|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
30.7.2009 11:52:59   
spps
ojla!
murkica,ti si pa res lepa nosečka,zgledaš tud zadovoljnauser posted image user posted image
Biba,čestitke za pripravništvouser posted image user posted image
Kliki,vse naj najnajnajnajnajnaj.... za rd( čeprav z zamudo ;D)
Vsem ostalim pa en lep topel (vroč ) pozdrav user posted image user posted image user posted image
naš marcel je pa mal zbolel,ma vneto grlo,imel je 2 dni vročine,drugač je pa že dost boljši kot je bil ;D.

In kaj dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.7.2009 12:02:31   
Kliki
Vsem puncam hvala za čestitke.
Upam da se mi moja največja želja po user posted image  čim prej izpolne.

Drugače sva se pa včeraj imela res super in bi kar ostala še kak dan na plaži pa moram na žalost danes spet v službo.

Lepo bodite.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.7.2009 13:04:49   
miska73
Kliki vse najnaj. Pa naj se ti ipolni tvoja največja želja.

Sonči85 hvala za stimulacijo. Ful sta luštna s tamičkanim. Vidim pa, da imaš neko fajn igralno podlogo. A daš kako fotko cele podloge, pa malo poveš, če je res fajn, pa kje se jo dobi.

Seki ne pozabi tudi na fotke pobarvanih in opremljenih sobic. user posted image

Murki ful si seksi. Pa nimaš glih velik bušota.

Opremljanje... jst mam še kr probleme z barvami za dnevno sobo...
Sem se nekaj začela odločat, da bi jo vso pobarvala v rumeno barvo.
Pa sem včeraj bila v Velani in ugotavljala, da sploh potem ne znam zraven skombinirat nobenih zaves, da bo vse skupaj nekak zgledalo...
Tak, da spet bolj razmišljam o eni ali dveh oranžnih stenah.
A ima katera kakšno dobro idejo, kaj skombinirati za preostale stene - razen bele barve.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.7.2009 16:19:30   
Anonimen
naša bejba tehta 1685g,prejšnji teden se je obrnila na bučko in se spustila tko da je čist ready za vn,tko da drug teden morm kri it dat k ne vemo kolk časa bo še notr zdržala,pol mi je še slikco bučke naredu čeprav težko k je tamala tok nizk da mi je skor čez taspodnjo jo poslikal tko da me je opozoril da k se popadki začnejo na 20 minut naj šibam v P in nč čakam k bo šla hitr vn
ajsi še 1x oprosti sam ob pol 22  moj že računalnik ugasnil
Živček where are you?user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.7.2009 16:26:51   
Žaži
Oren, nisem se še nič zredila, vendar po apetitu, ki se mi je odprla pa nekako po tednih vem, da je sedaj čas, da se bo začelo nekako pol kg na teden, potem pa na koncu tudi en kg na tedenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
30.7.2009 16:45:49   
Anonimen
Evo me user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja spet sem se potepala in seveda na pregledu sem bla user posted image user posted image

CTG nič, otroček je BP, tehta 2760g kar je glede na moje stanje sladkorne bolezni SUPER, pretoki so OK, zaprta sem še, plodovnice zaenkrat še zadosti. Ko pa sem ji omenila kako mi ga cuker biksa, pa je rekla naj se probam naslednji teden v torek na Polikliniki kaj zmenit, sicer me bo pa ona v P poslala na kontrolo in verjetno na sprožitev. V četrtek ko mam pri njej spet pregled bom namreč že polnih 38t kar je OK za sprožitev poroda. Je rekla da sicer otročku še ni nič hudega da bi zaradi njega sprožali, ampak da je pa treba nekaj za moje počutje nardit. Verjetno je mela v mislih da bi sprožli... Bomo vidli user posted image

No to je to... Zdej se pa ohlajam... Sem si kupila danes dvodelne kopalke in sem nekako optimist, da jih bom nosila user posted image user posted image user posted image Bomo vidli user posted image user posted image user posted image   Sicer pa nevem če si zdej upam še it kam kopat... Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
30.7.2009 20:06:13   
miklarom
živa25 - lepo že tehta tvoj otroček, si pa že tudi čist proti koncu in boš kmalu držala svojo malo user posted image  v naročju.Se že pripravljam na dihanjeuser posted image

Larilu - joj ti pa jo že imaš tako nizko dol. Pa hudiča ti jo je skor čez tamalo gor slikal, to bi blo pa štosno videtuser posted image , pol boš pa ziher kmalu šla rodit. Ti pa je dobro rodit tako zgodaj, k me zanima pri kolkih tednih se že lahko rodi zdrav otroček , da ni potem kaj narobe, k mene mal skrbi, da bi ja čimdlje zdržala kolikor se da saj veš da sem imela probleme. Jutri imam tako pregled in UZ pa bom mu rekla naj mi zmeri MV da vidimo kolk je dolg, k mi še ni delal cerklaže in ne vem kdaj mi jo bo če jo sploh bo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
30.7.2009 20:14:17   
miklarom
sonček85 - a zato se je Aleks včeraj pri meni tak smehljal, k ima tako lepo podlogo, res je full luštna. No ko jo bom jaz rabla, boš pla ti z mano v šoping nakupovat, hudiča ti vse najdešuser posted image  ja res je kot pravite mali nagajivček je full luštkan pa cel ati jeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
30.7.2009 20:17:21   
miklarom
Kliki - vse naj, naj in izpolnitev tvojih najbolj skritih željauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
30.7.2009 20:32:24   
sonček85
hejla!
Da se vam malo javim

