seny
|
O , berem , da ste danes kofetkale blagor se vam jaz bi tudi , že prav pogrešam naše čveke . Danes imam nekam otožen dan , verjetno me kakšna depresija daje , al kaj jaz vem kaj.Mogoče se mi pa samo v službo ne da hodit . Jurti imava posvetovalnico , a ima še katera?Bi se lahko na kavi dobile. Jaz imam ob 18-tih. Sayuri , čestitke za obletnico.Lovro za zobek. menčy, mene ne bo na kavico nogica , tole z pizzo je pa ideja.Kako Tara , a je v vrtcu , ali jo imaš doma?Ta teden se bom oglasila , kdaj pa delaš? smrka , tako mi je žal , da te nisem spoznala , tvoja A. je taka velka punca , sem gledala slike na FB.Joj, na morju je bilo pa prva liga otroci uživali , mami pa še bolj , samo Tija bi lahko še majčkeno s hojo počakala , je blo treba bit skoz v pogonu dulci, so paradajzi spasirani , prkuhani? muklla , kako pa kaj vaše spanje ponoči? klepetka, mislim , da sem te danes videla v Sparu. Sam sem ....ne vem letala ko ena furja pol te ni bilo pa nikjer več. pikica, uživaj še teh par dni morčija. klavdi , upam , da današnji dan ni bil preveč naporen , saj si močna oseba Se grem spet v svoj svet malo zaprt , se danes, kar nekako fajn počutim v njemu.
|