|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 10:37:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
5.8.2009 11:11:41   
Inigo
Počasi bomo ostale samo še borzne posrednice tukaj user posted image (beri:brezposelne).

hehe, tale mi je pa všeč! user posted image no, do oktobra sem še jaz tut z vami, pol pa malo manj...

Neposredna povezava do sporočila: 3477
5.8.2009 11:14:41   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Ejj metuljčica mi bomo vsak vikend dol do novembra, tako da.... ti samo pokliči.

Ko smo bili na dopustu smo se pa peljali mimo tistih parcel nad Finido, sam sem vedela, da vas ni dol. A imate parcelo kje blizu glavne ceste ali ste bolj na celini?

Važi, se kaj slišimo - upam!

Smo 1 km v notranjost.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
5.8.2009 11:18:47   
metuljcek321
Aja, pa dober dan vsem!

Najprej prisrčna hvala za lepe želje za našo malo butnskalo. Noč je bila krasna, spala je klasičnih 11 ur, zjutraj pridno pojedla vse mleko, čebljala, se sprehajala, migotala, vriskala - back to her normal self - jupiiii - potem sva pičili k tašči po magični lonček, ki smo ga včeraj v naglici uspeli pozabit, pa na šoping na Rudnik, potem pa via kuči. Po malici je zadrnjohala, zdaj sanja sladke sanje.

Ah, ni lepšega ...

Kako ste ve? In malčki?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3479
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 11:36:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3480
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 11:39:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 11:39:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 11:39:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3483
5.8.2009 11:41:31   
metuljcek321
rebeca, samo, da se stanje izboljšuje - superca. Za kaj pa je šlo? Zobki? Virozica?

levinja, še 1x čestitke, da ste našli voziček - odlično si izpeljala iskalno akcijo. In super, kako prijazen gospod, da ga je našel & vas obvestil. Je dobil kakšno nagradico? Čokoladko? Zdaj pa le zaklenit voziček nekam - žal, ni drugeuser posted image  Žalostno, a ne? Da moraš prav skrivat reči, ki jih imaš. Noro.

Joj, nanka, doma imate res nevarnost na dveh nogah - to obdobje zdaj je res krizno ... so totalno accident-prone ti naši malčki ... je treba še tiste oči na hrbtu aktivirat, a ne?

Aha, tims, hvala za tolažbo - torej dejansko res še obstaja življenje/druženje/čvekci po koncu porodniške. Ker trenutno se mi kar nekako zdi, da moram zdaj, do 20. 8., opraviti vse ... še dobr .. bom malce zavoro pritisnila ... škodit ne moreuser posted image  Pa bravo, barvissimo za možeka, k te tko lepo crklja - le tako naprej.

Lara, ki odpira vrata tuša - to sem se res od srca nasmejala. Faconarka mala!

Bor, Aleksander, Lovro, Aljaž - kaj pa, ko bi ti naši malčki-plavalčki začeli počasi trenirati za plavalno štafeto? Face so, res.

Zbor julijk - ej, tims, fajn predlog. I'm in.

Majuška, grozne novice - moje sožalje prijateljici. Utopil se je? Ojej, kako je pa prišlo do tega? Uboga family!

flower, dobr opravita.

Ah, daj, neboglasnica, to je bilo zgolj naključje. Mi smo imeli včeraj tak grozovit dan, da sem mogla pridt mal se zjokat semle gor ...

Aha, hruška, zdaj mi je pa jasno, zakaj se nisi javila na četanje po fb-ju .. jagode, pa to. Prepir je pozabljen, I guessuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3484
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 11:43:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3485
5.8.2009 11:43:20   
metuljcek321
hruška, kakšne vrste delo pa je? Srečno na razgovoru, boš poročala, kako bo šlo ...

A Kali je pri tvojih, a ne? Tast in tašča sta pa kje že doma? Mal sem vse zbrkljala, se mi zdi - update me, please.

Thanks.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3486
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 11:49:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3487
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 11:49:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3488
5.8.2009 11:51:32   
metuljcek321
Uuuuu, res noro dobro - Majuška & populis - se spomnita, ko smo se pogovarjale o tem?

KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3489
5.8.2009 11:54:15   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

oo majuska..utopil? kako? groznouser posted image user posted image

metuljčica taščica in tast sta iz SG, in hodijo na kmetijo po mleko - super sprehod, ko so tam pozdravijo kravice in pujseke potem pa sprehod nazaj

kali je pri tašči, moji so v toplicah na dopustu

delo...Grawe zavarovalnica...nimam nikakršne želje da bi ga dobila, ker je zaposlitev za 24m mi smo pa v KP samo še do junij 2010. in itak nimam vrtca za kali in ne varstva....zdaj iščeo variante kam jo bomo dali...in raje bi se vpisala v šolo kot pa šla v službo...

kdaj pa maš vpis v šolo? glede na tvoje staje... bi tudi jaz šla v šolo. sicer pa me fkas tak al tak čaka. in že komaj čakam. ja sj sm mal nora... ampak prav uživam, ko hodim na predavanja in tko...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3490
5.8.2009 11:55:57   
metuljcek321
Aha, hruška, hvala za info. Zdaj mi manjka le še podatek, kje živijo tvoji starši - Koper? Upam, da se glede službe/šole/varstva vse poklopi tako, kot si želiš!

