Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 15:10:35
|
|
|
|
gold fish
|
pf - ti si si pa celo generalko naredla za jutri .....pedikura, manikura, kozmetičarka, frizer....mater te ne bodo spoznali... A maš ti to redno na urniku?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 15:15:55
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - ti si si pa celo generalko naredla za jutri .....pedikura, manikura, kozmetičarka, frizer....mater te ne bodo spoznali... A maš ti to redno na urniku? Pediker in frizer je redno. No dokaj redno, kozmetičarka dvakrat letno. Verjami, da sem potrebna bila prenove, ker sem videti kot žalostna sova s to frizuro, ki jo trenutno premorem.
< Sporočilo je popravil pf -- 3.8.2009 15:16:30 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 15:19:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Verjami, da sem potrebna bila prenove, ker sem videti kot žalostna sova s to frizuro, ki jo trenutno premorem. O za počit.... Kakšna pa sploh je vesela sova?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 15:29:25
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zna pa že govorit angleško..... didn, kudn, gow... Bravo Lara
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 15:53:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - ti si si pa celo generalko naredla za jutri .....pedikura, manikura, kozmetičarka, frizer....mater te ne bodo spoznali... A maš ti to redno na urniku? Pediker in frizer je redno. No dokaj redno, kozmetičarka dvakrat letno. Verjami, da sem potrebna bila prenove, ker sem videti kot žalostna sova s to frizuro, ki jo trenutno premorem. pf..kdaj nam boš pa ti kakšno fotko privoščila?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 19:11:29
|
|
|
|
Alenka_
|
čer babe! vas na hitro pozdravim... pozdravljene! moja mala punčara zahteva mojo prisotnost večino časa, ostale urice pa moram mal počit, mojga možka mal pobožat in pa seveda... ja, knjige odpret... tako da ima dan reeees premalo ur... Bubi: dobrodošli nazaj! lepo da ste uživali! to vedno rada slišim! Petra: za Gala Saraya: čimprej se pozdravite! in da bi kmalu malce boljše spali! pf: lep in uspešen začetek jutri! MTY: je zeloooo lepo slišat/brat da je mala danes uživala! le naj gre kar tako naprej!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 19:18:44
|
|
|
|
Alenka_
|
madoniš kakšno neurje je tu... se že pripravljam, da bo noč za Saro verjetno mal pestra... če bo še tako naprej treskalo... zaspala je brez problema... ampak kako bo kasneje... punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 3.8.2009 19:19:24 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 19:19:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Petra: za Gala Saraya: čimprej se pozdravite! in da bi kmalu malce boljše spali! pf: lep in uspešen začetek jutri! MTY: je zeloooo lepo slišat/brat da je mala danes uživala! le naj gre kar tako naprej!!! Evo, tu se podpišem - pod vse pf, kaj nisva imeli na isti dan PDPja? Jaz imam jutri še porodniško Potem bom takoj koristila tistih obveznih 10 dni, sem že dobila odločbo. Načeloma bi namreč morala 17. v službo, zdaj pa se mi ta obvezni dopust potegne . Pa za 1.9. sem dobila en dan. Drugače pa imam jaz letos 30 dni dopusta ja, ja, 2 otroka in naša kolektivna, da za vsakega dobim 2 dni Samo kaj, ko ga ne bom mogla ponucat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 19:22:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Nekaj slikic sem dala na FB, pa saj ste že same pogruntale Če katera ni prijavljena in bi rada videla, mi naj sporoči
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 19:52:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a veste, če ima Ciciban razprodajo čevljčkov in copatkov? Ker če grem pol pa copatke za L številko večje, ker ji bodo sedanji kmalu premajhni. verjetno sem že pozna z odgovorom, pa vseeno: ciciban v lj, btc hala A ima znižanih nekaj čeveljčkov. redne cene so okoli 40-42 eur, znižane pa okrog 30 eur. jaz sem jih kupila pred par dnevi
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 19:55:32
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zna pa že govorit angleško..... didn, kudn, gow.. ta je dobra
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:00:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - ti si si pa celo generalko naredla za jutri .....pedikura, manikura, kozmetičarka, frizer....mater te ne bodo spoznali... A maš ti to redno na urniku? ampak res. boš čist nova..........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:00:57
|
|
|
|
ključek
|
hvala vsem za pestke-za vrtec.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:01:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč! tudi pri nas treska in poka...upam, da ne bo spet toče... jaz sem že probala dat kravje mleko A, pa se mi zdi, da jo je potem napenjalo, pa zaprta je bila kak dan... tudi pri novalac nf je imela iste težave, tako da ostajamo pri bebi2. ravno sem nabavila par škatel, do 1. rojstnega dne bo sigurno.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:04:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - ti si si pa celo generalko naredla za jutri .....pedikura, manikura, kozmetičarka, frizer....mater te ne bodo spoznali... A maš ti to redno na urniku? ampak res. boš čist nova.......... generalka! tako kot pri avtu jaz grem v sredo na en sestanek kot žalostna sova , za september mam pa tut js frizerja v planu. na pedikuri pa še sploh nisem bila nikoli, ker ne vem, če bi zdržala... sem ful žgečkljiva po podplatih. a mi lahko katera znalka razloži, kako to izpade, če žgečka...