|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
4.8.2009 8:57:16   
baby blue
Mene pri spanju samo položaji matrajo pa obračanje iz enega boka na drugega... Drugače imam pa kar mirne noči... Moram kar potrkati...

Zdej ko je nehalo deževat pa peljem kuža na sprehod

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 576
4.8.2009 9:15:15   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21

Tanik katero koruzo vzameš je vseeno, ampak probaj če ima še mehko zrnje in če teče takšen bel sok iz nje, ta je taprava,... Pri nas na Štajerskem je že skoraj prezrela, mi smo si jo v petek pekli in ta teden še bo za pečt pol pa več ne, bo pretrda. Tako, da probaj. user posted image

nnnnjam

a to spečeš kar doma v ponvi?

baby blue srečka ti d te ne matra k to je za znoret,res

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 577
4.8.2009 9:21:21   
chebelica21
Ne mi si pečemo zunaj na žerjavici,... Vem pa da nimate vsi te možnosti,.... Kako bi si drugače pekla koruzo pa na žalost nebi vedela,... Mi jo v glavnem na odprtem pa posoliš si jo malce nakoncu, njami, sedaj bi jo jedla,... user posted image user posted image
Raje menjajmo temo, bomo vsem lušte naredle,... user posted image user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 578
4.8.2009 9:25:30   
baby blue
mmmmmmm pečena koruza.... mnjami... Sem jo jedla na morju... So se mi kar sline pocedile sedaj... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 579
4.8.2009 9:30:01   
sontschica
zdele sem se odločla da bom šla prekuhat dudo, pa pokrovček za dudo, pa ščitnike za bradavice pa prsno črpalko (za vsak slučaj). a ve ste dale to v hladno vodo in nato počakale da je zavrelo? ali lahko daš to v že vrelo vodo?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 580
4.8.2009 9:35:27   
jullie

Ne mi si pečemo zunaj na žerjavici,... Vem pa da nimate vsi te možnosti,.... Kako bi si drugače pekla koruzo pa na žalost nebi vedela,... Mi jo v glavnem na odprtem pa posoliš si jo malce nakoncu, njami, sedaj bi jo jedla,... user posted image user posted image
Raje menjajmo temo, bomo vsem lušte naredle,... user posted image user posted image

..absolutno moram akcijo za koruzo ta teden naredit...se mi je res lušta.. mi jo tudi pečemo zunaj, vem pa da jo pa nekateri kar v kuhinji v ponvi...

..sontcshica vse daš v hladno vodo...

Neposredna povezava do sporočila: 581
4.8.2009 9:36:04   
chebelica21
Jaz sem dala v mrzlo vodo in počakala, da je zavrela,... Tako tudi piše za črpalko, da moreš naredit v navodilih.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
4.8.2009 9:36:38   
barika
helow
sem že nazaj, pri meni je že vse mehko, mali ima dobrih 2400g, HGB imam pa 108, pa ni nič rekla, da bi bilo treba kaj železa dodati. aja, kile pa +2user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
4.8.2009 9:39:15   
chebelica21
Čestitke, da je vse v redu,.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.8.2009 9:43:20   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

helow
sem že nazaj, pri meni je že vse mehko, mali ima dobrih 2400g, HGB imam pa 108, pa ni nič rekla, da bi bilo treba kaj železa dodati. aja, kile pa +2user posted image

super da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image očitno čaj pomagauser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.8.2009 9:44:25   
sontschica

Jaz sem dala v mrzlo vodo in počakala, da je zavrela,... Tako tudi piše za črpalko, da moreš naredit v navodilih.

imam sposojeno črpalko in zato nimam navodil...ok bom dala v mrzlo vodo in počakala, da malce vreuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 586
4.8.2009 9:45:36   
altaja
Jutro babe žabe user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

zdele sem se odločla da bom šla prekuhat dudo, pa pokrovček za dudo, pa ščitnike za bradavice pa prsno črpalko (za vsak slučaj). a ve ste dale to v hladno vodo in nato počakale da je zavrelo? ali lahko daš to v že vrelo vodo?

Jst sem dala v vrelo vodo in to kuhala 5 min. Tako je pisalo na škatlici od dude...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 587
4.8.2009 9:46:33   
Sarchi

IZVIRNO SPOROČILO: barika

helow

super da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image očitno čaj pomagauser posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 588
4.8.2009 9:49:14   
baby blue
Pri meni je v navodilih za dude pisalo da naj dudo in pokrovček za 5 minut spustim v vrelo vodo da se prekuhajo potem naj počakam da se ohladi in iz cuclja spravim odvečno vodo...

barika super slišat no brat da je vse OK... Jst komaj čakam na ponedeljek da grem spet na pregled...

