Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 31.7.2009 20:20:15
|
|
|
|
sayuri
|
Na hitro sem preletela vse skupaj. NAjprej moram vsem našim enoletnikom čestitat za upihnjeno prvo svečko. želim vam vse najboljše in najlepše. Veliko smeha, igrivosti, teka in igranja. NAj bo nasmeh na vaših malih ustecih narisan vsak dan. Bodite še naprej mala sreča mamic in očijev.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 31.7.2009 20:21:29
|
|
|
|
sayuri
|
Sem mislila, da bom lahko kaj več komentirala, pa me čaka večerja. Možek naredu , pa ne smem zdaj zavlačevat. Se oglasim (upam da) med vikendom.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.8.2009 10:25:20
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Čeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr. Evo me nazaj z dopusta. Je blo lepo, ampak domov je pa še lepše priti . Vsaj jaz sem tak "domoljub" . VSi smo uživali, L&Z&F so bili zlo zlo pridni. ZAdnje dni je bila Zara sicer že malce naveličana vsega, ampak se jo je dalo zamotit. Na plaži je blo tud super - me je namreč malce skrbelo, kako bomo obvlčadali dva plezača in enega petletnika. PA ni bilo nobene panike. SLikice sledijo v prihodnjih dneh. Evo...toliko na kratko...prebrala in komenterila bom jutri WB, :-))
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.8.2009 21:19:11
|
|
|
|
smrka
|
Helou! Kak se prenasate z vrocino? Mi smo danes praznovali rojstni dan od mojga in sem zdaj tok zmatrana da komi sedim.. se lezat se mi ne da . lepo bodite
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.8.2009 21:47:05
|
|
|
|
Menčy
|
Mi smo pa včeraj imeli veliko rojstnodnevno zabavo za TOBIJA - bilo je res lepo; otrokom (bilo jih je 11) smo pripravili razne kotičke za igro; staršem kotičke za pogovor , relax , pijačko in prehrano, možek je peku , jaz sem stregla in se pogovarjala... hrane in pijače dovolj , vreme čudovito , mi je tud ratala gostje zadovoljni , danes sem pa utrujena od vse h priprav, ampak se je izpalčalo danes je bila še botrca od Tobija pr nas, ker ni mogla včeraj pridt .. slikce vam priložim kak dan kasneje, danes grem še mal pred TV, da vidm kaj se kaj dogaja... ah, ja zdaj mamo pa SAYURI doma, tak da bomo lahko še z vami popraznovali Tobija sam povejte kdaj, da spečem kako tortico, zdaj bo bolj slabo vreme, baje, dva dni... no, saj se slišimo... torek običajna kavica, JA al NE?? LAHKO NOČKO...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.8.2009 21:48:49
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Helou! Kak se prenasate z vrocino? Mi smo danes praznovali rojstni dan od mojga in sem zdaj tok zmatrana da komi sedim.. se lezat se mi ne da . lepo bodite JAZ TUD ČIST GOTOVA, AMPAK BO ŽE BOLJE , pr nas bo jutr dž , tak da se bo vročina pomirila
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 8:20:42
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy no, saj se slišimo... torek običajna kavica, JA al NE?? JAaaaaaaaaaaaa punce, dajmo kaj kofetkat no. JSt vas že prav pogrešam . JUTRI OB 10h? Lahko tud prej zarad mene
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 8:56:16
|
|
|
|
klepetkaa
|
posebno opozorilo ima danes katera čas za kavico in opravke v rIbnci? SEm kasneje načeloma 2 uri frej? Javite čimprej... lahko tud na mobi.......... no,saj drugače pa jutri.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 9:29:58
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Menčy no, saj se slišimo... torek običajna kavica, JA al NE?? JAaaaaaaaaaaaa punce, dajmo kaj kofetkat no. JSt vas že prav pogrešam . JUTRI OB 10h? Lahko tud prej zarad mene oukidouki, običajna destinacija, AMPAK PRAVKO, DA BODO NEVIHTE, BOMO PA NOT...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 9:31:34