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:12:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - ti si si pa celo generalko naredla za jutri .....pedikura, manikura, kozmetičarka, frizer....mater te ne bodo spoznali... A maš ti to redno na urniku? odkar sem mamica, meni osebno zmanjkuje časa zase. kar me včasih moti, ker npr. možek ima pa čas, oz. si ga vedno vzame za njegove stvari-nogomet, pijačka s frendi.........sej me ne moti, prav je, da gre, ampak jaz pa vedno izvisim.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:17:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* na pedikuri pa še sploh nisem bila nikoli, ker ne vem, če bi zdržala... sem ful žgečkljiva po podplatih. a mi lahko katera znalka razloži, kako to izpade, če žgečka... jaz imam isti problem... mi pa je kozmetičarka v salonu kjer hodim na nohte in tud pedikuro dela povedla,da se nekatere jočejo od sile......ko so task hudo žgečkljive....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:19:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you odkar sem mamica, meni osebno zmanjkuje časa zase. kar me včasih moti, ker npr. možek ima pa čas, oz. si ga vedno vzame za njegove stvari-nogomet, pijačka s frendi.........sej me ne moti, prav je, da gre, ampak jaz pa vedno izvisim. ne..jaz pa si vedno tisto zase vzamem...da se porihtam..da grem npr. v solarij,k frizeru,na fitness....treba si je čas vzet tud zase...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:23:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
ČAu punce! Nimam kaj preveč časa da bi prišla vas malo prebrat in pokomentirat. Čez vikende smo smo na morju, čez teden se pa v glavnem potepava. Bubi - ful si lepo fotke skupaj dala. Vidim da ste se imeli krasno! Šibate še kam to poletje? Saraya - si kar predstavljam kako težka so takale nočna vstajanje in nespanje. Pri nas smo imeli eno tako 3 mesečno obdobje od 3 - 6 meseca, sem takrat mislila da se mi bo skeglalo. Upam da hitro mine!!! Me to you - super za uspešno uvajanje. Kdaj začneš delat? Olivija - opala, tvoja bejba je pa res orank punca!!! Drugače pa imam jaz 27 dni dopusta, ko si spraševala... pf - a ti pa že jutri začneš delat al sem narobe razumela?? Lara croft - uživajte na morju!!!!! Alenka - bravo, dobra si (kot vse ostale) da še knjige vzameš v roke!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:24:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you odkar sem mamica, meni osebno zmanjkuje časa zase. kar me včasih moti, ker npr. možek ima pa čas, oz. si ga vedno vzame za njegove stvari-nogomet, pijačka s frendi.........sej me ne moti, prav je, da gre, ampak jaz pa vedno izvisim. ne..jaz pa si vedno tisto zase vzamem...da se porihtam..da grem npr. v solarij,k frizeru,na fitness....treba si je čas vzet tud zase... komu naj dam pa ln?? to je problem. veš kokrat sem bila naročena pri kozmetičarki, bila zmenjena za kavo, pa je imel nujno-ali tekmo, ali pijačka......mislm, da popiz .
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:26:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, je že kakšen metuljček prisoten v trebuhu?? Kaj pa vem? Veš, da čisto vseeno mi ni. Fajn je bilo doma, ampak kaj čemo. Če je treba iti, je treba iti. Kdaj pa greš ti? 17.8. tko da že odštevam............
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:26:52
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* na pedikuri pa še sploh nisem bila nikoli, ker ne vem, če bi zdržala... sem ful žgečkljiva po podplatih. a mi lahko katera znalka razloži, kako to izpade, če žgečka... Ma sej jaz sem tudi fuuul žgečkljiva ampak masaža na koncu pedikure je pa zakon!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:28:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* na pedikuri pa še sploh nisem bila nikoli, ker ne vem, če bi zdržala... sem ful žgečkljiva po podplatih. a mi lahko katera znalka razloži, kako to izpade, če žgečka... jaz imam isti problem... mi pa je kozmetičarka v salonu kjer hodim na nohte in tud pedikuro dela povedla,da se nekatere jočejo od sile......ko so task hudo žgečkljive.... jaz sem isto žgečkljiva, pa kat zdržim pedikuro. no, na momente malo skačem po stolu, drugače pa gre.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:29:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you odkar sem mamica, meni osebno zmanjkuje časa zase. kar me včasih moti, ker npr. možek ima pa čas, oz. si ga vedno vzame za njegove stvari-nogomet, pijačka s frendi.........sej me ne moti, prav je, da gre, ampak jaz pa vedno izvisim. Pa bi bilo čisto ok in prav da bi si ga vzela veš!!!!! Ti pripada
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 20:50:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you odkar sem mamica, meni osebno zmanjkuje časa zase. kar me včasih moti, ker npr. možek ima pa čas, oz. si ga vedno vzame za njegove stvari-nogomet, pijačka s frendi.........sej me ne moti, prav je, da gre, ampak jaz pa vedno izvisim. ne..jaz pa si vedno tisto zase vzamem...da se porihtam..da grem npr. v solarij,k frizeru,na fitness....treba si je čas vzet tud zase... komu naj dam pa ln?? to je problem. veš kokrat sem bila naročena pri kozmetičarki, bila zmenjena za kavo, pa je imel nujno-ali tekmo, ali pijačka......mislm, da popiz . čaki malo.......je bil zmenjen za to in ono...saj si ti tud bila............. se pa je treba zmenit,da sta enakopravna pri teh stvareh...
|
Prvi zobekMiška2006Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?do 3 meseca starosti (
29%)
(
71%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!