|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
30.7.2009 12:13:50   
ada2
adam se mi je prej oglasil iz portoroža in pazi fora, ko so se pripeljali pred hotel so najprej naleteli na nušouser posted image

baje je bilo tako veselje, sta se tak objemala in lubčkala da je jojuser posted image user posted image user posted image  ampak nuša se danes že vrača, tako, da se glih kaj dosti ne bosta mogla družit. grejo pa v torek še moja sestra z družino v portorož in se bodo tudi dobili, tako, da mu ne bo manjkalo domače družbeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
1.8.2009 10:28:26   
petarda
Dva tedna me ni, pa komaj ena stran user posted image ....ccc cccc.... Kako se stvari spreminjajo...včasih je bilo tolk za prebrat, da smo zmeraj spraševale, če je kaj novega, ker se nam ni dalo za nazaj brat user posted image user posted image user posted image

In...ada...očitno si samo ti še tukaj...kako si? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
1.8.2009 10:31:38   
petarda
A Adam je šel s taščo? user posted image  Bo čist rascrkljan domov prišel user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Aleksu za dudiko.... a Ela jo ima pa še? user posted image

Mi imamo že dva zobka...drugi je pokukal en dan za prvim user posted image ...v glavnem ful hitro...upam, da bo kaka kvaliteta to..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
1.8.2009 10:33:57   
petarda
Jaz sem tudi za Logarsko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,...... al pa za KBG user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak dajmo se letos RES dobit... Pa dajte se pofočkat tudi tiste, ki nas samo berete in nimate časa ...ali pa se vam ne da user posted image user posted image  pisat, OK? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
1.8.2009 15:23:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz sem tudi za Logarsko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,...... al pa za KBG user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak dajmo se letos RES dobit... Pa dajte se pofočkat tudi tiste, ki nas samo berete in nimate časa ...ali pa se vam ne da user posted image user posted image  pisat, OK? user posted image

petarda draga, kdo je pa kriv, da lani nisi prišla na srečanje? me smo se dobileuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
1.8.2009 15:26:08   
ada2

A Adam je šel s taščo? user posted image  Bo čist rascrkljan domov prišel user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Aleksu za dudiko.... a Ela jo ima pa še? user posted image

Mi imamo že dva zobka...drugi je pokukal en dan za prvim user posted image ...v glavnem ful hitro...upam, da bo kaka kvaliteta to..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, šel je s taščo... sem rekla, da če mi ga dostavi nazaj scrkljanega, ga nikoli več ne dobi, niti za doma neuser posted image user posted image user posted image

miha pa še nima zobka, ima pa že napeto dlesen in v bistvu se pod kožo zobek že vidi, ni pa še pokukal ven. kolko pa kaj junior poje zraven druge hrane? miha je osvojil korenček in jabolko, drugo še ni jedel.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
1.8.2009 21:10:11   
petarda
Junior je dobil že korenček, krompirček, bučke, jabolko, breskvico, riževo kašico, slive....danes sem mu mislila dati blitvo, pa ni zneslo...mogoče jutri. user posted image  Počasi pa bo... sem ga pa včeraj zadnjič podojila...v bistvu sem ga že dva dni nazaj zadnjič, ampak sem ga včeraj še vseeno poskusila predno sem šla k zdravniku (me daje anginauser posted image ) in sem mu dala, če bi hotel povlečt, da dobi protiviruse in je začuda kar vlekel user posted image , zdaj sem pa na antibiotikih, sicer piše, da lahko dojim, da pa lahko rata preobčutljiv na penicilin, pa mu raje niti ne ponujam več.... itak je bilo samo še toliko malo za crkljanje.

Kdaj ste se pa ve dobile? Kje? A takrat nekje v vaših koncih....kaj je že bilo, da me ni bilo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
2.8.2009 7:22:50   
ada2
uuu, potem pa junior že pridno papcauser posted image

miha bo danes prvič probal banano. dojima se pa še na veliko... imam srečo - je mleka dovolj.

ja, pri nas smo se dobile, prišle so naty, bubi, Urša in paštetka.
amy sta takrat zbolela otroka, pa ni mogla priti, za tebe pa se ne spomnim kaj je bilouser posted image user posted image user posted image  a je možno da kaka poroka ali birma?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
2.8.2009 7:25:53   
ada2
http://priporocamo.info/

mogoče pride kateri prav....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
2.8.2009 9:14:19   
petarda
Dobro jutro user posted image

Možno je poroka, birma...vse je možno...je bilo vsega dosti zadnjih par let user posted image .

