Dream
|
Prigode z žužki so se očitno pričele tudi pri nas Popoldne sem malce sedla za računalnik in kar anenkrat nekaj poskoči mimo mene. Ja, seveda je bila to ena izmed malo večjih kobilic. Šele potem mi je kapnilo, da sem imela v tej sobi cel dan odprto okno, ki je brez mreže. Ta golazen pa kar sili noter na hladno. Grrrr.... Nekaj časa sva se preganjali pop sboi, potem pa sem obupala in šla iskat Forth. Zavlekla se je nekam za omaro, kjer je verjetno nikoli ne bom dobila ven - upam, da jo bodo vsaj pajki pojedli Tosca ne sekiraj se, če Danaja ne pokaže takih stvari, kot jih je Matic včeraj. Verjetno zna kaj drugega, pa je bila pač preveč zaspana. Pa še vseeno trdim, da je pridna in mirna - Matic bi raztrgal vse okrog sebe, če bi bil tolk zaspan. No way, da bi bil tako miren - to se zgodi samo zvečer, ko leži na sedežni v dnevni sobi, pa še takrat se običajno kar nekaj na vse štiri postavlja in glavo tišči v sedežno k noj v pesek... Naš škrat se je danes peljal z atijem na motorju in je bil čist navdušen, je kar tolkel po armaturi od veselja. Itak da sama nisem bila ravno navdušena nad to zadevo, ampak kaj morem - če imamo pri hiši fanta, bom verjetno morala potrpeti tudi zaljubljenost v bencinske hlape... Kopalne pleničke sem po nasvetu ene od mamic (pa ne vem, če ni bila ravno Jolly123) kupila v Mullerju (njihovo znamko), vendar jih še nisemo uporabljali. Sama sem prav tako mislila, da je čisto vseeno, če je doma nagec v bazenu, pa sem ravno potem brala, da kopalne pleničke in kopalke niso samo modna muha, temveč predvsem zaščita spolovil tako pri punčkah kot pri fantkih. No, bomo preizkusili, kako se bo obneslo... Tosca še enkrat po mojem se ti ni treba ravno obrememnjevati s tem, če je na trajektu previjalnica - mi dosti hodimo po izletih, pa ga pač previjem, kjer se da: ali v avtu (imam eno prevleko posebej v ta namen) ali pa v vozičku. Samo znajti se je treba, pa čim manj komplicirat. KOnec koncev je tako, da smo bili nekoč vsi majhni in nas je bilo treba previjati, čeprav so nekateri dandanes tako fini, da so to očitno pozabili. In če te gledajo psotrani, se ne sekiraj, ker je najprej pomemben tvoj otrok, potem pa vsa ostala okolica!
|