Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:12:28
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Olivija - opala, tvoja bejba je pa res orank punca!!! Drugače pa imam jaz 27 dni dopusta, ko si spraševala... ja zgleda imam jaz najmanj dopusta ah, bo že... jazzy, enkrat te dni sem srečala AinB in mi je povedala, da smo se ravno zgrešile pa ene hlače sem kupila v maya maya in sem tuhtala, kje sem jih že videla....zdej se mi pa zdi, da na tebi Sej maš ti tiste bež hlače od tam, kajne?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:25:59
|
|
|
|
gold fish
|
< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.8.2009 21:28:08 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:28:22
|
|
|
|
Olivija*
|
js grem pa kr spat... mam novo posteljnino, pa že komaj čakam nočko!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:29:10
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zakaj si pa zbrisala? no, poročaj, kak si bon unovčila
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:40:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Bubi - ful si lepo fotke skupaj dala. Vidim da ste se imeli krasno! Šibate še kam to poletje? Hvala. Ja, šibamo - v službo . Dragi je šel že danes v nočno, bubi bo še 14 dni doma (mora dat gips dol in roko razmigat), potem pa vrtec.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:40:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč! tudi pri nas treska in poka...upam, da ne bo spet toče... jaz sem že probala dat kravje mleko A, pa se mi zdi, da jo je potem napenjalo, pa zaprta je bila kak dan... tudi pri novalac nf je imela iste težave, tako da ostajamo pri bebi2. ravno sem nabavila par škatel, do 1. rojstnega dne bo sigurno. Jaz ji za pit tudi še dajem AM, za kuhanje grisa recimo pa alpsko. Nima smisla vsakemu posebej kuhat. Olivija, si razmišljala, da bi na BEBA 3 prešaltala? Jaz sem jo 1x kupila v Toysu, ker 2 niso imeli doppelpacka. Je pa od 10m naprej. Zdaj bomo ravno vse dvojkice porabili in bom potem še trojko dajala, ko zmanjka pa kar alpsko.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:40:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* na pedikuri pa še sploh nisem bila nikoli, ker ne vem, če bi zdržala... sem ful žgečkljiva po podplatih. a mi lahko katera znalka razloži, kako to izpade, če žgečka... Ma sej jaz sem tudi fuuul žgečkljiva ampak masaža na koncu pedikure je pa zakon!!! hehehe, sem bom še jaz na pedikuro odpravila. Me je tudi "strah" žgečkanja. Oz. še bolj žiletke
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:43:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zakaj si pa zbrisala? no, poročaj, kak si bon unovčila zdaj pa se je babji firbec vklopil
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:52:55
|
|
|
|
tia
|
čer ko jaz pridem ,vedno vse pobegnete,jaz enostavno prej ne uspem priti do računalnika,pa da preberem kaj pišete ,med tem časom pa vse pobegnete v postljo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 21:53:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Fišica in Gloria mal kukam k vam. Še malo pa bo torta s svečko. ...ja kok gre hiter a ne ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:14:21
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf prvi teden v septembru imam šest delovnih dni dopusta, ostalo bom pa izkoristila malo za božička, malo tak vmes, malo za prvega maja, junija. pa koliko imate vi dopusta??? jaz ga imam 21 dni in to že vključno z enim dnevom za otroka ...jaz 25 dni + 4 sobote ...vse skupaj 29 ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:14:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tko, mi smo doma. punce, bilo je super. lana neja je bila izredno pridna, lepo se je igrala, ko so jo dale sedeti za mizo v mali stolček, je bila taprava frajerka.... ..........jutri bova še zraven, tja v sredo ali četrtek bo pa že malo sama tam ostala. tko da .......mislim, da bo kar šlo. aja, pa tudi ostali otroci so jo lepo sprejeli. Prva septemberka v vrtcu. ..o kok lepo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:16:04
|
|
|
|
gloria
|
Gal in Marisa Bubi dobrodošla nazaj Tia pozdravljena
