|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
29.7.2009 13:05:09   
5ra_28
mi smo imeli kri in vodo pri 6 mescih.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
29.7.2009 13:06:05   
arupnik3
ojla
naši punci so pri 6 mesecih pregledali vodo za kri so pa rekli da bo pri 9 mesecih
še ena slikica našega kobacaja

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
29.7.2009 13:06:09   
5ra_28
otika..a si pol zjutraj ko si pogledala v posteljico rekla...' oh shit!'.user posted image user posted image

saj vem, da je grozno, sam čez nekaj let se boš smejala... user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
29.7.2009 14:19:08   
pike
Dober dan,

malička spi - končnoo, mami pa pije kavo zraven RR-je.

pregled - naši so tudi vodo pregledali pri 6. mesecih, kri pa smo zaradi vročine, ki je trajala par dni tudi morali dati pregledati. HB je bilo vse o.k. Bojo pa kri vzeli spet drug mesec, ko bo naša malička stara 9. mesecev.

Kako čas leti, malo še pa se nam bo porodniška iztekla. Ene HB čaka služba nazaj, eni bomo pa morali v roke pljunit in jo najt tako kot jaz čeprav je čas, ki ga preživimo ob svojih malčkih resnično dragocen.

spanje - podnevi mi kar lepo spi - 3 x po urco ali pa tudi manj. Zvečer ob 23 uri gremo spat z rednimi prebujanji enih 4 x najmanj in spimo do 8 zjutraj.

kilaža - naša je pretežno še pri meni, dojiva se na 3 ure. Maličko sem danes stehtala in ima 10.700 g, pa pri 6. mesecih je bila dolga 72 cm tako, da mislim da je zdaj vsaj za kaka 2 cm najmanj zrastla.

vaše slikice - vsi vaši malčki so zelo luškani in lepi ter lepo napredujejo, eni bodo že skoraj na nogah.user posted image

Lepo se mejte.user posted image

< Sporočilo je popravil pike -- 29.7.2009 14:20:33 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
29.7.2009 14:39:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

otika..a si pol zjutraj ko si pogledala v posteljico rekla...' oh shit!'.user posted image user posted image

saj vem, da je grozno, sam čez nekaj let se boš smejala... user posted image

Točno to sem rekla ... pa brez skrbi ... se temu že sedaj smejim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4780
29.7.2009 14:51:54   
Ana Luna
Vaše slikce -  eni ste pa res že prav pridni in že lepo na nogicah! user posted image user posted image user posted image Čisto nova dimenzija, a?
Uživajte, papa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
29.7.2009 16:53:54   
blackcoffee
ojla!
hvala za rojstnodnevne čestitke! let pa ne štejem več. user posted image
kar se oblin tiče.. pa tistega tipa s torto - se mi zdi, da se nevarna zadeva skriva za torto. in tista bi mi res lahko povrnila obline. user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, so se spet poigrali z ozadjem foruma. mi ni všeč.

gromki je 2x dnevno siten. noči zaenkrat dobro prestajamo - spimo. dobil je naenkrat dva zobka, ki mu pridno lezeta ven. mislim, da bodo zdaj začeli šibat tudi ostali, kot po tekočem traku.
ja, povsem nova dimenzija! - tako veliki so že ti naši otročki.. kje so cajti, ko so bili še štruce?!
še malo pa bo treba v vrtec. madona! user posted image

slikce prelepe! joj, eni že stojijo?! user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 29.7.2009 16:57:28 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
30.7.2009 9:40:21   
Detece
arupnik3 a tvoj pa že stoji?? svaka čast...lepo ga je videti....sploh ne izgleda več dojenčkast:)...

Ja res full hitro rastejo naši otročički in ni več daleč do 1. svečke...ne morem verjet...

Mi uživamo poletje in full nam gre hitro čas...še vedno čakamo na dopust, ki bo v začetku septembra...mater je daleč ko čakaš celo poletje....ampak zdaj nas do tja loči še samo 1 mesec - jupiiiii....

Kdaj se gremo s5 kaj tunkat?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
30.7.2009 10:03:47   
katja_p
arupnik: user posted image  za tole stanje tamale!

