|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
5.8.2009 15:20:41   
kago
dini: tenks, sej vem da bom živce še rabla. Pa načeloma sm se sprjaznla s temi nerednimi siklusi... sam pride pa kakšen dan, ko mi grem samo še na user posted image user posted image user posted image ampak saj bo... najbolje da se lotim kakšene čokolade v tolažbo :D 

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.8.2009 15:22:21   
dini
Ja čokolada pomaga za pomiritev sam če jo je pa preveč pa zapira. Jst sm zadnje čase ful user posted image user posted image user posted image ful sm čustvena in hitro mi gre vse na jok.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.8.2009 15:25:10   
dini
Mogoče pa bo december naš mesec, ker ni vroče za user posted image pa počitnice, rojstni dan, novo leto,..user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.8.2009 16:07:33   
kallia
Mi tudi delamo na user posted image  in je ne pričakujemo 24.8.
Sedaj nam teče drugi krog, po prvem nas je presenetila user posted image .

Doma že imamo enega razgrajača, upam da nam ta mesec uspe narediti še enega user posted image
Imate kakšen preverjen recept kako ga zanesljivo narediti user posted image
Držim pesti tudi za vse ostale, da čimprej ugledamo user posted image

< Sporočilo je popravil kallia -- 5.8.2009 16:08:09 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.8.2009 16:20:38   
dini
Recept za delanje, hmmm, jst bi ga rabla, ker nimam še nobenega user posted image , mogoče, da rečeš nočem imet user posted image pa vseeno brez zaščite, takim rata.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.8.2009 16:25:33   
kallia
user posted image  bi blo fajn, če bi imeli nek univerzalen recept ane, ki bi pri vseh uspel. Pri prvem nama je uspelo v drugem krogu, upam da bo zdaj tudi. Se pa čist preveč obremenjujem s tem a bo al ne bo. Bi se rada skulirala pa se ne morem, ne znam .... rada bi ne mislila na to, da pa mora uspeti.
Rada bi imela majhno razliko, pa žal mi je ker nisva začela delati na drugem user posted image  že kake pol leta nazaj. Zdaj pa bi rada, da bi uspelo kar takoj, pa imam tak grozen slab občutek, da se bova še ornk načakala preden bo kaj user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.8.2009 16:36:52   
dini
Sej pravm, reči da nočeš imet user posted image pa vseeno brez zaščite.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.8.2009 16:38:14   
kallia
Kako naj rečem, da ga nočem imeti, če si ga pa tako noro želim user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 208
5.8.2009 16:42:02   
dini
Sej jst ga tudi pa zgleda da ne gre na ta način kot sm ga prej probala zdej bom pa tega, tako se tisti zezajo ki jih ne mislijo imet pa jim rata.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 209
5.8.2009 16:44:19   
kallia
In kako ti bo uspelo psiho prelisičit, da si ga ne želiš user posted image  meni mi je ne uspe user posted image
Koliko časa pa že delata na user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.8.2009 16:53:06   
dini
Delava že eno leto pa par mesecev z istim načinom zdej ga bom pa spremenila. Delam vse drugo kot prej brez misli na user posted image  in nimam več stresa kot prej - ŽIVI VSAK DAN, KOT DA JE TVOJ ZADNJI.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 211
5.8.2009 16:56:18   
niky31
Živjo Mojca345,

Mogoče izvira vse skupaj iz preobremenjenosti.

Mogoče bi morala vzeti te mesece ko si bila in si tako obremenjnea v zakup, mogoče sta preobremenjenost in stres vplivala na to, da vama ni uspelo še zanosti.  Vsaka zadeva vpliva na naše počutje in to potem tudi na vse skupaj user posted image .

Pojdi s partnerjem čez vikende nekam ven, ... v naravo (ne vem),  proč od vsakodnevnega ambienta in ljudi,   in se malo odtresita skrbi. Še posebej če imaš dopust ga izkoristita za vaju, veš delo in skrbi te bodo vedno počakale. user posted image

Tudi midva sva v fazi grandje hiše in vem da je veliko stroškov in skrbi,  tako da te popolnoma razumem.

Zanimivo je,  da veliko parom uspe zanositi ko že obupajo.( mogoče je zato ker več ne mislijo na to in se ne obremenjujejo več s tem tako močno) user posted image

Želim si,  da bi ugledale ta mesec user posted image ,  se  potem preselile na drugo temo kjer si bi izmenjavale občutke v tako pričajkovani nosečnosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 212
5.8.2009 17:01:32   
niky31
Živjo Chi_Pita,

Hvala za lepe želje. user posted image

Kdaj paimaš rok? user posted image

Vso srečo na porodu!! user posted image

NIKY31

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 213
5.8.2009 17:08:55   
niky31
Pupsa,

Kar streslo me je ko sem prebrala da se je slišal srček, ma kako lepo.  A se je že kaj vidlo user posted image  ????

