Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 14:38:54
|
|
|
|
kiara24
|
Niia- vaaauuuu, kva je dober kar špago že. POl bo pa atlet Petra- joj mali že obvlada avto, kaj šele bo Mi imamo pestro stelimi prvimi zobmi, je kar fajn vse boli psredaj. Ena je pisla glede GH, jaz je tudi ne sliim , če noče jest ji dam mleko bo že. Ne sekiraj se. Grem kuhat kosilo za naju pol pa še za Klaro.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 14:57:43
|
|
|
|
Ploha
|
petra in niia: cukra in pol! mere: 8270 g, 69 cm, 43cm,...ni nič rekla, da bi bla predebela,....dali sva vodo, dobila je pikico,... mene pa spet neki hrbet boli, pa ne vem, a nj se grem k dr. pokazat, ker to je že od ponedeljka, sicer mine pa me spet neki zaštiha pol pa kr skos boli,.. ok ulla hvala za razlago: pol naša tud puza, tko po centimetrih , nima glih tektonskih premikov,.. .
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 15:21:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
mere: 8270 g, 69 cm, 43cm,...ni nič rekla, da bi bla predebela,....dali sva vodo, dobila je pikico,... no vidiš, vse je ok. nam še zdaj ni ratalo v vrečko . Tamal skoz puza in gre vse mimo. zdaj bom v lonček lovila
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 16:26:16
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla, sam samo mal preletela, bom zvečer brala. Nisem taprave volje, šla bi nekam z mojima dvema pa da nobenga ne vidim. No slikce sem vidla - niia in petra luštna sta. Niia imaš ZS. Eno vprašanje: A so vsem vašim malčkom pri 6m vzeli kri in dali vodo? Nam včeraj niti omenila ni, sem pa bila pripravljena, ker ste tukaj nekatere napisale, da ste to opravili. Joj na živce mi gre ne vsi po spisku tudi ta naša P.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 16:26:46
|
|
|
|
petra88
|
zvezdica a kar u vrečko moraš lovit urin al kako? Davidu je ms dala eno vrečkico, ki se prilepi na kožo in sva šla do P. pa prej kot ga je začela gledat se je že polulal, P je uzela vrečko in nesla ven sestri. takoj je blo. kiara naš bo še boljši strokovnjak za avte kot tatko, ker mu že zdaj razlaga: Vidiš, to je pežo 207 1.8, tole je mercedes c klasa itd. sonček pri nas so samo vodo uzeli pri 6m. kaj te pa tako jezi?
< Sporočilo je popravil petra88 -- 5.8.2009 16:30:35 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 16:31:04
|
|
|
|
symona
|
Čao! Tudi midve sva nazaj s sistematskega, in to so najine mere: 8060 g, 68 cm, OG 44 cm, vzeli so ji tudi kri in vodo, in je vse v redu.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 17:04:20
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: kaj te jezi? pri 6 mesecih je vzela meti vodo, naslednji pregled pa bo vzela še kri, takrat bo stara 9 mescov,... zvezdica: meti je sestra nalimala na spolovilo eno vrečko, pa prou lepo jo je naštimala, tko da je blo hitr notr kar je blo treba,...po sm pa dala z vrečko vred v lončk pa v laboratorij nesla,....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 17:32:06
|
|
|
|
uršika***
|
ojla!!!! No, tole je naš Alen. grem čitat za nazaj
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 18:22:27
|
|
|
|
uršika***
|
mi imamo vrečkico za urin doma- nam jo je dala na zadnjem pregledu pri 6 mesecih(tisto za nalepit) in moramo do naslednjega pregleda dati urin na preiskave- takrat tudi kri in gremo z izvidi potem na pregled pri 9 mesecih. ja, luštkane so vse slikice!!!! polno poljubčkov vsem vašim malčkom(no, al pa rajši ne, ker se mi herpes dela ) sem vse prebrala, nimam veliko za komentirat. aja. nekaj je bilo o taščah.jupi to bo tema za mene
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 18:32:46
|
|
|
|
uršika***
|
A ti povem cvetko maoje sicer in načeloma v redu tašče: mali je bi star 8 dni, pridejo na obisk mali neki zajamra ko ga ona drži in pravi, lej ga je že razvajen, skoz hoče bit pr mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jast šokirana, potem druga izjava pri dveh mesecih, češ da jo tamal ignorira....halo. Ampak tko pač je... to je pa zavist tašč- ker hočejo bit otroku bolj pomembne od mamic. In ja, poznam takšne izjave in še bolj grozne. ženske ne morejo sprejet dejstva, da so na drugem mestu, ne na prvem, ker tam smo me- mamice. če se le da je potrebno potem kje povedat, da ne delamo prav. no, ampak takšnih ekstremov ne delajo več, kot je moja, ki je zamerila, ker sem jaz prvi dan previla Alena in ne ona in da smo bili pri njih prvič na obisku šele ko je bil star 3 tedne in to samo za eno uro. in se sedaj mula že skor 6 mesecev in ne vidi otroka. pač sem najslabša snaha na tem planetu, ker sem mislila, da je to moja pravica, da otroka sama previjem, ko sem prvič z njim doma.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:07:35
|
|
|
|
snikolina
|
Hojla. Midva sva bla danes skoraj cel dan zunaj. Najprej z Mimi in Špelo na kavici (Mimi ma fuuuul huuuud avto-kej sem foužžžž ) Špela je pa tak sonček, zelo lepa deklica, non stop nasmejana, prečudovita je! Potem pa še par uric pred blokom z ostalimi mamicami in otročki. Prou lušten dan, ko ni blo tako vroče. Mimi drgač pa hahaha. Pa je Nejc že bolje???
