in smo bili res 10 čudo sveta...... Je en star tok plosku k nas je vidu, da sem milila, da bo šipo u avtu zbil.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 851
6.8.2009 12:43:17   
Čebel@
mlea.....pingvin je meni tudi full kjutuser posted image user posted image user posted image user posted image evo en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.....pa nisi sama-imaš nas!!!
tanci....upam da najdeš šuhice....magari vpraši še na podforumu krst,če katera veuser posted image

če bojo vse punce za,se bom res lotila še enga seznamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 852
6.8.2009 12:44:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Jaz sem zadnjič z wrapom do naše mat, ko je deževalo in smo bili res 10 čudo sveta...... Je en star tok plosku k nas je vidu, da sem milila, da bo šipo u avtu zbil.....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 853
6.8.2009 12:45:31   
tanci29
mlea če hočeš ti jutri splaniram dan...

ker si ponavadi popolldneve sama in če maš avto grem jest na vrhniko pa pejte z nami z otroci...pol prot večeru majo pa ulično gledališče in neke predstave in bosta erik in vito uživala

če ti pa bolj odgovarja dopoldne pa prit k men na kofi

lohk pa tud cel dan da se malo odklopiš...uzam onasisu avto pa piči...pa nej s taxijem okol do strank hodi, če še nima avtauser posted image

AJA PA ČE HOČE ŠE KERA DRUGA WELLCOME

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 854
6.8.2009 12:48:15   
witto
zdravo punce,evo sem našla nekaj minut,da vas malo pokukam. Majchy,za seznam: Matija je težek 8300kg,in dolg 77cm, včeraj je dobil 3 piko,in naslednji pregled ima pri 9 mesecih. Bolj malo časa imam za rr,imam tu še vedno očeta,vsak dan kam hodimo,in dnevi kar letijo mimo. Moj je doma še drugi teden,in se bomo kam odpravili. Končno samiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 855
6.8.2009 12:48:50   
witto

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

LIA in ŠPELA-->vse najlepše za obmesečnico

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 856
6.8.2009 12:52:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: witto

zdravo punce,evo sem našla nekaj minut,da vas malo pokukam. Majchy,za seznam: Matija je težek 8300kg,in dolg 77cm, včeraj je dobil 3 piko,in naslednji pregled ima pri 9 mesecih. Bolj malo časa imam za rr,imam tu še vedno očeta,vsak dan kam hodimo,in dnevi kar letijo mimo. Moj je doma še drugi teden,in se bomo kam odpravili. Končno samiuser posted image user posted image user posted image
super da uživate.....iskoristite lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 857
6.8.2009 12:52:53   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ker si ponavadi popolldneve sama in če maš avto grem jest na vrhniko pa pejte z nami z otroci...pol prot večeru majo pa ulično gledališče in neke predstave in bosta erik in vito uživala

lohk pa tud cel dan da se malo odklopiš...uzam onasisu avto pa piči...pa nej s taxijem okol do strank hodi, če še nima avtauser posted image

fULL dobra ideja user posted image user posted image user posted image user posted image  bi šla pa je Onasis jutri dopoldne, kar pomeni, da bo dam prišel okrog 16-ih..... Samo dela sam in nimam avta. Ga še kupujeva...oz. JAZ GA BOM KUPLA. user posted image user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 858
6.8.2009 13:04:07   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

fULL dobra ideja user posted image user posted image user posted image user posted image  bi šla pa je Onasis jutri dopoldne, kar pomeni, da bo dam prišel okrog 16-ih..... Samo dela sam in nimam avta. Ga še kupujeva...oz. JAZ GA BOM KUPLA. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 859
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 13:10:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
6.8.2009 13:14:57   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TANCY  a si kej gledala dol u hali A u Americansu, tm k majo  te fensy oblekce tut za otroke...drugač bi pa mogoče mel tut v teh poročnih salonih, ker vem d sposojajo hude obleke za obhajilo in krste, pa čevle se dajo tut kupt. MODART je mel ponavad kr nekej izbire vsaj poročnih čeulov za prodajo....mogoče majo tut za otroke kej....poklič tja.

