Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 11:42:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf ostalo bom pa izkoristila malo za božička, malo tak vmes, malo za prvega maja, junija. ...pri nas ga je pa treba do konca koledarskega leta porabit...po novem...sploh jaz, ko me ni bilo..... pa bi mi tud drugo leto pasal kak dan/teden do junija....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 11:45:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tko, mi smo doma. punce, bilo je super. lana neja je bila izredno pridna, lepo se je igrala, ko so jo dale sedeti za mizo v mali stolček, je bila taprava frajerka.... ..........jutri bova še zraven, tja v sredo ali četrtek bo pa že malo sama tam ostala. tko da .......mislim, da bo kar šlo. aja, pa tudi ostali otroci so jo lepo sprejeli. .....superca ....sem cel čas mislila na vas.... aja, pa tako lepo zrihtana je daneš šla tja.... ....lubika mala.......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 11:45:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa se bo od teh naših noči zmešalo počasi.Drug mesec bo eno leto..mi pa še nikoli spali normalno..Prav strah me je že,ko se bliža noč....mala spi do nekje pol ene pol pa se začne veselica.Včeraj sem komaj malo zadremala,se je že začela vstajat..se vseda in obrača po postlici in ko je tako mlahava..se kar udarja med stranice...Prav strah me je že sploh zaspat...pol pa bognedaj da jo nazaj položim ,se dere ko šoja in spet vstaja... in to po novem vsak dan...Sem že tako na, vajena da skoraj nič ne spim...ampak ne vem kam to vodi, lepega dneva se bom samo zrušla,ker to ni več v meji normale... včeraj ponoči se je celo zbudila in se v polsnu praskala po glavi in tolk da si ni las pipala zraven .......Saj sem rekla...še samo hvalabogu,da ne grem delat,ker ne vem kaj bi storila.....dobesedno smo zadnji mesec vsako noč auf......pa še zjutraj je tako zgodnja..... Eh mogla sem malo pojamrat....grem zdaj kavico spit.... upam, da se vam kmalu uredi to spanje. tud jaz....se kar podpišem....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 11:46:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo dober večer vam zaželim. Mi smo nazaj in smo se imeli super Pa na strani 123 sem ostala, da bom vedela jutri Ajde, nočka! welcome back!! tud tu se kar podpišem...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 12:15:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa se bo od teh naših noči zmešalo počasi.Drug mesec bo eno leto..mi pa še nikoli spali normalno..Prav strah me je že,ko se bliža noč....mala spi do nekje pol ene pol pa se začne veselica.Včeraj sem komaj malo zadremala,se je že začela vstajat..se vseda in obrača po postlici in ko je tako mlahava..se kar udarja med stranice...Prav strah me je že sploh zaspat...pol pa bognedaj da jo nazaj položim ,se dere ko šoja in spet vstaja... in to po novem vsak dan...Sem že tako na, vajena da skoraj nič ne spim...ampak ne vem kam to vodi, lepega dneva se bom samo zrušla,ker to ni več v meji normale... včeraj ponoči se je celo zbudila in se v polsnu praskala po glavi in tolk da si ni las pipala zraven .......Saj sem rekla...še samo hvalabogu,da ne grem delat,ker ne vem kaj bi storila.....dobesedno smo zadnji mesec vsako noč auf......pa še zjutraj je tako zgodnja..... Eh mogla sem malo pojamrat....grem zdaj kavico spit.... Ojej. Tole pa res ni luštno. Naša Lana se zbudi dvakrat, trikrat, ampak to sedaj cca 10 dni odkar jo zobki spet jezijo. Ampak ji dam dudiko ali pa vodico za pit in zaspi v sekundi nazaj, jaz pa tudi.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 12:16:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tko, mi smo doma. punce, bilo je super. lana neja je bila izredno pridna, lepo se je igrala, ko so jo dale sedeti za mizo v mali stolček, je bila taprava frajerka.... ..........jutri bova še zraven, tja v sredo ali četrtek bo pa že malo sama tam ostala. tko da .......mislim, da bo kar šlo. aja, pa tudi ostali otroci so jo lepo sprejeli. Prva septemberka v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 12:25:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tko, mi smo doma. punce, bilo je super. lana neja je bila izredno pridna, lepo se je igrala, ko so jo dale sedeti za mizo v mali stolček, je bila taprava frajerka.... ..........jutri bova še zraven, tja v sredo ali četrtek bo pa že malo sama tam ostala. tko da .......mislim, da bo kar šlo. aja, pa tudi ostali otroci so jo lepo sprejeli. Prva septemberka v vrtcu. opa. pa res!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 12:26:06
|
|
|
|
ključek
|
pf, je že kakšen metuljček prisoten v trebuhu??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 12:27:55
|
|
|
|
ključek
|
ste imele debato glede dopusta.........jaz ga bom 10 dni (obveznih po zakonu) koristila septembra, potem pa za praznike, kakšen podaljšan vikend, pa še nekaj ga želim prihraniti za drugo leto.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 12:35:11
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf prvi teden v septembru imam šest delovnih dni dopusta, ostalo bom pa izkoristila malo za božička, malo tak vmes, malo za prvega maja, junija. pa koliko imate vi dopusta??? jaz ga imam 21 dni in to že vključno z enim dnevom za otroka
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 12:36:59