evo mali spi ,mami pa gre malo pred TV pa spatuser posted image
ledenka.ja le kdo bi razumel te dece.Danes tko jutri pa pset drugačeuser posted image
sekica:hvala ,komaj čakamo da vidmo tvojega otročka
NATAŠA.ja pravi šarmer bo user posted image tko kot mami
oktavija.ja teh 5 t boš pa ja še počakala mogoče te pa kak T prhiti user posted image
Ja ima rižkoo mojo tel.št in me pokliče da e zmeniva.Z veseljem vaju pričakujem  ter da te spoznam in pobožam bušija.user posted image user posted image
biba.supr za pripravništvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na morje gremo pa samo za kak dan v portorož ,pa malo na bazen in je to to user posted image
murkica:iiiii kako lepa nosečka,pa se vidi kako si srečna.Lepa slikca
hvala ja mali je prava faca in lepotec
Miška.to podlogo smo kupili(no tašča)v pikapolonci pa še znižana je bila na 42€ drugače je pa mislim da nekaj čez 60€.Dežnik je pa za na voziček in ga iamo tko za notri če smo k gleda drugače TV user posted image
Je super samo jaz bi mela še kak lok več.Drugače je pa super kot sem rekla ,pa lepo se jo da oprat.user posted image user posted image user posted image http://nakup.pikapolonica.com/novo-katalog-pom-pol-09/fehn-igralna-blazina-s-trapezom-dZungla/1478414001998147841
Evo link .Je pa še kar v akciji.

larilu:akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Borke tetke bomo jeeeeeeeeeeeeeeee
živa:joj kako lepe novičke še ena ko bo kmalu kcijauser posted image user posted image user posted image
miklarom.ja zato ,a veš kako rad je na njej,pol pa še zaspi in je tipi top.Ja ni panike ti sam povej kdaj in gremo,seveda Aleks zraven ,da še mami kaj za njega kupuser posted image user posted image ja mali nagajivi ati.user posted image

Jaz sem danes našmu pr tašči mal pomočla nogice v bazen in je mela tolk premrzlo vodo da se je mal jokcal k sem pa drugič probala je bilo pa že malo bolje a vseeno nisem hotela več k je bilo premrzlo.Ja zdaj se jih bom rešla za 10 dni ko greta na morje.SVA šla z Aleksom danes samo za 2 h tja tolk da sva dedija počakala in šla domov.

Sem pa danes bila v našem novem newyorkerju(3x večji kot prejšnji)in si kupila tko lepi dve srajčki in 2majči.Ja za krsteka sem kupla lepo belo srajčkobom lepa ponosna mamica user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
30.7.2009 20:41:12   
sonček85
miška:drugače so mi pa te full dobre in lepe,pa veliko igračk majo a se otrok zamoti user posted image 69€
pa ta ki se jo da še ob strani spet da otrok ne pade kr tko ven, in za nogice ma super.Jo ima moja kolegicauser posted image potem ko je pa večji pa jo lahko ima kot samo blazino brez lokov
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
30.7.2009 21:09:19   
miska73
Sonči jst drgač že mam eno igralno podlogo. Sem jo dobila od sestrice oziroma od nečakov.
Ampak mi je prej prou v uč padla tista na tvojih fotkah.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.7.2009 23:36:31   
Kliki
Vsem hvala za čestitke.
Se ta teden bol malo javljam ker sem v službi popoldne.
Drugače pa se bo prinas kmalu lahko začela spet akcija saj se je ne povabljena tetka poslovila.
Ja končno se je vsaj malo ohladilo bomo boljše spale.

Lahko noč.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
31.7.2009 11:28:26   
bivša vita80
Oj!

Ne Ajsi ne bova vprašla kaj bova dobila. Se mi zdi, da je eno večje veselje in neučakanost, če se ne ve. Najini domači in prijatelji že pobirajo stave kaj bo. user posted image Jaz pa jim pravim, da bo dojenček in upam, da bo zdrav in vse ok. Kako pa kaj vaš Maks? A očkota si že navadla na družino z otroki al je še kar nepoboljšivi? Kaj čmo, moški!
V katerem tednu ste ve začele nabavljat stvari za malega? Jaz sem zaj v 18. pa ne vem, al je še prehitro?
Ful bi rada dodala slikico poroke gor, pa mi nekak ne rata.user posted image
LP

