|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
3.8.2009 8:25:16   
NATAŠA35
jutro punce, no a je že kaka srečnica in je zagledala user posted image ...mene je včeraj zeblo, danes me kuhauser posted image , mogoče se mi kaj kuha...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 151
3.8.2009 8:33:35   
S*
user posted image

Evo, za lažji začetek delovnega tedna. Pri nas se vreme že kisa, tako da juhuhu težko pričakovane ohladitve so tu!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 152
3.8.2009 8:54:25   
mucomuc
Ojla,

user posted image  zamuja že 1 dan , upamo na najboljše. Sicer me spodaj stiska za ne verjet, ampak malo drugače kot ponavadi. Še par dni ,pa da vidimo če bouser posted image .

lp

Držte pesti

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 153
3.8.2009 9:09:34   
*zabica*
@ Mojca a na pregledih si ze bla? je z obema vse ok? Lej tud mi2 sva mela vmes krizo (preden so mi ugotovili pregrado in endimometrij na jajcniku), sam sva se temeljito pogovorila in ugotovila, da sva en drugmu cist zadostna, da otrok ni pogoj za najino sreco. Verjamem da se vse v zivljenju zgodi z namenom, tako tudi otrok...
Ne vem no, najin odnos se je dost spremenil, tud sex je postal to kar vcasih, ne nuja za reprodukcijo..lol

Drugac me pa lahko daste med navijacice, upam da vam pomagam s stiskanjem pesti user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 154
3.8.2009 9:25:44   
NATAŠA35
mucomuc držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 155
3.8.2009 9:44:55   
Tejchy25
Jutro punce!

A vam loh še js mal pojamram...

Nekej čudnega se dogaja...že tretji dan me boli "trebuh" oz. boli me na predelu slepiča...tko, če napnem mišice al pa če se smejim, kašljam in če prtisnem... Bolečina je taka, k bi mela res močan musklfiber na eni točki...:(
No, pa zdj dons grem vsake pol urce na wc...

A mislte, da sm se prehladila? Ja, sej vem da niste jasnovidne...ampak, sej veste, koko je, ko hočte en odgovor, pa nj bo še bolj čuden :)))

Midva sva tut delno pridna, ne mislva ta mesec nč na to...tko da mogoče pa rata (če ni mogoče ratal že prej, pa mi test ne pokaže...ja sej vem, dream on :))

Navijam za vse avgustke!!! :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.8.2009 10:44:59   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

@ Mojca a na pregledih si ze bla? je z obema vse ok? Lej tud mi2 sva mela vmes krizo (preden so mi ugotovili pregrado in endimometrij na jajcniku), sam sva se temeljito pogovorila in ugotovila, da sva en drugmu cist zadostna, da otrok ni pogoj za najino sreco. Verjamem da se vse v zivljenju zgodi z namenom, tako tudi otrok...
Ne vem no, najin odnos se je dost spremenil, tud sex je postal to kar vcasih, ne nuja za reprodukcijo..lol

Drugac me pa lahko daste med navijacice, upam da vam pomagam s stiskanjem pesti user posted image user posted image

ne nisva bila nič še na pregledih...bi pa rada šla, da si odgovorim na morebitna vprašanja.... nazadnje k sem bila pri drugi G ( samoplačniško ), je koker rekla, da vidi neko maternično pregrado...sam ni bila čist 100%... moj dragi je pa mlajši od mene, bi pa moglo vse štimat pr njemu...sam sej nikol ne veš...

no ja, vsak si pač po svoje razlaga " z namenom ali ne z namenom"...sam da ti gre življenje skozi... sam mene bi ubilo, če bi mi povedal, da ne morem imet otrok... jaz to vem, da bi me fental...izgubila bi željo do življenja, ker ne bi bilo nič več za mene...

joj letim, dele nama kuhinjo pripeljejo...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
3.8.2009 10:47:08   
bellissima
Punce,
mene pa dajte med navijačice. Držim pesti za vse borkeuser posted image in upam da bo to lep mesec za user posted image in pluske.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 158
3.8.2009 11:03:41   
*zabica*
ja pejt na pregled..ce bi lohk se enkrat zbirala, bi sla sama na pregled se preden sva se odlocla za otroka...bi vsaj eno leto razocaranj prihranila...

