tims
|
Dobro jutro. Joj, mam kr slabo vest, ker se nič več ne oglašam, ampak res nimam nič časa. Ko pridem domov iz službe, sem s tamalima, zvečer (itak ) kj pospravim in že je ura polnoči in se sam v pojstlo zabrišem. Ampak vas pa v službi vsak jutr mal prečekeram . Pri nas je bolj ali manj vse po starem. Nina razgraja, Tim ji pomaga, oči je pa taglaven pri tem opravilu. Sva ves čas govorila, da bova imela tri otroke..... jaz jih imam, sam moj je na slabšem, ker ima samo dva . Ta teden je moj doma na dopustu s tamalima. Sem včeri prišla domov iz službe, pa vidim Nino v dolgih rokavih . Vprašam mojga, zakaj ima dolg rokav na sebi, pa mi odgovori, da sem mu to prštimala. In mu pojasnim, da je bilo to zato, ker je zjutraj vseeno hladneje, kot pa pol ob enajstih. In je reku, da ni najdu nič kratkega rokava. Marija sveta, pa ma tok bodijev in majčk s kratkimi rokavi, da se kupi prevračajo . Da ne govorim o tem, da sta bila kolega in kolegica z njihovo tamalo na obisku in mu je kolegica pospravla kuhno od zajtrka, ker on ni mogu. S tem da sem zjutraj pustila vse pospravljeno, da ne bo pomote. No, zdej se pa vidi, kok lahko moški res pedenajo gospodinjska opravila in otroke skupaj. Almera, sem vidla, da niste šli na Irsko . Ja, ubožček Bor. A je kaj boljš z njim? Eno da se bo hitr pozdravil. Btw, a si se včeraj kej pelala s kolesom po Dunajski mim naše stavbe? Sem eno vidla, je bla glih taka k ti, pa ker sem bla mal predaleč, se nisem mogla dret. Pa še nisem bla čist ziher in ne bi blo fajn, da bi res kr napadala tam ene bejbe po cesti . Majuska, a Aleksander je pa tud bolan? Še zanj eno in držim pesti, da bo dons boljše volje. Tudi ostalim bolančkanim otročkom želim hitro okrevanje, da bojo lahko užival lepo vreme (no, dons glih ni lepo ). . Vsem, ki ste pred kratkim praznovali in vpihnili prvo svečko, pa vseeeee najlepše . Kamilice - jap, nam je bilo tudi rečeno, da so lahko alergene (cvetni prah) in naj se jih raje izogibamo. V primeru malo vnetga učka pa naj raje uporabljamo fiziološko. Ksenci naj ti čimhitreje minejo dnevi čakanja, držimo pa pesti, da bo vse ok. Ja, pa kokr sem slišala, lahko po dveh tednih pokličeš in ti povejo rezultate, da pa pridejo izvidi domov, pa traja še malo dlje. Previjanje - pri nas je to misija nemogoče. Dretja sicer nimamo ob vsakem previjanju, je pa mami vedno čist prešvicana, ko jo popedenam. Auroraa, mi imamo v četrtek pregled pri enem letu, pa ti takrat pošljem podatke. Ose - jaz sem zadnjič tri ubila v stanovanju. Res jih je nenormalno velik. Pa ful me je strah, ko gremo na igrišče, sta naša dva vedno rada bosa, sploh Nino puščam boso, pa mislim, jo bom začela kar obuvat. Levinja, super za voziček, da ste ga našli. Jaz sem pa zjutraj ugotovila, da smo našga pustili celo noč zunaj pred blokom. Še dobro da je bil pod streho. In predvsem dober, da si ga ni kdo sposodil. Metuljček, a ne, kok beži čas ? Jaz sem si tud na sestanku mogla na skrivaj brisat solze. Mi je pol vzgojitelca rekla, da ne bo nič hudga in da se vsi navadijo. Sej to vem, ampak k so še tooook mejhni. Men se zdi, da bi blo zlo fajn tam do tretjega leta bit na porodniški. Pa domači pridelki.... njami. Sem ful vesela, ko mi mami da kakšne bučke al pa solato z njenga vrta. Je čisto drugačen okus, kot pa tisto kupljeno. Neboglasnica, kako je z možekom? Zate ne bom spraševala, ker vem da si fajn . Hecam se. Upam, da je veliko bolje in da se vse več pogovarja in da ne zadržuje žalost v sebi. Umpa, če ne bi brala naprej, bi mislila, da je to isti otroček na sliki . Dobri fotki. Sem pa že pošnofala slike na malčkih . Ful so lepe. Jaz se tud moram zbrat, pa prilepit našo pupo. Upam, da mi bo ratal . Če ne pa..... Pooooopuuuulis na pomoč . Kako pa Larino spanje? Kaj boljše? In kako laufa navajanje na manj spanja? Sem se iz sobote na nedeljo spomnila nanjo, ko je naša ob štirih zjutraj rekla, da ne bo več spala. No, ja, sem jo pol vseeno prepričala, da je potegnila do pol osmih . Ojoj, zdele sem pa že mal zabluzila . Sem kr pozabila da sem v službi . Je treba tud kej delat, da bojo evrčki upravičeno padli na račun . Nč,lepo se imejte in lep dan vam želim, pa čeprav deževen .
< Sporočilo je popravil tims -- 4.8.2009 7:55:18 >
|