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
31.7.2009 12:56:49   
Anonimen
Živček ma kaj je tebe prijela nakupovalna mrzlica al kaj?user posted image me pa prov zanima kakšne sexy kopalke si si kupila sigurno kakšne takšne mavrica style glede na to da sem opazila da si nora na barveuser posted image sam povej mi kam bi se šla pa ti kopat?na bezen itak bolj da ne da ne bi kak vnetje dobila razen kam na bled al pa bohinj sam če tvoj pupo kej začne potem je najbližje P na Jesenicahuser posted image
Murki ti si pa čist lady in reduser posted image luštna nosečka si buši pa vidim da pridno rasteuser posted image eh moja mami je pa razred zaseuser posted image
Miklaromček ja bejba je že pripravljena tko da trenutno čičam (k mali spiuser posted image ) pa čakam kdaj se bo začel,drugače pa po 32 tednu ni nobene bojazni da bi bilo karkoli narobe z otročkom k takrat je že lepo razvit razen pljučk ki se pa itak razvijajo otročkom do 1 leta tko da vsaj do 27 tedna more zdržat tvoj srček notruser posted image
Biba čestitke za pripravništvouser posted image user posted image

zdej grem pa na wc pa vodoravno se dat k drgač mi bo križ vn pogledu

(odgovor članu bivša vita80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
31.7.2009 13:35:26   
Nončika
vita, midva znava kaj bova mela. nobenemu pa nočeva povedat. me je sestra zadnjič šraufala. pri nas vsi stavljajo na deklico. hihi!!! mi bomo pa baje meli poba!!! prav zanimivo jih je poslušat. ko sem bila noseča z hčerkico so vsi govorili, da bo fantek, zdaj pa obratno.user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu, ti lepo čiči pa čaki. jaz sem pa danes napolnila 27t. a, jaz dopovedujem mojemu bebiju naj lepo ostane še ta čas, ko mora lepo podnajemnik.

Se*, ej to se pa nama nešče iziti. drugi keden!!! obvezno!!! nej ka mi rejsan prle ne vujdeš v P. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
31.7.2009 15:11:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Živček ma kaj je tebe prijela nakupovalna mrzlica al kaj?user posted image me pa prov zanima kakšne sexy kopalke si si kupila sigurno kakšne takšne mavrica style glede na to da sem opazila da si nora na barveuser posted image sam povej mi kam bi se šla pa ti kopat?na bezen itak bolj da ne da ne bi kak vnetje dobila razen kam na bled al pa bohinj sam če tvoj pupo kej začne potem je najbližje P na Jesenicahuser posted image

hehehehe  Larilu to pa dolgcajt dela, ker nimam druzga dela, kot da po štacunah hodm user posted image user posted image user posted image user posted image   Ej kupila sem v Nami od Lisce kopalke rdeče bele... Če bi meli kake druge barve bi pa tiste user posted image   Samo ker so dvodelne, ti ne bom kazala slik user posted image   No čeprov ti si me vidla, ampak za širšo javnost pa to glih ni user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem pa u H&M kupila si še dve majčki... Zdej pa upam da mam zadost zapravljanja za neki časa user posted image   Mal dvomim sicer ampak ok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
31.7.2009 15:16:41   
miklarom
ojla, eve mene s pregleda. Vse je vredu mali/a raste, in je pravi navihanček, noče pa se pokazati kaj je , k mi je spet hrbet kazaluser posted image , imam tudi slikico iz UZ-ja pa jo bom zvečer ali pa jutri pripopala v album. Naslednji pregled in morfologijo imam 4.9.2009, in še to, cerklaže mi ne bo delal ker je danes pregledal in je vse vredu MV dosti dolg in zelo močno čvrstuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
31.7.2009 16:10:43   
Anonimen
ufffffff prekleto govedo od posta tok napišem pol pa napiše error matr mu volauser posted image
Živček ej jaz sem probala enodelne kopalke in sm bila k kit v pajkicahuser posted image tko da ti povem da dvodelne za nosečnice rulesuser posted image user posted image me pa res prov firbec matra kako zgledajo pač ženski firbecuser posted image
Miklaromček super za pregleduser posted image user posted image kaj ma med nogicam bo pa že pokazal/a če ne prej pa k bo prišel/a na svetuser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
31.7.2009 21:18:00   
ledenka

sm bila k kit v pajkicah

user posted image user posted image user posted image ampak to me je pa nasmejalo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
31.7.2009 21:22:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sonči jst drgač že mam eno igralno podlogo. Sem jo dobila od sestrice oziroma od nečakov.
Ampak mi je prej prou v uč padla tista na tvojih fotkah.

ja pa tko lepe barve so.
Boš videla kako bo bebi užival na igralniuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
31.7.2009 21:22:57   
sonček85
mikla:super še tukaj .user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.8.2009 9:07:57   
aqua77
Ojla babnice! Kak smo kaj?

Živček a že dihamo?? user posted image  Daj pokaži se nam v kopalkah no, a ne vidiš, da nas vse firbec matra!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
1.8.2009 12:36:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sm bila k kit v pajkicah

user posted image user posted image user posted image ampak to me je pa nasmejalo!

ma resno no,k orka v pajkicah itak bela k jogurt kopalke črne in voila orka v pajkicah in tud tak občutek je bil tko da enodelne za nosečnice no gouser posted image

Živček ma res slabi k jaz že ne morš zgledatuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.8.2009 21:37:35   
sonček33
Se* kam greš ti rodit?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......