|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 14:19:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
3.8.2009 14:39:48   
Shuka
Ojla pupe, evo da se malo javimuser posted image

spet smo doma, po tednu dni, smo bli spet v bolnici na še eni operaciji, tko da nam to kar rutina postaja, čeprav me vsaka zdela, no pa važno je da je naš korenjaček zdaj spet OK.

Stevilo obrokov: 4-7, odvisno od dneva do 700 ml dnevno, noče nič drugega kot mleko, kašice samo zelenjavne, pa še to se mora najprej prepičat, če je dobro, pol pa ne zna nehat, mleka od 130-170 ml na obrok, kaše po 120, nismo lih ješči.
Spanje podnevi: 2x po 1.5ure do 2 uri, al pa sploh ne cel dan, al pa 3x po 1h, spet odvisno kje... user posted image
Spanje ponoči: od 20,22h do 7h ali 8h....vmes ob 4:30-5:30 še eno dozo mlekauser posted image  
Gibanja: Sedi ob opori, kaj so noge še ne ve, se obrača kvečjemu iz hrbta na bok, sam noge nočjo z njimuser posted image , ampak bojo počas tud te šle kamor gre onuser posted image
Oglašanje:ata,dej,dej,takih zvokov ne znam napisat, smeji se veliko, če ga shecaš, prrrr ko našobi usteca,ba ba,ghh,...
Zob: še nimamo, sam mamo pa roke skoz notr in grizemo vse kar nam pride pod roko.

Zvečer mamo mal muke s spranjem k se uspavat noče, če čez dan bolj spi, pr takmu vremenu je tečen k mu je vroče, pa zmer k jeva švica k konj, tko da je čist moker po glavi, kaj še, hodimo na FT kjer ga ornk zdelajo.

Aja zanč k smo bli v bolnici smo se tehtali: mamo pri 5 mesecih, 3 tednih in nekaj dneh: 6870 g in smo veliki 66,5 cm.

Evo zdej grem bučke spasirat pa jest.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.8.2009 14:46:36   
Pikica_82
št. obrokov: 4 obroki AM po 150ml, zvečer 300ml AM; po GH mamo krče in je še ne jemo, razen občasno kakšne žličke prosene kašice v flaško zvečer
spanje podnevi: 3-4 krat po 1ura
spanje ponoci: 21-9, vmes zbujanje vsaj 1 krat
gibanje: obračanje s hrbta na trebuh in obratno, vrtenje v krogu, "plazenje" po trebuščku (z rokami se potegne naprej za kak cm, včasih tud nogice spravi pod trebušček in se poskusi potisnit naprej), sedenje ob opori, dajanje nogic v usta
oglasanje: ej, hej, bu, ba, ati, mami, mam, ne
št. zob: 0
zna: metat stvari naokrog, ščipat, cukat za lase, si dati dudo v usta in iz njih, držat manjšo flaško in si jo spravit v usta (a ne nagnit),
rad ima (pesmice, hrano...): uspavanko Ninana (ker mami zaenkrat sam to zna), vsakršno afnanje

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.8.2009 14:53:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mlea a si šla na bazen

kolumbo-mi nimamo take sreče da bi nam kej podaril tko da se ne upam 2+1 pomoje bomo kar družinsko, dej povej a je u spalnici dost placa za dve postelci

Ne nisem, je gnil vreme...pri nas celo malce dežuje...

PA itak, da maš zegn. Saj si zadnjič našla 90 €..... Pa če to ni nekaj....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.8.2009 14:56:13   
Onasiss
Deja-katera pesmica pa je to?

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.8.2009 15:44:05   
Čebel@
imam malo časauser posted image

mlea....super da boste kupili avtouser posted image user posted image user posted image midva imava lupota,dizla ki full malo žre in ima sončno strehouser posted image user posted image user posted image
tanci....super za piknikuser posted image user posted image user posted image
urša......vidim da si začela ponočevatuser posted image ....nisem ti folš koliko likanja te čakauser posted image user posted image
birdy......super za ozimnicouser posted image user posted image user posted image jaz sem prelena za take stvariuser posted image pa pridna si da si kosilauser posted image user posted image user posted image
vandame....probaj se večkrat oglasituser posted image .....zgleda nisi v zavidljivi situacijiuser posted image upam da bo vse okuser posted image user posted image user posted image
balonchy......lepe slikice tvojga ptičkauser posted image user posted image user posted image jaz sem tudi firbčna kako zgledašuser posted image user posted image user posted image .......prigodi tvojga dragega sem se pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image
claud.....bomo odštevale s tabo do dopustauser posted image user posted image user posted image
deja.....super za morjeuser posted image user posted image
shuka.....a spet je imel operacijouser posted image .....samo da je okuser posted image user posted image user posted image lepo napreduje maliuser posted image user posted image user posted image nogice pa bojo tudi kmalu ubogaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.8.2009 16:01:31   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Deja-katera pesmica pa je to?

