mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83 mojca 345 o ne ne smo tudi druge že čist nenormalne in nore,.. tole postaja prav nevzdržno že...vsega tega čakanja sem že sita, najbolj pa spraševevanja same sebe...še dober da imam psa, da grem ven na sprehod in se tam umirim. pol pa ima še tašča komentarje " ne še zdej otroka", k da je to tko, da se kr odločiš in ga greš kupit...pa najbolj glupo od vsega je to, da je šla sama skozi to čakanje ( 3 leta ) in 2 splava, pol pa men pametuje ko, da se ji je obrnilo... najbolj na jetra mi gre dejstvo, da ne morem ničesar narest. ničesar spremenit. pač seksaš, ko ti je, če se prime ja če se ne, se ne. nič ni v mojih rokah. in to me spravlja v obup. čisto drugo bi bilo, če bi mi nekdo razložil, da ni ker je to pa to narobe in je treba tako in tako narest, da prideš do željenega rezultata... tukaj pa delaš vse na luft ali kaj ?? moji projekti so taki, da začneš na nuli in potem gradiš. ampak vidiš, da se stvar spreminja dobiva oblike... pri pisanju pisem štorklji, je pa tko, da ne veš kje je osnova, vidiš sam cilj, vmes ni sprememb, razen tega, da pokuriš preveč živcev in si cele dneve tečna in zoprna in še tipu greš na jetra čez čas....skratka lepš ne more biti. moj dragi je strpen, sam vidim, da tudi sam obupuje, ker sem jaz nesrečna. mislim, da tole če traja predolg, ne vem no, neki ne more štimat.....nisem pa dovolj pametna...
< Sporočilo je popravil mojca345 -- 3.8.2009 2:23:36 >