|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
31.7.2009 20:20:15   
sayuri
Na hitro sem preletela vse skupaj. NAjprej moram vsem našim enoletnikom čestitat za upihnjeno prvo svečko.
user posted image user posted image  ZOJA user posted image user posted image
user posted image user posted image  TIA user posted image user posted image
user posted image  user posted image  TOBIJA user posted image user posted image
  user posted image user posted image  ŠPELA user posted image user posted image

želim vam vse najboljše in najlepše. Veliko smeha, igrivosti, teka in igranja. NAj bo nasmeh na vaših malih ustecih narisan vsak dan. Bodite še naprej mala sreča mamic in očijev.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
31.7.2009 20:21:29   
sayuri
Sem mislila, da bom lahko kaj več komentirala, pa me čaka večerja. Možek naredu user posted image , pa ne smem zdaj zavlačevat.

Se oglasim (upam da) med vikendom. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
2.8.2009 10:25:20   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Čeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr.

user posted image user posted image user posted image

Evo me nazaj z dopusta. user posted image  Je blo lepo, ampak domov je pa še lepše priti user posted image . Vsaj jaz sem tak "domoljub" user posted image .  VSi smo uživali, L&Z&F so bili zlo zlo pridni. ZAdnje dni je bila Zara sicer že malce naveličana vsega, ampak se jo je dalo zamotit. Na plaži je blo tud super - me je namreč malce skrbelo, kako bomo obvlčadali dva plezača in enega petletnika. PA ni bilo nobene panike. user posted image  SLikice sledijo v prihodnjih dneh.

Evo...toliko na kratko...prebrala in komenterila bom jutri user posted image

WB, :-))

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
2.8.2009 21:19:11   
smrka
Helou! Kak se prenasate z vrocino? Mi smo danes praznovali rojstni dan od mojgauser posted image in sem zdaj tok zmatrana da komi sedim.. se lezat se mi ne da user posted image .

lepo bodite

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
2.8.2009 21:47:05   
Menčy
Mi smo pa včeraj imeli veliko rojstnodnevno user posted image zabavo za TOBIJA user posted image - bilo je res lepo; otrokom (bilo jih je 11) smo pripravili razne kotičke za igro; staršem kotičke za pogovor , relax , pijačko in prehrano, možek je pekuuser posted image , jaz sem streglauser posted image in se pogovarjala...
hrane in pijače dovoljuser posted image , vreme čudovito user posted image ,user posted image mi je tud ratala user posted image gostje zadovoljni user posted image ,
danes sem pa utrujena od vse h priprav, ampak se je izpalčalouser posted image
danes je bila še botrca od Tobija pr nas, ker ni mogla včeraj pridt user posted image ..

slikce vam priložim kak dan kasneje, danes grem še mal pred TV, da vidm kaj se kaj dogaja...

ah, ja zdaj mamo pa SAYURI doma, tak da bomo lahko še z vami popraznovali Tobija
sam povejte kdaj, da spečem kako tortico, zdaj bo bolj slabo vreme, baje, dva dni...

no, saj se slišimo...
torek običajna kavica, JA al NE??user posted image

LAHKO NOČKO...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
2.8.2009 21:48:49   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Helou! Kak se prenasate z vrocino? Mi smo danes praznovali rojstni dan od mojgauser posted image in sem zdaj tok zmatrana da komi sedim.. se lezat se mi ne da user posted image .

lepo bodite

JAZ TUD ČIST GOTOVA, AMPAK BO ŽE BOLJE user posted image user posted image ,
pr nas bo jutr dž user posted image , tak da se bo vročina pomirila

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
3.8.2009 8:20:42   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

no, saj se slišimo...

JAaaaaaaaaaaaa punce, dajmo kaj kofetkat no. JSt vas že prav pogrešam user posted image . JUTRI OB 10h? Lahko tud prej zarad mene user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
3.8.2009 8:56:16   
klepetkaa
posebno opozorilouser posted image

ima danes katera čas za kavico in opravke v rIbnci? SEm kasneje načeloma 2 uri frej? Javite čimprej... lahko tud na mobi.......... no,saj drugače pa jutri.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
3.8.2009 9:29:58   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

no, saj se slišimo...

