Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:55:03
|
|
|
|
gold fish
|
babe....zakaj pa meni FB ne odpre več tako kot včasih....kar nekaj štrajka in štrajka pa ništa....pa to zdaj že kaki teden ...aja, pa tud Gala sem komaj zdaj uspela pogledat, mi prej nikak ni odprlo Bravo GAL Kaj bi to lahko bilo?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:55:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Petra..... Gal pa raztura... Lara do novega leta ne bo tko... bo, bo, ne boj se A bubika že tud kaj šiba?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:56:56
|
|
|
|
gold fish
|
....pri nas spet tako piha, pa bliska, grmi.....upam, da tisto ta hudo niti ne pride.... Lara kako imate vreme na Braču?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:58:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babe....zakaj pa meni FB ne odpre več tako kot včasih....kar nekaj štrajka in štrajka pa ništa....pa to zdaj že kaki teden ma vedno nekaj zeza...prenasičeno je vse....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:58:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Petra..... Gal pa raztura... Lara do novega leta ne bo tko... bo, bo, ne boj se A bubika že tud kaj šiba? Pridi pogledat Ja, šiba. Velikokrat se čisto spusti in kar stoji Zdaj je začela roke iskat, da bi hodila, se ji ne ljubi včasih na kolena Moram kak filmček posnet
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 22:58:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....pri nas spet tako piha, pa bliska, grmi.....upam, da tisto ta hudo niti ne pride.... pri nas je najhuje upam da že mimo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:00:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babe....zakaj pa meni FB ne odpre več tako kot včasih....kar nekaj štrajka in štrajka pa ništa....pa to zdaj že kaki teden ma vedno nekaj zeza...prenasičeno je vse.... Meni dela bp. Ampak jaz vedno Azureusa zmanjšam prenose, če sem več na internetu.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:00:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, šiba. Velikokrat se čisto spusti in kar stoji Zdaj je začela roke iskat, da bi hodila, se ji ne ljubi včasih na kolena Moram kak filmček posnet naša tud bi samo hodla.....se z eno roko sprehajama...za par sekund pa čist sama tudi stoji...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:00:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara kako imate vreme na Braču? Kurijo močno...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:01:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni dela bp. Ampak jaz vedno Azureusa zmanjšam prenose, če sem več na internetu. kaj narediš
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:01:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara kako imate vreme na Braču? Kurijo močno...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:11:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pridi pogledat ...pol pa spet ne boš telefona čula ....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:12:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni dela bp. Ampak jaz vedno Azureusa zmanjšam prenose, če sem več na internetu. kaj narediš ...tud mene to zanima....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:12:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara kako imate vreme na Braču? Kurijo močno... Verjetno tudi ponoči
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:17:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni dela bp. Ampak jaz vedno Azureusa zmanjšam prenose, če sem več na internetu. kaj narediš ...tud mene to zanima.... OK, če ne vesta, kaj je Azureus, potem ga sigurno ni treba izklapljat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:35:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* OK, če ne vesta, kaj je Azureus, potem ga sigurno ni treba izklapljat jaz nič ne izklapljam....tak da......nimam pojma o čem ti to
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:36:09
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pa v FB se niti prijavit ne morem....tak nekaj šrota cel čas...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:46:29
|
|
|
|
gold fish
|
no, mi je uspelo, pa slikice sem tud videla... luškani ste ....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.8.2009 23:51:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ne sparamo s klimo. Celo noc jo gonimo.:)
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 7:27:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, pa v FB se niti prijavit ne morem....tak nekaj šrota cel čas... jaz imam kar v piškotku,da sem skozi prijavljena....ko vklopim..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 7:27:59
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 9:09:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jazzy, enkrat te dni sem srečala AinB in mi je povedala, da smo se ravno zgrešile pa ene hlače sem kupila v maya maya in sem tuhtala, kje sem jih že videla....zdej se mi pa zdi, da na tebi Sej maš ti tiste bež hlače od tam, kajne? A res? Najbrž sva ble v zvezdi na kavi al pa na tržnici . Nisem čisto prepričana katere kratke hlače misliš...??? Sem pa dokaj prepričana da nimam nobenih hlač Maya maya, imam pa njihov flis in anorak . Highly recommended. Imajo pa lušne športne zadeve tudi v trgovini H20, zgoraj v Emporiumu...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 9:17:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 9:36:35
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Danes pa prav paše malo deževni dan, da se malo ohladimo. Lara, ne boj se, boš videla - Larika bo naenkrat obvladala vse te stvari. Boš videla - včeraj to, danes ono in jutri spet nekaj novega. Popoldan pa malo v šoping, si mora moj kupit nekaj novega za oblečt, gremo na poroko v soboto.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 11:46:59
|
|
|
|
gold fish
|
dober dan .....mi pa imamo nov zobek ........
|
|
|
Katero ime izbrati za punčko?t4saKatero ime se vam bolj dopade za punčko?Neli (
64%)
Evelin (
36%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!