veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie IZVIRNO SPOROČILO: veselka grrrrrrrrrrrrr, kolk sm jezna naročim moji sestri, da mi iz ikeje prinese rumeno mizico (da bo šla k posteljici, gor pa AC), 2x sem ji napisala, da rumeno, ker je postla rumena, in mi prinese belo bom šla po samolepilno folijo, da kej gor nalepim rumenega... kakšne mehurčke... pa še v kateri drugi barvi tud, da bo bolj zabavno, ne pa bela mizcia ..včasih se zgodi tudi kaj takega..midva sva lani kupovala klubsko mizico in sva se skoz pogovarjala, da bova kupila belo..še v Ikei sva jo rastavljeno gledala...na koncu sva pa spodaj v skladišču pograbila črno..pa se je barva videla ..šele po 5min vožnje sem pogledala nazaj in ugotovila, da sva kupila črno..ampak nama zdaj ni žal..nama še bolj paše ..Tulpek se še beremo .. ja, ampak ona ni zgrešila škatle, ampak zgrešila moj podatek, ki ga je dobila v pisni obliki, ko sm ji poslala, kaj rabim in to 2x, da ja ne bo česa pozabila (sej rabla sem samo 2 stvari). in tud prvič ni v ikei. in njen odgovor je bil, da je bela itak lepša, kar mene čist nč ne briga, če sm js rabla rumeno, itak pa se ne spomne kakšna rumena je bla, ker pač ni vedla, da išče rumeno. gre se pač za to, kakšen je bil njen odziv na vse skupaj. sej se ni za sekirat, če se človek zmoti, ampak da ti je pa popolnoma vseeno in da se še vn vlečeš, brez vsaj kakšnega opravičila, je pa res grdo. sej zdej nima veze... se bom pač znašla drugače... men dons sploh ne paše kava... k da bi bla noseča