|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
27.7.2009 22:57:37   
klepetkaa
TOBIJA, ČEPRAV Z MALO ZAMUDE, AMPAK VSEENO ISKRENO, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE TI ŽELIVA Z LANO. OSTANI ŠE NAPREJ TAK CUKERČEK, TAK SONČEK,...

MUKLLA, TUDI TEBI ŠE TUKAJ VSE NAJ NAJ. NAJ SE TI IZPOLNI VSE IN ŠE VEČ, KAR SI SAMA NAJBOLJ ŽELIŠ

p.s. jutri tud jaz lahko pokofetkamuser posted image

evo, to je to, kaj več pa raje v živo.user posted image

aja, pikica, si doma al ste šli pol na morje?

lahko noč

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
28.7.2009 9:35:49   
Menčy
OJLA, ČE GRESTE NA KOFETEKM , MI SPOROČITE ŠE NA MOBI, KER BOM SEDAJLE ZUNAJ, MALI NEKAM SITEN.... user posted image
NA ZS DAM SVOJ MOBI...user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
28.7.2009 9:37:36   
Muklla
Ojla!

Jst moram še obesit cune, pa greva ven. Kofi ob 10.00 pri Cenetu. Mislim, da bom do takrat zmogla. Klepetkaa prideš? Pa še katera? Ker sama ne grem tja.

Klepetkaa, maš zs.

Neposredna povezava do sporočila: 4578
28.7.2009 11:09:55   
Anonimen
Jap, pikica je še doma, ker maximalno odlaša z odhodom na morje user posted image  In pikica je šele zdaj prišla pokukat na RR, in jasno, zamudila kofetkanje user posted image  Upam, da uživate. Najbrž še veselo čvekate user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
28.7.2009 12:01:53   
Menčy
čakala najavljeni obisk, ki se je izjalovil, so klical, da se je pr njih nekdo oglasu, user posted image
jaz pa brez kofeta ostalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
28.7.2009 12:52:12   
klepetkaa
muklla, hvala za kavicouser posted image . Prav prijetno je bilo poklepetati z vama s Špelouser posted image . Ostalim je pa lahko žal, da vas ni bilouser posted image user posted image
Pikica, mal več bod na netu in spremljaj dogodkeuser posted image

menči, škoda, pa kar nekako sva prva upale da se prikažeta s Tobijo.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
28.7.2009 13:03:15   
Muklla
pikica, kdaj pa odrinete?

Menčy, ni panike, bomo nardile repete.

Ja, fino je bilo, a ne klepetkaa. Uf.....

Mi smo pa danes spali od 24h do 7h. Kak fajn! Pol je pa spila flašo mleka, pa je potegnila še do 9h. Ijeee. Sem kot prerojena!!!!!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
28.7.2009 16:42:19   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Mi smo pa danes spali od 24h do 7h. Kak fajn! Pol je pa spila flašo mleka, pa je potegnila še do 9h. Ijeee. Sem kot prerojena!!!!!

res sem vam fouš, no obisk je pršu pa popoldne, ko bi to vedla user posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
28.7.2009 21:20:35   
Muklla
Menčy take obiske imam jaz najraje user posted image  user posted image  user posted image , ko jih čakaš in čakaš, kot da je tako težko rečt pridem okol 3h al pa ne vem kdaj. Nič hudega. Bomo ponovili a ne Klepetkaa?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
28.7.2009 21:30:47   
Menčy
pri nas že vsi lepo spijo eno debelo uro, saj ni čudno.če pa čez dan nič nisouser posted image user posted image
sedaj imam blažen mir, pod tušem sem bila, si zdepilirala noge, pa se pogovorila z možekom glede rojstnodnevne zabave, in še čaz za račkota mam user posted image
danes me je naš škratek močno prestrašil, pridem v atrij in on na četrti stopnici in pleza še višje v višave, sem mislila, da bo ta faza prišla kasneje, ampak ga blazno zanimajo vse višine...user posted image tako, da ga moram imeti skoz na očeh...

na toboganu se bo igral pol ure in se ukvarjal s plezanjem in pride do polovice, se spusti po trebuhu navzdol, pol se pa smeje in ploska sam sebiuser posted image , saj ne moreš verjet, pravi mali kaliber user posted image hiter ko strela, mim grede ga že niuser posted image ,
no tok na hiter
pikica njbrž že diha sveži morski zrak
pr nas pa kar mraz,
sem mislila na balkonu še mal posedet
pa me je kar mrazil, zzzz

torej nočka

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
28.7.2009 21:31:35   
Menčy

Menčy take obiske imam jaz najraje user posted image  user posted image  user posted image , ko jih čakaš in čakaš, kot da je tako težko rečt pridem okol 3h al pa ne vem kdaj. Nič hudega. Bomo ponovili a ne Klepetkaa?

user posted image hvala, hvala...

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
28.7.2009 21:32:32   
Menčy

bravo user posted image špela in bravo user posted image mami, si jo dober nafotrala, da je tko spala?

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
28.7.2009 21:33:18   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

muklla, hvala za kavicouser posted image . Prav prijetno je bilo poklepetati z vama s Špelouser posted image . Ostalim je pa lahko žal, da vas ni bilouser posted image user posted image
Pikica, mal več bod na netu in spremljaj dogodkeuser posted image

menči, škoda, pa kar nekako sva prva upale da se prikažeta s Tobijo.

user posted image user posted image user posted image pa tko sem si želela klepetka z vama...