Sem in tja, sem in tja,
ziblje me gugalnica,
sem in tja, sem in tja,
sem in tja.

Mimo švigajo drevesa,
ššš, ššš,
veter vleče me za ušesa,
ššš, ššš.

Sem in tja, sem in tja,
ziblje me gugalnica,
sem in tja, sem in tja,
sem in tja.

Najbolj mu je všeč ššš, ššš - se vedno začne na glas smejati, če pa pojeta pesmico z atijem, je pa še boljše ker ga ima ati na rokah in se skupaj zibljeta...

Ker mami ima Žigca zelo malo na rokah, imam namreč nategnjene kite na levi rokiuser posted image , se pa bolj cartava in valjava po postelji....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.8.2009 18:19:42   
Urša08
ojla

Pri nas lije kot iz škafa, pa za spremembo mi kr paše, da se malo ohladi user posted image

Dopoldan smo šli iskat nov mobi - sem na morju tastarga pohodilauser posted image , pa do ene kolegice na kofetka. Sedaj sva se pa z možekom spravila stanovanje počistit. Je že posesano, postle preoblečene, stroj pere, sušilc suši, še možek pomije po tleh in smo gotovi. Jutri pa likanje.

majchy pridna si s komentiranjemuser posted image

shuka samo da sta sedaj z Majem doma user posted image

Število obrokov - po potrebi dojenje (cca. na 2 uri), pa en obrok goste hrane

spanje podnevi: zjutraj cca. 1 ura, opoldan med 1 -3, pa popoldan kaka urca (v povprečju med 3 in 5 ure)

spanje ponoči: od 20.30 (približno) pa do 6 -7 - vmes eno dojenje

zobek - imamo en zobek, na sumu je še ta drugi

gibanje - obračanje iz hrbta na trebuh in kontra, kroženje na igralni ko je na hrbtu, občasno se za kak centimeter premakne - se hoče plazit pa mu še ne uspeva najboljš

no takole zaenkrat, sedaj grem pa možeku vodo pripravit da bo pomil po tlehuser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.8.2009 18:57:23   
SURF
Pozdravljene...
Odločitev je padla,na dopust gremo v Portorož,v hotel blizu marine,je v botaničnem vrtu in skrit pred vrvežem,vendar le skok od morja in središča dogajanj...ima welnes za mamico in mir za atija,Patricija si bo pa sama izbrala kaj ji bo in.
Drugače vedno hodimo v dalmacijo kjer sta narava in kulinarika ena a,no nazadnje(2x) smo bili v Baški(Krk) in tudi tam se lohka šteje za super kar se narave tiče,je super za srfat ker zlo piha,no včasih čisto prenorouser posted image
No,upam,da nam bo všeč,datuma še ne vemo,je do 15. zasedeno...bom sporočilauser posted image

PATRICIJA(dnevnikuser posted image )

št.obrokov-Zopet veliko dojim,cilka na 2h,včasih pa je potrbno dodati.Ponoči samo dojena.Ob času  kosila pa že uvajam gosto hrano.Na jedilniku:korenček,cvetača,marelice,mlečne kašice.Po novem si dlesni "brusi" z škorjico od kruha.
spanje podnevi:včasi več ,včasih manj...evo zdele mi je kr zaspala jo bom mogla zbajkat...
spanje ponoči-od 21/22 do 9/10,vmes se včasi tudi po 4x doji,včasih manj..a vedno zaspi oz.spi kar vmes in dalje,a vstajat je trebauser posted image
gibanje:obračanje s hrbta na trbušček,kroženje,nekaj se že postavlja v višji položaj pri rokah,ko je na trebušku,sedi z oporo v naročju,noge so njami,
oglašanje:didl,gigl,ataa,teeeta,geee,eeeejj....pa še en kup smešnih zlogovuser posted image
št.zob:0
zna:trusk,bumf zalučati predmete,ščipati in lasati,delati dežeka(špukanje),prijeti flaško z mize in si priviščiti kak šluk,nakaže če hoče k meni ali h komu drugemu,nakazati če hoče kej prijeti,zadnje čase bi vseee imela..zna spraviti "deževen dan v sončnega"user posted image in tudi pošteno utruditiuser posted image
rada ima:Vse kar ni igrača in je drugače uporabno,skorjico,najbolj ji je vščeč v kopalnici moja kozmetika,polno enih pisanih flašk ki jih je treba zmetati na tlauser posted image (kar ni plastika je skrito)kopanje in čofotanje,ko se z atije igrata ni me,tu sem kar kriči od veselja,knjigice ,pesmice....

