SURF
|
Pozdravljene... Odločitev je padla,na dopust gremo v Portorož,v hotel blizu marine,je v botaničnem vrtu in skrit pred vrvežem,vendar le skok od morja in središča dogajanj...ima welnes za mamico in mir za atija,Patricija si bo pa sama izbrala kaj ji bo in. Drugače vedno hodimo v dalmacijo kjer sta narava in kulinarika ena a,no nazadnje(2x) smo bili v Baški(Krk) in tudi tam se lohka šteje za super kar se narave tiče,je super za srfat ker zlo piha,no včasih čisto prenoro No,upam,da nam bo všeč,datuma še ne vemo,je do 15. zasedeno...bom sporočila PATRICIJA(dnevnik ) št.obrokov-Zopet veliko dojim,cilka na 2h,včasih pa je potrbno dodati.Ponoči samo dojena.Ob času kosila pa že uvajam gosto hrano.Na jedilniku:korenček,cvetača,marelice,mlečne kašice.Po novem si dlesni "brusi" z škorjico od kruha. spanje podnevi:včasi več ,včasih manj...evo zdele mi je kr zaspala jo bom mogla zbajkat... spanje ponoči-od 21/22 do 9/10,vmes se včasi tudi po 4x doji,včasih manj..a vedno zaspi oz.spi kar vmes in dalje,a vstajat je treba gibanje:obračanje s hrbta na trbušček,kroženje,nekaj se že postavlja v višji položaj pri rokah,ko je na trebušku,sedi z oporo v naročju,noge so njami, oglašanje:didl,gigl,ataa,teeeta,geee,eeeejj....pa še en kup smešnih zlogov št.zob:0 zna:trusk,bumf zalučati predmete,ščipati in lasati,delati dežeka(špukanje),prijeti flaško z mize in si priviščiti kak šluk,nakaže če hoče k meni ali h komu drugemu,nakazati če hoče kej prijeti,zadnje čase bi vseee imela..zna spraviti "deževen dan v sončnega" in tudi pošteno utruditi rada ima:Vse kar ni igrača in je drugače uporabno,skorjico,najbolj ji je vščeč v kopalnici moja kozmetika,polno enih pisanih flašk ki jih je treba zmetati na tla (kar ni plastika je skrito)kopanje in čofotanje,ko se z atije igrata ni me,tu sem kar kriči od veselja,knjigice ,pesmice.... Joj še kar spi....jo bo treba auffff.... Lep večer in mirno noč. Kok paše,da se je malo shladilo in pada dež.
|