|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
31.7.2009 21:30:10   
mokca
ojla!
dini:

HORMOFIT sem jaz naročila po netu!pokličeš in ti  v 2 dneh pošlejo.stane okoli 35eur.se splača.res pomaga.meni se je zadnji mesec cikel res spremenil.pravilna M,pa sodeluje tudi pri pravilni sluznici v maternici.ker sluznica ,mora bir ravno prav zadebeljena.če je preveč ni ok(nepravilno luščenje pri M)ali če je čist stanjšana dolge M in obilne,ki trajajo po 14 dni.
za hormofit odtipka kar:HORMOFIT IN ti vrže stran vn,itak pa ga je že ena prpopala.
tudoi za uravnavanje FSH ja je!FSH ne sme bit večji od 16,17(nevem kake so enote).tudi prvi IVF ne delajo če je več od 17.spraviš ga pa res dol s prehrano.nobenega zdravila ni.žal.imao punce tudi po 50 in čez 100 fsh-ja.user posted image
a poznam en post na med over netu kaj je pisala ena forumka.če ga najdem prpopam.

T3 IN T4sta tudi ščitnična hormona,ki pa spet ne smeta bit prenizka ali previsoka.

sej ne vem kje naj pišem pod avgust ali tle.grem še tja prpopat!

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 126
31.7.2009 21:44:44   
aleunam
Mene dajte med navijačice.

Vsem veliko user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 127
31.7.2009 23:00:24   
sunprincess
hmm, saj ne vem točno kdaj pričakujemuser posted image ta mesec mi je zamujala m, pa ne vem, ali se mi je cikel prestavil, ali pa je to zgolj slučaj,..tako da bom točen datum videla glede na ovulacijo, zaenkrat pa me napišite za 28.08. (4.krog)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 128
31.7.2009 23:49:48   
tecnobica
Še mene na spisek. user posted image bom zagledala enkrat konec avgusta. Dajmo rečt kar xx.8.

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 129
1.8.2009 9:30:50   
S*
user posted image
Jutrčka bodoče user posted image . Nov mesec je pred nami, naj bo čim bolj ploden in seznamček ves roza user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 130
1.8.2009 9:36:47   
aqua77
Danes je pa prvi avgust!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš mesec!!!! Jeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Evo mal za dobro jutro... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 131
1.8.2009 9:37:53   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO AVGUSTA 2009

XX.08. - samantka ( 4.krog )
XX.08. - sonce81 (13.krog)
XX.08. - Kliki
XX.08. - aqua77
XX.08. - kago ( 5.krog )
XX.08. - marvi
XX.08. - 5ra8
XX.08. - tecnobica
01.08. - Arual ( 22.krog )
02.08. - mucomuc
04.08. - ???
06.08. - BamBam
07.08. - CJ
07.08. - limonita ( 2.krog po L in H )
07.08. - mica77
07.08. - Matejčika ( 11.krog )
09.08. - barvar
09.08. - Buska
10.08. - S* ( 12.krog )
10.08. - LUNA83 ( 8.krog )
11.08. - Tiki55
11.08. - NATAŠA35
14.08. - tropical (9 po ss)
14.08. - misk2
17.08. - Loni76 ( 1.krog )
18.08. - MiniMiska
18.08. - soncek_25
19.08. - Tejchy25 ( 15.krog )
20.08. - Arual ( 23.krog )
22.08. - zebra ( 19. krog )
23.08. - Angel miss (2.krog)
25.08. - shela
25.08. - milabe (5.krog)
25.08. - D0aisy
27.08. - isabeaux (17.krog)
28.08. - sunprincess ( 4.krog )
29.08. - piule (1.krog)

29.08. - niky31
30.08. - pepca35

V AVGUSTU NAS JE 39

Modrih : 0 
Roza   :  0 
Skupaj : 0

user posted image

NAVIJAČICE

*Kliki*
*larilu*user posted image
*Tiki55*
*pikica36*
*Nattasha*
user posted image
*Teni RR*
*Jada82*user posted image
*miklarom*user posted image
*ursa30*
*aqua77*
*sonček85*
*BEBII*
*Chi_Pita*user posted image
*aleunam*user posted image

user posted image

user posted image  

JANUAR...............................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.........................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC........................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL......................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ.....................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ...........................................26,60%....SREČK NOSEČK
JULIJ..........................................00,00%SREČK NOSEČK

AVGUST..........................00,00%SREČK NOSEČK 

user posted image

[/quote]

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 132
1.8.2009 9:56:19   
dini
Jutro, hvala obema za kavicouser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 133
1.8.2009 9:58:35   
niky31

Pogledala sem v Julij in opazila, da je iz  Julija 14,82 % srečnic user posted image .
13 bork pa še ni sporočilo rezultata.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke in lepo nosečnost.

