|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
1.8.2009 22:33:07   
Dream
Prigode z žužki so se očitno pričele tudi pri nas user posted image  Popoldne sem malce sedla za računalnik in kar anenkrat nekaj poskoči mimo mene. Ja, seveda je bila to ena izmed malo večjih kobilic. Šele potem mi je kapnilo, da sem imela v tej sobi cel dan odprto okno, ki je brez mreže. Ta golazen pa kar sili noter na hladno. Grrrr.... Nekaj časa sva se preganjali pop sboi, potem pa sem obupala in šla iskat Forth. Zavlekla se je nekam za omaro, kjer je verjetno nikoli ne bom dobila ven - upam, da jo bodo vsaj pajki pojedli user posted image

Tosca ne sekiraj se, če Danaja ne pokaže takih stvari, kot jih je Matic včeraj. Verjetno zna kaj drugega, pa je bila pač preveč zaspana. Pa še vseeno trdim, da je pridna in mirna - Matic bi raztrgal vse okrog sebe, če bi bil tolk zaspan. No way, da bi bil tako miren - to se zgodi samo zvečer, ko leži na sedežni v dnevni sobi, pa še takrat se običajno kar nekaj na vse štiri postavlja in glavo tišči v sedežno k noj v pesek...

Naš škrat se je danes peljal z atijem na motorju in je bil čist navdušen, je kar tolkel po armaturi od veselja. Itak da sama nisem bila ravno navdušena nad to zadevo, ampak kaj morem - če imamo pri hiši fanta, bom verjetno morala potrpeti tudi zaljubljenost v bencinske hlape...

Kopalne pleničke sem po nasvetu ene od mamic (pa ne vem, če ni bila ravno Jolly123) kupila v Mullerju (njihovo znamko), vendar jih še nisemo uporabljali. Sama sem prav tako mislila, da je čisto vseeno, če je doma nagec v bazenu, pa sem ravno potem brala, da kopalne pleničke in kopalke niso samo modna muha, temveč predvsem zaščita spolovil tako pri punčkah kot pri fantkih. No, bomo preizkusili, kako se bo obneslo...

Tosca še enkrat po mojem se ti ni treba ravno obrememnjevati s tem, če je na trajektu previjalnica - mi dosti hodimo po izletih, pa ga pač previjem, kjer se da: ali v avtu (imam eno prevleko posebej v ta namen) ali pa v vozičku. Samo znajti se je treba, pa čim manj komplicirat. KOnec koncev je tako, da smo bili nekoč vsi majhni in nas je bilo treba previjati, čeprav so nekateri dandanes tako fini, da so to očitno pozabili. In če te gledajo psotrani, se ne sekiraj, ker je najprej pomemben tvoj otrok, potem pa vsa ostala okolica!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
1.8.2009 22:34:35   
Dream
No, pa še novo stran sem vam po dolgem času odprla user posted image  In sedaj grem lahko mirne duše spat user posted image

Lepo nočko vsem in še lepšo nedeljo, pa brez take sparine kot je bila danes user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
1.8.2009 23:09:55   
janja 27
čer

kako ste??? bolj poletnouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem ok, v pripravljanu jutrišnjih obiskov, namreč dobimo avstralce za 5 tednovuser posted image user posted image tko da bo kr akcija non stop pa vmes še na morje.....đe itak je gužva sedaj bo pa sloh gužvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

važn da se mamo radi user posted image user posted image user posted image

tosca glede previjalnice se čist z dream strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

pikica uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image uapm da je šla pot ok

dream user posted image jaz sem lih končala likat no sem mela sam dva strojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men je tast reku da bi za kobilico morala kuro prnest v dobo da bi jo tkoj pojedlauser posted image user posted image user posted image a si predstavljate to....kokoš po sobi ....sam kolk bi mi posračkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

marisha ..si že z morja????

goga kdaj se ti vrneš s štajerske, če mi memory še dela mislim da jutri user posted image

kopalne plenice jaz jih uporabljam ker mam oborl k se not usede in pol pelnica mora bit, pa tud v bazenu mi ni lih no če se mi polula not al pa celo pokaka ker manca skače in ostali oroci, pa v morju tud lih ne bi rada kak kakec lovila okoliuser posted image imam jih pa od dm-ja in spara in so mi čist gooduser posted image user posted image user posted image

mdb ...o pajkih lih ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se jih fuill bojimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da se niti ne spoznam na bilo kaj okoli tega

afnicauser posted image user posted image user posted image user posted image az nakupe gradnjo in tovjo dobro voljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč jaz vas tud pozdravljam.....

lepo mirno nočkouser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
2.8.2009 6:22:52   
afnica mala
dobro jutro

nič kaj se niste razpisale.

plenice- meni je pediatrinja rekla naj bo v morju kar brez plenice, za drugje pa ne vem, ker se ne kopa. In večino dojenčkov na morju je bilo brez plenice

zdaj grem pa vrt zali, potem pa na rolarje,
lep dan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
2.8.2009 7:12:43   
jolly123
Jutro! Jaz mam pa mravle v stanovanju. Tiste grde rdeče male. Kako se znebiš te golazni? 