Hej, mojček, lepo te je brat sredi dnevauser posted image  In vidim, da Živo res lepo crkljaš - pridna mami, pridna.

No, zdaj pa malo ven, malčica se prebuja, sonček kliče, da gremo v senčkouser posted image - Anja na čvekec z dedijem, mami pa pobarvat fantka-klopotca, ki ga je za našo princesko naredil dedek. Je iz lesa, fantek potem ob vetru vrti rokice, pa še ene vetrnice so spodaj montirane & še celotna konstrukcija se vrti z vetrom - prav fino.

Je imel moj oči takšnega klopotca, pa je rekel, da ga bo še malčici naredil.

In ji ga je - jo je čakal, ko smo se zadnjič vrnili z morja. Se ji je čist odklopilo, ko ga je videla, midva z očijem pa v jok - od sreče, seveda.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3491
5.8.2009 11:57:23   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

... in že komaj čakam. ja sj sm mal nora... ampak prav uživam, ko hodim na predavanja in tko...  user posted image

Kako to misliš nora?

Študentska leta so TANARTABULJŠA - meni je blo tud noro všeč ... eh, pa saj me vidiš, še kar v šoli - iz leta v leto drgnem šolske klopiuser posted image  user posted image  user posted image

Over & out

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
5.8.2009 12:00:48   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

... in že komaj čakam. ja sj sm mal nora... ampak prav uživam, ko hodim na predavanja in tko...  user posted image

Kako to misliš nora?

Študentska leta so TANARTABULJŠA - meni je blo tud noro všeč ... eh, pa saj me vidiš, še kar v šoli - iz leta v leto drgnem šolske klopiuser posted image  user posted image  user posted image

Over & out

hja, 80% študentov je študentov zato, da majo status, da lahko delajo prek študenta, da žurajo... le malo pa jih hodi na predavanja in dejansko študirajo. sj sm jst tut prežurala... uf, se spomnem 1. letnika... s prjatlco sma ble na VSEH BRUCOVANJIH razen od filozofske, ker je bla privat. VSEH! pol veste kak je blo... ampak ne vem če sma v celem letu spustili 10 predavanj. sma ful pridno hodle. in zdaj prijateljica zaključuje in se bo vpisala na magisterij, jst pa pridem za njo drug let user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 5.8.2009 12:01:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3493
5.8.2009 12:22:42   
netki
dan

na hitro se javim in grem počivat user posted image

sem namreč brez enega zoba in brez otrok...prvič bomo poskusili kako bo tilen prespal pri mojih...

zdej pa morm it mal ležat ker je začela inekcija popuščat in ful mi je slabo od krvavenja

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 12:27:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 12:51:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
5.8.2009 13:07:58   
3jeMi
oooooooooo... marija pomagi... user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/razkrivamo-zvezde-kmetije-slavnih.html

Neposredna povezava do sporočila: 3497
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 13:17:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
5.8.2009 13:33:14   
Tinky
Tudi mi smo bli danes v posvetovalnici.
Velik je 75 cm in ima 10170g.
Je bil pa poln samega sebe, je zabaval celo čakalnico, je prečekiral vsakega otroka, preštudiral kako so narejeni vozički in se petelinil pred medicinsko sestro.
Zdravnici je jemal iz rok stetoskop, jo lopnil po glavi z uno rečjo, ki ima za pogledat grlo.
In dokaj hrabro je prenesel pikico, danes prvič, da se zdravstveni dom ni tresel user posted image

Metuljček, sem vesela, da je z Anjo vse ok. Tudi Teo si je fental dlesen in zob, ko je telebnu na tla. Smo šibali takoj na urgenco in naslednji dan k zobarju, pa je hb vse ok.

HD, dobro si to organizirala, da si cel teden sama. Meni Teo manjka že, ko je pol dneva pri moji mami, 3 km stran :)

MIdva si bova vzela v soboto fraj dan. Greva v Lj, na šoping, v Tajsko restavracijo na kosilo, v kino in upam, da me pelje še v Mcdonalds na čikenburgenruser posted image user posted image
Praznujeva pa možev rostni dan, obletnico poroke in še moj rojstni dan.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
5.8.2009 13:35:34   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

oooooooooo... marija pomagi... user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/razkrivamo-zvezde-kmetije-slavnih.html

a to naj bi ble neke zvezde?

ne poznam niti enega...ma ni blo govora, da bo med "slavnimi" tudi Murko?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?