Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 7:57:24
|
|
|
|
Netta
|
Rebeca - kamilice nikoli ne škodijo, tako da lahko probaš. Samo če ne bo v kakih 2 dneh OK, bi pa obvezno šla k zdravniku. včasih so bile kamilice za vse dobre. danes pa jih odsvetujejo zaradi alergij. baje znajo stvari še bolj razdražit. se spomnem, ko mi je rekla mami, da naj na cepljenje nesem zraven kamilično čajno vrečko, da bo fajn pomirila pik in ne bo oteklo. in se prinesem jst tja s tistim, pa me je P pol podučila, da niso kamilice več to kar so bile. ne vem... user posted image se strinjam...jaz sicer nanje nisem občutljiva...je imel pa mož pred časom vneto oko in sem mu pametno svetovala kamilice, pa mu je oko po uporabi tako zateklo, da gledat ni mogel nanj...namesto bele beločnice je bilo pa vse krvavo rdeče...prav grozno za pogledat...je mogel claritine vzet in je bilo bolje...tak da previdnost s kamilico
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 7:59:39
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro julijke, evo mene v deževno jutro ... pri nas smo spali do 3.30, ko je je Aleksander zahteval flaško in potem ni hotel nazaj zaspati. Kje pa, on bi se igral, plazil po postelji, pretikal stikalo - meni se je pa že kar mešalo. Ni čudno, da čisto v komi letam naokol Evo zajtrk ... morda pridem po kavi malo bolj k sebi
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 8:15:09
|
|
|
|
Majuska
|
Levinja, ful sem vesela, da ste našli voziček. Ampak tistemu, ki ga je odpeljal, bi pa kar ušesa navila
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 8:28:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 8:30:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 8:38:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 8:59:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 9:00:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 9:07:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 9:18:12
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska;vidim da vi imate tudi svetle noči, katastrofa a ne? Si sploh ne predstavljam da bi morala še v službo hoditi Sej se kr navadiš. Naša se je dons tud zbudila ob štirih in je potem ob petih zaspala nazaj, sam je nisem sploh nič dvigovala. Ko se je vsedla, sem jo dala nazaj ležat, pa pit, pa je zadremala za pet minut, pa spet... in to eno uro . In potem sem še pol ure "spala" in to je blo to. Pa moram rečt, da ni kakšne blazne panike z mojo zaspanostjo, s tem da grem zvečer spat pa ob polnoči. Mogoče me mal zvije tam okol šestih popoldne, pa še to za pol urce in to je to. Zgleda sem ratala imuna . Men se pa dons kr ne da delat. Vreme dela svoje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 9:31:06
|
|
|
|
netki
|
mojcek.....lepe slike...kje si to torto staknila ?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 9:36:45
|
|
|
|
nanka
|
dan, tudi moja delovna storilnost je na nuli, se vidi da jih je precej na dopustu in se dela bolj na izi. Torej, danes sem podpisala pogodbo, tako da zdaj pa je vse uradno in sem zaposlena. NA mizi imam kup papirja pa ga bolj kot ne samo fledam, zdaj se moram pa res lotit dela. Almera super za Gardo, mi imamo tudi namen skočiti do Gardalenda, samo sva se odločila da bo počakalo še kakšno leto ali pa dve, da bo Natka vedela zakaj gre in da bo vsaj malo uživala. Mojcek krasna tortica, pa vi trije tudi Populis, spanje, spanej saj bo enkrat sigurno, če prej ne pa potem ko bo v šoli, verjemi ( komaj čakam, da prespim noč brez da bi 5x vstala, moji štirje so vsi enaki glede nočnega vstajanja, je pa tavelika dva minilo z vstopom v šolo) Zdaj pa grem delat, čisto zares. Rovarka krasna novica in super da si dobila voziček nazaj.
< Sporočilo je popravil nanka -- 4.8.2009 9:37:19 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 9:38:02
|
|
|
|
nanka
|
Romana, kakšno je stanje pri vas? Se že kaj dogaja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 9:40:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 9:42:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 9:42:52
|
|
|
|
romana24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Romana, kakšno je stanje pri vas? Se že kaj dogaja? Še nič . Mam danes dohtarja pa da vidim kaj bo rekla. Lahko bi blo vsaj čez kak teden no. Računam pa na polno luno ta konec tedna
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 9:43:16
|
|
|
|
nanka
|
Mojcek, to velja za moje otroke, mogoče bo tvoja prej ugotovila da je bolje spati
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 9:44:44
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: nanka Mojcek krasna tortica, pa vi trije tudi Populis, spanje, spanej saj bo enkrat sigurno, če prej ne pa potem ko bo v šoli, verjemi ( komaj čakam, da prespim noč brez da bi 5x vstala, moji štirje so vsi enaki glede nočnega vstajanja, je pa tavelika dva minilo z vstopom v šolo) a me ti malo zaj*****, da se spanje umiri z vstopom v šolo?????????? jaz čakam 3 RD ampak še 5 let... ne, to je pa preveč! Mojcek po 3. letu bo najbrž brez plenic in jo bo lulat tiščalo, tako da vsaj 1x boš sigurno morala vsata. Naša Zoja gre 3x ponoči lulat in pit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 9:47:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 9:54:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 9:54:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 9:56:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 9:57:17
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 a me ti malo zaj*****, da se spanje umiri z vstopom v šolo?????????? jaz čakam 3 RD ampak še 5 let... ne, to je pa preveč! , ti se pripravi, da še pet let ne boš spala, vse kar bo pa prej, bo pa tok bolj dobrodošlo . Ful tolažba, a ? Nanka, za "uradno" službo. Ja, delovna vnema je enaka, hmmm , ničli.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 9:59:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 4.8.2009 10:04:34
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Nanka najlepša hvala za tolažbo . Predvidevam da to nočno ne spanje pozabiš tako kot bolečine ob porodu, glede na to da imate nekatere več kot samo enega otroka Jaz pri Timu nisem vedla kaj je nespanje. Od enega mesca naprej je spal celo noč. Zdaj je star šest let in še vedno spi. Tudi ko smo imeli odvajanje od plenic, se ni zbujal ponoči. Kje so tisti časi . No, ja, to je tisto, da dva otroka nista glih. Nankini so se vsi zbujal, pr nas je en tko, en tko..... Mogoče bo pa pri vas ta drugi pa spal po 14ur na noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?