Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.7.2009 22:57:37
|
|
|
|
klepetkaa
|
TOBIJA, ČEPRAV Z MALO ZAMUDE, AMPAK VSEENO ISKRENO, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE TI ŽELIVA Z LANO. OSTANI ŠE NAPREJ TAK CUKERČEK, TAK SONČEK,... MUKLLA, TUDI TEBI ŠE TUKAJ VSE NAJ NAJ. NAJ SE TI IZPOLNI VSE IN ŠE VEČ, KAR SI SAMA NAJBOLJ ŽELIŠ p.s. jutri tud jaz lahko pokofetkam evo, to je to, kaj več pa raje v živo. aja, pikica, si doma al ste šli pol na morje? lahko noč
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 9:35:49
|
|
|
|
Menčy
|
OJLA, ČE GRESTE NA KOFETEKM , MI SPOROČITE ŠE NA MOBI, KER BOM SEDAJLE ZUNAJ, MALI NEKAM SITEN.... NA ZS DAM SVOJ MOBI...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 9:37:36
|
|
|
|
Muklla
|
Ojla! Jst moram še obesit cune, pa greva ven. Kofi ob 10.00 pri Cenetu. Mislim, da bom do takrat zmogla. Klepetkaa prideš? Pa še katera? Ker sama ne grem tja. Klepetkaa, maš zs.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 11:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, pikica je še doma, ker maximalno odlaša z odhodom na morje In pikica je šele zdaj prišla pokukat na RR, in jasno, zamudila kofetkanje Upam, da uživate. Najbrž še veselo čvekate
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 12:01:53
|
|
|
|
Menčy
|
čakala najavljeni obisk, ki se je izjalovil, so klical, da se je pr njih nekdo oglasu, jaz pa brez kofeta ostala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 12:52:12
|
|
|
|
klepetkaa
|
muklla, hvala za kavico . Prav prijetno je bilo poklepetati z vama s Špelo . Ostalim je pa lahko žal, da vas ni bilo Pikica, mal več bod na netu in spremljaj dogodke menči, škoda, pa kar nekako sva prva upale da se prikažeta s Tobijo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 13:03:15
|
|
|
|
Muklla
|
pikica, kdaj pa odrinete? Menčy, ni panike, bomo nardile repete. Ja, fino je bilo, a ne klepetkaa. Uf..... Mi smo pa danes spali od 24h do 7h. Kak fajn! Pol je pa spila flašo mleka, pa je potegnila še do 9h. Ijeee. Sem kot prerojena!!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 16:42:19
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla pikica, kdaj pa odrinete? Menčy, ni panike, bomo nardile repete. Ja, fino je bilo, a ne klepetkaa. Uf..... Mi smo pa danes spali od 24h do 7h. Kak fajn! Pol je pa spila flašo mleka, pa je potegnila še do 9h. Ijeee. Sem kot prerojena!!!!! res sem vam fouš, no obisk je pršu pa popoldne, ko bi to vedla
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 21:20:35
|
|
|
|
Muklla
|
Menčy take obiske imam jaz najraje , ko jih čakaš in čakaš, kot da je tako težko rečt pridem okol 3h al pa ne vem kdaj. Nič hudega. Bomo ponovili a ne Klepetkaa?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 21:30:47
|
|
|
|
Menčy
|
pri nas že vsi lepo spijo eno debelo uro, saj ni čudno.če pa čez dan nič niso sedaj imam blažen mir, pod tušem sem bila, si zdepilirala noge, pa se pogovorila z možekom glede rojstnodnevne zabave, in še čaz za račkota mam danes me je naš škratek močno prestrašil, pridem v atrij in on na četrti stopnici in pleza še višje v višave, sem mislila, da bo ta faza prišla kasneje, ampak ga blazno zanimajo vse višine... tako, da ga moram imeti skoz na očeh... na toboganu se bo igral pol ure in se ukvarjal s plezanjem in pride do polovice, se spusti po trebuhu navzdol, pol se pa smeje in ploska sam sebi , saj ne moreš verjet, pravi mali kaliber hiter ko strela, mim grede ga že ni , no tok na hiter pikica njbrž že diha sveži morski zrak pr nas pa kar mraz, sem mislila na balkonu še mal posedet pa me je kar mrazil, zzzz torej nočka
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 21:31:35
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Menčy take obiske imam jaz najraje , ko jih čakaš in čakaš, kot da je tako težko rečt pridem okol 3h al pa ne vem kdaj. Nič hudega. Bomo ponovili a ne Klepetkaa? hvala, hvala...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 21:32:32
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla pikica, kdaj pa odrinete? Menčy, ni panike, bomo nardile repete. Ja, fino je bilo, a ne klepetkaa. Uf..... Mi smo pa danes spali od 24h do 7h. Kak fajn! Pol je pa spila flašo mleka, pa je potegnila še do 9h. Ijeee. Sem kot prerojena!!!!! bravo špela in bravo mami, si jo dober nafotrala, da je tko spala?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 21:33:18
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa muklla, hvala za kavico . Prav prijetno je bilo poklepetati z vama s Špelo . Ostalim je pa lahko žal, da vas ni bilo Pikica, mal več bod na netu in spremljaj dogodke menči, škoda, pa kar nekako sva prva upale da se prikažeta s Tobijo. pa tko sem si želela klepetka z vama...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 21:33:42
|
|
|
|
Menčy
|
