|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
4.8.2009 21:01:29   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

mene tud fuulll bolijo kosti v mednožju,dans sm komi hodila pa še križ me fino matrauser posted image user posted image user posted image ah bo že bojšuser posted image user posted image

sej ne vem, a naj jaz tud bolečine pripisujem kostem v mednožjuuser posted image ker me ravno tam boli, ampak skoz govorim, da me boli sp. del trebuha... tam nekje k je sramna kost... a je potem to touser posted image ne vem, boli pa itak cel danuser posted image ja, potem pa še križ........user posted image no ja, je pa res, da bo kmal boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 451
4.8.2009 21:08:26   
rakica 2
to je to,me hoče na cajte prav na pol razklat in hodm ko da mi bo vsak cajt ušlouser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 452
4.8.2009 21:11:58   
Crystall
Ravno glede teh bolečin sem danes vprašala ginekologa ... pa mi je rekel, da je to čisto normalno in da bo le še huje user posted image . Mali pritiska navzdol. Ponoči se zbujam, ker se ne morem obrniti iz boka na bok zaradi bolečin. Hodim kot račka, noge imam ornk narazen ko hodim .... mi je že moj rekel, da sem smešna user posted image . Me je pa ginekolog pregledal, če je vse ok ... če je vse lepo zaprto spodaj.

Tud križ me boli ... sam mislim, da en del tudi zaradi tega, ker se grdo držim; ni vse naš škratek kriv user posted image . Zdaj imam neko oporo za križ - jo je moj že prej uporabljal.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 453
4.8.2009 21:14:55   
katrin***
čer punce,

evo tudi mene po tednu dni nazaj. ma ste aktivne, ste že na drugem delu naklofale 20 strani - joj user posted image  nism vas uspela prebrati še za nazaj v prvem delu kjer sm vas pustila in odšla na super enotedenske počitnice na morje, kaj šele da bi prebrala še cel drugi deluser posted image

Za vse držim pesti, da se bo vse srečno končalo in bo tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image

Sramne kosti bolijo občasno tudi mene in bolj ponoči, drugače pa se počutim o.k hvala bogu.

Kupili smo voziček GT3 in sva ga danes z user posted image  že razstavila in skoraj doktorirala preden sva vse poštudirala kako in kaj, ampak zdej veva in to je to. Je pa tolk luštn voziček, da mi definitivno ni žal. No, v uporabo pa pride kasneje pa bomo potem videli kako se bo obneseluser posted image

Uživajte js grem spat, ker sm danes od vsega letanja okol že utrujena in imam zatekl enoge tko da se slišimo jutri.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 454
4.8.2009 21:15:04   
Februarka08
Da bo to le še hujeuser posted image user posted image eh... mene itak boli že od samega začetka, bom pa še ta 2 mesca mogla potrpet... itak me je tud pri tamali bolelo od samega začetka vse spodaj pa do konca... mi ni prizanešenouser posted image no ja, če bo vse na koncu kot mora bit, takoj podpišem za te bolečineuser posted image

Grem počasi proti postelji... moj gleda film, meni pa dol visi za ta film... na rač. pa tud ne vem več kaj iskatuser posted image
Lepo nočko, user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 455
4.8.2009 21:45:58   
rozilu
Crystall jaz tudi hodim kot en pingvin user posted image . Ma niti nimam nekih hujših bolečin, tako hodim po celem dnevu sedenja v službi. Sem pa vsake toliko presenečena, ko se kaj raztegnem in mi začne kar pokati v sklepih user posted image . Saj vem da to mora bit, da bom lažje rodila... samo do zdaj sem bila vedno bolj zakrknjena, zdaj pa se kar ustrašim ko to zaslišim.

Katrin - dobrodošla nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 456
4.8.2009 21:56:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

hvala majci za informacijo...na žalost je tko k sm predvidevala...LJ samo za socialno ogroženeuser posted image , očitno pač živimo v priviligiranem okolju...bemtiuser posted image
js, v lj nč ne dobimo. v prvo bil samo mož zaposlen, js bla mamica študentka, pa je blo menda njegovih 800€ mesečno preveč za kakšno darilo ob rojstvu. user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
4.8.2009 22:01:14   
frrrr
vse imate preglede in kontrolo rasti... js pa šele 1.9. user posted image
sem se pa spomnila, da moram itaq kej poklicat in povedat, da so mi podaljšali skrajšani del. čas samo do 18.8. in bom verjetno rabla še kak papir od ginekologa, ki pa zadnji teden v avgustu dopustuje... mogoče pa dobim še kak datum prej user posted image

bolečine... v mednožju še vse ok. me pa občasno zafrkavajo kolki in pa križ. to bo pa verjetno od teže, ker sem že pravi slon user posted image dobla pa 11kg od začetka, sam sem že na ohoho preveč štartala... vglavnem en mali slonček balonček user posted image

brcike... naše dete je prav divje in me orng nabrca, nič kaj nećno kot je to počel prvorojenec. le kaj nas čaka po rojstvu? user posted image

lepo spite...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 458
4.8.2009 22:49:05   
skačica
čer!