Neposredna povezava do sporočila: 4588
28.7.2009 21:33:42   
Menčy
MUKLLA - kdaj začneš službo?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
28.7.2009 21:36:32   
Muklla
24. avgusta. Verjetn. Sem pozabila vprašat. Jutri bom. Pa ti?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
28.7.2009 23:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Ne, pikica še diha sveži lazenški zrak user posted image user posted image  Jutri zgodaj odrinemo na morje, do kdaj bomo zdržali, se bo še videlo user posted image
Uživajte, lepo se imejte, jaz grem zdaj v mižule, sem že čisto user posted image  od tega pakiranja... ampak toliko kot letos, ga pa še res ni bilo..

Nočko! Uživajte! 

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
28.7.2009 23:25:45   
Anonimen

MUKLLA - kdaj začneš službo?

A ni to vprašanje isto kot :" Muklla - kdaj nastopiš dopust?" user posted image user posted image  Blagor vam, ve boste vsaj do septembra še frej, da o sayuri ne govorimo.. user posted image  pa klepetki..

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4592
29.7.2009 9:07:05   
Muklla
Ja, PIKICA, maš prav. Če ne druga, se mi vsaj dopoldan noben ne bo smukal okoli nog. Če pa bo spala kot danes, skoraj nič, si bom mogla pa kavomat v avto montirat, da bom sploh pripeljala do LJ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
29.7.2009 14:58:43   
Menčy

24. avgusta. Verjetn. Sem pozabila vprašat. Jutri bom. Pa ti?

če se ne motim 25. avgusta, še slab mesec, men je akr slabo, se pa tolažim da mam polovičko, ki pa ne bo tko zahtevna user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
29.7.2009 15:00:37   
Menčy

Ja, PIKICA, maš prav. Če ne druga, se mi vsaj dopoldan noben ne bo smukal okoli nog. Če pa bo spala kot danes, skoraj nič, si bom mogla pa kavomat v avto montirat, da bom sploh pripeljala do LJ.

jap, drži user posted image user posted image user posted image , pri nas nista oba nilč spala , ZARJO je tlačila mora od ose, Tobija pa ne vem kaj ma user posted image ...

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
29.7.2009 15:01:41   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Ne, pikica še diha sveži lazenški zrak user posted image user posted image  Jutri zgodaj odrinemo na morje, do kdaj bomo zdržali, se bo še videlo user posted image
Uživajte, lepo se imejte, jaz grem zdaj v mižule, sem že čisto user posted image  od tega pakiranja... ampak toliko kot letos, ga pa še res ni bilo..

Nočko! Uživajte! 

SREČNO, ČEPRAV ZDAJ NAJBRŽ ŽE ČOFKATE user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
29.7.2009 23:19:20   
smrka
Helou!
Pikica uzivej na morju! Zdaj mate pa res lepo vreme, pravo poletje.

Pr nas na severu je tudi sonce.. vendar ni vrocine... toplo je.. to je pa tud vse...user posted image . Jutri greve s hcero na morje s kolesom, se bove mal sprehajale ob morju pol se bo pa se na igralih igrala z ostalimi otroci, kerih je vedno polno. Ce bo pa dez se bova morali izmislit kaj se bova delale doma.

Lepo se mejte!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
30.7.2009 20:37:17   
sayuri
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr.

user posted image user posted image user posted image

Evo me nazaj z dopusta. user posted image  Je blo lepo, ampak domov je pa še lepše priti user posted image . Vsaj jaz sem tak "domoljub" user posted image .  VSi smo uživali, L&Z&F so bili zlo zlo pridni. ZAdnje dni je bila Zara sicer že malce naveličana vsega, ampak se jo je dalo zamotit. Na plaži je blo tud super - me je namreč malce skrbelo, kako bomo obvlčadali dva plezača in enega petletnika. PA ni bilo nobene panike. user posted image  SLikice sledijo v prihodnjih dneh.

Evo...toliko na kratko...prebrala in komenterila bom jutri user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
30.7.2009 21:20:17   
smrka
Sayuri, dobrodosla spet doma! Super da ste uzival!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
31.7.2009 19:31:55   
dulcinea
Evo mene po doooolgem cajtu spet pršla mal do neta.

Taprvo, da ne pozabim, moram vsem otročkom, ki so te dni nazaj praznovali rojstni dan, voščiti. Torej: VSE NAJBOLJŠE!
Pol morm baje čestitam Tiji za prve korake. Pa Zoji tudi. To mam še od zadnč, ko sem že prebrala, nisem pa imela časa napisat.
Zdaj grem pa brat naprej, pa bom komentirala mal sproti.

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Kjerkoli že boste, 27. avgusta 2009 se ob 0h 30min ozrite v nebo.
Videli boste namreč 2 luni, le da eden bo Mars, ki bo najlepše
osvetljen in bo izgledal kot polna luna. Mars bo zelo blizu Zemlji,
kaj takega se bo znova ponovilo šele leta 2287. Posreduj to
informacijo dalje, ker kaj podobnega sedaj živeči človek več nima
možnosti videt. Izkoristite enkratno priložnost in uživajte v
razgledu!

Tole je fejk, da boste vedle.

kje je pa dulči ???

Aha, končno me nekdo pogreša...

V glavnem, da naredim povzetek. Vidim, da ste vsi nekaj praznovali te dni, pa da ste vsi bli nekaj na morju (no, jaz tudi), al pa ste še zmeraj. Upam, da mi en dan uspe pridt med tednom v Ribnški konec, da se spet kaj srečamo na kofetu.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.