Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 0:01:04
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Oj punce a pridno ? Pri meni se bodo kmalu začeli O dnevi in takrat bova še posebaj pridna. Na seznam me pa dajte pod 26.7 da ne pričakujem sem končno malo preračunala. Lepo bodite in navijam da bo avgust roza. držim pestke
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 0:12:55
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: niky31 Živjo Mojca345, Ko ti je G omenila pregrado, kako to da nisi šla naprej na preglede? Si probala KRVOMOČNICO??? tisti čaj o katerm sem prebrala na forumu?? nisem probala tega čaja, sam dvomim...ne vem, se nisem poglabljala v to... nisem še uspela it na te preglede, pravzaprav niti ne vem kake preglede...edino to da lahko stopim do nove G, k je pa še nisem najdla. Ena, ki je ok G, moraš pa plačat, ker nima koncesije...mi je pa 65 eur kar dosti, ker imava zdele druge stroške in jih bova še nekaj časa odplačevala...tko, da "vse" se začne pr dnarju in tut konča... a te mora tvoja G poslat na kliniko za neplodnost ali greš kar sam tja z partnerjem ?? rabiš napotnico ? koker sem pa brala traja kar nekaj časa, da prideš na vrsto za operacijo za pregrado, ki jo je omenia ta G pr kateri sem bila. tko lepo, še nisem bila nikoli pregledana.. vsaj to vem, da imam levi jajčnik ful lep in da miom, ki ga imam, ne moti ničesar in nikogar. mam pa skoz ta občutek, kot da seksava res na suho. dele se seliva, pa menjala bom šiht septembra začnem...toliko stvari, da te glava peče... realno mislim, da bom potem oktobra, novembra upam, da prišla malo do zraka, da bom lahko konkretno začela na tem delat, ne samo razmišljat...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 10:27:32
|
|
|
|
kago
|
evo,. moj dopust je mimo... imam rahel rjavkast izcedek, ki napolni en dnevni ščitnik perila. Zaenkrat to ne štejem kot menstuacijo, ker je bilo prejšni ciklel v juniju isto... in čez 14. dni ali nekaj več se je potem ULILO :) tako da bom lepo počakala ka je uspel, če ni, kaj je tole... jupi septembra bo pa itak UZ :)
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 11:21:22
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Da še tukaj malo pozdravim ... Želim vam vse roza v avgustu ... naj bo čim več ... Navijam za vsako posebej ... in mislim na vas Jaz sem v , pridružite se mi
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 14:15:38
|
|
|
|
LUNA83
|
pa kaj ni še nobene srečke nosečke????? Jaz imam ta mesec dober občutek,ker vse mesece prej se mi malo pred menstruacijo nožnica fulll posušila,.. ta mesec pa imam non stop izcedke,.. tako da mogoče je pa to znak? Pa prsa me še ne bolijo ponavadi so me že dober teden prej boela,.. nevem kmalu bomo videli,..
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 14:47:36
|
|
|
|
MiniMiska
|
LUNA83, upam, da je občutek pravi in kmalu zagledaš plusek - kdaj pa bo to ?:) Nosečke pa še nobene, ampak mesec je še doooolg, tako da čakamo vesele novičke :) Upam, da tudi sama sporočim tako ;) Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 15:08:28
|
|
|
|
NATAŠA35
|
luna83 imam enake "znake" kot ti...mogoče pa nama obema uspe
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 15:16:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 luna83 imam enake "znake" kot ti...mogoče pa nama obema uspe tukaj pa jaz držim pesti!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 20:03:44
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83 pa kaj ni še nobene srečke nosečke????? Jaz imam ta mesec dober občutek,ker vse mesece prej se mi malo pred menstruacijo nožnica fulll posušila,.. ta mesec pa imam non stop izcedke,.. tako da mogoče je pa to znak? Pa prsa me še ne bolijo ponavadi so me že dober teden prej boela,.. nevem kmalu bomo videli,.. men tudi odkar delava na bejbiju. kaki mesec manj, kaki mesec več...prej sem imela beli tok, zdej pa kej rjavo, ampak skoraj vsak dan kaj...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 4.8.2009 20:06:17
|
|
|
|
mojca345
|
jaz sem se pa danes po gsmu slišala z našo borko CJ, in sva se tok zaklepetale in odločile, da se spoznava v živo in še v živo poklepetava o tem in onem....