MUKLLA - kdaj začneš službo?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 21:36:32
|
|
|
|
Muklla
|
24. avgusta. Verjetn. Sem pozabila vprašat. Jutri bom. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 23:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy pikica njbrž že diha sveži morski zrak Ne, pikica še diha sveži lazenški zrak Jutri zgodaj odrinemo na morje, do kdaj bomo zdržali, se bo še videlo Uživajte, lepo se imejte, jaz grem zdaj v mižule, sem že čisto od tega pakiranja... ampak toliko kot letos, ga pa še res ni bilo.. Nočko! Uživajte!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.7.2009 23:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy MUKLLA - kdaj začneš službo? A ni to vprašanje isto kot :" Muklla - kdaj nastopiš dopust?" Blagor vam, ve boste vsaj do septembra še frej, da o sayuri ne govorimo.. pa klepetki..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.7.2009 9:07:05
|
|
|
|
Muklla
|
Ja, PIKICA, maš prav. Če ne druga, se mi vsaj dopoldan noben ne bo smukal okoli nog. Če pa bo spala kot danes, skoraj nič, si bom mogla pa kavomat v avto montirat, da bom sploh pripeljala do LJ.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.7.2009 14:58:43
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla 24. avgusta. Verjetn. Sem pozabila vprašat. Jutri bom. Pa ti? če se ne motim 25. avgusta, še slab mesec, men je akr slabo, se pa tolažim da mam polovičko, ki pa ne bo tko zahtevna
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.7.2009 15:00:37
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Ja, PIKICA, maš prav. Če ne druga, se mi vsaj dopoldan noben ne bo smukal okoli nog. Če pa bo spala kot danes, skoraj nič, si bom mogla pa kavomat v avto montirat, da bom sploh pripeljala do LJ. jap, drži , pri nas nista oba nilč spala , ZARJO je tlačila mora od ose, Tobija pa ne vem kaj ma ...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.7.2009 15:01:41
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: Menčy pikica njbrž že diha sveži morski zrak Ne, pikica še diha sveži lazenški zrak Jutri zgodaj odrinemo na morje, do kdaj bomo zdržali, se bo še videlo Uživajte, lepo se imejte, jaz grem zdaj v mižule, sem že čisto od tega pakiranja... ampak toliko kot letos, ga pa še res ni bilo.. Nočko! Uživajte! SREČNO, ČEPRAV ZDAJ NAJBRŽ ŽE ČOFKATE ...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.7.2009 23:19:20
|
|
|
|
smrka
|
Helou! Pikica uzivej na morju! Zdaj mate pa res lepo vreme, pravo poletje. Pr nas na severu je tudi sonce.. vendar ni vrocine... toplo je.. to je pa tud vse... . Jutri greve s hcero na morje s kolesom, se bove mal sprehajale ob morju pol se bo pa se na igralih igrala z ostalimi otroci, kerih je vedno polno. Ce bo pa dez se bova morali izmislit kaj se bova delale doma. Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 30.7.2009 20:37:17
|
|
|
|
sayuri
|
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr. Evo me nazaj z dopusta. Je blo lepo, ampak domov je pa še lepše priti . Vsaj jaz sem tak "domoljub" . VSi smo uživali, L&Z&F so bili zlo zlo pridni. ZAdnje dni je bila Zara sicer že malce naveličana vsega, ampak se jo je dalo zamotit. Na plaži je blo tud super - me je namreč malce skrbelo, kako bomo obvlčadali dva plezača in enega petletnika. PA ni bilo nobene panike. SLikice sledijo v prihodnjih dneh. Evo...toliko na kratko...prebrala in komenterila bom jutri
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 30.7.2009 21:20:17
|
|
|
|
smrka
|
Sayuri, dobrodosla spet doma! Super da ste uzival!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 31.7.2009 19:31:55
|
|
|
|
dulcinea
|
Evo mene po doooolgem cajtu spet pršla mal do neta. Taprvo, da ne pozabim, moram vsem otročkom, ki so te dni nazaj praznovali rojstni dan, voščiti. Torej: VSE NAJBOLJŠE! Pol morm baje čestitam Tiji za prve korake. Pa Zoji tudi. To mam še od zadnč, ko sem že prebrala, nisem pa imela časa napisat. Zdaj grem pa brat naprej, pa bom komentirala mal sproti. IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Kjerkoli že boste, 27. avgusta 2009 se ob 0h 30min ozrite v nebo. Videli boste namreč 2 luni, le da eden bo Mars, ki bo najlepše osvetljen in bo izgledal kot polna luna. Mars bo zelo blizu Zemlji, kaj takega se bo znova ponovilo šele leta 2287. Posreduj to informacijo dalje, ker kaj podobnega sedaj živeči človek več nima možnosti videt. Izkoristite enkratno priložnost in uživajte v razgledu! Tole je fejk, da boste vedle. IZVIRNO SPOROČILO: Menčy kje je pa dulči ??? Aha, končno me nekdo pogreša... V glavnem, da naredim povzetek. Vidim, da ste vsi nekaj praznovali te dni, pa da ste vsi bli nekaj na morju (no, jaz tudi), al pa ste še zmeraj. Upam, da mi en dan uspe pridt med tednom v Ribnški konec, da se spet kaj srečamo na kofetu.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.