![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:00:05
|
|
|
|
sonček33
|
mimi ja nova dieta...v galvi imaš, da jogurt ne redi, čips z jogurtom pa pol tut ne more jancci jaz te zastopm ...kam jo pičiš juti? a sami z Meto gresta? Mi gremo pa konec tedna s tistim starim flowerpower kombijem nekam tja proti Bovcu
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 22:00:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:00:35
|
|
|
|
mimi30
|
uuu, bravo! kako pa vidve to delata? a jo maš brez plenic? ne jaz jo imam z plenico pol, ko se mi pa zdi, da bo začela kakat jo pa hitr na kahlo nesem....potem se mi pa včasih reži in rit gor dviguje, 2x ji je pa že uspelo kakat v kahlo tud nejca sem tako hitro začela dajat in ni bilo potem, ko je bil čas za to nobenih problemov, da ne bi šel na kahlo al pa na wc al pa da bi mu blo grozno, ker neki ven pade oz. kakorkol imam pa prijateljico, ki ima velike težave s sinekom, ki je star že skor 4leta in nikakor noče kakat na wc....samo v plenico...na kahlico so ga začeli dajat po letu in pol....zdaj pa mogoč ma to kakšne veze al pa tudi ne....mi bomo probali tako kot prvič
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:01:21
|
|
|
|
sonček33
|
niia ma cel kup družbe maš tukaj... ja ja, koncert bo še kakšen in tko kot je khurde rekla, bomo pa z otroci si
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde ej, sam res... tvoj prvi večerni post je determiniral vse nadaljnje dogajanje na naši temi batrflaj efekt
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:04:15
|
|
|
|
mimi30
|
ja ja, koncert bo še kakšen in tko kot je khurde rekla, bomo pa z otroci si itak, mogoč jih bomo pa že kr malecke tja peljal, da se navadjo in ne bodo imeli kasneje sprijenga glasbenega okusa
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:05:38
|
|
|
|
mimi30
|
jancci, vi imate to generalko za dan d?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
pridni ste s tem kakanjem&co jst ga mam čez dan tud dost brez plenice, sam on kr lula vsepovsod dobr da moj ne ve pa ko greva ven, mu dam sam bombažno, pa nč unih prekrivnih čez, je čist zadovoljn... ula pa tud čedaljbolj ji ratuje, kakat na kahlco...sam k sm jst tok smotana, da nit ne spomnem, da bi jo večkrt dala k skoz žurimo neki, pa bluzmo... prej sma šle same mal okol, da me mal tud sam zase, sma šle do savinje, pa rožice nabirale, pa kamne in storže v vodo metale, pa uno bogo kačo sma pr vrtcu spet pogledle (je še kr tam, že čist posušena), uglavnem fajn sma se mele....pol doma me pa tko objame okol vratu in pravi ti ti moja mamica tak cukr je...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:08:09
|
|
|
|
mimi30
|
na, evo, če ne bi vmes sladoled jedla, pa refreshala, bi lah sam ullo citirala user posted image tko sem pa zdej user posted image ma jaz sem tolk zaposlena ....jem sladoled, film pogledujem, tule pišem....dobr, da je šel moj na nogomet drgač bi še njemu odgovarjala
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 22:09:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:11:50
|
|
|
|
mimi30
|
mimi, dobra metoda, jaz sem tudi že razmišljala da bi nabavla eno kahlo. Pa še to zaupaj kateri avto imaš, da ga Snikolina tako hvali? če boš kahlo kupovala takšno kup, da bo imela spredi mal višje, da ne bo čez neslo in zadaj mal za naslont, druga pa ni važn....đipa - Nissana
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:11:54
|
|
|
|
Jancci
|
napol budno mimo mene nesla in govorila "mami ni, mami ni" a daj sori, sam men je smešno kake majo, no Itak je smešno!!! Vse je en sam cirkus. Zdej pa joka!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:14:25
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci napol budno mimo mene nesla in govorila "mami ni, mami ni" a daj sori, sam men je smešno kake majo, no Itak je smešno!!! Vse je en sam cirkus. Zdej pa joka! tebi verjetn ni zdajle najbolj smešno...bolj pihaš čez nos...upam, da se čim prej potolaži in zaspi