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tko, mi smo doma. punce, bilo je super. lana neja je bila izredno pridna, lepo se je igrala, ko so jo dale sedeti za mizo v mali stolček, je bila taprava frajerka.... ..........jutri bova še zraven, tja v sredo ali četrtek bo pa že malo sama tam ostala. tko da .......mislim, da bo kar šlo. aja, pa tudi ostali otroci so jo lepo sprejeli. to je pa super novica in vzpodbuda še za vse ostale, ki smo kar malo v skrbeh, kako bomo prenesli to spremembo... MTY, res sem vesela za vas!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 12:38:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa se bo od teh naših noči zmešalo počasi.Drug mesec bo eno leto..mi pa še nikoli spali normalno.. sej bo! zdaj je pa res že čas, da se obrne na bolje!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 13:26:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf prvi teden v septembru imam šest delovnih dni dopusta, ostalo bom pa izkoristila malo za božička, malo tak vmes, malo za prvega maja, junija. pa koliko imate vi dopusta??? jaz ga imam 21 dni in to že vključno z enim dnevom za otroka jaz imam 25 dni dopusta.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 13:37:47
|
|
|
|
petra1978
|
Mty super za vrtec, sem vesela, da je bilo OK. Sem se pa tudi jaz danes parkrat spomnila nate in LN, kako preživljata dopoldan v vrtcu. Danes pa je Galu uspelo naredit prvih par korakov ob kavču. Je že ene 14 dni nazaj nekaj poskušal, pa mu ni najbolj šlo, danes pa je junaku uspelo (najbolj navdušena je bila pa babi - se sliši v ozadju):
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 14:15:47
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, je že kakšen metuljček prisoten v trebuhu?? Kaj pa vem? Veš, da čisto vseeno mi ni. Fajn je bilo doma, ampak kaj čemo. Če je treba iti, je treba iti. Kdaj pa greš ti?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 14:17:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa koliko imate vi dopusta??? jaz ga imam 21 dni in to že vključno z enim dnevom za otroka Jaz ga imam 23. Ni kaj ekstra, ampak bolje kot nič. A ti ga boš koristila takoj po porodniški?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 14:19:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Danes pa je Galu uspelo naredit prvih par korakov ob kavču. Je že ene 14 dni nazaj nekaj poskušal, pa mu ni najbolj šlo, danes pa je junaku uspelo (najbolj navdušena je bila pa babi - se sliši v ozadju): Tvoj Gal je pravi frajer, glede na to, da je kar precej mlajši od večine septemberčkov. Lana tudi že gre malo ob kavču, kinderpetu. Ampak tako da se drži, ali pa vsaj z eno roko, spusti se ne. Pa tak bolje, ker bi bila hitro na nosku in bi bilo au, au in buška na pohodu.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 14:22:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf prvi teden v septembru imam šest delovnih dni dopusta, ostalo bom pa izkoristila malo za božička, malo tak vmes, malo za prvega maja, junija. pa koliko imate vi dopusta??? jaz ga imam 21 dni in to že vključno z enim dnevom za otroka jaz ga imam 27 dni
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 14:23:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, res sem vesela za vas! tud jaz
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 14:51:42
|
|
|
|
pf
|
Potem pa šibam še k frizerju, da me malo očedi. Oblačila za jutri sem si že pripravila, da ne bom zjutraj diplomirala v omari. Parkirni prostor sem si tudi zrihtala, seveda za primerno plačilo eurov, L sem nabavila vse kar rabi pri babici oz. od doma odpeljala tja (dodatna oblačila, flašo, mlečne kašice, kak frutek, dudice za zabavo v postelji, igračke, copatke). Punce a veste, če ima Ciciban razprodajo čevljčkov in copatkov? Ker če grem pol pa copatke za L številko večje, ker ji bodo sedanji kmalu premajhni.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 14:56:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara potem pa se malo prestavite v kak drug apartma, če vam tam ni vredu. Apartma je krasen..... ima vse, kar rabim.... ampak na plaži mi ni všeč, sploh ne na tistem Zlatem ratu..... je preveč gužve... Zdej, ko se Lara zbudi bomo šli k eni hotelski plaži, baje, da je vsaj senca skoraj do morja... Mah nekako sem upala, da se bomo pač z avtom zapeljale do kake samotne plažice, ma se ne da priti čisto zraven z avtom.... je preveč za hodit z otroki... bi rabli barko....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 15:00:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa se bo od teh naših noči zmešalo počasi.Drug mesec bo eno leto..mi pa še nikoli spali normalno.. sej bo! zdaj je pa res že čas, da se obrne na bolje! Joj, ma res že je že cajt.... ti ne zavidam.... Lara pa, od kar ji zvečer dam na žlico, se ne predrami več ponoči.... pa sej ne vem, če se je zaradi lakote, verjetno potem ne bi takoj nazaj zaspala.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 15:02:29
|
|
|
|
pf
|
Na Zlatnem ratu je baje res gužva. Baje je ful lepo, ampak ležijo ko sardelice v odprti konzervi. Lepo se imejte. Misli jutri kaj na mene, ko grem dinare služiti.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 15:04:09
|
|
|
|
pf
|
A mini Lara že kaj plazi in kobaca, ali je še bolj med vztrajnimi, da ne bo kot naša Lana? Naša bi hodila, puzat pač vrabec ne, če pa že se pa malo spuza (1 meter), pol se pa vrže, da pride do neke stvari.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 15:10:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A mini Lara že kaj plazi in kobaca, ali je še bolj med vztrajnimi, da ne bo kot naša Lana? Naša bi hodila, puzat pač vrabec ne, če pa že se pa malo spuza (1 meter), pol se pa vrže, da pride do neke stvari. Se ne plazi nič..... se sicer daleč steguje, ma vedno zelo pazi, da ne toliko, da bi pristala na trebšku.. Se proba dvignit, ma ji več, kot na kolena ne znese.... Zna pa že govorit angleško..... didn, kudn, gow... Lepo se vživi nazaj v delo....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?