|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
4.8.2009 0:01:04   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Oj punce a pridno user posted image ?
Pri meni se bodo kmalu začeli O dnevi in takrat bova še posebaj pridna.
Na seznam me pa dajte pod 26.7 da ne pričakujem sem končno malo preračunala.

Lepo bodite in navijam da bo avgust roza.

držim pestke

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.8.2009 0:12:55   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: niky31

Živjo Mojca345,

Ko ti je G omenila  pregrado, kako to da nisi šla naprej na preglede? Si probala KRVOMOČNICO??? tisti čaj o katerm sem prebrala na forumu??

nisem probala tega čaja, sam dvomim...ne vem, se nisem poglabljala v to... nisem še uspela it na te preglede, pravzaprav niti ne vem kake preglede...edino to da lahko stopim do nove G, k je pa še nisem najdla. Ena, ki je ok G, moraš pa plačat, ker nima koncesije...mi je pa 65 eur kar dosti, ker imava zdele druge stroške in jih bova še nekaj časa odplačevala...tko, da "vse" se začne pr dnarju in tut konča... a te mora tvoja G poslat na kliniko za neplodnost ali greš kar sam tja z partnerjem ?? rabiš napotnico ? koker sem pa brala traja kar nekaj časa, da prideš na vrsto za operacijo za pregrado, ki jo je omenia ta G pr kateri sem bila. tko lepo, še nisem bila nikoli pregledana.. vsaj to vem, da imam levi jajčnik ful lep in da miom, ki ga imam, ne moti ničesar in nikogar. user posted image  mam pa skoz ta občutek, kot da seksava res na suho.  dele se seliva, pa menjala bom šiht septembra začnem...toliko stvari, da te glava peče... realno mislim, da bom potem oktobra, novembra upam, da prišla malo do zraka, da bom lahko konkretno začela na tem delat, ne samo razmišljat...

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 177
4.8.2009 10:27:32   
kago
evo,. moj dopust je mimo...

imam rahel rjavkast izcedek, ki napolni en dnevni ščitnik perila. Zaenkrat to ne štejem kot menstuacijo, ker je bilo prejšni ciklel v juniju isto... in čez 14. dni ali nekaj več se je potem ULILO :) tako da bom lepo počakala ka je uspel, če ni, kaj je tole... jupi septembra bo pa itak UZ :)

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 178
4.8.2009 11:21:22   
Chi_Pita
Da še tukaj malo pozdravim ... user posted image

Želim vam vse roza v avgustu ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo čim več ...
Navijam za vsako posebej ... user posted image user posted image user posted image user posted image in mislim na vas

Jaz sem v user posted image , pridružite se mi

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.8.2009 14:15:38   
LUNA83
user posted image pa kaj ni še nobene srečke nosečke?????

Jaz imam ta mesec dober občutek,ker vse mesece prej se mi malo pred menstruacijo nožnicauser posted image fulll posušila,.. ta mesec pa imam non stop izcedke,.. tako da mogoče je pa to znak? Pa prsa me še ne bolijo ponavadi so me že dober teden prej boela,.. nevem kmalu bomo videli,..

Čakamo +

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.8.2009 14:47:36   
MiniMiska
LUNA83, upam, da je občutek pravi in kmalu zagledaš plusek - kdaj pa bo to ?:)
Nosečke pa še nobene, ampak mesec je še doooolg, tako da čakamo vesele novičke :)
Upam, da tudi sama sporočim tako ;)
Lepo se imejte!

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.8.2009 15:08:28   
NATAŠA35
luna83 imam enake "znake" kot ti...mogoče pa nama obema uspe

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.8.2009 15:16:33   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

luna83 imam enake "znake" kot ti...mogoče pa nama obema uspe

tukaj pa jaz držim pesti! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 183
4.8.2009 20:03:44   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

user posted image pa kaj ni še nobene srečke nosečke?????

Jaz imam ta mesec dober občutek,ker vse mesece prej se mi malo pred menstruacijo nožnicauser posted image fulll posušila,.. ta mesec pa imam non stop izcedke,.. tako da mogoče je pa to znak? Pa prsa me še ne bolijo ponavadi so me že dober teden prej boela,.. nevem kmalu bomo videli,..

men tudi odkar delava na bejbiju. kaki mesec manj, kaki mesec več...prej sem imela beli tok, zdej pa kej rjavo, ampak skoraj vsak dan kaj... 

