Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 13:48:20
|
|
|
|
3jeMi
|
noup... Murkotu so menda premalo dinaročkov ponudili... evo... mami zaključuje za danes... juhej... Lovro sine, mama's coming home...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 13:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 13:57:09
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Jaz sem pa brala, da je Murko rekel, da se na smrt boji krav. Popoldne morava it s Teotom varvat maminega mačkona, ki je bil zjutraj operiran. Si je raztrgal analne vrečke in je bil full šivan, zdej ima pa uno "pirjo" za vratom in še močno pod vplivom narkoze. Bogi bogi, naš Mini...
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 14:34:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 14:43:59
|
|
|
|
ilatic
|
Hojla bejbice! Da se vam mal javim, ker vidim da me nekatere še niste pozabile. Saj jaz tudi vas še nisem!! Pri meni nič novega, še vedno doma brez službe. Čez vikend grem spet mal se kelnarco igrat, da bom lahko vsaj zvezke pa udžbenike za otroke kupla. To je noro. Za vsako službo pridem na 1. razgovor (od najmanj 200 prošenj), na 2. razgovor pa sem do zdaj šla samo na enega, pa še to zvem šele konec avgusta. Kako to dolgo traja. sranje je to čez poletje ker so vsi na dopustu. Imam pa kr nekaj razgovor še v paci. Enega imam jutri, drugega v petek..sam kaj ko sem že kr mal obupala. Bo že! Tarik je OK. Pred parimi dnevi je shodil in zdaj veselo mašira po stanovanju. Je pravi cukrček. Če se boste kaj menile za srečanje, me prosim naj kakšna pokliče in mi javi. Lepo se imejte se še kaj tipkamo! BY
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 14:55:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 16:10:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 18:29:27
|
|
|
|
Inigo
|
punce, a ste že dobile tiste bone od BC po končanem obračunskem obdobju? kr jst ga še nism dobla. pa sm prej vidla ,da se je že 30.6. zaključilo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 18:35:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 18:44:36
|
|
|
|
ilatic
|
Blagor se tebi. Veš kako je men grozno it kelnart!!! Fuj in fej! Nimam jaz več živcov za to!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 19:05:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 19:08:52
|
|
|
|
Inigo
|
Aja, ste že vidle PROBIOTIČNE TAMPONE? Kaj vse si bodo še izmislili, smao jaz trapa sem jih pa kupla. Sicer še nisem preizkusla, bom pa ko pride spet user posted image pa da vidimo. user posted image Aja, kupla sem jih v A. So pa pakirani, kot ena piksna mini coca-cole recimo. Že embalaža je kul. (bog mi pomagaj, ja. ) ej to more bit kul! sploh med menzo si bolj dovzetna za razne bakterije in te zadeve in maš s temi probiotiki manj možnosti kakega vnetja. pr nas tega najbrž nimajo, a?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 19:22:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 20:01:41
|
|
|
|
3jeMi
|
ku-ku... . . . . . . tuš, full gas na kavč, potem pa v mižule... . . . . . noučko... . . . .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 20:28:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 20:59:26
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Inigo Aja, ste že vidle PROBIOTIČNE TAMPONE? Kaj vse si bodo še izmislili, smao jaz trapa sem jih pa kupla. Sicer še nisem preizkusla, bom pa ko pride spet user posted image pa da vidimo. user posted image Aja, kupla sem jih v A. So pa pakirani, kot ena piksna mini coca-cole recimo. Že embalaža je kul. (bog mi pomagaj, ja. ) ej to more bit kul! sploh med menzo si bolj dovzetna za razne bakterije in te zadeve in maš s temi probiotiki manj možnosti kakega vnetja. pr nas tega najbrž nimajo, a? ja, tudi tako piše, da se med menstruacijo dostikrat podere vaginalna flora,...Jaz mam itak skoz neke probleme s tem in onim. Bom vidla kako bo, ko jih sprobam. Nisem jih še vidla pri nas. evo, sem jih našla na netu. Točne te imam, imaš pa še mini in super. KLIKNI kolk pa stanejo? dj ko boš spet kj v AUT, mi jih nabavi in pošlji. ok? to bi meni tudi prav prišlo...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 21:22:38
|
|
|
|
ksenci
|
pršla mal pokukat kaj dogaja, zdaj pa že komi gledam in bom šla kr kmal spat- ko se enkrat navadiš sam počivat, si pol če že mal pomigaš takoj hin popoldan sem vzela k sebi v posteljo knjige in nekaj malega predelala. pišuka, če pa je zmeri neki, da neham za diplomo delat, pa ko mi manjka še sam kak mesec lepo na izi! danes je staknil še drugo veliko buško na glavi in me je kr groza ko ga pobožam in občutim te bule. pa kaj je ratu tak štor probiotični tamponi hmm, zanimivo daj poročaj kakšna bo prva iskušnja z njimi kmetija slavnih- pa res so sami neki slavni ja sam bo ta slovenski folk vseen to z užitkom gledal, kr že kr vidim kake bolane bojo tile mel med sabo nočko!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 21:25:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 21:27:38
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Blagor se tebi. Veš kako je men grozno it kelnart!!! Fuj in fej! Nimam jaz več živcov za to! uh, jz tud ne! tazadna stvar k bi jo delala! uh, sm že zgubla živcev s tem! da ne govorim o štiroglatih podplatih, zateklih nogah, tud do 16 urnem delovnem času, nečloveških gostih,... čeprav je čist odvisn kje delaš? edin za napitnino mi je žal, ki jo je blo več kot pa imam zdaj vseh prihodkov skupi vključno s otroškim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 22:00:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 22:06:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 5.8.2009 22:18:54
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Inigo, bom. Veš da. Stanejo pa 5,99 €. Katere pa, mini, normal al super? Nekje v 14 dneh, bom sigurno šla gor, ti javim ko jih bom imela. mini! z ostalimi velikostmi imam težave in fala ti puno!
< Sporočilo je popravil Inigo -- 5.8.2009 22:19:15 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 23:11:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 23:19:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 23:24:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?