Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 12:30:34
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša tudi v termah se boste luštno meli. Pa še malce pikic pokic da tvoja otročka ozdravita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 12:48:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo sm dala en kup slik u album pa vidm d same bedne, morm prerihtat. AJVY KAKO STE KEJ....a si kej zrihtala z vrtcem? A greste kej na morčita? dobro hvala...ne vem kaj ji je bilo.... glede morja pa ne vem..najbrž nam ne bo uspelo, ker komaj pridemo čez mesec...... MOrda se mi uresniči želja, pa gremo za en vikend nekam..kle v Slo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 13:19:25
|
|
|
|
piskot
|
dan. evo imam frej, martin gleda risanko, ana spi, moz kuha kosilo . kolumbo, ursa WB! barbara jaz sem spomnim kako sem pri martinu pi , ker je ze lepo jedel, pol je pa cist nehal. v 7 mesecu ni hotel niti ust odpret. tecen za znoret. no tisti mesec smo dobili 7 zob, tko da bo verjetno pri vas kaj podobnega. ajvi upam da je tarja danes boljse volje. martin je.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 14:05:02
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, moji glih vsi spijo. Smo po starem, Neli kašlja precej, mene grlo boli, mojga pa hrbet (še vedno). Zdej moj hodi na protibolečinske injekcije, je pa menda tik pred operacijo tko da morA VELIK POČIVAT ČE HOČE DA BO VREDU. mENDA DA BI ŠE MAL PRETERU da bi mogu direkt na operacijo. Kristi zaenkrat še zdrava, ampak glede na to kok nam gre vse narobe verjetn ne bo dolg. Mal sva si ozimnice naredla, smo mel ful kumar, sva jih tople nardila za 10x, pa 4x tamale runde za Kristi, pa še 3x za naše. Res jih mamo fulllllll. Dons bova pa še čežano delala, je jabolk tud ful. Dons sem prvič kosila, sem pomoje kako kilo lažja k mi je švic kr dol teku. Travnik majo kr velk, pa ga še nisem celga. Običajn to tašča dela, ker pa so zdej na morju, pa ker moj ne more, sem pa jst. DA JIMA ne bo takoj k bosta iz morja pršla še kosit treba. Matr sem dobra a ne??? Vsaj pred bajto je pa včer moj fotr pokosu. Sam je treba še več k pol travnika, pa še za bajto, ajme Prevrala sem vse za nazajpa se (kot vedno) nič ne spomnem. Katjuša, da se ti tamaledva čim hitrej pozdravta pa da boste užival zdej k greste. Pr nas se pa zna zgodit da bomo šli v kamp, sam v mobilne kučice. Če bo dnar, kar pa verjetno ne bo. Ajvy, jah, vem kako je to z razbijanjem skupin. Neli bo šla pa tko al tko v Smlednik (prej je bla v Medvodah) pa mi je kr mal hudo. Skupina ful super, pa vzgojiteljici pa vse. Mah nimaš kej, nam bo pa lažje. To se spomnm, lep vikend vam želim
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 14:20:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Kolumbo...krasne slikice...sploh ta prva je direkt za v okvir KAtjuša,,moja mati je vedno govorila....vsaka stvar je za nekaj dobra..tako da sem prepričana, da se boste imeli krasno... Urša...welcome back...me zelo zelo veseli,da ste tako fino uživali,......superca.... Barbara...hvala za skrb..smo ok..ne vem kaj je to bilo.....jutri, če bo vse po sreči bo šla v vrtec.... Sunny...tudi tebi lepo nedeljo.... witto....definitivno samo v senčki.... piškot..hvala za lepo misel..je boljše volje...me zelo veseli ,da je MArtin tut Birdy....pridna si s košenjem...... Joj...dejte se no pozdravit
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 15:02:47
|
|
|
|
simonakr
|
Dan klepetulje! Kolumbo - super slikce Birdy - kolk si pridna s košnjo, pa da se čimprej pozdravite! Mi smo glih kar nazaj iz Atlantisa smo se mal namakal pa cofotal. In srecal smo Majchy, pa Hano pa njenega . mamo fotodokumentacijo - na njenem fotoaparatu! zdej grem pa malo uspavat dons je do zdele spala vsega skup sam 1 uro
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 16:03:57
|
|
|
|
Katjusa
|
Hvala vsem za lepe želje, glede term in mojih bolančkov..... če nebi bla taka k sta bi najbrž bili doma tak sta pa že ful boljša in si lahko privoščimo..... nas bo prišlo pa za 6 polpenzionov 420€ kar se mi zdi poceni .... ampak kst bi vseen šla še kak dan na morje tak, da sem že mojga vprašala, če bomo šli vsaj kak vikend in je reku, da ja ne vem celo žiuvljenje sem hodla na morje s šotorom no vsaj zadnjih 13 let in mi je to res nekaj prijetnega in sproščenega ko dejansko lahko daš vse na OFF (razn otročke ) in vem, da mi bo manjkalo..... če ne drugače bom šla sama za nekaj dni (z otrokoma), kupla sma nov šotorček pa ga sploh še nismo testiral sej sem čudna moj mi nudi apartmaje pa hotele jst pa sanjam o šotoru Birdy se vidi da nisem nič za nazaj brala..... bogi tvoj bom šla čekirat nazaj, da ne boš še enkrat pisala ampak mu želim, da se hitro pozdravi ajvy držim pesti, da vam rata kej na morčka skočit zdej pa šibam perilo zlahat sem se potepala smo bli pr moji ksrtni botrci pa imajo bazen in se je florči mal kopal mi smo pa mal čvekal pa jedl moj je bil pa doma in mi je stanovanje pospravu zdej pa sam perilo zložim in ga dam v potovalke in sem konec s pakiranjem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:08:15
|
|
|
|
Ajvy
|
helou.... nazaj iz sprehoda..paše it takole malo sam s kužkom Simonakr...super za čofotanjee.....a je gužva? KAtjuša...lepo se imejte.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:18:45
|
|
|
|
Čebel@
|
fotoreportaža današnjega dne: srečanje z simono in lariso-kje se srečamo mami se je po 100tih letih spet spravila na tobogan takole sedim in se guncam naprej in nazaj švrk v šlauf najbolj fajn itak brez vsega,pri mamici 10 minut pavzice ati namontira novo pleničko malo poziranja za rr-jeve tete ati in Hana sama uživata v vodici čas za odhod domov,zato sem atiju pomagala spustit flavfka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:21:20
|
|
|
|
simonakr
|
Čer Ajvy - men se ni zdela gužva no sam je pa res da smo mi bili že ob 9.30 tam in smo se že ob 13.00 od tam spokal. Aja pa še bolj not smo bli, zunej je pa bla kr gužva. Grem spančkat! Nočko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:21:40
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! no kot ste vidile smo danes čofotali.......Hana je full uživala....v celem dnevu je spala samo 1 uro,ker se je preveč dogajalo tako da je samo padla dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:28:30
|
|
|
|
simonakr
|
Majchy - ful hude slikce! A mi pošlješ še na mejl uno k smo vse 4 gor? A maš mejl?
