Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.7.2009 12:13:50
|
|
|
|
ada2
|
adam se mi je prej oglasil iz portoroža in pazi fora, ko so se pripeljali pred hotel so najprej naleteli na nušo baje je bilo tako veselje, sta se tak objemala in lubčkala da je joj ampak nuša se danes že vrača, tako, da se glih kaj dosti ne bosta mogla družit. grejo pa v torek še moja sestra z družino v portorož in se bodo tudi dobili, tako, da mu ne bo manjkalo domače družbe
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.8.2009 10:28:26
|
|
|
|
petarda
|
Dva tedna me ni, pa komaj ena stran ....ccc cccc.... Kako se stvari spreminjajo...včasih je bilo tolk za prebrat, da smo zmeraj spraševale, če je kaj novega, ker se nam ni dalo za nazaj brat In...ada...očitno si samo ti še tukaj...kako si?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.8.2009 10:31:38
|
|
|
|
petarda
|
A Adam je šel s taščo? Bo čist rascrkljan domov prišel Aleksu za dudiko.... a Ela jo ima pa še? Mi imamo že dva zobka...drugi je pokukal en dan za prvim ...v glavnem ful hitro...upam, da bo kaka kvaliteta to.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.8.2009 10:33:57
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem tudi za Logarsko ,...... al pa za KBG ....ampak dajmo se letos RES dobit... Pa dajte se pofočkat tudi tiste, ki nas samo berete in nimate časa ...ali pa se vam ne da pisat, OK?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.8.2009 15:23:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz sem tudi za Logarsko ,...... al pa za KBG ....ampak dajmo se letos RES dobit... Pa dajte se pofočkat tudi tiste, ki nas samo berete in nimate časa ...ali pa se vam ne da pisat, OK? petarda draga, kdo je pa kriv, da lani nisi prišla na srečanje? me smo se dobile
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.8.2009 15:26:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A Adam je šel s taščo? Bo čist rascrkljan domov prišel Aleksu za dudiko.... a Ela jo ima pa še? Mi imamo že dva zobka...drugi je pokukal en dan za prvim ...v glavnem ful hitro...upam, da bo kaka kvaliteta to..... ja, šel je s taščo... sem rekla, da če mi ga dostavi nazaj scrkljanega, ga nikoli več ne dobi, niti za doma ne miha pa še nima zobka, ima pa že napeto dlesen in v bistvu se pod kožo zobek že vidi, ni pa še pokukal ven. kolko pa kaj junior poje zraven druge hrane? miha je osvojil korenček in jabolko, drugo še ni jedel.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.8.2009 21:10:11
|
|
|
|
petarda
|
Junior je dobil že korenček, krompirček, bučke, jabolko, breskvico, riževo kašico, slive....danes sem mu mislila dati blitvo, pa ni zneslo...mogoče jutri. Počasi pa bo... sem ga pa včeraj zadnjič podojila...v bistvu sem ga že dva dni nazaj zadnjič, ampak sem ga včeraj še vseeno poskusila predno sem šla k zdravniku (me daje angina ) in sem mu dala, če bi hotel povlečt, da dobi protiviruse in je začuda kar vlekel , zdaj sem pa na antibiotikih, sicer piše, da lahko dojim, da pa lahko rata preobčutljiv na penicilin, pa mu raje niti ne ponujam več.... itak je bilo samo še toliko malo za crkljanje. Kdaj ste se pa ve dobile? Kje? A takrat nekje v vaših koncih....kaj je že bilo, da me ni bilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 7:22:50
|
|
|
|
ada2
|
uuu, potem pa junior že pridno papca miha bo danes prvič probal banano. dojima se pa še na veliko... imam srečo - je mleka dovolj. ja, pri nas smo se dobile, prišle so naty, bubi, Urša in paštetka. amy sta takrat zbolela otroka, pa ni mogla priti, za tebe pa se ne spomnim kaj je bilo a je možno da kaka poroka ali birma?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 7:25:53
|
|
|
|
ada2
|
http://priporocamo.info/ mogoče pride kateri prav....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 9:14:19
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Možno je poroka, birma...vse je možno...je bilo vsega dosti zadnjih par let . Ti si srečnica, ko imaš mleka dovolj. Jaz sem si želela ful dolgo dojit, ker me za razliko od petardita ni nič bolelo, junior je lepo vlekel...vse kot po maslu... samo potem na tistem pregledu pri treh mesecih ni bilo OK in mi je vse dol padlo...potem pa flaša, čeprav sem poskusila počasi, pa vedno prej podojit...je takole v enem mesecu in pol mleko hitro usahnilo ..... ah...saj bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 9:17:53