Ti si srečnica, ko imaš mleka dovolj. Jaz sem si želela ful dolgo dojit, ker me za razliko od petardita ni nič bolelo, junior je lepo vlekel...vse kot po maslu... samo potem na tistem pregledu pri treh mesecih ni bilo OK in mi je vse dol padlo...potem pa flaša, čeprav sem poskusila počasi, pa vedno prej podojit...je takole v enem mesecu in pol mleko hitro usahnilo user posted image ..... ah...saj bo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
2.8.2009 9:17:53   
petarda
Vse najboljše, draga Maša!

user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
2.8.2009 13:19:21   
Paštetka

Ooooo, hvala user posted image

Slikice so v albumu. geslo: ljubkovalno ime moža

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
2.8.2009 19:21:44   
Teni_
Paštetka, mi smo pa bili v tvojih krajih. Smo bili čez vikend v termah 3000. Mali2 sta uživali 100/h.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
2.8.2009 20:31:27   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Paštetka, mi smo pa bili v tvojih krajih. Smo bili čez vikend v termah 3000. Mali2 sta uživali 100/h.

Packa, kaj nisi nič povedala?user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
2.8.2009 21:27:26   
Teni_
Bi povedala, pa prej nisem vedela. Še v petek smo nameravali v Izolo, pa smo imeli že vse spakirano in smo si v zadnjem trenutko preden smo šli, premislili, poklicali na recepcijo in vprašali, če imajo kaj fraj. Potem pa nisem imela tvoje št. Sem pa videla polno animatork(vem, da si en čas to delala, pa ne vem, če še), pa razmišljala, če si katera od njih.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
2.8.2009 21:29:04   
petarda
A paštetka in teni se ne poznata? user posted image  Sem mislila, da paštetko vsi poznajo user posted image user posted image user posted image user posted image ....poznamo user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
2.8.2009 21:32:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ooooo, hvala user posted image

Slikice so v albumu. geslo: ljubkovalno ime moža

Pregledala...sem ravno razmišljala, če je geslo ptiček user posted image , ampak ga sploh nisem potrebovala...verjetno zato, ker sva prijateljici user posted image

Daj mi povej...ful mi je všeč tista vijolična stena za M na prvi sliki...z vzorci....tako bi tudi jaz imela user posted image ...samo ne celo steno, ampak samo en trak.... kako si to naredila? Z nalepkami? Šablonami?...jaz bi imela to na morju.... user posted image  Sem enkrat gledala eno spletno stran s temi šablonami, samo je bilo ful drago...maš ti kako bolj poceni varianto? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
2.8.2009 22:09:04   
*bubi*

A paštetka in teni se ne poznata? user posted image  Sem mislila, da paštetko vsi poznajo user posted image user posted image user posted image user posted image ....poznamo user posted image

Tudi če bi se že kdaj videli, je zdaj ne bi spoznala user posted image user posted image user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
2.8.2009 22:12:10   
*bubi*
Vse najboljše, Maša! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa vidim od paštetke samo album "Zvezdica" user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
3.8.2009 6:41:41   
Teni_
Jutro!

Ne, nisva se še videli. Bi bilo pa fajn. Jaz takrat nisem bila na tistem srečanju. user posted image

Jaz tudi ne vidim drugega kot bubi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
3.8.2009 7:11:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Vse najboljše, Maša! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa vidim od paštetke samo album "Zvezdica" user posted image

Jaz tudi, če grem pod njene albume... Sem šla potem pod MOJA RINGARAJA...tam sem pa prišla not user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
3.8.2009 7:12:37   
petarda
Dobro jutro user posted image ..... in lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
3.8.2009 7:41:01   
ada2
dobro jutro!

najprej z zamudo...

Vse najboljše Maša!user posted image user posted image user posted image

do albuma jaz ne morem ne tak pa ne ovak.... sem poslala paštetki prošnjo za prijateljstvo, če bo to kaj pomagalouser posted image

jaz tudi teni še nisem videla, pa nine.... nina mi je takrat v lj v zoo za las pobegnila, s teni pa sva se dogovarjale, pa nikoli prav dogovorileuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
3.8.2009 10:19:17   
amy26

ja Ela jo ima, ko rata tečna ne gre brez dude, ker ne zna nehat jokat in tečnarit če ji ne dam,
je hujša kot Aleks oz. bolj vztrajna, vztraja do konca,
jo npr. udarim malo po rokici ali ritki če ona Aleksa in potem se dere in joka da naj ji piham tam kjer sem jo malo udarila in cmera tok časa in vztraja da ji res piham in da jo potem vzamem, na koncu skoraj vedno popustim ker se mi ne da poslušat dretjauser posted image user posted image

smo pa včeraj spet bili na morčku v Portorožu, gužva ful sploh v vodiuser posted image  vendar vseeno je bilo zelo lepo saj smo tokrat imeli družbo, nas je šlo več, mi v kompletu, nečakinja od sestre, moja mami, stric, teta pa še njihova 10 letnica.
Bilo je super ker so se otroci skupaj zamotili in igrali, tako da sem se jaz končno lahko malo predajala sončnim žarkom, user posted image  in šla domov kar spočitauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
3.8.2009 10:20:35   
amy26
čestitke Maši še z naše straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?