JAaaaaaaaaaaaa punce, dajmo kaj kofetkat no. JSt vas že prav pogrešam user posted image . JUTRI OB 10h? Lahko tud prej zarad mene user posted image

oukidouki, običajna destinacija, AMPAK PRAVKO, DA BODO NEVIHTE, BOMO PA NOT...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
3.8.2009 9:31:34   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

posebno opozorilouser posted image

ima danes katera čas za kavico in opravke v rIbnci? SEm kasneje načeloma 2 uri frej? Javite čimprej... lahko tud na mobi.......... no,saj drugače pa jutri.

SAJ RES ŠE BOLJE BI BILODANES, KO ŠE NE DEŽUJE, DA SMO ZUNAJ...
TOREJ KAJ SE ZMENIMO?
SAYURI-KAJ PRAVIŠ??
KEJ SI??
POKUKAJ MA SEM GOR...
SPOROČITE MI, JAZ GREM SAM NA VRT PO SOLATO IN ŠE ZALIT ROŽE...

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
3.8.2009 9:48:51   
sayuri
JAz sem lih dala L&Z spat. Škoda, ker tega nisem prej vidla, ker sem bila do zdaj zunaj na sprehodu. user posted image

KAr se mene tiče, velja za jutri. Tudi notri v Golu lahko - ni problema. user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
3.8.2009 9:55:27   
Menčy
OK, VELJA , JITRI OB 10.00, JAZ MORDA PRIDEM ŠE MALO PREJ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
3.8.2009 13:06:30   
Anonimen
Ojla
Kako ste kaj?
Vas že dolgooo nisem vidla vseh na kupčku. Bo  zdaj po dopustih lažje.

menčy lepo da ste uživala na RD od Tobija user posted image user posted image user posted image Pa najbrž si vse lepo uštimala.

Jaz bi tud jutri prišla na kavico ampak takrat mi je že prepozno, ker že delam. Pa kak drug dan. Vas pa prav pogrešam, tako da kakšno kofetkanje ali pizzo komaj čakam.

seny zdej si pa tudi ti že nazaj. Prav lepo dobrodošla. A se kej vidmo?

dulči
tud tebe ni več veliko tu gor. Kako pa s službo? Si že kaj našla?

klepetka
če bi danes to prej vidla bi se mogoče še jaz prmigala. Upam, da ste uživale, kolikor vas je že blo user posted image

Lepo se imejte, se grem glavo umit pol pa na šiht user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4613
3.8.2009 13:48:59   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Vas pa prav pogrešam, tako da kakšno kofetkanje ali pizzo komaj čakam.

točno tole imam čedalje večkrat v mislihuser posted image
klepetka če bi danes to prej vidla bi se mogoče še jaz prmigala.

user posted image škoda da te nisem poklicala, pa sem imela to v mislih, ker sem videla sodelavko in sem si mislila, da ne delaš dopolneuser posted image

sayuri, pa ne no.. pa šetkala si se..škodaaa, jaz sem imela pa vmes pol ure cajta, ko se totalno nisem imela kam dat. Ker sem čakala da je gospa na Elektru prišla iz malce.

Drugače pa tiste ki približno veste našo" štalo" okrog elekta.. danes sem zelo pozitivno rešilauser posted image
SEm hotela priti stvari do dna.. in semuser posted image . Podrobnosti v živo.user posted image

jUtri pa me po vsej verjetnosti ne bouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 3.8.2009 13:49:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
3.8.2009 14:20:46   
dulcinea

dulči tud tebe ni več veliko tu gor. Kako pa s službo? Si že kaj našla?

Zadnje čase sem bolj malo na netu. Je treba vse paradajze skuhat pa podobno... pa na morju sm bla vmes en teden...

Sem pa vidla da je krvodajalska 17., 18.8.  pa verjetno pridem 18., ker ma tud mami tist dan rojstni dan. Je glih torek, če boste pršle tud ve do gola. Bom jst sam tahudo kri puščala, pa pridem za vami.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
3.8.2009 17:50:40   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

Vas pa prav pogrešam, tako da kakšno kofetkanje ali pizzo komaj čakam.

točno tole imam čedalje večkrat v mislihuser posted image
klepetka če bi danes to prej vidla bi se mogoče še jaz prmigala.

user posted image škoda da te nisem poklicala, pa sem imela to v mislih, ker sem videla sodelavko in sem si mislila, da ne delaš dopolneuser posted image

sayuri, pa ne no.. pa šetkala si se..škodaaa, jaz sem imela pa vmes pol ure cajta, ko se totalno nisem imela kam dat. Ker sem čakala da je gospa na Elektru prišla iz malce.