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image    user posted image    user posted image    

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 134
1.8.2009 10:20:27   
dini
Ali je katera že jemala tablete Cyclo Progynova?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 135
1.8.2009 18:50:49   
LUNA83
Ojla punce,. .. kako ste kaj? Vam je kaj vroče?

Nekaj me zanima,.. če 10.8 zagledam slučajno user posted image , kdaj približno bi imela pregled???? Ker od 17 do 01.09 sem na dopustu in me skrbi, da nebi mogla it na pregled????

Sanjam ja,.. bomo videli

Čakamo +

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 136
1.8.2009 19:02:01   
chloe
Mnene med navijacice!!!

Naj bo avgust do sedaj najbolj uspesen mesec po stevilu user posted image user posted image !!!

Drzim pesti in pricakujemo vse nove na forumu Aprilke 2010!user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 137
1.8.2009 22:26:54   
mokca
čer!
sem spet malo na čekiranju!

dini: res stroge diete,zadnji mesec,hormofit pa 2 meseca(res na 3x na dan kot piše,včasih samo 1x).jaz ne vem,ali je to slučaj,samo na moj M ciklus je to ful uplival.nikoli,če normalno jem(se pravi:kruhek kadar koli,makarončke,krompirček),zdaj sem vse to črtala.tudi na kilah se je poznalo.pa ne prav veliko.ker ful stroga dieta je tudi izključit maščobe,sladkobo.to pa jaz nisem,ker se sladkobi ne morem upret.jedla sem vsak dan tablico dietne čokolade,ali od 70%kakava.mastno pa itak ne maram.

pa še to: tablete CICLO PROGYNOVA: so tablete za sprožitev M.naj ne bi sploh bile za načrtovanje nosečnosti,se jih odsvetuje.dej preber pri pušenjaku.uglavnem za tebe,ki se trudiš zanositi,mi glih ne bi sedle.mogoče 1 ciklus da dobiš M,pol pa dost.
nevem moj nasvet.

in :ta dieta,da izklučiš OH,je ful pomagala ženskam,ki imajo PCO,jim uredila ciklus.tako da je nekaj na tem.user posted image

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 138
1.8.2009 23:24:58   
shela
luna83 - ni panike, brez skrbi greš po 1.9 na pregled.... se nikamor ne mudi....

drugače pa.... držim pesti za vse nas!

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 139
2.8.2009 4:44:33   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

Ojla punce,. .. kako ste kaj? Vam je kaj vroče?

Nekaj me zanima,.. če 10.8 zagledam slučajno user posted image , kdaj približno bi imela pregled???? Ker od 17 do 01.09 sem na dopustu in me skrbi, da nebi mogla it na pregled????

Sanjam ja,.. bomo videli

user posted image user posted image pa sem jaz mislila, da sem jaz malo user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 140
2.8.2009 8:55:19   
LUNA83
mojca 345 o ne ne smo tudi druge že čist nenormalne in nore,..user posted image user posted image user posted image

Čakamo +

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 141
2.8.2009 9:52:11   
S*
Jutrčaka!