Jaz sem hin, sej v bistvu sem vsak večer tko utrujena, da kar adijo. Jah, čez dan res nimam časa za pravi počitek, bi se pa prav prilegel kdaj!
Je pa res, da kakšnih bolečin med nogami še nimam. Mislim, da sem jih v prvi nosečnosti prej imela pa tudi križ me je bolj zezal.

metka- veš kaj! Sej vem, da si zaskrbljena, jaz bi bla verjetno tudi malo, ampak za 14 dni razlike ni veliko. Iza je imela ves čas od morfologije dalje glavico večjo za 14 dni- napram trebuščku, me je skrbelo s kakšno glavico se bo rodila. pa vedno je bila pod povprečjem. No, rodila se je z glavico obsega 35 cm(kar je super) in težo 3520g. Torej, čisto super mere.
Je pa res, da me ni G. nikoli strašil, ampak vedno potolažil, da niso te mere čisto natančne.

frrrr- jaz nimam nobene kontrole rasti. V bistvu mi na vsakem pregledu naredi UZ, ampak tak bolj mini, da pregleda, če je bejba aktivna. če je dovolj plodovnice, skratka če je mali fajn pri meni. In baje, da ji je prav luštno.user posted image
Izmeri jo pa samo, če odkartam 40 eurovuser posted image , no jaz sem si zdej plačala uz in zato tudi imam mere naše frklje, ki me brca, da je joj. Do konca verjetno ne bom imela nobenih meritev. Ali pa morda kasneje v P., če bom spet šla čez rok.

rizkoo- ja, v porodnišnici CE je kar nekaj fajn babic. Jaz pa zdele nisem čist ziher katera je mene imela čez v prvo. Najprej vem, da je bila Ida (tud super prijazna babica) pol je bila pa smena in je prišla al Brigita ali pa Branka(pa mislim, da je bila ta). Ta je bla pa super. Sicer je bila malo bolj groba kot Ida, pregledi so boleli kot user posted image , je pa znala spodbujat tko kot se zagre. Res super babica, sploh mi je blo pa fajn, da me ni poslala na posteljo ležat, ampak sem lahko popadke predihavala na kolenih, naslonjena na posteljno vzglavje. Leže me je veliko bolj bolelo kot pa v drugih položajih.
Ginekologinja me je pa 2x prišla samo pogledat in odšla. Pa na koncu me je zašila, vse ostalo opravi babica.

Grem....lahko noč.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 23:22:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
5.8.2009 7:18:10   
karmen b
Dobro jutro user posted image ....marička ste klepetave. Zarad grmenja ugasnem računalnik za en dan, pa že ve naklofate tri cele strani.

Vas samo pozdravim, preden grem obiskat ginekologa...me prav zanima, če mi bo naredu UZ.

Se javim, ko bom s pregleda.

Lep dan vsem user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 461
5.8.2009 7:20:38   
Anonimen
No pa sem tudi jaz 1x prva user posted image

A je še katera danes tako zaspana ? Jaz komaj gledam tale ekran v službi, me uspava kot uspavanka.user posted image  Punce koliko vas še kaj dela, kar veliko kaj ne ? In koliko časa še ? Jaz nimam nič dopusta za koristit tako, da sem obsojena do 10.9., če ne bo kakšna bolniška padla,ker tole sedenje je kar utrujajoče, čeprav, če pa pomislim , da je vse skupaj to še samo 6t pa tudi ni tako hudi. user posted image

Glede bolečin, mene že od začetka špika spodaj v nožnici, potem je bil nekako malo mir od 3-6m, predvčerajšnim me je pa tako, da nisem mogla ne sedeti, ne stati, sem bla kot ena kura. user posted image  Je pa res, da je tako migal user posted image , da sem se prav bala. Pa še prvonosečke paničarimo za vsako stvar, kar je tudi normalno, ker smo bolj ''frišne v tem''.user posted image

