Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 15:20:41
|
|
|
|
kago
|
dini: tenks, sej vem da bom živce še rabla. Pa načeloma sm se sprjaznla s temi nerednimi siklusi... sam pride pa kakšen dan, ko mi grem samo še na ampak saj bo... najbolje da se lotim kakšene čokolade v tolažbo :D
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 15:22:21
|
|
|
|
dini
|
Ja čokolada pomaga za pomiritev sam če jo je pa preveč pa zapira. Jst sm zadnje čase ful ful sm čustvena in hitro mi gre vse na jok.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 15:25:10
|
|
|
|
dini
|
Mogoče pa bo december naš mesec, ker ni vroče za pa počitnice, rojstni dan, novo leto,..
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 16:07:33
|
|
|
|
kallia
|
Mi tudi delamo na in je ne pričakujemo 24.8. Sedaj nam teče drugi krog, po prvem nas je presenetila . Doma že imamo enega razgrajača, upam da nam ta mesec uspe narediti še enega Imate kakšen preverjen recept kako ga zanesljivo narediti Držim pesti tudi za vse ostale, da čimprej ugledamo
< Sporočilo je popravil kallia -- 5.8.2009 16:08:09 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 16:20:38
|
|
|
|
dini
|
Recept za delanje, hmmm, jst bi ga rabla, ker nimam še nobenega , mogoče, da rečeš nočem imet pa vseeno brez zaščite, takim rata.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 16:25:33
|
|
|
|
kallia
|
bi blo fajn, če bi imeli nek univerzalen recept ane, ki bi pri vseh uspel. Pri prvem nama je uspelo v drugem krogu, upam da bo zdaj tudi. Se pa čist preveč obremenjujem s tem a bo al ne bo. Bi se rada skulirala pa se ne morem, ne znam .... rada bi ne mislila na to, da pa mora uspeti. Rada bi imela majhno razliko, pa žal mi je ker nisva začela delati na drugem že kake pol leta nazaj. Zdaj pa bi rada, da bi uspelo kar takoj, pa imam tak grozen slab občutek, da se bova še ornk načakala preden bo kaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 16:36:52
|
|
|
|
dini
|
Sej pravm, reči da nočeš imet pa vseeno brez zaščite.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 16:38:14
|
|
|
|
kallia
|
Kako naj rečem, da ga nočem imeti, če si ga pa tako noro želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 16:42:02
|
|
|
|
dini
|
Sej jst ga tudi pa zgleda da ne gre na ta način kot sm ga prej probala zdej bom pa tega, tako se tisti zezajo ki jih ne mislijo imet pa jim rata.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 16:44:19
|
|
|
|
kallia
|
In kako ti bo uspelo psiho prelisičit, da si ga ne želiš meni mi je ne uspe Koliko časa pa že delata na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 16:53:06
|
|
|
|
dini
|
Delava že eno leto pa par mesecev z istim načinom zdej ga bom pa spremenila. Delam vse drugo kot prej brez misli na in nimam več stresa kot prej - ŽIVI VSAK DAN, KOT DA JE TVOJ ZADNJI.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 16:56:18
|
|
|
|
niky31
|
Živjo Mojca345, Mogoče izvira vse skupaj iz preobremenjenosti. Mogoče bi morala vzeti te mesece ko si bila in si tako obremenjnea v zakup, mogoče sta preobremenjenost in stres vplivala na to, da vama ni uspelo še zanosti. Vsaka zadeva vpliva na naše počutje in to potem tudi na vse skupaj . Pojdi s partnerjem čez vikende nekam ven, ... v naravo (ne vem), proč od vsakodnevnega ambienta in ljudi, in se malo odtresita skrbi. Še posebej če imaš dopust ga izkoristita za vaju, veš delo in skrbi te bodo vedno počakale. Tudi midva sva v fazi grandje hiše in vem da je veliko stroškov in skrbi, tako da te popolnoma razumem. Zanimivo je, da veliko parom uspe zanositi ko že obupajo.( mogoče je zato ker več ne mislijo na to in se ne obremenjujejo več s tem tako močno) Želim si, da bi ugledale ta mesec , se potem preselile na drugo temo kjer si bi izmenjavale občutke v tako pričajkovani nosečnosti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 17:01:32
|
|
|
|
niky31
|
Živjo Chi_Pita, Hvala za lepe želje. Kdaj paimaš rok? Vso srečo na porodu!! NIKY31
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 17:08:55
|
|
|
|
niky31
|
Pupsa, Kar streslo me je ko sem prebrala da se je slišal srček, ma kako lepo. A se je že kaj vidlo ???? Si ne morem predstavljati kako moraš biti srečna . Srečno in lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 18:18:54
|
|
|
|
*pupsa*