Drugače pa tiste ki približno veste našo" štalo" okrog elekta.. danes sem zelo pozitivno rešilauser posted image
SEm hotela priti stvari do dna.. in semuser posted image . Podrobnosti v živo.user posted image

jUtri pa me po vsej verjetnosti ne bouser posted image user posted image

si prepričana da ne, poglej še 1x v koledar, a ne piše kofetek v golu user posted image !!!!!!!!!!!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
3.8.2009 17:51:52   
klavdi*
Dobrodošli
Evo,doma smo.Super fajn je bilo na morju.Zala je bla zelo pridna tok,da nisem z njo imela nobenega dela.Vidim,da jutri sledi user posted image pred golam.Upam,da mi bo uspelo priti.Pol popoldne pa odhitimo na Žale prižgat svečko,ker moj pokojni sin bi bil jutri star 3.leta.
Čaw se vidimo.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
3.8.2009 18:16:46   
Muklla
No, pa je za nami 1. rojstni dan. Bilo je super, ampak danes sva oba čist adijo.

Jutri kavica? Fino. Prideva.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
3.8.2009 20:57:09   
Menčy
juhuhu user posted image , nas bo kar nekaj kofetkal jutri, upam , dase bo dež pomiril

pismo, mali že joka pa komaj je zaspal

to spanje nas ubija,,,user posted image

KLAVDI- dobrodošla!!!!!!

SENY - kaj zdaj to?? oglas se kaj?saj kofetkamo lahko vseeno pa tist dan k teb odgovarja a?? user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
3.8.2009 20:58:39   
Menčy
čak, čak ,čak, a je SENY dans začela s službo user posted image , joj, user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
3.8.2009 21:53:38   
seny
Ojjjjjjjjjjjjjj,

babnce samo , da vas malo pozdravimuser posted image .Prvi delovni dan.....no , ja preživela sem , sploh ni bilo tako težko , ampak kaj ko bo treba vse od začetka , sem , kar nekam ven padlauser posted image user posted image user posted image user posted image Me je pa zjutraj čakala taka prisrčna dobrodošlica , da sem , kar eno solzico spustilauser posted image tko na skrivajuser posted image .
Moja mala je dopoldne preživele brez problemauser posted image user posted image moj mali oz. veliki škrat pa je ostal na morju z mojo sestro.

Na morju sem bila nepozabnih 44 dniuser posted image saj ne morem verjet 44 , do penzjona sigurno ne bom več tako dolgouser posted image user posted image user posted image

Vsem , ki so praznovali LOVRO , ZARA , moja mala ZOJA , TOBIJA , ŠPELA , ADRIANA...upam , da nisem koga spustilauser posted image  ŽELIM VAM VSE NAJBOLJŠE , z zamudo vendar iz srca.

Toliko zaenkrat ...več ko vas malo preberem , če vas bom sploh kdaj ujelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak sem vas res pogrešala , čvekeuser posted image

Zdaj grem pa res še malo za nazaj brat , saj sploh ne vem na kateri strani sem končalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
3.8.2009 21:54:57   
seny

čak, čak ,čak, a je SENY dans začela s službo user posted image , joj, user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja včeraj je blo res takouser posted image danes pa sploh ni bilo tako hudo ...........tako da , kar pogumnouser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
3.8.2009 21:56:38   
seny

SENY - kaj zdaj to?? oglas se kaj?saj kofetkamo lahko vseeno pa tist dan k teb odgovarja a?? user posted image
juhuhu , v nedeljo po mašiuser posted image al pa med mašouser posted image tisto za ob desetihuser posted image
Kaj pravte?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
3.8.2009 21:57:55   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

Dobrodošli
Evo,doma smo.Super fajn je bilo na morju.Zala je bla zelo pridna tok,da nisem z njo imela nobenega dela.Vidim,da jutri sledi user posted image pred golam.Upam,da mi bo uspelo priti.Pol popoldne pa odhitimo na Žale prižgat svečko,ker moj pokojni sin bi bil jutri star 3.leta.
Čaw se vidimo.

Klavdi , naj ga user posted image  čuvajo.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
3.8.2009 21:59:43   
seny
Tole iz zadaj naprej ne gre glih najboljš , moram it od začetka , ampak ne danes , mogoče jutriuser posted image

Lahko noč

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.