Porod moj bo itak zraven, on ne bi tega zamudil za nobeno stvar. Samo dol me ne sme pogledati, ko se bom odpirala ( moj ukaz user posted image !!). Drugače pa sedaj berem knjigo Modrost rojevanja. Če katero zanima je super knjiga, za pripravo na porod brez zdravil. Ker jez epiduralne nočem, v Kranju pa so tudi skenslali ulitov. Tako, da to mi pač potem preostane. No če katero zanima naj prebere, meni je kar všeč.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
5.8.2009 7:21:35   
Anonimen
upps Karmen b nisem prvauser posted image  Veliko sreče na pregleduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
5.8.2009 7:27:54   
Anonimen
Morning good user posted image

rozilu
... probi pol zdej otroka pr user posted image prjavt, čez pol leta pa sprementa staln naslov user posted image

Mi2 sva pa u pondelk rezerverala voziček, tut gt3, oranžen.
Pa če kero zanima peg perego, v trgovini mami.si ga dobiš takoj, če ga majo na zalogi. Glede gt3, pa pridejo septembra nove barve, samo vozički bojo šele proti koncu oktobra, pa dražji kot so zdaj. Starih modelov se pa ne bo pol več  dalo dobit. Aja, pa oranžnih gt3 skor ni več, so razprodani in jih ne bo več, ker pridejo novi. Bojo pa 3 nove barve.

Moj bo tut pr porodu, najprej se je neki branu, pol mu je pa sosed povedu kako je, zdj pa že komi čaka user posted image

No še dons pa jutr šola za starše, pol pa do pondelka frej! A kera hod zdj v Lj porodnišnco v MŠ, pa zutri???

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
5.8.2009 8:07:14   
Crystall
Dobro jutro!

Meni je moj  še preden sem zanosila in sva se pogovarjala o otročkih, porodu ... rekel, da bo z mano, da me ne bo pustil samo, že zato ne, ker ve, da me je strah poroda. No, zdaj ko se približuje porod, me je čedalje manj strah, razen rezanja in šivanja se na smrt bojim user posted image  (najbrž izkušnje prejšnjih operacij na ušesu). Ampak za tegale najinega fantka in še kakšna dva bomo pa ja vse zdržali. Bom pa podpisala tudi za epiduralno in se pol odločla, kako bo.

Sama sem tudi že dobila en listič za paket na CSD-ju, samo ga bom šla urejat po 5. septembru, ker takrat dobim zadnjo plačilno listo in bom probala še to zraven dodat, da bi imela potem 100% porodniško (ravno 12 plač imam s to plačilno). Za porod pa vse ostalo se bova pa menila 2. septembra, ko imam naslednji pregled.

Jz bom septembra še delala - in sicer do 24.9., razen če mi bodo v službi dejali naj grem v bolniško. Sicer se fajn počutim .... delat pa itak morm, ker sem komaj dobila podaljšanje user posted image user posted image . Še mal, pa bomo štartali s službo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
5.8.2009 8:09:17   
Crystall
Mene pa še nekaj zanima ... Otroka je potrebno prek mdč-ja prijaviti na zavodu za zdravstvo. Prek koga se bolj splača? Preko očeta z nizkim dohodkom ali preko mene, ki sem na porodniški? Kaj pa za davčno olajšavo? Spet kdo ga naj uveljavlja - oče z nizkim dohodkom ali jaz z višjim? Je komu to kaj znano?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 466
5.8.2009 8:44:26   
katrin***
Jutro punce,

tudi mene že cel teden daje neprespanost pa čeprav spim zelo dobro, me vseeno zjutraj kar zmanjukuje in sm brez energije. Tam okoli 9-10 pa se očitno stabiliziram in energije se napolni in potem gas do večera. Ja, sej zato pa imam zatečene noge zvečer, ko nič ne uspem počivatuser posted image

rozilu...sm kr pogrešala vaše čveke na dopustuuser posted image
frrr...če smem vprašat kako si pa potem to zrihtala takrat, ko si bila še študentka mamica. Javiš mi lahko tudi na ZS, ker sama tut ne vem kako nej to spelem, da bo najbolš za vse.
majcy_m...js mam pa GT3 rdečega in mi definitivno ni žal, pa čeprav bodo prišle nove barve, ker sem se v tega dobesedno zaljubilauser posted image  Ga je pa moj user posted image  kupil v Baby centru prejšnji teden ko so imeli neko znižanje in ga dobil za 200 evrčkov ceneje vse troje (športni del, košara in lupinica). Sva se včeraj spravila ga mal razstavit pa da vidiva kako zadeva špila, pa sva skor doktorat nardilauser posted image  Pa ne zarad tega ker bi blo tko zakompliciran, ampak ker nisva brala navodil a ne - je dost lažje z njimi. Uglavnem športni del se definitivno sname dol, da imaš potem lahko samo košaro ali lupinico gor. No, če bo ktera rabila navodila nej kr mene vpraša, ker 2h ukvarjanja z razstavljanjem sm pa valda neki odneslauser posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 467
5.8.2009 9:12:15   
skačica
jutro!