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše, draga Maša!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 19:21:44
|
|
|
|
Teni_
|
Paštetka, mi smo pa bili v tvojih krajih. Smo bili čez vikend v termah 3000. Mali2 sta uživali 100/h.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 20:31:27
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Paštetka, mi smo pa bili v tvojih krajih. Smo bili čez vikend v termah 3000. Mali2 sta uživali 100/h. Packa, kaj nisi nič povedala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 21:27:26
|
|
|
|
Teni_
|
Bi povedala, pa prej nisem vedela. Še v petek smo nameravali v Izolo, pa smo imeli že vse spakirano in smo si v zadnjem trenutko preden smo šli, premislili, poklicali na recepcijo in vprašali, če imajo kaj fraj. Potem pa nisem imela tvoje št. Sem pa videla polno animatork(vem, da si en čas to delala, pa ne vem, če še), pa razmišljala, če si katera od njih.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 21:29:04
|
|
|
|
petarda
|
A paštetka in teni se ne poznata? Sem mislila, da paštetko vsi poznajo ....poznamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 21:32:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vse najboljše, draga Maša! Ooooo, hvala Slikice so v albumu. geslo: ljubkovalno ime moža Pregledala...sem ravno razmišljala, če je geslo ptiček , ampak ga sploh nisem potrebovala...verjetno zato, ker sva prijateljici Daj mi povej...ful mi je všeč tista vijolična stena za M na prvi sliki...z vzorci....tako bi tudi jaz imela ...samo ne celo steno, ampak samo en trak.... kako si to naredila? Z nalepkami? Šablonami?...jaz bi imela to na morju.... Sem enkrat gledala eno spletno stran s temi šablonami, samo je bilo ful drago...maš ti kako bolj poceni varianto?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 22:09:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A paštetka in teni se ne poznata? Sem mislila, da paštetko vsi poznajo ....poznamo Tudi če bi se že kdaj videli, je zdaj ne bi spoznala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.8.2009 22:12:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše, Maša! Jaz pa vidim od paštetke samo album "Zvezdica"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 6:41:41
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! Ne, nisva se še videli. Bi bilo pa fajn. Jaz takrat nisem bila na tistem srečanju. Jaz tudi ne vidim drugega kot bubi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 7:11:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vse najboljše, Maša! Jaz pa vidim od paštetke samo album "Zvezdica" Jaz tudi, če grem pod njene albume... Sem šla potem pod MOJA RINGARAJA...tam sem pa prišla not
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 7:12:37
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ..... in lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 7:41:01
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! najprej z zamudo... Vse najboljše Maša! do albuma jaz ne morem ne tak pa ne ovak.... sem poslala paštetki prošnjo za prijateljstvo, če bo to kaj pomagalo jaz tudi teni še nisem videla, pa nine.... nina mi je takrat v lj v zoo za las pobegnila, s teni pa sva se dogovarjale, pa nikoli prav dogovorile
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 10:19:17
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aleksu za dudiko.... a Ela jo ima pa še? ja Ela jo ima, ko rata tečna ne gre brez dude, ker ne zna nehat jokat in tečnarit če ji ne dam, je hujša kot Aleks oz. bolj vztrajna, vztraja do konca, jo npr. udarim malo po rokici ali ritki če ona Aleksa in potem se dere in joka da naj ji piham tam kjer sem jo malo udarila in cmera tok časa in vztraja da ji res piham in da jo potem vzamem, na koncu skoraj vedno popustim ker se mi ne da poslušat dretja smo pa včeraj spet bili na morčku v Portorožu, gužva ful sploh v vodi vendar vseeno je bilo zelo lepo saj smo tokrat imeli družbo, nas je šlo več, mi v kompletu, nečakinja od sestre, moja mami, stric, teta pa še njihova 10 letnica. Bilo je super ker so se otroci skupaj zamotili in igrali, tako da sem se jaz končno lahko malo predajala sončnim žarkom, in šla domov kar spočita
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.8.2009 10:20:35
|
|
|
|
amy26
|
čestitke Maši še z naše strani
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?