![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:18:58
|
|
|
|
khurde
|
ulla, ti !!! ej, lih zdele sem pretaknila svoj zmrzovalnik, pol pa še svojo zmrzovalno skrinjo in še skrinjo od tašče, da bi najdla vsaj eno mejhno lučko, če ne že cele bane sladoleda... in nič!!! ti pa tko grdo napišeš... grem kr vprašat, če ma kak sladoled zame, k tole je pa višek! tle prav žalostno en vafel glodam drugač pa en vprašanje zate, k si lih ena taka počasnela glede uvajanja kot jaz zanima me, kdaj je ula prvič pojedla samostojen obrok? npr. kosilo? kok je bila stara? k jaz začnem jutr uvajat, če kej ne pride vmes. in sem mal z mami govorila, pa je rekla, da smo njeni otroc prvič pojedli prvi samostojen obrok tam okol 8-10 meseca (odvisno od otroka do otroka). pač, obrok brez dojenja, kosilo, pač.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:21:50
|
|
|
|
sonček33
|
joj ulla da sem kr rabla kakšno tako besedo...itak vem, da je tko prav, ne zarad drugih, zarad sebe... Lovru ne bi bilo nič hudega pri moji mami, ampak meni bi pa bilo...in ne vidim smisla se borit s tem, če pa se mi ni treba, če osatnem doma
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:23:43
|
|
|
|
khurde
|
sonček, jaz vem, da z organiziranim prevozom ne bi mogla it... ker vmes, tam proti jutru, ko bi ga vsi še malo žural naokoli, bi se sama po glavi tolkla in se ne bi mogla sprostit, pa še spraševat bi se začela, kaj mi je bilo tega treba in bi sam čakala, da se gre domov. ker tale je pa res dolga, skor cel dan... eh, bojo čez par let spet kje blizu ... upam
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:26:44
|
|
|
|
sonček33
|
khurde a ne da bojo? takrat bova pa tm pa pika ... in bova ful zadovoljni, ker bo tako
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj je ula prvič pojedla samostojen obrok? npr. kosilo? kok je bila stara? mislim da okol 8 mesecev....da je bil res obrok, kosilo zanjo prpravljeno...drgač pa mal tega, mal onga, mal joške, mal tistga sonček ma ja...jst sem se že davno naučila, da če mam okol nečesa slab filing, se je treba poslušat, k če ne je ziher katastrofa. tko pač ne boš šla, pa te bo mal murkalo, kok bi blo fajn...če bi pa šla, bi blo pa polomija, ti vsa živčna in skoz bi se grizla, zakaj nisi doma ostala, še zamerla bi si mogoč men se zdi prva varianta bolša
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde a ne da bojo? takrat bova pa tm pa pika ... in bova ful zadovoljni, ker bo tako če ne bo kaka nova takšna dilema
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:28:27
|
|
|
|
sonček33
|
ulla pri nas najbrž ne, pri khurde pa zna bit ja, pa bo isto rekla kot prejle...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:38:27
|
|
|
|
khurde
|
sam res... bom v nedogled šparala koncerte zase. ulla, hvala za odgovor. drugač pa jaz isto delam... če mam slab filing glede nečesa, tistga ne nardim. na koncertu bi se zihr slabš počutila brez lovra, kot se boš z njim, ampak brez koncerta. jaz pravim, da me ta materinski nagon al karkol včas čist nepripravljeno ujame. u2 mi ne uidejo ... če ne drugače bova šli skup z najstniško hčerjo na kako poslovilno turnejo aja, k smo lih pr hčeri dons se mi je v wc polulala sem bila čist presenečena ... tko da bom tut svojo mami večkrat za nasvete ponucala
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:40:54
|
|
|
|
Jancci
|
Poskus propadel! Se je drla kot bi jo s kože dajal, pa nisem mogla več poslušat in sem šla dol, jo vzela v naročje in je v sekundi nehala.Zdej pa spi. A kera kup karto za U2??