Jaz sem pokonc Iza še spi, bo pa morala počas vstat, ker gremo z vlakom v LJ. Ja, itak, da bo to zanjo cel dogodek, sicer se je pozimi že peljala z njim, ko smo šli gledat okrašeno LJ, ampak samo v eno stran, nazaj smo šle z atijem, k je prišel po nas z avtom.

Sicer sem pa včeraj pospravila, kar je sploh bilo za pospravit, pa posesala in pobrisala, zdej sem frej. Danes bom ta dobro rolado spekla, ker bom jutri povabila na kavo najino sosedo (prejšnjo lastnico najinega stanovanje, ki se je potem odselila ena vrata stran v manjše stanovanje).

crystall- ja, midva imava Izo zdr. zavarovano prek moža. Sploh ne vem zakaj, sej nima nobene veze po kom jo/ga imaš. Po porodu je pač on bolj skakal okoli zaradi papirjev in jo tudi zavaroval prek sebe.
Glede olajšave pa: vem, da so ble letos neke spremembe, mi je razlagala svakinja, ki dela na DU. Skratka midva jo čez leto nič ne uveljavljava kot olajšavo, ampak jo prijaviva samo pri dohodnini. Prijavil jo je pa letos mož, ker ima pač boljšo plačo, glede na to, da jaz delam samo po 4 ure in je dobil nazaj nekaj čez 300 eurov. Zdej, računat pa nisva šla, kaj se bolj splača.Res se mi tok ne da ubadat s temi zadevami.
Nekateri jih imajo prijavljene skozi celo leto, češ da ne bodo subvencionirali države, sej je vseeno, vsak po svoje.
Sem ti sploh kaj pomagala?

služba- jaz upam, da ne bom šla več delat pred nastopom dopusta in porodniške. Torej, bi morala bolniško imet do 18. avgusta, 19. pa začnem z dopustom. Bomo videli kaj bo Os. zdr. rekel, mislim, da ne bo kompliciral za teh 13 dni.Če pa bo, bom šla pa nazaj za en teden, ni panike.

Grem se obleč, spet sem v samih gatahuser posted image user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 468
5.8.2009 9:14:27   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Majcy - hvala za info o pomoči občin. Jaz moram še dobro razmislit kaj bom naredila... ker zaenkrat imava z user posted image različno stalno prebivališče, jaz naj bi se selila v LJ (in tam prijavila tudi user posted image ), samo tam ne dobim te enkratne pomoči user posted image . Če pa otrok ni prijavljen v LJ, je pa problem z vrtcem v LJ... A katera ve kako je s tem vrtcem in stalnim/začasnim prebivališčem? No sej bom še pobrskala po drugih temah, sigurno se je o tem že pisalo...

hm, jaz bi naredila takole... Tvoj naj v svoji občini odda obrazec za darilo ob rojstvu otroka, s tem da naj bo tudi otrok prijavljen na naslovu kot tvoj partner. Čez nekaj časa pa potem otroku spremeni prijavo naslova za Lj. in ne boš tako imela prevelikih problemov kar se tiče vrtca za Lj. Sicer se pa lahko prej po tel. pozanimaš na občini, kako je s tem, če ima partner naslov v občini, otrok pa biva drugje.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 469
5.8.2009 9:26:57   
frrrr
katrin*** - ne spomnem se več točno kako smo štimali. najprej vem, da sem bila prek mame zavarovana. potem sva se sred nosečnosti poročila in sem bila preko moža zavarovana. v času, ko sem bila na "porodniški", sem prejemala starševski dodatek (okrog 145€) kot vse mamice študentke in brezposelne mamice. vse so mi na csdju povedali... kaj morm kje naredit... aja, ker do takrat nisem imela del. knjižice, sem šla še to dvignit. in to leto mi gre kao v del. dobo. več se pa res ne spomnem, sori.

pa lep dan vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 470
5.8.2009 9:31:25   
Aniiita
Živjo user posted image

No, danes pa z malo več energije pri meni.. Se mi zdi, da se me je en prehlad začel lotevati..pa se kr borim user posted image

Drugače pa podobno kot Frr bolj čutim bolečine v kolkih kot pa v predelu sramne kosti..ma okolica trtice me boli že dva dni.

pravoda, jaz tudi berem Modrost rojevanja in moram reči, da mi je super..totalno nimam več nobega strahu pred porodom in si ga samo še zelo želim. Ga ob zanositvi sicer tudi nisem imela, potem ti pa razne pripovedke različnih žensk, kako je grozno in najbolj grozeče vzbudijo slab občutek.. no, sem šla čez, se mi zdi (predvsem s pomočjo te knjige).

