niky31
|
Živjo Mojca345, Delata že dolgo na ? Ko ti je G omenila pregrado, kako to da nisi šla naprej na preglede? Si probala KRVOMOČNICO??? tisti čaj o katerm sem prebrala na forumu?? Midva z možem sva tudi razčistila kar se tiče , da ne bova dovolila, da bi nam uničilo najino zvezo. V najslabšem priemru, bi probala najine cilje osredotočiti na nekaj kar nas bi osrečevalo v življenju, Čeprav mislim,da če bi ugotovila, da ne moreva imeti otrok, da bi se obema sesu svet nad glavo. Oba si jih zelo želiva vendar sva si pojasnila, da le to ne bo vplivalo na najin odnos. Mislim, da je celo moj možiček bolj nestrpen kot jaz sedaj ko delava natem?? Še ko sem imela na obisku mi je reku da naj naredimše kakšen test, dasem mogoče noseča, da sej nekaterim pride tudče so noseče. in sem ga naredila .Maje bil seveda negativen. Govorila sva tudi o posvojitvi, v primeru da bo usoda hotela tako,dane bova imela najinih otrok. Vem da je lahko za nekatere nejasno,da sva govorila o tem čeprav za enkrat nimava vzrokov za strah, vendar imava okrog naju veliko prijateljev (parov) ki ne morejo imeti otrok (umetne oploditve, ni dovolj semenčec, pregrada, hormonske tablete,....) ali pa se že dolgo trudijo, kar je vplivalo na to da sva začela avtomatsko o tem razišljati. No ma sedaj je novmesec in se ne smeš vršt dol, zdej morata poridno slončkat. JAZ sem rekla da bom po , ta mesec izprobala nasvet naših babic , bom naredila svečo in čakala dabo čimveč ostalo not ne . Jutri grem tudi po čaj tisti čudni čaj k sem prebrala na forumu mogoče bo pa kaj pomagal, da bo ratalo. Vso srečo, želi ti , da vama bo štorklja tokrat odpisala !!!!! Bržim pesti!!
|