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa posebno opozorilo ima danes katera čas za kavico in opravke v rIbnci? SEm kasneje načeloma 2 uri frej? Javite čimprej... lahko tud na mobi.......... no,saj drugače pa jutri. SAJ RES ŠE BOLJE BI BILODANES, KO ŠE NE DEŽUJE, DA SMO ZUNAJ... TOREJ KAJ SE ZMENIMO? SAYURI-KAJ PRAVIŠ?? KEJ SI?? POKUKAJ MA SEM GOR... SPOROČITE MI, JAZ GREM SAM NA VRT PO SOLATO IN ŠE ZALIT ROŽE...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 9:48:51
|
|
|
|
sayuri
|
JAz sem lih dala L&Z spat. Škoda, ker tega nisem prej vidla, ker sem bila do zdaj zunaj na sprehodu. KAr se mene tiče, velja za jutri. Tudi notri v Golu lahko - ni problema.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 9:55:27
|
|
|
|
Menčy
|
OK, VELJA , JITRI OB 10.00, JAZ MORDA PRIDEM ŠE MALO PREJ...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 13:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Kako ste kaj? Vas že dolgooo nisem vidla vseh na kupčku. Bo zdaj po dopustih lažje. menčy lepo da ste uživala na RD od Tobija Pa najbrž si vse lepo uštimala. Jaz bi tud jutri prišla na kavico ampak takrat mi je že prepozno, ker že delam. Pa kak drug dan. Vas pa prav pogrešam, tako da kakšno kofetkanje ali pizzo komaj čakam. seny zdej si pa tudi ti že nazaj. Prav lepo dobrodošla. A se kej vidmo? dulči tud tebe ni več veliko tu gor. Kako pa s službo? Si že kaj našla? klepetka če bi danes to prej vidla bi se mogoče še jaz prmigala. Upam, da ste uživale, kolikor vas je že blo Lepo se imejte, se grem glavo umit pol pa na šiht
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 13:48:59
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Vas pa prav pogrešam, tako da kakšno kofetkanje ali pizzo komaj čakam. točno tole imam čedalje večkrat v mislih klepetka če bi danes to prej vidla bi se mogoče še jaz prmigala. škoda da te nisem poklicala, pa sem imela to v mislih, ker sem videla sodelavko in sem si mislila, da ne delaš dopolne sayuri, pa ne no.. pa šetkala si se..škodaaa, jaz sem imela pa vmes pol ure cajta, ko se totalno nisem imela kam dat. Ker sem čakala da je gospa na Elektru prišla iz malce. Drugače pa tiste ki približno veste našo" štalo" okrog elekta.. danes sem zelo pozitivno rešila SEm hotela priti stvari do dna.. in sem . Podrobnosti v živo. jUtri pa me po vsej verjetnosti ne bo
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 3.8.2009 13:49:39 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 14:20:46
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica dulči tud tebe ni več veliko tu gor. Kako pa s službo? Si že kaj našla? Zadnje čase sem bolj malo na netu. Je treba vse paradajze skuhat pa podobno... pa na morju sm bla vmes en teden... Sem pa vidla da je krvodajalska 17., 18.8. pa verjetno pridem 18., ker ma tud mami tist dan rojstni dan. Je glih torek, če boste pršle tud ve do gola. Bom jst sam tahudo kri puščala, pa pridem za vami.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 17:50:40