|
niky31 ma sej veš kako je na prvih pregledih, vidiš tisti mali fižolček in to je to...sam k slišiš srček se pa svet ustavi in si v sedmih nebesih!!! komaj čakam na nuhalno, takrat se bo pa že malo več vidlo...mogoče celo spol
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 21:08:20
|
|
|
|
niky31
|
Ne vem še ker nisem še šla skozi to ,upam pa da bom kmalu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 22:36:05
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: niky31 Živjo Mojca345, Mogoče izvira vse skupaj iz preobremenjenosti. Mogoče bi morala vzeti te mesece ko si bila in si tako obremenjnea v zakup, mogoče sta preobremenjenost in stres vplivala na to, da vama ni uspelo še zanosti. Vsaka zadeva vpliva na naše počutje in to potem tudi na vse skupaj . Pojdi s partnerjem čez vikende nekam ven, ... v naravo (ne vem), proč od vsakodnevnega ambienta in ljudi, in se malo odtresita skrbi. Še posebej če imaš dopust ga izkoristita za vaju, veš delo in skrbi te bodo vedno počakale. Tudi midva sva v fazi grandje hiše in vem da je veliko stroškov in skrbi, tako da te popolnoma razumem. Zanimivo je, da veliko parom uspe zanositi ko že obupajo.( mogoče je zato ker več ne mislijo na to in se ne obremenjujejo več s tem tako močno) Želim si, da bi ugledale ta mesec , se potem preselile na drugo temo kjer si bi izmenjavale občutke v tako pričajkovani nosečnosti. Niky se strinjam s tabo. Hvala, ker si tako dobra in vzpodbujaš. Tudi jaz tebi pošiljam nazaj pa, da se čim prej katera pokaže....Midva bova šla septembra na preiskave, ker zdele v avgustu itak nič ne delajo in toliko stvari je še ta uštimat. Potem pa septembra in oktobra se bodo stvari malo pomirile. Poizvedujem tudi malo o posvojitvah. a je katera že razmišljala tudi o tem ?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 6.8.2009 8:07:17
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jutro punce... če sebe gledam nazaj in moje nosečnosti, vidim, da se nisem veliko sekirala, sva se odločila za in sva brez zaščite pa je bilo ali v prvo ali v drugo, zdaj pa drugače gledam na vse... in tako drage moje soborke, najbolje je da se sprostite in uživate vsak trenutek in ne premišljujete o preveč, pa se bo prijelo...pa ne pozabite... če pa so vseeno težave, pa tako do G... dini hvala in drži mi pesti, boš prva zvedela pupsa kako lepo, da si slišala srček...jaz vem, da vsakič ko sem videla svojo pikico sem se zjokala od sreče, sploh ko je G rekla, da je vse ok
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 6.8.2009 9:17:12
|
|
|
|
*pupsa*
|
Nataša kdaj boš pa delala test? jst še kr držim pesti zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 6.8.2009 10:43:44
|
|
|
|
NATAŠA35
|
Oj pupsa...test delam ta vikend, nisem še določila kateri dan bo, dan D... malo pred , ampak vseeno...upam, da se naslenji teden ne vlije...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 6.8.2009 10:55:46
|
|
|
|
kallia
|
Nataša35 držim pesti!! Jaz pa komaj čakam, da mine ta avgust in res upam, da se ne prikaže več za kakšno leto. Do takrat pa bomo pridno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 6.8.2009 11:05:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 Oj pupsa...test delam ta vikend, nisem še določila kateri dan bo, dan D... malo pred , ampak vseeno...upam, da se naslenji teden ne vlije... držim pesti zate in za vseki jih boste delala ,da bojo sami pluski pa hvala za glasek sem se ti včeraj pozabila zahvalit
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 6.8.2009 11:08:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83 pa kaj ni še nobene srečke nosečke????? Jaz imam ta mesec dober občutek,ker vse mesece prej se mi malo pred menstruacijo nožnica fulll posušila,.. ta mesec pa imam non stop izcedke,.. tako da mogoče je pa to znak? Pa prsa me še ne bolijo ponavadi so me že dober teden prej boela,.. nevem kmalu bomo videli,.. držim pesti da je to to
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 6.8.2009 11:17:27
|
|
|
|
NATAŠA35
|
hvala vam za podporo, res... sonček malenkost, za takega smejkota dam glas vsak dan
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 6.8.2009 15:21:02
|
|
|
|
dini
|
Za vse navijam jst grem pa jutri delat, JEEEEEEEE
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?