Joj še kar spi....jo bo treba auffff....

Lep večer in mirno noč.

Kok paše,da se je malo shladilo in pada dež.
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 659
3.8.2009 19:03:00   
claud
No mi smo doma...dobili pikico...nč jokalauser posted image user posted image user posted image pogumna moja puncauser posted image

Pri 6. mesecih merimo 68cm in 7360g

Zdj me pa moj že preganja, tko da grem...

čaooo!!!!!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.8.2009 20:06:05   
piskot
cer.

no danes smo pa atija poslali na en zur, ker so pri kolegu rodili. kako pase tale dezek. otroka spita, jaz bom pa mal knjigo brala.

tanci ja tko jo nosim da sedi al visi al karkoli je ze to. noge ven gledajo, pa glava, na boku jo imam.

pa se porocilo:

stevilo obrokov kadar hoce se doji, enkrat dnevno kaksna zlicka GH.
spanje podnevi obicajno 3×30 minut, vcasih eno rundo raztegne na uro in pol.
spanje ponoci 19:30 do 6:00, vmes se ene 3× doji.
gibanje hrbet-trebuh, trebuh-hrbet, rotiranje, 1× ji je uspelo ene pol metra prepuzat.
oglasanje najrajsi dela brrrbrrr in zraven pljuva.
zob 0
zna oslinit martinove igrace, polit sok, zvrnit kroznik z mize, predvsem pa glasno uveljavljat svojo voljo.
najrajsi ima bratca.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 661
3.8.2009 20:23:45   
Onasiss
Čer

En otrok spi, ta drug se gre pa umivat...Onasis pa dela.
Danes je pa naša madam zelo vremenska. Je zaspana, bi spala, pa ne more, se dere..... Skratka user posted image  je tečkasta.....

št. obrokov:4x mleko cca 180 ml + 1x ponoči, 2x GH običajno kosilo-zelenjava, zvečer pred spanjem kaša.

pije: cca 500 ml vode

spanje podnevi: 3x, dopoldne  cca 2 uri, po kosilu cca 2 uri in 1x po pol ure, da se odpočije pred spanjem (kot crnogorac)user posted image user posted image

št. zob: 2 enici spodaj, ven rinejo že drugi pa ne vemo kateri bojo prej ali enke zgoraj ali dvojkiceuser posted image

oglašanje: med vsemi njenimi glasovi zna zelo razločno reči NE.....

zna: pljuvat ven hrano, "vozit motor", ukrast žlico, prijet flašo in pit iz nje, prijeti smeti iz tal, cukati, dat cmoka, dat dudo iz ust in v usta....

gibanje: torej trebuh-hrbet in obratno, vrtenje...., plazenje, sedeti na kolenihw in sedeti brez opore.... prime se roba postelje, kavča in želi se dviwgniti na noge....

rada ima: svojega bratca, meda Mika, telebajska in rada se tudi kopa. In zelo rada se smeje našim norčijam, predvsem pa Onasisu, ker zna biti včasih res smešen in Vitu, ko uganja norčije... meni pa ko ji rečem, da ji smrdijo noge...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 3.8.2009 20:25:11 >

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 662
3.8.2009 21:24:20   
rebeka84
cao mamice!

oglašam se iz bosne. imamo se fajn. danes je Uroš spet dobil vročino, sedaj predvidevam da so krivi zobki. full je bil nervozen.

jaz Urošu dajem beli mesek s krompirčkom in korenčkom, rad ima polento, griz, navdušen je nad kruhom, papca tudi juhice in še bi lahko naštevala. pravi požerušček je.

čez dan spi vedno manj. noč včasih prespi, včasih pa se zbudi tako lačen da ge sploh ne morem umirit. to je takrat ko čez dan ne dobi mesa.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 21:37:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 21:41:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 665
4.8.2009 7:58:45   
sunny24
Jutro! Ob tej uri pa prva tuki???????

Evo mene po 2 dneh...sm bla polno zaposlena, sm pa vidla da tudi vi niste ble neki full čvekasto razpoložene!

