metuljcek321
|
Ekola, pobrala pridelek - marička, ej, koliko je zrastlo - ne moreš verjet ... pa vse domače - jupi, jupi, jupi ... fižol, buče, kumare, paradižnik in paprike - to je bilo danes na meniju za zrihtat. Potem pa pridem notri & me čaka pismo iz vrtca ... povabilo na uvodni mini sestanek, da se pogovorimo o začetkih, o našem otročku, ipd. ... že tako sem imela solze v očeh, ker me tako zelo gane dejstvo, da naša deklica tako hitro odrašča ... no, potem pa pridem do dela, ko piše, kako se imenuje njihova skupinica jasli & začnem kot dež ... mucki ... ja, ti mali pikci bodo mucki - c'mon, how cute is that? In itak, da je mala nora na mucke (poleg kužkov so ji nr. 1 životinje ) ... pa spet berem tisto pismo & pridem do muckov - ... aha, Paloma bi lahko precej zaslužila z mano - ali pa tisti robčki, ki jih je zadnjič prilepila populis - tisti bi tudi šli v promet. Btw: populis, si bolje, a ne? Pismu, ej, včasih res pride tak dan, ko se človeku zdi, da ga je povozil vlak. Kako Lara v varstu? Kdaj jo hodiš iskat? Almera, Bor je zdaj tipi-topi zdrav? Šment, no, ko bi šli lahko na potepanje po Irski kakšen dan kasneje ... ste potem šli na Veliko? "nelajkanje" previjanja - hvala za suport, punce, vidim, da je to pravi klub julijčkov, ki so se odločili, da jim to opravilo NE leži, pa pika. Ah, bomo že, saj smo močne - tako in drugače, kajne? rebeca, sem te že pogrešala - kje si bila? Al si samo malo manj pisala? nanka, dobro uštimajte na njivi - upam, da bo vreme zdržalo. Naši sorodniki so pa v soboto pobirali krompir & smo ga včeraj že pripeljali domov. Mnjam, je vedno takoooo dober. 3jemi, opala, opala, tvoj se je pa izkazal za nekaj let nazaj in naprej - priden možek-to-be, zelo priden! ose - tašča jih lovi v odrezano plastenko, kamor natoči jabolčni sok, pa malo sladkorja doda - ujame se jih vau noro dosti. Pri nas jih k sreči ni (knock, knock) & upam, da tako ostane. Anika, a prav po celem ZOO-ju so vas preganjale al kako? Pa fajn brat, da tako šibate naokoli & uživate! Pozdravček FIlipu! romana, ja, saj ti si pa resnično tik pred zdajci - sem zdajle še 1x pogledala na PDP ... it could be any day now ... hura, kolk bo to luštno, ko bo še punčka z vami ... ksenči, vse bo dobro, drži se, me smo s tabo! Objem zate in za malo pikico:
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 3.8.2009 12:11:02 >