Porod
, ja moj user posted image bo šel z mano. Se je sicer sam odločil, ma meni to veliko pomeni, da gre in da bova oba zraven v prvih trenutkih po rojstvu naše pupike (vsaj upam, no..razen če bi imela carski, ma bi še tega zbrala tistega, za bit budna zraven).

Kar se tiče prijavljanja naslovov..dobila sem tudi informacijo, da če nisi prijavljen na istem naslovu kot otrok, ne moreš potem zanj vzeti bolniške. Torej, če prijavim otroka na očetov naslov, jaz sem pa še vedno na prejšnjem domu, ne bi mogla zanj vzeti bolniške..saj zdaj mi to ni aktualno, ker sem itak doma (absolventka), ma vseeno- ve katera kaj več o tem?

Majcy, ok, sporoči torej kaj glede stola user posted image

Je tu še kakšen dojenček, ki se mu v enem dnevu kar trikrat kolca? In to skoraj vsak dan? user posted image meni se zdi to veliko, nevem..sem že razmišljala, če jaz kako to povzročam,pa ne vidim nobene povezave.. Moj user posted image je rekel, da je po mami in skoz nekaj je (plodovnico) in potem tudi veliko kolca. user posted image Pa živahna je tudi ful..se včasih kar trese trebuh user posted image .

Boste šle na Otroški bazar? Letos je tudi nosečniški kotiček, pa prodaja rabljene opreme in predavanja za starše..jaz imam v planu že letos it pogledat. user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 471
5.8.2009 9:37:09   
ninasiki
hello bejbe

evo pa je konc veselja so pršl usi domou (tast in tašča) pa se spet razbija po bajt, dere  itd. user posted image user posted image  sva se prou luštn mela zdej pa odštevam dneve do morčija tm bova pa spet uživala user posted image user posted image  tko da moj dragi še oddela 3 nočne pol pa via morje user posted image user posted image user posted image

kako ste drgač upam da se je povsod vse porihtal nism nč brala vs drgač pa sploh ne dvomim da se ni ker me oktobrke smo zakon user posted image user posted image  ohladile ste se tud verjetno učeri je prou pasal mal džka

grem na kavico bodte pridne papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 472
5.8.2009 9:48:50   
Crystall
Skačica ... če povem po pravici ... sploh nimam pojma glede vseh teh papirjev in stvari. user posted image  Vem sam, da je treba ti dve stvari opraviti. In da malček mora biti zavarovan. Nisem pa vedela, kak to sploh poteka na davčni. Itak je prva stvar, da mali dobi davčno številko, potem bom pa že koga vprašala. Se vidi, da sem začetnica glede papirjev. user posted image  Sicer pa hvala za obrazložitev user posted image .

Aniiita ... midva bova šla na otroški bazar. Vsaj v načrtu imam. Že zaradi mojega poklica. Mislim, da bo prav lušno. user posted image

Ninasiki ... še mal zdrži, potem pa bote uživali na morjuuuu user posted image . Nina, pa mislite tukaj ostati ali kdaj kasneje kam na svoje it?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 473
5.8.2009 10:12:19   
ninasiki
crystall na žalost ne to živimo zdej že 1 leto skupej in obžalujem dan ko sm se odločla z mojim da bomo skupi bajto kupil ker je res umešavanja fuuuuull bova pa edino mela svoj nadstropje tko da gor mi pa nima kej iskat k jo bom sam zabrisala po štengah tast je pa cool čeprou ma on tud svoje muhe ampak se dajo preživet zadnja je bla da bi pa on postlco kupu ko se otrok rodi zdej si pa predstauli da je ni na zalogi in jst pridm dam pojstlce pa no tko da se je moj usedu z njem in mu razložu kako pa zakaj in je takoj se strinju sam sestaula jo bosta pa res k se rodi  mah bom jst že poskrbela da se bom fajn mela to se sploh ne sekiram sam k moj vid pa ga včasih mal zaboli pol mi je pa njega žou in tko naprej

zdej pa sm napisala ceu roman user posted image user posted image  mah sej bo

uživite bejbe

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 474
5.8.2009 10:25:35   
Februarka08
Dan,

nisem nič brala, samo pozdravim vas, pride kolegica na kavouser posted image dec me je totalno razp**** vam potem razložim, moji hormoni delajo svoje, solze pa tuduser posted image user posted image mah.........

Papa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?