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 184
4.8.2009 20:06:17   
mojca345
jaz sem se pa danes po gsmu slišala z našo borko CJ, in sva se tok zaklepetale in odločile, da se spoznava v živo in še v živo poklepetava o tem in onem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 185
5.8.2009 6:12:09   
CJ
...ej evo mene..CJ na sceni...kaj zaklepetale...jaz sem se tako drla v telefon (presenečenje), da mi je menda zvočnik crkniluser posted image ...ko se pa vidiva, pa itak poplave od čvekanja...babe uživajte...borba pa še itak velja...držim pestike za vse soborke user posted image ...  lp CJ

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 186
5.8.2009 7:34:38   
NATAŠA35
lepo da se spoznate in čvekate o tem in onem...razen izcedkov in zaspanosti, nimam drugih znakov...še malo pa test delam....

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.8.2009 10:16:12   
miklarom
user posted image

za vse vas ena dobra kavicauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 188
5.8.2009 10:18:40   
mucomuc
Ojla punce,

žal je user posted image  prišla, sicer z zamudo ampak je, tako da dajte me med navijačice in pa za user posted image  v septembru.
Lep pozdravček.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 189
5.8.2009 11:11:36   
Anonimen
Eto punce, da se še jaz javim. Mene user posted image še kar heca - je ni in je ni. Menda mi ja ne bo treba 16.9. na pregled no... :(

(odgovor članu mucomuc)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
5.8.2009 11:49:27   
NATAŠA35
mucomucuser posted image user posted image user posted image
T.Z. pa tebe tak zeza kot dini...

ja, kje pa je dini????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
5.8.2009 11:55:35   
Anonimen
mnja me zeza ja pa mi to ni nič všeč, ker me nikoli prej ni. potem pa še en test negativen pa na enem črtica pa potem spet na dveh nič. kdo bi vedel...

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
5.8.2009 12:36:56   
NATAŠA35
enako kot pri dini, to je pa čudno, da prej tega nisi imela...
kdaj imaš pregled?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
5.8.2009 12:52:04   
Anonimen
16.9. šele

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
5.8.2009 13:03:10   
*pupsa*
ciao bejbe....kako napreduje seznam za avgust, že kaj srečk nosečk? mislim na vas in držim pesti!! Danes sem imela UZ in je vse ok, slišal se je že srček in otroček je velik ravno prav! Sm bla full happy! Zdej pa veselo naprej. Bodite v cvetju pa se vidimo med nosečkami!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.8.2009 14:15:18   
dini
Ojla punce, pupsa čestitke da je vse okuser posted image user posted image user posted image , joj ti testi bedni ja, jst sm jih prej v smeti zmetala, ker so pršli po smeti. user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
5.8.2009 14:39:45   
NATAŠA35
oho pupsa user posted image user posted image user posted image samo, da je vse ok...

pa dini zakaj si jih zmetala v koš, bi jih meni poslala, da jih ne rabim kupit...

ta vikend bom delala test, malo prej predno se napove user posted image , pa upam na user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 197
5.8.2009 15:01:44   
dini
Oj NATAŠA35 z unimi pa si res nebi mogla nč pomagat, ker so bli že narejeni in potegnjeni za nos, da ga imajo že fullll velikega. Držimo pesti, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst mam še zmer une bedne izcedke.user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.8.2009 15:10:47   
kago
Jaz imam pa tak rjavkast izcedek... pa ne vem a nej ga štejem pod menstruacijo al sam pod izcedek. Ampak tole zame user posted image ni. Punce jaz sem s tem mojim ciklusom čisto na koncu z živci, priznam. Hvala bogu bo UZ septembra.

No lejte moj ciklus:
19.11.08- UZ
3.12.08- nehamo jemati KT, cež 5 dni se pojavi m (8.12.08)
15.01.09- pregled pri ginekologinji
20.01.09- user posted image (dolzina cikla 42 dni)
4.04.09- user posted image (dolžina cikla 72 dni, tukaj je bla resna panika vmes)
6.05.09- UZ (UZ je bil dolg, vse kaže da je ok)
16.05.09- rjavkast izcedek, ki traja 4 dni, sem mislila da je m. (42dan)
3.06.09- user posted image v vsej svoji veličini (dolžina cikla 60 dni)
na zdej smo pa na 27.07.09- pri istem rjavkastem izcedku, pa ne vsemo a je a ni menstruacija (56 dni)

za ****i... se oproščam izrazu ampak jaz sem dokaj na koncu z živci :S aktivno (spolni odnosi vsaj 2-3 dan) delava na otročičku nekje od konca febraurja/začetek marca :D

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.8.2009 15:15:05   
dini
kago izi, živce boš še rabla!!! Jst sm vse nekam poslala in se ne obremenjujem več. V četrtek zvem izvide pa sigurno bo kej šlo po gobe, ker drgač ne gre pr meni, ta prolaktin mi je sumljiv.

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?