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 6:12:09
|
|
|
|
CJ
|
...ej evo mene..CJ na sceni...kaj zaklepetale...jaz sem se tako drla v telefon (presenečenje), da mi je menda zvočnik crknil ...ko se pa vidiva, pa itak poplave od čvekanja...babe uživajte...borba pa še itak velja...držim pestike za vse soborke ... lp CJ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 7:34:38
|
|
|
|
NATAŠA35
|
lepo da se spoznate in čvekate o tem in onem...razen izcedkov in zaspanosti, nimam drugih znakov...še malo pa test delam....
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 10:16:12
|
|
|
|
miklarom
|
za vse vas ena dobra kavica
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 10:18:40
|
|
|
|
mucomuc
|
Ojla punce, žal je prišla, sicer z zamudo ampak je, tako da dajte me med navijačice in pa za v septembru. Lep pozdravček.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 11:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto punce, da se še jaz javim. Mene še kar heca - je ni in je ni. Menda mi ja ne bo treba 16.9. na pregled no... :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 11:49:27
|
|
|
|
NATAŠA35
|
mucomuc T.Z. pa tebe tak zeza kot dini... ja, kje pa je dini????
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 11:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mnja me zeza ja pa mi to ni nič všeč, ker me nikoli prej ni. potem pa še en test negativen pa na enem črtica pa potem spet na dveh nič. kdo bi vedel...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 12:36:56
|
|
|
|
NATAŠA35
|
enako kot pri dini, to je pa čudno, da prej tega nisi imela... kdaj imaš pregled?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 12:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
16.9. šele
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 13:03:10
|
|
|
|
*pupsa*
|
ciao bejbe....kako napreduje seznam za avgust, že kaj srečk nosečk? mislim na vas in držim pesti!! Danes sem imela UZ in je vse ok, slišal se je že srček in otroček je velik ravno prav! Sm bla full happy! Zdej pa veselo naprej. Bodite v cvetju pa se vidimo med nosečkami!! pa pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 14:15:18
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, pupsa čestitke da je vse ok , joj ti testi bedni ja, jst sm jih prej v smeti zmetala, ker so pršli po smeti.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 14:39:45
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oho pupsa samo, da je vse ok... pa dini zakaj si jih zmetala v koš, bi jih meni poslala, da jih ne rabim kupit... ta vikend bom delala test, malo prej predno se napove , pa upam na
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 15:01:44
|
|
|
|
dini
|
Oj NATAŠA35 z unimi pa si res nebi mogla nč pomagat, ker so bli že narejeni in potegnjeni za nos, da ga imajo že fullll velikega. Držimo pesti, da bo Jst mam še zmer une bedne izcedke.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 15:10:47
|
|
|
|
kago
|
Jaz imam pa tak rjavkast izcedek... pa ne vem a nej ga štejem pod menstruacijo al sam pod izcedek. Ampak tole zame ni. Punce jaz sem s tem mojim ciklusom čisto na koncu z živci, priznam. Hvala bogu bo UZ septembra. No lejte moj ciklus: 19.11.08- UZ 3.12.08- nehamo jemati KT, cež 5 dni se pojavi m (8.12.08) 15.01.09- pregled pri ginekologinji 20.01.09- (dolzina cikla 42 dni) 4.04.09- (dolžina cikla 72 dni, tukaj je bla resna panika vmes) 6.05.09- UZ (UZ je bil dolg, vse kaže da je ok) 16.05.09- rjavkast izcedek, ki traja 4 dni, sem mislila da je m. (42dan) 3.06.09- v vsej svoji veličini (dolžina cikla 60 dni) na zdej smo pa na 27.07.09- pri istem rjavkastem izcedku, pa ne vsemo a je a ni menstruacija (56 dni) za ****i... se oproščam izrazu ampak jaz sem dokaj na koncu z živci :S aktivno (spolni odnosi vsaj 2-3 dan) delava na otročičku nekje od konca febraurja/začetek marca :D
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 5.8.2009 15:15:05
|
|
|
|
dini
|
kago izi, živce boš še rabla!!! Jst sm vse nekam poslala in se ne obremenjujem več. V četrtek zvem izvide pa sigurno bo kej šlo po gobe, ker drgač ne gre pr meni, ta prolaktin mi je sumljiv.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?