|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:22:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:28:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:31:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3278
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:35:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3279
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:36:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3280
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
3.8.2009 7:44:39   
Majuska
'jutro,

evo en hiter pozdrav od mene. Od 3h naprej smo spali bolj malo, ker se naš mali rogovilež odločil, da se mu ne ljubi spat in se bo raje na tastare metal. Enkrat me je z glavo zadel direktno za zobe ... jaooo, smo šteli zvezde! Tako da sem spet neprespana in vsa zadeta.

Grem si kavico naredit, vam pa postrežem

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3281
3.8.2009 7:46:50   
metuljcek321
Morning, morning!

Fantastičen vikend je za nami - razvajanje na polno - v sob. pri tastu in tašči, včeraj pri mojih sorodnikih - praznovanje rd-jev, pradedek jih je imel glih 80 več kot Anjauser posted image  Da bi bila mera polna, se je naša princeska še malo sprehodila po dnevni sobi & se tako pridružila klubu hodalčkovuser posted image  Iskrene čestitke tudi vsem ostalim, ki jim je zadnje dni uspel tak podvig, sevedauser posted image

Almera, o, ti smola, ej! Resnično škoda za Irsko. Bo pa naslednje leto, kajne?

Iški vintgar - yes, please! To je blizu nas, odlična točka za sprehod in prijetno ohladitev. populis, ne, ne, medolinotov pa ni ni za sečat tam - prevelika cirkulacija turistov. Not to worry! Sicer pa je odlična pot, če greš potem kar gor, v klanec & prideš do več slapov - prekrasno, priporočam. Malo težje bi bilo z otročkom, a če se ga da v nahrbtnik, bi se dalo tudi z malečkim priplezati. Slapovi so namreč res FUL lepi.

netki, iz srca ti želim, da se prav odločiš - tako, da bo najbolje zate, za otroka & za vašo družino. Srečno, kamorkoli in kadarkoli te bo že zapeljala pot.

senči, WB.

Majuška, nova slikica, a ne? Lepo, lepo. Kako sicer vaš mali pevec?

O, pa res, flower - nov podpis - zelo lepo! Dobro opravita danes. Napotnica? Mislim, da ja.

levinja, pa kaj se to dogaja na vašem koncu? OMG, OMG, OMG. To ni res, kako pokvarjeni so ljudje ... res te stisne, ko prebereš take rečiuser posted image  Upam, da se jim uresniči rek: "Vse se vrača, vse se plača."

prelepe slikice julijčkov, na novi temi (otrok) pa sploh!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3282
3.8.2009 7:55:56   
metuljcek321
Vsi praznovalčki preteklih in prihodnjih dni: happy 1st b'day vam želi:

user posted image

Še tole: Anja si je omislila 2 novi (malo manj prijetni) finti:

1. noče se kopati - rjovi kot lev & zadeva je kar precej mučna za ušesa ta starih 2user posted image

2. odločila se je, da se ne bo pustila previti - to izgleda tako, da začne jokati, brcati, trmariti, se obračati v trenutku, ko jo dam ležat na tla, da jo bom previla --> potem mi nagica uide po celem stanovanju in šiba, da se kar kadi. Nadležno je, ko je pokakana - lahko si mislite, kako izgleda vse skupaj ... Pleničko ji namontiram, ko dama stoji (in cepetauser posted image ).

Any ideas, kako rešiti zadevi? Anything?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
3.8.2009 7:59:26   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Vsi praznovalčki preteklih in prihodnjih dni: happy 1st b'day vam želi:

user posted image

Še tole: Anja si je omislila 2 novi (malo manj prijetni) finti:

1. noče se kopati - rjovi kot lev & zadeva je kar precej mučna za ušesa ta starih 2user posted image

2. odločila se je, da se ne bo pustila previti - to izgleda tako, da začne jokati, brcati, trmariti, se obračati v trenutku, ko jo dam ležat na tla, da jo bom previla --> potem mi nagica uide po celem stanovanju in šiba, da se kar kadi. Nadležno je, ko je pokakana - lahko si mislite, kako izgleda vse skupaj ... Pleničko ji namontiram, ko dama stoji (in cepetauser posted image ).

khm! počakat da mine user posted image ni druge. preizkuša te. mi smo eno tako fazo že dali skos. druga ravnokar traja. s kopanjem sicer nimamo težav, previjanje je pa muuuuuka! ker tako dela na previjalni, da... včasih mu jedva namontiram plenico gor. o tem kako zgleda plenica na njem, pa raje nebi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3284
3.8.2009 8:05:26   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

1. ... preizkuša te

2. ... previjanje je pa muuuuuka! ker tako dela na previjalni, da... včasih mu jedva namontiram plenico gor. o tem kako zgleda plenica na njem, pa raje nebi user posted image user posted image user posted image

1. obviously, ja. Bo treba kar počakat, da mine.