Otika: teb se Neža sam postavi pokonc v postli?

Mi imamo napore noči ... kr joka in joka ... sumim, da so zobki, a še nč ni zunaj. Pa tud pr GH je začela štrajkat. Sicer je vse (razn kupljenih zelenjavnih kašič), a ona bi vsega sam ene 5 žlic ... pol pa kaj drugega! user posted image  Pa tk na drobčkeno usta odpira, da ja lahk hitr ustnce stisne, če ji kaj ne bi blo všeč user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
30.7.2009 11:53:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
Otika: teb se Neža sam postavi pokonc v postli?

O ja ... prejšnji vikend je prvič in zdaj bi se povsod sama gor povzpenjala in jo moram imet skos na očeh, da ne zagrabi naprimer kakega kabla al pa da se po barskem stolčku ne povzpne, ko je bolj nestabilen itd. ... kje so časi naših nepremičnin user posted image .

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
30.7.2009 12:19:04   
arupnik3
ja naša punca se veselo vzpenja po stolih, kavču, regalu,.... sploh se noče več sama igrat lepo sede na tleh ampak ona bi skoz stala včasih se morm jst usest na tla da se igrava da si mal nogice odpočije se mi zdi že ful prezgodi čeprov u nedelo praznuje 8 mesecev jst sm pa shodila pri 9 mesecih.....
naša se tut zbuja ponoči pa mal godrnja sam ne vem po mojem so tut zobki sam ni še nikjer nobenega
je pa moja še kr mleko samo še zjutraj, dopoldne in zvečer ostalo pa GH samo spije mi pa zelo malo vsaj meni se zdi kolk pa vaši kej spijejo na dan ???
drugače sm jo pa prejšnji teden vagala in ima samo 8.5kg za velikost pa ne vem
dons gremo lovit ribe in upam da se bo kej prjelo
lepo se mejte pa uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
30.7.2009 12:42:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3
drugače sm jo pa prejšnji teden vagala in ima samo 8.5kg ...

Arupnik ... jz sem našo na njeno 8. obmesečnico tehtala in je imela samo 7,8kg pa 72cm tak da tvoja ima kar lepo težo in se ne sekiraj user posted image . Cunjice nosi še kar št. 68, ker 74 ji je čisto prevelika ... no v dolžino niti ne toliko kot v širino user posted image .

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4787
30.7.2009 15:28:07   
arupnik3
joj otika men se pa zdi da je tok dropcena pa vsi ka jih srečujem majo več kg sej sm še mal bel srečna ka je bel šlank kot pa kak bajsek user posted image sej je vse dobr sam da so zdravi  aja naša ima pa bodije že št. 80 ker je kar velika uf jo bom jutri zmerla pa da vidmo 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
30.7.2009 22:34:28   
Ana Luna
arupnik3, hihi, ja, bodi vesela, da je tamala bolj šlank, pri nas bo zgleda bolj obratno. user posted image a ti si pa že pri 9-ih shodila? ja bravo! no vidiš, pol ma tjaša to v genih!

no, še jaz prpopam nekaj novih slikic
evo, tako pa stoji na svojih okroglih nogicah naš bajsi (če ga jaz postavim user posted image ):
user posted image
tako se mali namaka v vročih dneh user posted image user posted image user posted image :
user posted image
pa še nekaj 'umetniških' user posted image :
user posted image
user posted image
user posted image

nočko.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
31.7.2009 8:19:01   
5ra_28

jutro..

dans je mal hladneje, včeraj pa..uh..je bilo vroče..tai se je kopal v svojem bazenčku, midva pa v senčki pod češnjo zraven sedela.user posted image

GH..vse obroke, nič več ne zavrača. No, zelenjavne kašice (kupljene) ne je, jo je probal enkrat pred 2 mescema, pa nikol več, pa je tudi nisme nikoli več kupila. Bljek.
Mojo zelenjavno juhico, ki jo potem spasiram, obožuje in mu jo naredim zdaj vsak drug dan za kosilo, ker imamo toliko sveže zelenjave.
Večerja in zajtrk pa: gris, kesolino, čokolino itd... Flaške se več ne dotakne, razen za tekočino.

