polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: barika jaz se pa bašem s kuhano koruzo (imam pečeno rajši, pa nimam kamina v bloku ) Js sem se tudi . Mnjammm. Mi smo jo v nedeljo tudi pekli zunaj na grilu...kak je bla dobra...ja, še malo, pa ne bo več za jest, bo prezrela.... Oktavija, čestitam za !!! Barika, lepo, da je vse OK ! IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Na trenutke imam celo občutek, da nimam trebuha. Ampak to bolj dopoldne, popoldne je pa že malo težek . Edino v postelji se težko obračam, s spanjem pa še nimam problemov. Idilično, glede na prvih 6 mesecev. Mene tudi velikokrat zvečer vse dol tišči....obračanje pa je za mene tudi prava umetnost , ponavadi mam trdi trebuh ponoči.... Danes sem od jeze sklenila, da sploh ne bom več pila tekočin, ker sem včeraj od večera pa do jutra wc obiskala vsaj 10 krat. Neverjetno je blo...... IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Moj tast in tašča sta kupila rabljen voziček za Damjana.... Čeprav sva jasno dala vedeti, da bova kupila komplet, nov(košara, lupinica,voziček...)za 170 eur..... Uf, to pa ni najbolj lepo...poznam pa veliko takih, ki to delajo, ja.....po svoji pameti in se ne ozirajo na želje drugih...mene je tudi malo strah tasta in tašče....sigurno bo prišlo do kakih takih for..... IZVIRNO SPOROČILO: altaja Bety, jst bi si ga vseeno kupila in bi pač povedala, da si mela že izbranega in da si ga želiš. Jeza gor ali dol.. Ubistvu nimata bit za kaj jezna če sta dala jasno vedeti, da si želita točno določen voziček. Se totalno strinjam!!! Jaz še nisem začela prekuhavat...zdaj sem malo izpregla , bom počakala, da moj prebarva sobico jutri, potem pa nadaljujem s polno paro.... Jaz sem cela živčna, ker nimam občutka, koliko cotkic bo rabil in se mi ful zdi, da imam vsega premalo, in nonstop gledam in tuhtam, kaj bi še dokupla...pa od nekaterih slišiš, da imaš na začetku 56, nekaterim pa niti to ni bilo prav ob rojstvu....bomo res morali počakat še nekaj časa, da vidimo, kolko bo težki na naslednjem pregledu...pa se pol odločit... Samo v H&M pa bom malo zavila ...sigurno se bo še kaj našlo, hehe Aja, sem že boljše volje, čeprav je tako vreme (nikoli mi nič ne odgovarja), sem bla pod tušem, pa je vztrajen.....