Ja sej mene bi verjetno tud zdrobil ce bi mi rekl da nemorem met otrok, sam verjetn bi tud to prezvela...sej me je ze marsikej v zivljenju podrl, pa sem se zmer ziva...lol

Srecno Mojca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 159
3.8.2009 11:29:30   
Anonimen
Eto punce, jaz bi se vam pridružila na čveku. Dajte me med navijačice, ker nič ne vem na čem sem ta mesec, M ne pride, en test je bil +, naslednji dan pa -. Tako da ne vem nobenega datuma kako in kaj, če se bo spremenilo pa seveda javim. Bi pa vseeno malce čvekala z vami.

(odgovor članu *zabica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
3.8.2009 12:40:26   
NATAŠA35
T.Z upaj na najboljše, da si user posted image ...

jaz sem danes prov zaspana in zadnje čase bi samo spala, en dan me zebe, drugi pa kuhauser posted image , pa še izcedke imam - povečan beli tok, da mi gre vse skupaj lepo na jetra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
3.8.2009 13:29:59   
Anonimen
Nataša dvomim, ker mi zamuja že preveč in bi bil zdaj že +, če bi bila noseča. Tako pa.... mislim pa, da niti ovulacije ta mesec nisem imela. Sem klicala G ker mi toliko zamuja pa me je naročila 16.9. če prej ne pride, tako da.... čakam.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
3.8.2009 13:41:23   
mucomuc
Hvala vsem,

tudi jaz imam danes eno zelo močno bolečino, sicer nekje dol, medenične kosti me bolijo, prav pritisk in non stop hodim na wc, pa prsi imam napete, ampak imam pa občutek, da bo prišlauser posted image  vsak čas. Zdaj med malico sem bla v Muellerju in sem hotela kupit test, pa sem se zadržala. Februarja sem imela SS in od takrat sem samo še bolj paranoja. ŽElim si še enega sončka in trudim se že skoraj  2 leti in pol, mogoče mi pa ni usojeno. Ampak sem optimist in če ne bo ta ciklususer posted image , bo pa mogoče naslednjiuser posted image .

Za vse držim pesti zauser posted image  in da bi bileuser posted image .

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 163
3.8.2009 13:43:25   
dini
Ojla punce, no jst sm dala zjutraj kri, samo enkrat so jo uzeli, pa čakat 10 dni pol pa klicat za izvide.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
3.8.2009 13:46:00   
dini
Vsem ki je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , G pravi, da ne ve od kje ti bedni izcedki, ampak ko jih j...se sploh več ne sekiram, zdej se športiram pa malo učim in sm že pozabla nauser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 165
3.8.2009 13:48:32   
NATAŠA35
oj dini, kako si mi kaj....zakaj si pa dala kri?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 166
3.8.2009 14:04:11   
dini
Kri za TSH, LH, FSH in prolaktin. Kaj pa sploh pomenijo te kratice in kaj povejo?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 167
3.8.2009 14:08:12   
NATAŠA35
uhhh jaz pojma nimam, mi niso vzeli krvi in delali te preiskave...če pa so mi, pa sploh ne vem za to...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 168
3.8.2009 14:23:36   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Kri za TSH, LH, FSH in prolaktin. Kaj pa sploh pomenijo te kratice in kaj povejo?

S tem so meni ugotavljal, če imam sindrom policističnih jajčnikov al sam policistične jajčnike.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 169
3.8.2009 14:31:24   
tecnobica
http://med.over.net/forum5/read.php?67,5605621,5605840#msg-5605840

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5052548,5348827#msg-5348827 (glej pri Dajcki)

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 170
3.8.2009 14:35:35   
dini
Hvala ti tecnobicauser posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 171
3.8.2009 15:52:52   
MiniMiska
Živjo user posted image (imam še sončna očala, bo pa kmalu dež)
Kako ste? Avgust je tu, čakamo prve srečke nosečke :) Pri nas smo zeeeeeloooo pridni ta mesec, uživava v poletnih radostih in upava, da bova za pridnost in užitke tudi nagrajena user posted image Za vse vas sttiskam pesti in čakam, da preberem lepe novičke.
Papa

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 172
3.8.2009 20:54:55   
niky31
Živjo Mojca345,

Delata že dolgo na user posted image ?