Na nogicah...ja, naš Tai se zdaj že tudi za vse prijema in postavlja. S tem da jaz nimam nikjer kakšnih kablov ali kaj nestabilnega. Sam sem vseeno v bližini. Ja, v posteljici pa največkrat. Prvič se je sam dvignil pri 7 mescih, 2 tednih in 5 dneh .

čau.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
31.7.2009 8:26:20   
Anonimen
Na nogicah...ja, naš Tai se zdaj že tudi za vse prijema in postavlja. S tem da jaz nimam nikjer kakšnih kablov ali kaj nestabilnega ...

Saj jaz tut nimam kablov nastavljenih ... no eden je pod sedežno, ker tam kjer sem si zamislila luč, ni vtičnice ... samoje pa sedežna ravno toliko od tal dvignjena, da se Neži lahko spodaj splazi ... bemti, enkrat sem jo koooomaj ven dobila, ko je bila čisto v kotu nekje user posted image

Uuuu ... pa naši se že zdaj vidi, da je prava baba ... ker ni ga čez čevlje ... ful moram bit pozorna, da ne zaide v predsobo, ker ima takoj čevlje v ustih ... sem šla zadnjič na wc pa pridem ven in zagledam tamalo v predsobi na tleh obkroženo z vsemi čevlji in copati ki so se isti moment znašli na tanizkih poličkah user posted image ... ati se že kar križa, kolk bo šlo to enega denarja še za njene čevlje user posted image . Samo resno ... ni važno kje je, ko bo zagledala na tleh čevelj ali copat (obut, sezut ... ni važno), bo njen kurz jasen user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4791
31.7.2009 8:55:11   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

samoje pa sedežna ravno toliko od tal dvignjena, da se Neži lahko spodaj splazi ... bemti, enkrat sem jo koooomaj ven dobila, ko je bila čisto v kotu nekje user posted image

user posted image user posted image ...saj vem, da je bilo to že skoraj nevarno, sam se vseeno smešno sliši.

Glede kablov pa nisem mislila, da kar visijo...sam...midva jih res nikjer nil nimava. Edino od laptopa, ta pa je za sedežno in se potem kar vklopi na laptop, ko sva na sedežni. Barska stolčka pa sta tako težka, da jih še jaz komaj prestavim, tako da še Taiu manjka kar nekaj moči..user posted image user posted image Edino iz kroma so, pa se noter gleda, pa vse poslini in spaca. user posted image
Omarce za čevlje pa so viseče, tako da še do njih ne more, sem mu pa zadnjič odprla en regal v kuhinji, pa mi je ven vzel pecilne in vanili praške, pudinge...je rekel, da bo nekaj na hitro spekel.user posted image user posted image

Ja, se je začelo tisto obdobje, ko zagrabi vse, kar mu pride pod roke. Pri nam so edino resaste zavesice njemu tako kot Neži čevlji, ostalo pa je vse fiksno.
Razen copate vedno vzame v roke, če midva najine kje pustiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
31.7.2009 10:44:25   
Ana Luna
GH..vse obroke, nič več ne zavrača. No, zelenjavne kašice (kupljene) ne je, jo je probal enkrat pred 2 mescema, pa nikol več, pa je tudi nisme nikoli več kupila. Bljek.
Mojo zelenjavno juhico, ki jo potem spasiram, obožuje in mu jo naredim zdaj vsak drug dan za kosilo, ker imamo toliko sveže zelenjave.
Večerja in zajtrk pa: gris, kesolino, čokolino itd... Flaške se več ne dotakne, razen za tekočino.