< Sporočilo je popravil simonakr -- 2.8.2009 21:29:40 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:29:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy - ful hude slikce! sva imele dobre frizure naslednjič se lahko slišimo in se dobimo na eni pijački in čofanju v atlantisu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:36:10
|
|
|
|
Čebel@
|
simona......na zs mi napiši mail,pa ti bom jo poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:43:45
|
|
|
|
Katjusa
|
prave ste vse 4 se vidi da ste februarčice majchy tam k ste s hano k ti tok lepo v naročju aja se mi zdiš ti ful bolj utrujena k pa hana lepo, da ste užival.... mate pa tak šlavf k mi. Benjamin ga ima rad seveda pa je tako k Hana najreje brez vsega, da lahko mamico šprica jst sem tok utrujena, da komi čakam spanje sam zdej gremo še ne lubenico.... prej ob ene 7 sem spila kozarec piva in se mi je tok vrtelo k da bi bla na ringlšpilu moj se mi je pa smejal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:47:11
|
|
|
|
Čebel@
|
milči.....super za zobek ......ni panike,sej sem te pustila na seznamu ....dej se večkrat oglasi da vemo da ste ok kolumbo......dobrodošli doma.....hude fotke sunny.....je izlet uspel?slikice? barbara.....čestitke tvoji pupi za obmesečnico urša.....super da ste uživali na morčitu katjuša......škoda za kampiranje in super za terme ajvy.....upam da vam uspe za kakšen dan iti na morje to so na hitrco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:49:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa prave ste vse 4 se vidi da ste februarčice majchy tam k ste s hano k ti tok lepo v naročju aja se mi zdiš ti ful bolj utrujena k pa hana lepo, da ste užival.... mate pa tak šlavf k mi. Benjamin ga ima rad seveda pa je tako k Hana najreje brez vsega, da lahko mamico šprica jst sem tok utrujena, da komi čakam spanje sam zdej gremo še ne lubenico.... prej ob ene 7 sem spila kozarec piva in se mi je tok vrtelo k da bi bla na ringlšpilu moj se mi je pa smejal hanči full lepo sedi v tem šlavfu .....itak je pa najboljš brez vsega .....sej sem bila utrujena.....sem včeraj cel dan pospravljala pa sem in tja šibala,pol smo bila pa na bazenu od 11.00-18.00 in me je zmatralo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 21:57:08
|
|
|
|
Čebel@
|
no imam samogovore tko da grem kar spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 22:39:23
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober večer.... danes nam je full dogajalo. Najprej smo imeli eno no.. Po moje ji spet neki zobki nagajajo. Dopoldne smo šli na avtosejem malo za avti oprezat. Kupujemo še en avto, da bom lahko popoldne hodila na kako rekreacijo al pa s katero na kufe....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 22:42:48
|
|
|
|
Onasiss
|
VSE NAJ NAJ ELIZABETI ZA OBMESEČJE
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 22:43:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo-welcome back.... Lepe slike, ni kej... doma imaš 3 osvajalce
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 22:53:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa- lepo, da ste uživali.... Kam ste to šli? Saj vem, da si povedala, pa daj še enkrat? Pa da ne boš ta teden pretiravala z likanjem, ker bo pol res zgledal, kot, da samo ti likaš... Katjusa-je pametno, da boste imeli polpenzion, ker drugače, ni to noben dopust. Matr, še doma sem manj delala kot na dopustu... Tuki imal pomivalca in mi ni bilo treba posode pomivat, na dopustu pa se mi zdi da non stop.... Pa še kuhat ti ne bo treba. Skratka uživaj. birdy-ampak tole zdravje pri vas, non stop je kaj. Upam inželim vam, da vse hudo mine. ...bravo za košnjo in kumare.... A boste imeli potem čas kislih kumaric???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 22:58:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 takole sedim in se guncam naprej in nazaj MAJCHY-NOGE BI SI PA LAHKO OBRILA!!!!! Lepe slikice..... Danes sem bila spet na vašem koncu, pred Mercatorjem u Domžalah...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 23:00:51
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci----kod hodiš????????????????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 2.8.2009 23:03:12
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci----kod hodiš???????????????? helo evo mene...tukaj se naslajam nad slikicami...vse so enkratne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?