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:17:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mty super za vrtec, sem vesela, da je bilo OK. Sem se pa tudi jaz danes parkrat spomnila nate in LN, kako preživljata dopoldan v vrtcu. Danes pa je Galu uspelo naredit prvih par korakov ob kavču. Je že ene 14 dni nazaj nekaj poskušal, pa mu ni najbolj šlo, danes pa je junaku uspelo (najbolj navdušena je bila pa babi - se sliši v ozadju): ...super Gal ....isto je N danes nardil z reklamami sam brez korakov
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:19:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Potem pa šibam še k frizerju, da me malo očedi. Oblačila za jutri sem si že pripravila, da ne bom zjutraj diplomirala v omari. Parkirni prostor sem si tudi zrihtala, seveda za primerno plačilo eurov, L sem nabavila vse kar rabi pri babici oz. od doma odpeljala tja (dodatna oblačila, flašo, mlečne kašice, kak frutek, dudice za zabavo v postelji, igračke, copatke). Punce a veste, če ima Ciciban razprodajo čevljčkov in copatkov? Ker če grem pol pa copatke za L številko večje, ker ji bodo sedanji kmalu premajhni. ...srečno ju3....ciciban pa ima tudi rasprodajo če nisem prepozna ...komi čakam jutršnje poročanje...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:21:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf A mini Lara že kaj plazi in kobaca, ali je še bolj med vztrajnimi, da ne bo kot naša Lana? Naša bi hodila, puzat pač vrabec ne, če pa že se pa malo spuza (1 meter), pol se pa vrže, da pride do neke stvari. Se ne plazi nič..... se sicer daleč steguje, ma vedno zelo pazi, da ne toliko, da bi pristala na trebšku.. Se proba dvignit, ma ji več, kot na kolena ne znese.... Zna pa že govorit angleško..... didn, kudn, gow... Lepo se vživi nazaj v delo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:23:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ madoniš kakšno neurje je tu... se že pripravljam, da bo noč za Saro verjetno mal pestra... če bo še tako naprej treskalo... zaspala je brez problema... ampak kako bo kasneje... punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč! ...dojila bom dokler bo šlo ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:28:43
|
|
|
|
gloria
|
...nočka....grem mojmu pomagat stročji fižol rihtat da ne bo obupal sam revež....pa pa ....pridem še kaj pogledat....a sem jaz slučajen spet ratala odvisnica RR ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:34:17
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mty super za vrtec, sem vesela, da je bilo OK. Sem se pa tudi jaz danes parkrat spomnila nate in LN, kako preživljata dopoldan v vrtcu. Danes pa je Galu uspelo naredit prvih par korakov ob kavču. Je že ene 14 dni nazaj nekaj poskušal, pa mu ni najbolj šlo, danes pa je junaku uspelo (najbolj navdušena je bila pa babi - se sliši v ozadju): ...super Gal ....isto je N danes nardil z reklamami sam brez korakov tudi naš Maj tako pospravlja reklame oz. vse kar je na mizi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:42:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
do kdaj imate namen user posted image dajati AM Ko porabim še en škrtoc, bom začela s kravjim mlekom.... danes sem ji naredila kašico z alpskim...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:44:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ madoniš kakšno neurje je tu... se že pripravljam, da bo noč za Saro verjetno mal pestra... če bo še tako naprej treskalo... zaspala je brez problema... ampak kako bo kasneje... punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč! ...dojila bom dokler bo šlo .... neko zgornjo mejo pa si le postavi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:47:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Petra..... Gal pa raztura... Lara do novega leta ne bo tko...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:48:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zakaj si pa zbrisala? no, poročaj, kak si bon unovčila
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:49:54
|
|
|
|
tia
|
nič grem,nekaj Maj stoka,se mogoče vrnem,grem pogledat kaj želi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:53:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Petra..... Gal pa raztura... Lara do novega leta ne bo tko... bo, bo, ne boj se
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ali ste poročeni?Ela123Ali ste poročeni?
Če ste, koliko časa?Da (
47%)
Ne (
53%)
Število vseh glasov: 361Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!