Pri nas ista pesem. user posted image

Na nogicah...ja, naš Tai se zdaj že tudi za vse prijema in postavlja. S tem da jaz nimam nikjer kakšnih kablov ali kaj nestabilnega. Sam sem vseeno v bližini. Ja, v posteljici pa največkrat. Prvič se je sam dvignil pri 7 mescih, 2 tednih in 5 dneh .
Priden Tai! user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
1.8.2009 12:29:21   
**NiNa**
oj oj
Jaz ima pa nekaj vprašanj user posted image
A so vaši user posted image  že jedli oz. jejo:
sladko koruzo (meni se zdi, da je težko prebavljiva)
brstični ohrovt
sladko zelje
kitajsko zelje
svezo papriko
svež paradižnik
stročji fižol

Kaj jim pa ponudite za zajtrk?

Lep vikend vsem skupaj user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
1.8.2009 12:54:30   
arupnik3
hm
sladka koruza: jst sm jo dala vendar sm jo skuhala z grahom in korenčkom in je vse lepo pojedla
brstični ohrovt: sm tut skuhala in dala je lepo jedla
papriko: sm skuhala z rižem in je lepo jedla

za zajtrk moja še zmeraj pije mleko

ostalo ji še nisem dala

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
1.8.2009 20:14:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**
A so vaši user posted image  že jedli oz. jejo:
sladko koruzo (meni se zdi, da je težko prebavljiva) - kaj je to? Če je to polenta, potem je odgovor DA ... jo ima ful rada.
brstični ohrovt - to troje je meni eno in isto ... zelje kot zelje pač in je že jedla
sladko zelje
kitajsko zelje
svezo papriko - je že jedla
svež paradižnik - je že jedla
stročji fižol - še ne ... nobene stročnice ji e nisem dala, samo pa tudi mene zanima, če ji to že lahko dam.

Kaj jim pa ponudite za zajtrk?
Zajtrk imava midva ob 9ih (okrog 2-4ih ponoč enkrat dobi flašo) in če sva doma je doma pripravljeno sadno kašico s keksom, če sva pa že na terenu dobi pa kupljeno sadno kašico.

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
2.8.2009 7:08:31   
Detece
Drage moje meni pa se je Ruj odstavil - noče več zizatuser posted image . In to on, ki je bil noč in dan priklopljen.

Ne morem verjeti. Mogoče si pa še premisli. Lepo nedeljo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
2.8.2009 8:13:53   
arupnik3
ojla
ja moja punca pa zdele že 3 noči spi po celo noč od 21h do 7-8h in mleka mi zlo malo popije gh bi pa skoz jedla

lepo preživite nedeljo
papa

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
2.8.2009 8:56:28   
**NiNa**
otika: ne to ni polenta, to je koruza v zrnu (npr. lahko jo kupiš tisto v konzervi, ali pa je v zamrznjenih zelenjavnih mešanicah)
a za zajtrk ji daš sadje, ja kaj ji pa pol daš za malico, ker jaz ji naprimer sedaj dam še takole: zjutraj med 7-8 se dojiva, pol pa okoli 11-12 sadje, pa ob 15-16 kosilo...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
2.8.2009 15:25:58   
tasa.m
oj,

mi smo z dopusta. Lara je bila tako pridna, sve imele kar en ritem glede hrane in spanja. Jedla je trikrat na dan GH. Ob sedmih se je dojila, ob desetih je pojedla sadno kašico (vsak dan drugi okus (125 g)), okoli enajstih, dvanajstih ziza za spanje, ob treh je jedla kašico iz korenčka + jabolka (z zelenjavnimi jo nisem silila, ker jih ne mara, tako je pač vsak dan jedla korenčkovo kašico, ki jo ima ful rada (namesto zelenjavnega obroka), ob štirih, petih spet ziza za spanje, ob sedmih, osmih pa mlečne kašice (tiste, ki se pripravijo samo z vodo npr. gres, kašica za lahko noč ..) med osmo in deveto pa spet ziza za spanje. Vmes sem ji kdaj dala še kakšen piškot oz. skutko.
Naplavali smo se ful, ker je bila voda ful topla, kakšnih 27, 28 stopinj. Ob priliki prilimam kakšno slikico.

Naša se še ne plazi oz. dviguje, se samo vleče po tleh. Upam, da čim kasneje.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kaj sodi poleg?
sreckica

Katero fantovsko ime sodi k imenu Zarja?

Lan (44%)

Jaka (33%)

Jošt (23%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!