Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 10:56:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aleksu za dudiko.... a Ela jo ima pa še? ja Ela jo ima, ko rata tečna ne gre brez dude, ker ne zna nehat jokat in tečnarit če ji ne dam, je hujša kot Aleks oz. bolj vztrajna, vztraja do konca, jo npr. udarim malo po rokici ali ritki če ona Aleksa in potem se dere in joka da naj ji piham tam kjer sem jo malo udarila in cmera tok časa in vztraja da ji res piham in da jo potem vzamem, na koncu skoraj vedno popustim ker se mi ne da poslušat dretja smo pa včeraj spet bili na morčku v Portorožu, gužva ful sploh v vodi vendar vseeno je bilo zelo lepo saj smo tokrat imeli družbo, nas je šlo več, mi v kompletu, nečakinja od sestre, moja mami, stric, teta pa še njihova 10 letnica. Bilo je super ker so se otroci skupaj zamotili in igrali, tako da sem se jaz končno lahko malo predajala sončnim žarkom, in šla domov kar spočita a si kje videla mojega adama? joj, tak ga pogrešam..... se mi zdi, da se vleče ko jara kača ta teden...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 11:05:26
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka kako pa je M prenesel tistih 3 tedne na morju? Je zdržal do konca? Pa ti?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 11:06:27
|
|
|
|
petarda
|
Ada, če bi ga Amy videla, bi ziher že omenila .... Saj bo kmalu doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 14:03:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vse najboljše, Maša! Jaz pa vidim od paštetke samo album "Zvezdica" Jaz tudi, če grem pod njene albume... Sem šla potem pod MOJA RINGARAJA...tam sem pa prišla not Jaz pa preko objave, da si ti komentirala njen album
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 17:06:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vse najboljše, Maša! Jaz pa vidim od paštetke samo album "Zvezdica" Jaz tudi, če grem pod njene albume... Sem šla potem pod MOJA RINGARAJA...tam sem pa prišla not Jaz pa preko objave, da si ti komentirala njen album meni tudi preko objave, da sta vidve komentirale album ne gre....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 17:53:22
|
|
|
|
Paštetka
|
ada in bubi.. kaj zdaj sta pogledale? Petarda, tisto so tapete. Kupila sem jih v avstiji v KIKI. Imaš pa še potem zraven v istem vzorcu vzglavnike za sedežno, posteljo, zavese, luči... M je na morju užival in me je klical, da ga ne bo več domov . Jaz pa sem si tudi odpočila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 19:20:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, ti nas spet malo na elastiko? Videla, videla slikice, lušne so Jaz sem jih nekaj dala na FB, saj se mi zdi, da ste itak že vse gor
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 20:10:04
|
|
|
|
ada2
|
ne paštetka jaz še nisem videla, ne morem do albuma daj me potrdi za prijateljico, pa mogoče bo... glede tvojega ... da si.... pa: ali hočeš, da pridem v soboto pogledat kaj si?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 22:15:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka pri no, je bil že čas kje te naj potrdim? Poščji zahtevo jaz sem ti zahtevo že poslala... v glavnem, do albuma še vedno ne morem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 22:17:48
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz tudi ne .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 22:35:28
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a si kje videla mojega adama? joj, tak ga pogrešam..... se mi zdi, da se vleče ko jara kača ta teden... nisem, bi ti povedala paštetka, a si spet to pa bi bila novica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.8.2009 9:14:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Petarda, ti si boljše?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.8.2009 16:03:03
|
|
|
|
ada2
|
Tole ti posiljam, ker je pri meni zadeva definitivno delovala... Ker sem upostevala naslednji preprosti nasvet, ki sem ga nasla v clanku jutranjega casopisa , sem koncno nasla svoj notranji mir. Nasvet pravi takole: "Koncati moras vse stvari, ki si jih zacel."Zato sem pogledala okoli po hisi, da bi videla vse stvari, ki sem jih zacela in pustila nedokoncane... In preden sem danes zjutraj zapustila hiso, sem do konca spraznila odprto buteljko rdecega vina, spila se nekaj belega vina, prav tako tudi whisky, Bailey's, Jagermaister in Viljamovko, pojedla do konca aspirin, naklofen, ketonal forte, apaurin in preostanek sirove torte ter vrecko rumovih kroglic... Pojma nimas, kako odstekano in mirno se pocutim...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.8.2009 20:31:20
|
|
|
|
ada2
|
miha je dobil zob
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.8.2009 20:48:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 miha je dobil zob bubika pa ni dobila zoba
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.8.2009 21:53:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 miha je dobil zob bubika pa ni dobila zoba Jo junior in Miha prehitevata po desni .... Pa čestitke Mihi za prvi zobek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.8.2009 21:56:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Petarda, ti si boljše? Na antibiotikih. Že prvi dan jemanja sem se počutila noro dobro, spočito, mirno...vse zgoraj našteto ...ampak danes me je pa nekaj v glavo tiščalo...noro, noro..... zdaj je bolje.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.8.2009 22:26:54
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda. Ful mi je žal, da se nismo videli na morju No, pa še vam pokažem, kak bubika šiba: Danes je stara 11m, bubi je na tak dan shodil Njej še kar veliko manjka. Pa pri zobkih jo je tudi vsaj za 3m šišal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.8.2009 11:18:17
|
|
|
|
ada2
|
adam je klical: "mama, jutri se vrnem nazaj domov." komaj čakam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.8.2009 19:52:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Še malo, Ada Danes boš spet online?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.8.2009 20:25:10
|
|
|
|
ada2
|
ja, še malo danes bom verjetno offline... se mi lušta malo TV gledat... sicer bom pa tak verjetno hitro zaspala zraven
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?