metuljcek321
|
rebeca, samo, da se stanje izboljšuje - superca. Za kaj pa je šlo? Zobki? Virozica? levinja, še 1x čestitke, da ste našli voziček - odlično si izpeljala iskalno akcijo. In super, kako prijazen gospod, da ga je našel & vas obvestil. Je dobil kakšno nagradico? Čokoladko? Zdaj pa le zaklenit voziček nekam - žal, ni druge Žalostno, a ne? Da moraš prav skrivat reči, ki jih imaš. Noro. Joj, nanka, doma imate res nevarnost na dveh nogah - to obdobje zdaj je res krizno ... so totalno accident-prone ti naši malčki ... je treba še tiste oči na hrbtu aktivirat, a ne? Aha, tims, hvala za tolažbo - torej dejansko res še obstaja življenje/druženje/čvekci po koncu porodniške. Ker trenutno se mi kar nekako zdi, da moram zdaj, do 20. 8., opraviti vse ... še dobr .. bom malce zavoro pritisnila ... škodit ne more Pa bravo, barvissimo za možeka, k te tko lepo crklja - le tako naprej. Lara, ki odpira vrata tuša - to sem se res od srca nasmejala. Faconarka mala! Bor, Aleksander, Lovro, Aljaž - kaj pa, ko bi ti naši malčki-plavalčki začeli počasi trenirati za plavalno štafeto? Face so, res. Zbor julijk - ej, tims, fajn predlog. I'm in. Majuška, grozne novice - moje sožalje prijateljici. Utopil se je? Ojej, kako je pa prišlo do tega? Uboga family! flower, dobr opravita. Ah, daj, neboglasnica, to je bilo zgolj naključje. Mi smo imeli včeraj tak grozovit dan, da sem mogla pridt mal se zjokat semle gor ... Aha, hruška, zdaj mi je pa jasno, zakaj se nisi javila na četanje po fb-ju .. jagode, pa to. Prepir je pozabljen, I guess