Danes grem pa na posvet z anesteziologom za EA... user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.8.2009 9:49:33   
Tanik

Tanik katero koruzo vzameš je vseeno, ampak probaj če ima še mehko zrnje in če teče takšen bel sok iz nje, ta je taprava,... Pri nas na Štajerskem je že skoraj prezrela, mi smo si jo v petek pekli in ta teden še bo za pečt pol pa več ne, bo pretrda. Tako, da probaj. user posted image

pri nas na gorenjskem še ni toliko zrela, sem vedela da je razlika v koruzi,hvala.za vikend grem mal gledat user posted image .mi tudi pečemo zunaj na žerjavici.

kakšne ščitnike za bradavice,a to nastavke za dojenje mislite? pa a vse ste kupile prsno črpalko? a ni to naknadno, pa flaške?

barika,user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 590
4.8.2009 9:50:20   
Bety11
Dobro jutro...

Mi nimamo vrta, ker smo "meščani"user posted image user posted image ...Zato pa znamo robutat odlično....In sem že prejšnji teden šla pogledat, če je koruza pri kmetih že za pobirat....user posted image user posted image user posted image   (brez zamere, se smejim, ker me je sram)....

in, ni še ta koruza dozorela za kuhat.....Rabi še 10 do 15 dni....hi hi hi....

Jaz se tudi bašem s to dobrino vsako leto cel mesec......In če verjamete ali ne, pri nas smo mi edini, ki na tak način jemo koruzo....Vsi me začudeno gledajo kako to lahko jem in pravijo, da je to samo za prasce...user posted image ...
Jaz pa celo leto čakam na ta dogodek...Če sem dala v skrinjo za zimo, pa ni bila dobra....

Lepo odpravite na pregledih punce!!!

Jaz sem bila včeraj zeeeelo tečna...user posted image user posted image .user posted image ...Moj tast in tašča sta kupila rabljen voziček za Damjana....user posted image  Čeprav sva jasno dala vedeti, da bova kupila komplet, nov(košara, lupinica,voziček...)za 170 eur.....
In zdaj imam voziček, sicer športni, samo nikakor ne po mojem okusu. Ročaj je SAMO od zadaj in ko otroka vozim, ga ne vidim in on mene ne....In če bo kaj jokal, bom mogla ustaviti, ga tolažiti in zopet se "skriti" za hrbet otroku.....Katera mona je naredila tak voziček, da mu....uffff....user posted image
ufffff....Tako sem sem user posted image user posted image , da je joooojj....In če grem kupiti svoj voziček, bosta zavihala nosove....

Imejte se lepo....user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 591
4.8.2009 9:50:24   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Pri meni je v navodilih za dude pisalo da naj dudo in pokrovček za 5 minut spustim v vrelo vodo da se prekuhajo potem naj počakam da se ohladi in iz cuclja spravim odvečno vodo...

Zgleda da mamo enake dudice user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.8.2009 9:50:48   
draja
Pozdravljene!

No, luštov s koruzo mi ravno niste naredile, ampak bi pa sicer lahko pojedla vse kar vidimuser posted image .

Kompletki za iz P luuuuuuuušni! Jaz se še vedno nisem odločila ali naj kupim novega ali bi bilo lepše, če tudi tole dete prinesemo domov v istem kompletku kot smo našo Živo. Se sploh ne znam odločit.

Tažana možno držim pesti, da te spustijo domov in da se ti je krvna slika vsaj malo popravila.

Oktavija čestitke za pupo!!!

Počutje in spanje oboje je katastrofa. Meni je še vedno oz. spet grozno slabo, sili me na bruhanje, peče me zgaga, ves čas imam tisti zanič okus v ustih kot da moram nujno nekaj pojesti, pol me pa vse tišči, da dihat ne morem, pa hrbet me ubija zadnje čase, tako da komaj še naredim službene zadeve. Še sreča res, da delam doma! prva nosečnost je bila prava romantik v primerjavi s tole user posted image user posted image user posted image .

Če ti odteče voda naj bi čim manj hodile in šle čim prej v P. Vsaj tako so nam dve leti nazaj svetovali v MŠ. Hodil naj ne bi, da ne pride do izpada kakšne rokice ali nogice (če je v medenični vstavi), čim prej v P pa zato ker je otrok lahko v stiski ali pa lahko pride do kakšne okužbe, ker ni več zaščiten.