2. Ej, pri nas je previjanje na previjalni past tense že od 6-ih mesecev, ker je taka vrtravka, da je joj. Zdaj, ko pa še malo ponori zraven, si je pa skoraj ne bi upala na višini previjat - opasno po životuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
3.8.2009 8:07:13   
metuljcek321
Ja, ja, plenica pa stoji kakor kdaj ... he, he ... jo tudi jaz potem še naknadno ravnam in štelamuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3286
3.8.2009 8:23:00   
3jeMi

user posted image user posted image user posted image user posted image ... joj, naš se tudi nekaj punta... najbolj "lušno" je bit pokan in se poleg po lulčku šlatat user posted image ... takrat pa samo v banjo pa celega stuširat... jaz pa kar malo glas povzdignem, ko se začne vrtet, pa me samo gleda in se začne smejat, ta trenutek izkoristem in hitro plenico gor... aja, vmes mu pa še rata spet lučka šlatat, tako, da ima roke vse od kreme... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3287
3.8.2009 8:42:43   
3jeMi
aja, pa doooooooooooobro jutro!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image ... za hodalčke... mi no way my friend... mali se samo smeji in počepne...user posted image

populis... dobro jutro! upam, da je bilo danes bolje... user posted image

levinja... user posted image user posted image user posted image ... mi je prav škoda zgubljat besede za take ljudi, ki otroku nekaj ukradejo... user posted image

almera... user posted image  za Bora... upam, da vam vseeno uspe imeti lep dopust, pa čeprav malo tu malo tam...

majuska... pa kaj ga zdaj biksa tale tvoj Veliki fant user posted image

ose... ej, ne vem, kaj jim je letos... ne vem, a so kaj tazga jedle, da se jim tako frtajčka user posted image

metuljcek... super za uživanje user posted image
mi smo v petek pridelali še 2. štirico... vročina je zginila user posted image

moram pa mojega user posted image  pohvalit... prideva v petek z Lovrom domov in me na mizi čaka ena velika lepa hortenzija (moja najljubša rožca)... sem se že pritoževala, da mi nobene rožice ne kupi, da si jo moram sama, tako kot glugluglu... potem se pa spravim kuhat kosilo, odprem hladilnik in... notri... mljask mljask tortica (čokoladna z višnjami) iz kod drugod kot iz Galerije Grad... ajme ajme... pa še ni bilo fertik, drug dan vstanemo in on začne z omare vlečt ta velik kufr (notri imava pa vse živo, od majhnih nahrbtnikov do blazin za na plažo) in ven privleče hribovski ruzak zame user posted image ... sta me z Lovrom kar crkljala ta vikend...

joj... morem it kaj delat... user posted image

upam, da nisem kaj pozabila napisat... bom že, ko, če se spomnim... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 8:54:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
3.8.2009 9:14:05   
nanka

Temu se pridružuje tudi Natka, vsakič ko jo previjam me tašča sprašuje kaj delam z njo, rjuje kot medved, samo se ne dam, dokler ni rit previta nema šetanja. Jo previjam na previjalni in mi ne more zbežati, o dere se pa, pa naj se saj traja samo par sekund.

Neposredna povezava do sporočila: 3290
3.8.2009 9:19:42   
nanka
pa dober dan, pa sem spet v službi, za letos je konec dopusta, mogoče si privoščim še kakšen podaljšan vikend.

Ose, pa letos niso normalne, ker ne moreš dati čisto nič v usta, so tečne in samo pikajo. Komaj čakam mraz, ker tole je pa že višek.

Mi imamo danes dane pobiranja krompirja, tako da takoj ko pridem iz službe, hop na njivo. No še to opravimo, pa bo večji del za nami. Kosilo sem jim skuhala že včeraj zvečer, tako da prva runda dopoldanskih pobiralcev ne bo lačna.

Tako, zdaj pa letim kaj delat, čeprav niti nimam kaj, ker je veliko sodelavk na dopustu, ah bom že kaj našla.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
3.8.2009 9:32:16   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Temu se pridružuje tudi Natka, vsakič ko jo previjam me tašča sprašuje kaj delam z njo, rjuje kot medved, samo se ne dam, dokler ni rit previta nema šetanja. Jo previjam na previjalni in mi ne more zbežati, o dere se pa, pa naj se saj traja samo par sekund.

No tudi pri nas je ta problem že kaka 2 meseca in še kar traja. Ležat ne, tko da zdaj prakticiramo previjanje v stoje. Prvi teden sm bla premočena k slon ( je treba se navadit vrtavke )user posted image user posted image user posted image  zdej sm pa žw čist zverzirana tko da ni panike. Edin problem je še, še se ne previjava doma ker se nima kje prjet, pa nič za dol metat user posted image . Doma pa stoji na previjalni in se drži za poličko nad previjalno in kar gre no.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 10:03:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 10:22:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 10:28:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3295
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 10:44:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3296
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 10:50:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3297
3.8.2009 10:59:30   
Inigo
ksenci je pa ravno končala z amniocentezo, kakšna pikapoka ne bo odveč user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
3.8.2009 11:08:28   
nanka
Ksenci user posted image user posted image

Rebeka, krompir pa ravno zdajle pobirajo, so že proti koncu, je pa tudi danes precej vroče, malo smo upali na oblačnost pa je ni.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
3.8.2009 11:49:59   
romana24
Umpa nič se še ne dogaja. Razen da se mi vsako noč sanja o popadkih in kako moram vsem sporočit da sem rodila user posted image user posted image user posted image . Upam da bo konec tedna ko je polna luna kaj.

Ksenci: dobro opravi user posted image user posted image user posted image držim pesti  user posted image user posted image user posted image user posted image

Levinja res škoda zaradi vozička user posted image . Pomojem so to kaki prepotentni mulci vzel in bodo probali prodat za male pare user posted image user posted image user posted image , ker da bi kdo od takih ki imajo otroke vzel kar težko verjamem. Mislim da imajo vsi vsaj malo srca no. Čeprav danes res ne moreš več nikomur zaupat.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?