V nedeljo smo bli v Logu pod Mangrtom, pa v Kranjski Gori, na Vršiču, v Trenti...Pršli domov šele okoli 18h, pol je pa moj malo prej končal delat in smo šli še mi3 malo ven. Učeri sm pa nesla slike razvit in sem pol se s tem celo popoldne ubadala...Sm jih mogla dat po vrsti, pa datume pisat..user posted image  Zvečer smo si pa z mojim vzela cajt za nas dveh...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

Neposredna povezava do sporočila: 666
4.8.2009 8:14:52   
sunny24
Pa da povem še za Gajo:

spanje: spat gre med 21h-23h in temu primerno tudi pol spi 8-9 ur...Podnevi spi bol malo, odvisno od denva.

št. obrokov in pitje: 5 obrokov, od tega en obrok GH. Mleka poje 170ml na obrok. Spije 3-4 deci čaja al pa Frutka fajn zredčenega z vodo.

zobi: Jih ni

oglašanje: aaaaa, ejaejaeja (ko se jezi), bububu, uuuuu, ejej,...

zna: sama pobrat flašo in pit, dudo da ven iz ust in nazaj notr, cucat palc na nogi, se obrač okoli in okoli po postli, lepo se prekucne iz hrbta na trebuh in nazaj, kazat jezik, skori že sama sedi,...

rada ima: svojega medota, pametnega kužka, ogledalo, magnetke na hladilniku, da se gremo popoldne crtat na ta veliko postlo, vsem se smeje...

To bo to.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.8.2009 8:21:29   
Ajvy
Jutro....
<sunny...sploh ne morem verjeti ,da si prva user posted image user posted image user posted image
Slikice ...to je pa res ful dela....mene še čaka ....razporejanje..

Vidim,da so vaši otročki zelo napredni....bravo......user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.8.2009 8:22:46   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.8.2009 8:33:11   
Čebel@
jutro!!!

urša......kateri mobi sii pa vzela?meni tudi paše tale ohladitev,samo mi o takoj vroče samo da prižgem likalnikuser posted image
surf.......super za dopustuser posted image user posted image user posted image ......user posted image  od mene ,za tebe nazajuser posted image
claud......pridna larissauser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj imata pa naslednji pregled?
piškot......super za novega user posted image  v družbiuser posted image user posted image user posted image naša družba ima tudi same majhne otrokeuser posted image user posted image user posted image
mlea......Hana je tudi po vremenu-ko je dež,full spiuser posted image user posted image
rebeka......user posted image user posted image user posted image  da gre vročina sran od urošauser posted image ......vi pa že meskauser posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo........fajn se nafrizeraj,pol se nam pa pokažiuser posted image user posted image user posted image
sunny......dobro jutro......jaz sem tudi včeraj se obadala s slikami......sva jih dala na kjuček,zdej jih bo treba dat še razituser posted image user posted image user posted image
ajvy......tudi tebi dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.8.2009 8:35:44   
Čebel@
naša nočka lepo prespanauser posted image user posted image user posted image sem šla včeraj zvečer dol k tašči in tastu in se je Hana eno uro cartala,potem pa samo padla doluser posted image user posted image user posted image user posted image

danes moramo pa v trgovino....imamo popust za najboljšega sosedauser posted image user posted image user posted image pa še v BC gremo-je mož rekej da bo Hani kupil bumbota(tist penast stolček)user posted image user posted image user posted image

zdej si grem pa user posted image  naredituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.8.2009 9:01:39   
Onasiss
Dobro jutro, matr smo danes spali, smo skoraj zaspali vrtec....user posted image user posted image user posted image user posted image  Je šla Evita včeraj spat ob 20-ih je bila lačna okrog 4-ih, pol se je pa ob 6-ih neki hotela zbudit, sem jo vzela k sebi in smo spali do 8-ih!!! Zakon. Sem naspana, sam sem jaz tok vremenska, sem taka kot da bi me Onasis celo noč tepu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo-ne pretiravaj, boš pol že kičasta....user posted image user posted image user posted image

Majchy-ne nismo šli rolat, to lahko tudi tle pri nas pred Supernovo, tja smo šli en avto gledat.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.8.2009 9:03:22   
Onasiss
Dajte mi nekaj povedat... A se splača it tiste bele škatle u IKEO kupit... Tiste ta velike, k se lahko cunje in igrače not pospravijo. Morm malo po omarah pospravit...user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.8.2009 9:03:25   
Čebel@

Majchy-ne nismo šli rolat, to lahko tudi tle pri nas pred Supernovo, tja smo šli en avto gledat.
ahauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.8.2009 9:04:41   
Čebel@

Dajte mi nekaj povedat... A se splača it tiste bele škatle u IKEO kupit... Tiste ta velike, k se lahko cunje in igrače not pospravijo. Morm malo po omarah pospravit...user posted image
ne vem kako zgledajo te škatleuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?