Ko ti je G omenila  pregrado, kako to da nisi šla naprej na preglede? Si probala KRVOMOČNICO??? tisti čaj o katerm sem prebrala na forumu??
Midva z možem sva tudi razčistila kar se tiče user posted image , da ne bova dovolila, da bi nam uničilo najino zvezo. V najslabšem  priemru, bi probala najine cilje osredotočiti  na nekaj kar nas bi osrečevalo v življenju,

Čeprav mislim,da če bi ugotovila, da ne moreva imeti otrok,  da bi se obema sesu svet nad glavo. Oba si jih zelo želiva vendar sva si pojasnila, da le to ne bo vplivalo na najin odnos. Mislim, da je celo moj možiček bolj nestrpen kot jaz sedaj ko delava natem?? Še ko sem imela user posted image na obisku mi je reku da naj naredimše kakšen test, dasem mogoče noseča, da sej nekaterim pride user posted image  tudče so noseče.user posted image user posted image  in sem ga naredilauser posted image user posted image user posted image .Maje bil seveda negativen.
Govorila sva tudi o posvojitvi, v primeru da bo usoda hotela tako,dane bova imela najinih otrok.

Vem da je lahko za nekatere nejasno,da sva govorila o tem čeprav za enkrat nimava vzrokov za strah, vendar imava okrog naju veliko prijateljev (parov) ki ne morejo imeti otrok (umetne oploditve, ni dovolj semenčec, pregrada, hormonske tablete,....)  ali pa se že dolgo trudijo, kar je vplivalo na to da sva začela avtomatsko o tem razišljati.

No ma sedaj je novmesec in se ne smeš vršt dol, zdej morata poridno slončkat.

JAZ sem rekla da bom po user posted image  ,  ta mesec izprobala nasvet naših babic user posted image user posted image , bom naredila svečo in čakala dabo čimveč ostalo not neuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jutri grem tudi po čaj tisti čudni čaj k sem prebrala na forumu user posted image  mogoče bo pa kaj pomagal, da bo ratalo.

Vso srečo, želi ti , da vama bo štorklja tokrat odpisala user posted image user posted image !!!!!     Bržim pesti!!    user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 173
3.8.2009 21:19:48   
Kliki
Oj punce a pridno user posted image ?
Pri meni se bodo kmalu začeli O dnevi in takrat bova še posebaj pridna.
Na seznam me pa dajte pod 26.7 da ne pričakujem sem končno malo preračunala.

Lepo bodite in navijam da bo avgust roza.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 3.8.2009 21:22:16 >

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 174
3.8.2009 21:47:07   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO AVGUSTA 2009

XX.08. - samantka ( 4.krog )
XX.08. - sonce81 (13.krog)
XX.08. - aqua77
XX.08. - kago ( 5.krog )
XX.08. - marvi
XX.08. - 5ra8
XX.08. - tecnobica
01.08. - Arual ( 22.krog )
02.08. - mucomuc
04.08. - ???
06.08. - BamBam
07.08. - CJ
07.08. - limonita ( 2.krog po L in H )
07.08. - mica77
07.08. - Matejčika ( 11.krog )
09.08. - barvar
09.08. - Buska
10.08. - S* ( 12.krog )
10.08. - LUNA83 ( 8.krog )
11.08. - Tiki55
11.08. - NATAŠA35
14.08. - tropical (9 po ss)
14.08. - misk2
17.08. - Loni76 ( 1.krog )
18.08. - MiniMiska
18.08. - soncek_25
18.08. - nincy29 ( 2.krog )
19.08. - Tejchy25 ( 15.krog )
20.08. - Arual ( 23.krog )
22.08. - zebra ( 19. krog )
23.08. - Angel miss (2.krog)
25.08. - shela
25.08. - milabe (5.krog)
25.08. - D0aisy
26.08. - sonce81
26.08. - Kliki
27.08. - isabeaux (17.krog)
28.08. - sunprincess ( 4.krog )
29.08. - piule (1.krog)

29.08. - niky31
30.08. - pepca35

V AVGUSTU NAS JE 41

Modrih : 0 
Roza   :  0 
Skupaj : 0

user posted image

NAVIJAČICE

*Kliki*
*larilu*user posted image
*Tiki55*
*pikica36*
*Nattasha*
user posted image
*Teni RR*
*Jada82*user posted image
*miklarom*user posted image
*ursa30*
*aqua77*
*sonček85*
*BEBII*
*Chi_Pita*user posted image
*aleunam*user posted image
*chloe*
*bellisima*
*T.Z.*

user posted image

user posted image  

JANUAR.............................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.......................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC......................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ...................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60%....SREČK NOSEČK
JULIJ........................................00,00%SREČK NOSEČK

AVGUST........................00,00%SREČK NOSEČK 

user posted image

[/quote]
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?