Danes bo pa vroče, pri nas je že sedaj 27°C, jaz moram pa delat, me bo stopilouser posted image

Čakamo rezultate in navijamo za prve user posted image v avgustu user posted image   user posted image   user posted image
01.08. - Arual ( 22.krog )
02.08. - mucomuc

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 142
2.8.2009 9:54:25   
pepca35
Prismojene smo ena bolj kot druga. Kaj naredi hrepenenje po user posted image iz pametnih punčk. user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 143
2.8.2009 9:54:49   
Jada82
Punce, ta mesec še posebno navijam za vse vas! Julij ni bil ravno naš najmočnejši mesec, ampak verjamem, da bo pa avgust veliko veliko boljši! Ker je to nekako zadnji resnično poletni mesec, se potrudite, da bo čim več user posted image !!!!!
Good luck in veselo na delo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 144
2.8.2009 9:57:19   
nincy29
helja..se vam še jaz pridružujem
sem v drugem krogu,user posted image pa ne pričakujem 18.8

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 145
2.8.2009 10:57:21   
LUNA83
HJA pepca35 res sem vsak mesec bolj nora in manj vem in sprašujem gluposti,...

ampak vsaj obremenjevat sem se nehala,..ker je postajalo že hudo,...

No je že kaka srečka nosečka???

Lepo se imejte,..

Čakamo +

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 146
2.8.2009 11:06:21   
miklarom
no je že avgust, vsem želim da bi vse zagledale ta mesec magičniuser posted image , in navijam za vasuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 147
2.8.2009 16:18:13   
sonce81
živjo sem!

sem ravno z morja, kjer so potekale priprave na naslednji vikend ko bo treba čimveč user posted image user posted image ...ni ga čez dobro kondicijo..user posted image user posted image ...

torej naslednji vikend (če bo sreča mila) bo dan D...potem pa dolgo dolgo čakanje...

M ne pričakujem cca. 26.8.

upam da vse uživate v prijetni senčici in se crkljate s svojimi dragimi!!

bye bye

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 148
2.8.2009 23:14:13   
isabeaux
user posted image  živjo punce...

kako ste...

luna83 ....tule lahko vidiš vse kako poteka ko ekrat zagledaš user posted image

http://www.mama.si/izracunajte-datum-poroda

tam ko piše izračunajte datum poroda klikni...pol pa je nosečniški koledarček, kjer si pohlej kdaj naj bi bil prvi pregled - le a je v mislim da nekje 8, 9, tednu....

hja ja vse smo malo  user posted image  ko tko čakamo user posted image ..pol pa dočakamouser posted image  se pa vsipa user posted image ...pol pa sem jezna...spet in spet...eh pa saj bo enkrat nam bo že ratalo...user posted image

Lepo bodite....mi pa se gremo namakat za en tedenuser posted image  

Punce veselo na delo da bo avgust cel roza....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 2.8.2009 23:16:10 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 149
3.8.2009 2:12:45   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

mojca 345 o ne ne smo tudi druge že čist nenormalne in nore,..user posted image user posted image user posted image

tole postaja prav nevzdržno že...vsega tega čakanja sem že sita, najbolj pa spraševevanja same sebe...še dober da imam psa, da grem ven na sprehod in se tam umirim.
pol pa ima še tašča komentarje " ne še zdej otroka", k da je to tko, da se kr odločiš in ga greš kupit...pa najbolj glupo od vsega je to, da je šla sama skozi to čakanje ( 3 leta ) in 2 splava, pol pa men pametuje ko, da se ji je obrnilo...user posted image

najbolj na jetra mi gre dejstvo, da ne morem ničesar narest. ničesar spremenit. pač seksaš, ko ti je, če se prime ja če se ne, se ne. nič ni v mojih rokah. in to me spravlja v obup. čisto drugo bi bilo, če bi mi nekdo razložil, da ni ker je to pa to narobe in je treba tako in tako narest, da prideš do željenega rezultata... tukaj pa delaš vse na luft ali kaj ??

moji projekti so taki, da začneš na nuli in potem gradiš. ampak vidiš, da se stvar spreminja dobiva oblike... pri pisanju pisem štorklji, je pa tko, da ne veš kje je osnova, vidiš sam cilj, vmes ni sprememb, razen tega, da pokuriš preveč živcev in si cele dneve tečna in zoprna in še tipu greš na jetra čez čas....skratka lepš ne more biti. moj dragi je strpen, sam vidim, da tudi sam obupuje, ker sem jaz nesrečna. mislim, da tole če traja predolg, ne vem no, neki ne more štimat.....nisem pa dovolj pametna...

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 3.8.2009 2:23:36 >

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?