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:14:51
|
|
|
|
Anonimen
|
če boš kahlo kupovala takšno kup, da bo imela spredi mal višje, da ne bo čez neslo in zadaj mal za naslont, druga pa ni važn....đipa - Nissana sm misla da za kahlo pišeš sm že hotla poguglat, kaj za eno čudo je to
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:16:05
|
|
|
|
mimi30
|
kaj je zdaj kaj mi bo katera povedla, če bote nabavle kaj unih bio žit in mok (akcija hofer) za naše malčke?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:17:19
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sm misla da za kahlo pišeš sm že hotla poguglat, kaj za eno čudo je to bol športna, velika
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 22:18:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:19:17
|
|
|
|
khurde
|
jaz sem včas, k tamala že tok miga, da se do mene priplazi, se zakotali, pritisne čist k men, pa gor pogleda z unimi svojimi učkami, tok raznežena, da če bi mi še kej povedala zraven, bi bilo pa sploh konc z mano moja je tut lulala povsod, pol sem ji pa hlače gor začela dajat, pa zdej dva dni ful tečna rata, če more lulat in če ji dam hlače dol, se polula, drugače pa tečnari do konca, dokler se ne v hlače. v bistvu se nekak trudi, da bi jo jaz prej slekla, vsaj tko se mi zdi. sam kaj, k se ne spomnim takoj mamo ene čudne sosede nažigajo tist komad "debela deklca", pa tuljo zraven, par dni nazaj so mel "ti si moj sonček" pa še par takih, zdej pa en star komad, k se ga še iz OŠ spomnim, se mi zdi, da dj quicksilver
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:21:13
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 kaj je zdaj kaj mi bo katera povedla, če bote nabavle kaj unih bio žit in mok (akcija hofer) za naše malčke? grem pogledat na pejđ od hoferja, da vidim, o čem ti to
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 kaj je zdaj kaj mi bo katera povedla, če bote nabavle kaj unih bio žit in mok (akcija hofer) za naše malčke? aja, jst sem šla prej gledat na net,pa sm pozabla pol napisat, kako ajdo, pa koruzni zdrob se že splača vzet, tud kej drugega verjetno, sam sej to majo zdej skoz v ponudbi, a nimajo?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:23:37
|
|
|
|
mimi30
|
ha hvala. A od baby bjorn al nekaj takega je dobra? sem šla pogledat katere firme je naša pa je znak dol padu , bom pogledala kak zgleda od baby bjorn pa ti napišem sem šla zdajle gledat rezultate od nogometa, ker se mi je zdelo vse tolk tiho zunaj ...in ja zgubli so ....pa glih zdej, ko so dobri ....to, da so glih zdej dobri je reku moj preden je šel na tekmo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:25:37
|
|
|
|
mimi30
|
mamo ene čudne sosede user posted image nažigajo tist komad "debela deklca", pa tuljo zraven, par dni nazaj so mel "ti si moj sonček" pa še par takih, zdej pa en star komad, k se ga še iz OŠ spomnim, se mi zdi, da dj quicksilver user posted image dobr, da tamala že spi, da se ji ne bo spridu glasben okus
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
in ja zgubli so ....pa glih zdej, ko so dobri ma daaaaj a veš kok se režim, iz stola bom padla
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:28:35
|
|
|
|
mimi30
|
sam sej to majo zdej skoz v ponudbi, a nimajo? pomoje, da ne ....a takšni koruzni zdrobi se veliko dalj kuhajo kot kr instant polenta?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 sam sej to majo zdej skoz v ponudbi, a nimajo? pomoje, da ne ....a takšni koruzni zdrobi se veliko dalj kuhajo kot kr instant polenta? ma če sm že večkrt vidla te izdelke ma mal dlje, ni neke hude razlike, no....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.