< Sporočilo je popravil Jancci -- 5.8.2009 21:41:20 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:42:01
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 U2 ja ..jaz sem se odločila, da ne grem...bi rada šla zelo, a sem zdaj ugotovila, da Lovra nočem nikjer pustit ..in ker naj bi šla z org. prevozom se gre že ob 11.30 dopoldne..pride pa drug dan proti jutru ...Ne morem. Res. SEm mislila, da bo lažje tkole, takrat ko sem karte naročila, zdej pa mi je težko kt sto hudičov. Moj gre z enim frendom. isto sem mislila takrat, ko sem jih kupovala....zdaj gre pa kolegica z eno drugo je že urejeno Ne grem. Težko sem se odločila, ker sem si tega koncerta ful želela..ampak vem, da bom nervozna ves čas in da nam nič imela od tega...No pa sej sem že enkrat pisala o tem. ma zdej sem pa še prebrala, da je ob 19h prva predskupina in ob 20h druga, oni začnejo čez 21h....tako da tudi če bi se moj tja peljal mala ne bi toliko časa zdržala brez ....se tudi hrani oz. crklja ponoči čist neorganizirano... podpišem otak, da bo ponovitev za nas
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
sam res... bom v nedogled šparala koncerte zase. ma sej bojo vsi pomrli, kolkr jih še ni zato jst nimam kakih hudih dilem okol koncertov jancci kak poskus? zakaj se je drla,a ni flaše hotla,a si nis črpala al kva zdej, a sm spet šlampasto prebrala kej
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:44:27
|
|
|
|
mimi30
|
sladoled jem, dejte kej pisat, dam lohk brala zravnuser posted image dokler nisem tega prebrala je blo vse o.k. ....zdaj imam pa pred sabo banjico tiste vrste sladoleda, ki mi do zdej ni šel v rit, ker ni glih najboljš....sam v sili pa bo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:45:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ablubm da nam več
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:46:45
|
|
|
|
mimi30
|
aja, k smo lih pr hčeri user posted image dons se mi je v wc polulala user posted image sem bila čist presenečena ... tko da bom tut svojo mami večkrat za nasvete ponucala user posted image super khurde ....špeli pa je uspelo kakat in lulat na kahljico....sicer sam 1x, dala pa sem jo večkrat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:47:35
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ablubm da nam več vidš ulla, nisem edina, k se je ob tvoj sladoled obregnila... jaz ga tut jem, sem šla taščo fehtat dobr, da sem ji zanč zalogo nardila
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:48:53
|
|
|
|
sonček33
|
khurde in mimi ja ja, dokler nimaš otrok, se ti niti sanja ne, kako nekatere stvari postanejo "problem". Ampak tak je život. Jaz sem pa na dieti - sem pomakala čips v navaden jogurt ..njamsi
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:50:32
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 aja, k smo lih pr hčeri user posted image dons se mi je v wc polulala user posted image sem bila čist presenečena ... tko da bom tut svojo mami večkrat za nasvete ponucala user posted image super khurde ....špeli pa je uspelo kakat in lulat na kahljico....sicer sam 1x, dala pa sem jo večkrat uuu, bravo! kako pa vidve to delata? a jo maš brez plenic?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:51:42
|
|
|
|
Jancci
|
Moji mami sem naročila, da ji da mlečni riž in jo uspava in pol gor prnese. No itak me je spet napol poslušala oz. zdej po njenem "se nisva razumeli" in ji je dala riž in pol jo je napol budno mimo mene nesla in govorila "mami ni, mami ni" in pol jo je nazaj dol nesla in jo dala v žakel, da je čist zakuhala in tamala je bla skos bolj razpiz... in pol ko ji je pa še flašo turila se ji je pa zmešal, ker flaše vidt ne more. Takle mamo. Sicer bojo vsi zdej rekli, da kompliciram, ampak vem, da me ve razumete, za ostale mi pa dol visi kaj si mislijo. Kot ste že pisale.. ne bi blo filinga, pol pa nima smisla!!! Takle mamo! Grem mal cot skup vršt grem ju3 na morje, da se zrelaksiram!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:52:14
|
|
|
|
mimi30
|
Mimi drgač pauser posted image hahaha. Pa je Nejc že bolje??? Ja, mu je lepo vročina padla in jo je imel pred spanjem samo 37,5....tistle opoldne z 39,6 je bla pa kr kriza....sta se z atijem lepo igrala mal počivala in je bil kr hitr boljši Drugače je pa Anže pravi veliki fantič....zgleda kakšna 2mes starejši od naše piške ....oba sta bila zelo pridna in vzdržala klepet in nakupovanje
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
napol budno mimo mene nesla in govorila "mami ni, mami ni" a daj sori, sam men je smešno kake majo, no
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:54:12
|
|
|
|
mimi30
|
Jaz sem pa na dieti - sem pomakala čips v navaden jogurt ..njamsi kaj to je kakšna nova dieta ....jaz imam čips ful rada in jogurt tud, to bi šlo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:55:24
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci pol jo je napol budno mimo mene nesla in govorila "mami ni, mami ni" oprost, ampak ne morem si pomagat:
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:57:03
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 napol budno mimo mene nesla in govorila "mami ni, mami ni" a daj sori, sam men je smešno kake majo, no na, evo, če ne bi vmes sladoled jedla, pa refreshala, bi lah sam ullo citirala tko sem pa zdej
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ma vse sm jst zasrala dons s tem sladoledom
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:59:44
|
|
|
|
khurde
|
ej, sam res... tvoj prvi večerni post je determiniral vse nadaljnje dogajanje na naši temi
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.