Si ne morem predstavljati kako moraš biti srečna user posted image user posted image user posted image .

Srečno in lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 214
5.8.2009 18:18:54   
*pupsa*
niky31 ma sej veš kako je na prvih pregledih, vidiš tisti mali fižolček in to je to...sam k slišiš srček se pa svet ustavi in si v sedmih nebesih!!! komaj čakam na nuhalno, takrat se bo pa že malo več vidlo...mogoče celo spol user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 215
5.8.2009 21:08:20   
niky31
Ne vem še ker nisem še šla skozi to user posted image user posted image ,upam pa da bom kmalu.user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 216
5.8.2009 22:36:05   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: niky31

Živjo Mojca345,

Mogoče izvira vse skupaj iz preobremenjenosti.

Mogoče bi morala vzeti te mesece ko si bila in si tako obremenjnea v zakup, mogoče sta preobremenjenost in stres vplivala na to, da vama ni uspelo še zanosti.  Vsaka zadeva vpliva na naše počutje in to potem tudi na vse skupaj user posted image .

Pojdi s partnerjem čez vikende nekam ven, ... v naravo (ne vem),  proč od vsakodnevnega ambienta in ljudi,   in se malo odtresita skrbi. Še posebej če imaš dopust ga izkoristita za vaju, veš delo in skrbi te bodo vedno počakale. user posted image

Tudi midva sva v fazi grandje hiše in vem da je veliko stroškov in skrbi,  tako da te popolnoma razumem.

Zanimivo je,  da veliko parom uspe zanositi ko že obupajo.( mogoče je zato ker več ne mislijo na to in se ne obremenjujejo več s tem tako močno) user posted image

Želim si,  da bi ugledale ta mesec user posted image ,  se  potem preselile na drugo temo kjer si bi izmenjavale občutke v tako pričajkovani nosečnosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niky se strinjam s tabo. Hvala, ker si tako dobra in vzpodbujaš. Tudi jaz tebi pošiljam nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image  pa, da se čim prej katera pokaže....Midva bova šla septembra na preiskave, ker zdele v avgustu itak nič ne delajo in toliko stvari je še ta uštimat. Potem pa septembra in oktobra se bodo stvari malo pomirile.

Poizvedujem tudi malo o posvojitvah. a je katera že razmišljala tudi o tem ?

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 217
6.8.2009 8:07:17   
NATAŠA35
jutro punce...

če sebe gledam nazaj in moje nosečnosti, vidim, da se nisem veliko sekirala, sva se odločila zauser posted image in sva user posted image brez zaščite pa je bilo ali v prvo ali v drugo, zdaj pa drugače gledam na vse...

in tako drage moje soborke, najbolje je da se sprostite in uživate vsak trenutek in ne premišljujete o user posted image preveč, pa se bo prijelo...pa user posted image ne pozabite... če pa so vseeno težave, pa tako do G...

dini hvala in drži mi pesti, boš prva zvedela
pupsa kako lepo, da si slišala srček...jaz vem, da vsakič ko sem videla svojo pikico sem se zjokala od sreče, sploh ko je G rekla, da je vse okuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 218
6.8.2009 9:17:12   
*pupsa*
Nataša kdaj boš pa delala test? jst še kr držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 219
6.8.2009 10:43:44   
NATAŠA35
Oj pupsa...test delam ta vikend, nisem še določila kateri dan bo, dan D... malo preduser posted image , ampak vseeno...upam, da se naslenji teden ne vlije...

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 220
6.8.2009 10:55:46   
kallia
Nataša35 držim pesti!!

Jaz pa komaj čakam, da mine ta avgust in res upam, da se user posted image  ne prikaže več za kakšno leto.
Do takrat pa bomo pridno user posted image    user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 221
6.8.2009 11:05:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

Oj pupsa...test delam ta vikend, nisem še določila kateri dan bo, dan D... malo preduser posted image , ampak vseeno...upam, da se naslenji teden ne vlije...
držim pesti zate in za vseki jih boste delala ,da bojo sami pluski

pa hvala za glasek sem se ti včeraj pozabila zahvalituser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 222
6.8.2009 11:08:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

user posted image pa kaj ni še nobene srečke nosečke?????

Jaz imam ta mesec dober občutek,ker vse mesece prej se mi malo pred menstruacijo nožnicauser posted image fulll posušila,.. ta mesec pa imam non stop izcedke,.. tako da mogoče je pa to znak? Pa prsa me še ne bolijo ponavadi so me že dober teden prej boela,.. nevem kmalu bomo videli,..
user posted image držim pesti da je to touser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 223
6.8.2009 11:17:27   
NATAŠA35
hvala vam za podporo, res...

sonček malenkost, za takega smejkota dam glas vsak dan user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 224
6.8.2009 15:21:02   
dini
Za vse navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image jst grem pa jutri delat, JEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?