MLEA ti rabš eno našo balo, pa eno paleto kromperja pa en litr domačga vinčka, pa Onasisa da skupi vse obdelata, pol bo pa boljš. Ful bi šla z vama na čvek sam mamo jutr toootal gužvo, ker mamo en pogreb......bi blo pa fajn druk teden kakšno srečanje mal ponovituser posted image

ja sem gledala pa nisem nobenih čevlov najdla majo sam cotike...al sem pa površno gledala...no na to pa sploh pomisnla nisem na tele poročne salone...grem v akcijouser posted image user posted image user posted image

srečanje-ja jaz sem za za drug tedenuser posted image user posted image

a vi pa še pogreb...joj upam da ni kdo ki vam je blizu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 861
6.8.2009 13:34:08   
tanci29
kolumbo-u modart sem si izposodila poročno obleko...joj kok majo dobre bi si spet komot kakšno izbrala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 862
6.8.2009 14:06:56   
Čebel@

kolumbo-u modart sem si izposodila poročno obleko...joj kok majo dobre bi si spet komot kakšno izbrala

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image tiso ki sem si jo izposodila,sem prva nosilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 863
6.8.2009 14:11:42   
Čebel@
joj kako je vroče zunajuser posted image

evo vam častim,da se pohladitein pocekljate:user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 864
6.8.2009 14:20:18   
tanci29

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image tiso ki sem si jo izposodila,sem prva nosilauser posted image user posted image user posted image

moja je bla tud čist frišnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 865
6.8.2009 14:23:04   
Čebel@

moja je bla tud čist frišnauser posted image user posted image user posted image
v mojo sem se res zalubla na 1.pogleduser posted image user posted image user posted image sem jo dala gor,pa ne več doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čaki grem poiskat slikico

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 866
6.8.2009 14:32:31   
Čebel@
evo meneuser posted image ....od uspredi...

user posted image

in da vidite koliko obleke je bilo še zadajuser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 867
6.8.2009 14:46:40   
Čebel@
imam preveč časa in bom morila s slikamiuser posted image user posted image user posted image

no te so mi ljubše in jih imava tudi v albumuuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

no to je samo ščepec najinega poročnega dne-imava okoli 1000 slik na CD-ju

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 868
6.8.2009 14:52:41   
kayica24
evo nas iz pregleda....

Za seznamček....

Pri 5 mesecih in 2 tedna: 8710g 67cm

Naslednji pregled 24.11.2009

Sem P potožila, da se naša Marinela še ne obrača in ne daje nogic v usta, pa je rekla, da še ima čas...Da se malo težji otroci vseeno malo težje začnejo gibat..In glej ga zlomka, prideva domov in se mala 3x zapovrstjo obrne iz trebuha na hrbetuser posted image user posted image user posted image

Tak da Majchy prosim zapiši na seznamček....

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 869
6.8.2009 14:54:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

evo nas iz pregleda....

Za seznamček....

Pri 5 mesecih in 2 tedna: 8710g 67cm

Naslednji pregled 24.11.2009

Sem P potožila, da se naša Marinela še ne obrača in ne daje nogic v usta, pa je rekla, da še ima čas...Da se malo težji otroci vseeno malo težje začnejo gibat..In glej ga zlomka, prideva domov in se mala 3x zapovrstjo obrne iz trebuha na hrbetuser posted image user posted image user posted image

Tak da Majchy prosim zapiši na seznamček....

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image napisano na listek in kmalu tudi na seznamčekuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 870
6.8.2009 14:59:16   
kayica24
In Majchy....PREKRASNE SLIKICEuser posted image user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 871
6.8.2009 15:02:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

In Majchy....PREKRASNE SLIKICEuser posted image user posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 872
6.8.2009 15:26:53   
Vesnozaver
dan!

majci lejpe slikce, ti si pa ko profesionalka!user posted image

midva sva pa danes koncno celi obrok pojedla, tako da mu nisem dala mlekeca, je jedel bucko+krompir.

mlea ni svoh tale ponudba od kolumbo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 873
6.8.2009 15:36:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

dan!

majci lejpe slikce, ti si pa ko profesionalka!user posted image

midva sva pa danes koncno celi obrok pojedla, tako da mu nisem dala mlekeca, je jedel bucko+krompir.

mlea ni svoh tale ponudba od kolumbo....user posted image user posted image user posted image

to mi je že dons tast rekel ko je ene moje slike gledaluser posted image user posted image user posted image user posted image ......super za cel obrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 874
6.8.2009 16:28:03   
Maksi1
Živjo, bejbike. ž

Sem bla 2 dni brez neta. Uffa. Moram hitro it pogledat, kako ste - prebrala sem samo zadnjo stran in Majchy - kok si bla (sta bla) lepa in res odlične fotke! user posted image  user posted image  user posted image

Se oglasim še pole.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?