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:32:48
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica: meti je sestra nalimala na spolovilo eno vrečko, pa prou lepo jo je naštimala, tko da je blo hitr notr kar je blo treba,...po sm pa dala z vrečko vred v lončk pa v laboratorij nesla,.... ja sej, sam našmu gre vse mim...ne moreš verjet uršika, alen je že pravi velikan
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
čer
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:36:20
|
|
|
|
sonček33
|
čer
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:37:03
|
|
|
|
PAJO
|
dober večer bejbe,naša žana že spi zdej bom še tamavga dala počas spat da bo pol mir.moj je itak dežurn tko da pride šele jutr popoldne in imam pol mal čas zase . kako ste preživele današnji dan??? lep večer
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:38:41
|
|
|
|
Jancci
|
Čer.. izvajajo se priprave na u2..črpam... kok mleka popije 6 mesečna deklica v enem obroku oz. kok naj bi si ga načrpala v današnjih časih???
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:46:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Čer.. izvajajo se priprave na u2..črpam... kok mleka popije 6 mesečna deklica v enem obroku oz. kok naj bi si ga načrpala v današnjih časih??? kolikor ga lahko načrpaš...od viška glava ne boli joj blagor vam, greste na U2...jast bi tud šla, sam so karte verjetno razprodane.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:50:54
|
|
|
|
khurde
|
čer! kera fletna slikca, niia! pa alen od uršike je tut že desc in pol! jancci, kar pridno črpaj pojma nimam kok drugač pojedo naši sonček, mi imamo posvetovalnico šele pri 7 mesecih, pred tem so jo pogledal, k je bila stara 5 mescev, tko da ne vem, kaj in kako bo zdej (prej niso nič vzel)
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:52:40
|
|
|
|
snikolina
|
Eno vprašanje: A so vsem vašim malčkom pri 6m vzeli kri in dali vodo? Kri ja, vodo pa pri 4 mesecih in potem pri 9, ko imamo spet pregled.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:53:35
|
|
|
|
khurde
|
zvezdica, na tentoursu sem še vidla reklamo za u2 par dni nazaj. če bi ful šla, lah mal probaš. jaz bi šla, sam ni šans, da bi tamalo pustila ponoč... ne bi šlo , se doji popolnoma neorganizirano, flaše pa verjetn tut ne bi sprejela, ker njej ni tok pomembno kaj ven priteče, ampak na kom je eh, pa čez par let
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 20:54:31
|
|
|
|
Nea
|
Večer! Joj kolko časa imate za pisat. Kadarkoli se spravim k računalniku najprej ful rabim za nazaj prebrat, pol pa mi sfali časa za kaj napisat. Še vedno smo nasmejani in nenaspani. Nocoj se nam tudi obeta burna noč. Namreč od kdaj je zaspal (eno uro nazaj) se je že 2x oglašal. Zobki al kaj. Ne vem več GH - en dan dva obroka, drug dan absolutno nič. Včeraj ga je celo Ema hranila in se ji je ves čas režal. Ema pa ful ponosna Jutri naša Lara ima RD - 3leta. Praznovala bo v vrtcu, pa doma bo dobila darila in pihala bo svečke. Ta veliki party bo v nedeljo. Pridejo 3 družine z otroci in možev bratranec. Naredili bomo gril, torto in še kakpno solatko. Upam da bo vreme zdržalo. Debatirat za nazaj nažalost ne morem, ker se Erik tak žalostno pri očiju joka. Bolj jamra kot joka. A ja... ful luškane slike - otroci pravi cukerčki
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:00:48
|
|
|
|
khurde
|
pajo, kaj boš počela, ko imaš čas zase? me zanima, kdaj bom lah jaz kaj takega napisala sem skos na preži za mojim malim klicateljem iz spalnice zdej, ko ste mal z dopustov, je velik bolj aktivno tukaj
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ker se Erik tak žalostno pri očiju joka. Bolj jamra kot joka. a ne, kok obvladajo to zdej pa mamo, k smo jh razvadle sladoled jem, dejte kej pisat, dam lohk brala zravn
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:13:08
|
|
|
|
sonček33
|
U2 ja ..jaz sem se odločila, da ne grem...bi rada šla zelo, a sem zdaj ugotovila, da Lovra nočem nikjer pustit ..in ker naj bi šla z org. prevozom se gre že ob 11.30 dopoldne..pride pa drug dan proti jutru ...Ne morem. Res. SEm mislila, da bo lažje tkole, takrat ko sem karte naročila, zdej pa mi je težko kt sto hudičov. Moj gre z enim frendom. Pa še zobje so zdaj na pohodu, je bil že včeraj tolk tečko čez dan, najbrž tudi zaradi cepljenja, pa danes se je tudi želel samo crkljat in nosit.. Ne grem. Težko sem se odločila, ker sem si tega koncerta ful želela..ampak vem, da bom nervozna ves čas in da nam nič imela od tega...No pa sej sem že enkrat pisala o tem. JOj, sovražim dileme, čeprav tole ni čisto prava dilema...Lovro je pač najpomembnejši...U2 pa ostajajo na CDju.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 21:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček, če tko čutiš, pol je kul. jst te zastopim, k tud ne vem če bi lohk pustila....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.