Prekuhavanje vse v mrzlo vodo in pol vse skupaj zavre.

Barika čestitke za pregled in super, da je spodaj že zmehčano - bo šlo vse kot po maslu, ko bo dan D tukajuser posted image .

Danes tudi mene čaka pregled. Prvi po mesecu in pol. Škoda da ni zjutraj, da bi manj kg natehtalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
4.8.2009 9:51:03   
baby blue
Ščitnikov za prsi še nima... Prsne črpalke ne bom zdaj kupovala... Flaško bom pa samo eno... Za vsak slučaj

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 594
4.8.2009 9:54:52   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

kakšne ščitnike za bradavice,a to nastavke za dojenje mislite? pa a vse ste kupile prsno črpalko? a ni to naknadno, pa flaške?

ja nasatvke za dojenje, prsno črpalko sem si pa sposodla za vsak slučaj...ker se nikoli ne ve...flaške mam pa 2 - tudi za vsak slučaj.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 595
4.8.2009 9:58:03   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

....In če grem kupiti svoj voziček, bosta zavihala nosove....

no, jaz bi definitivno šla in kupila voziček kot si ga želim! Nosovi gor ali dol. Saj onadva ga lahko vozita v njunem kolikor želita. Meni bi takšna poteza, pa čeprav morda dobronamerna, tudi dvignila pritisk ampak na koncu bi vseeno naredila po svoje.

Nastavki za dojenje, črpalka prvič jih nisem kupila pred porodom, pol pa sta mami in mož na vrta na nos letela po oboje tisti dan,ko sva z Živo prišli domov, saj sem oboje potrebovalauser posted image . Če bi jih prej kupila, pa jih verjetno nikoli ne bi rabilauser posted image .

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 596
4.8.2009 9:58:52   
sontschica
Jaz sem bila včeraj zeeeelo tečna...user posted image user posted image .user posted image ...Moj tast in tašča sta kupila rabljen voziček za Damjana....user posted image  Čeprav sva jasno dala vedeti, da bova kupila komplet, nov(košara, lupinica,voziček...)za 170 eur.....
In zdaj imam voziček, sicer športni, samo nikakor ne po mojem okusu. Ročaj je SAMO od zadaj in ko otroka vozim, ga ne vidim in on mene ne....In če bo kaj jokal, bom mogla ustaviti, ga tolažiti in zopet se "skriti" za hrbet otroku.....Katera mona je naredila tak voziček, da mu....uffff....user posted image
ufffff....Tako sem sem user posted image user posted image , da je joooojj....In če grem kupiti svoj voziček, bosta zavihala nosove....

jaz bi bila na tvojem mestu tudi jezna ko user posted image . to je pa res brezveze. če sta mela že namen kupit, bi vaju lahko vsaj vprašala, če vama ta rabljen voziček odgovarja...zoprna situacijauser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.8.2009 10:03:44   
altaja
Bety, jst bi si ga vseeno kupila in bi pač povedala, da si mela že izbranega in da si ga želiš. Jeza gor ali dol.. Ubistvu nimata bit za kaj jezna če sta dala jasno vedeti, da si želita točno določen voziček. Možnost, da mamica lahko gleda otroka med vožnjo je bil eden glavnih kriterijev ko sem sama izbirala voziček. Res ne vem kako to da je tako malo modelov ki dejansko imajo to. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
4.8.2009 10:11:51   
sontschica
kok sem jaz smotanauser posted image user posted image sem dala škatlico, v kateri so nastavki za dojenje tudi prekuhati- in kaj se je zgodilo? plastika se je upigalauser posted image user posted image user posted image zdej bom mogla najdit pa eno drugo škatlico za njihuser posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.8.2009 10:12:42   
jullie

jaz bi bila na tvojem mestu tudi jezna ko user posted image . to je pa res brezveze. če sta mela že namen kupit, bi vaju lahko vsaj vprašala, če vama ta rabljen voziček odgovarja...zoprna situacijauser posted image

..se popolnoma strinjam..to se prej vpraša... sploh pa je kupovanje vozička taka občutljiva zadeva..js bi si absolutno kupila svojega...
..razloži jima, da je nepraktičen zaradi ročaja.. da je fajn, da otroka gledaš.. bosta že mogla razumet!!!...

Tanik js sem si lani ščitnike kupila prej, ker sem vedela, da jih bom rabila...črpalko mi je pa moj user posted image  prinesel v P...

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?