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: nogica Vas pa prav pogrešam, tako da kakšno kofetkanje ali pizzo komaj čakam. točno tole imam čedalje večkrat v mislih klepetka če bi danes to prej vidla bi se mogoče še jaz prmigala. škoda da te nisem poklicala, pa sem imela to v mislih, ker sem videla sodelavko in sem si mislila, da ne delaš dopolne sayuri, pa ne no.. pa šetkala si se..škodaaa, jaz sem imela pa vmes pol ure cajta, ko se totalno nisem imela kam dat. Ker sem čakala da je gospa na Elektru prišla iz malce. Drugače pa tiste ki približno veste našo" štalo" okrog elekta.. danes sem zelo pozitivno rešila SEm hotela priti stvari do dna.. in sem . Podrobnosti v živo. jUtri pa me po vsej verjetnosti ne bo si prepričana da ne, poglej še 1x v koledar, a ne piše kofetek v golu !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 17:51:52
|
|
|
|
klavdi*
|
Dobrodošli Evo,doma smo.Super fajn je bilo na morju.Zala je bla zelo pridna tok,da nisem z njo imela nobenega dela.Vidim,da jutri sledi pred golam.Upam,da mi bo uspelo priti.Pol popoldne pa odhitimo na Žale prižgat svečko,ker moj pokojni sin bi bil jutri star 3.leta. Čaw se vidimo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 18:16:46
|
|
|
|
Muklla
|
No, pa je za nami 1. rojstni dan. Bilo je super, ampak danes sva oba čist adijo. Jutri kavica? Fino. Prideva.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 20:57:09
|
|
|
|
Menčy
|
juhuhu , nas bo kar nekaj kofetkal jutri, upam , dase bo dež pomiril pismo, mali že joka pa komaj je zaspal to spanje nas ubija,,, KLAVDI- dobrodošla!!!!!! SENY - kaj zdaj to?? oglas se kaj?saj kofetkamo lahko vseeno pa tist dan k teb odgovarja a??
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 20:58:39
|
|
|
|
Menčy
|
čak, čak ,čak, a je SENY dans začela s službo , joj,
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 21:53:38
|
|
|
|
seny
|
Ojjjjjjjjjjjjjj, babnce samo , da vas malo pozdravim .Prvi delovni dan.....no , ja preživela sem , sploh ni bilo tako težko , ampak kaj ko bo treba vse od začetka , sem , kar nekam ven padla Me je pa zjutraj čakala taka prisrčna dobrodošlica , da sem , kar eno solzico spustila tko na skrivaj . Moja mala je dopoldne preživele brez problema moj mali oz. veliki škrat pa je ostal na morju z mojo sestro. Na morju sem bila nepozabnih 44 dni saj ne morem verjet 44 , do penzjona sigurno ne bom več tako dolgo Vsem , ki so praznovali LOVRO , ZARA , moja mala ZOJA , TOBIJA , ŠPELA , ADRIANA...upam , da nisem koga spustila ŽELIM VAM VSE NAJBOLJŠE , z zamudo vendar iz srca. Toliko zaenkrat ...več ko vas malo preberem , če vas bom sploh kdaj ujela Ampak sem vas res pogrešala , čveke Zdaj grem pa res še malo za nazaj brat , saj sploh ne vem na kateri strani sem končala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 21:54:57
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy čak, čak ,čak, a je SENY dans začela s službo , joj, ja včeraj je blo res tako danes pa sploh ni bilo tako hudo ...........tako da , kar pogumno
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 21:56:38
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy SENY - kaj zdaj to?? oglas se kaj?saj kofetkamo lahko vseeno pa tist dan k teb odgovarja a?? juhuhu , v nedeljo po maši al pa med mašo tisto za ob desetih Kaj pravte?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 21:57:55
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* Dobrodošli Evo,doma smo.Super fajn je bilo na morju.Zala je bla zelo pridna tok,da nisem z njo imela nobenega dela.Vidim,da jutri sledi pred golam.Upam,da mi bo uspelo priti.Pol popoldne pa odhitimo na Žale prižgat svečko,ker moj pokojni sin bi bil jutri star 3.leta. Čaw se vidimo. Klavdi , naj ga čuvajo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.8.2009 21:59:43
|
|
|
|
seny
|
Tole iz zadaj naprej ne gre glih najboljš , moram it od začetka , ampak ne danes , mogoče jutri Lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.