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
2.8.2009 10:36:30   
Dream
Dan!

Vidim, da niste nič kaj pisale. No, jaz sem trenutno malo prosta, ker je Matic zunaj v vozičku z atijem. Tako imam čas, da med čiščenjem na hitro skočim sem in malo pokomentiram. Po kosilu bomo šli verjetno nekam na izlet, vendar še iščemo lokacijo, ki bo bolj blizu, pa da ne bo prevroče. Kakšen predlog?

Pajek če ima telo podbno osi - se pravi barve, potem je to menda strupen pajek, ki kr dobro piči. Samo se ne morem spomnit, kako se mu reče. Enkrat smo ga imeli v vrtu in sem itak tut js takoj paniko zagnala, da je treba tega hudiča ubit. sem tolk cajta po njemu hodila, da tut palačinka ni več bil user posted image

Mravlje dober recept je pecilni prašek - zelo jim tekne, vendar jih napihne in potem od tega umrejo. Razen, če jih nočeš loviti, poitem je bolje, da kupiš Raid ali kaj podbnega. Deluja pa tudi pitroid prašek.

Janja 27 pri tebi se pa res toliko dogaja, da boš na koncu rekla: HB, da grem v službo, da si odpočijem od vseh obiskov user posted image

Morje mi gremo 1. septembra (itak, da bo takrat največji naval na cestah) za 10 dni in upam, da se bo dalo kakšen dan podaljšati na račun  tega, da smo zadnji. Gremo pa v prikolico in močno upam, da ne bo na direktnem soncu, sicer se zna zgodit, da bom cel dan sedela v avtu in imela vklopljeno klimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
2.8.2009 12:47:20   
Lovely
Dan,

evo, mi smo pred uro prišli z dopoldanskega potepa. Smo šli kar v športni park Mengeš na sprehod, Lars se je fino skopal pa potem smo še malo v senci na travici puzali in se valjali po dekci.

Inya je ful ful boga s temi zobki, zadnje 3 dni in noči je prava štala. Zelo jo boli, se mi zdi, da ji bodo vsi naenkrat ven pogledali, za zdaj jih imamo 4. Pa še v jezik se je ugriznila. Auč. Ful imamo enih dud in grizal v hladilniku non stop. Zavrača mi flaško k jo valda boli, pije samo iz kozarca ko se ji pač da. Ponoči sem ji komaj uturila flašo z mlekom, ker je bila že tok lačna, da ji je kar krulilo. Ponavadi ponoči pač še 1 do 2x pije mleko... Da ne govorim o tem kok je tečna. Ni za nikamor.

Janja, ful uživajte z Avstralci, jaz imam tudi dedija na obisku ta teden. Sredi septembra gre pa nazaj.

Muhe: malo sem govorila s sosedi in tudi pravijo, da jih je več kot pretekla poletja. V bistvu ene 2x dnevno naredim pravi pokol, cel črn kup je pol na tleh. Bom pa nabavila čimprej un trak, briga me kako zgleda. Do danes ni bilo časa za shopping, sploh pa je zdaj malo težje, ker z Inyo več ne hodim v trgovine pa se morava z mojim pokombinirat.

Nič, grem malo počivat, moji trije vsi spijo.

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
2.8.2009 12:48:58   
Lovely
Aja, o maj gad tale golazen, berem o kobilicah pri Janji in Dream. FUJ

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
2.8.2009 13:45:43   
janja 27
živjo

pred odhodom na letališče vam skuham eno popoldansko kavico

njami

user posted image

pa še en mrzel kozarec vodeeeeeeeeeeeeee, ker je tko vroče

user posted image

jah ker pa ne moremo brez sadja še ena sočna

user posted image

al pa

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
2.8.2009 13:52:11   
janja 27
jah dream se mi dogaja.....pri nas je vedno pestro.....polna hiša oz. full houseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po eni strani komaj čakam v šiht da bom saj 8 ur mal v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se hecam....meni je tko lepo bit domauser posted image sej kak dan mi je vrh galve vesega sam tko lepo je bit brez skrbi gledanja na uro kdaj vstat it v vrtec, it delat popoldan, iskat varstvo, se usklajevat....itd.itd.... uživancija še dva mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja metka pošilja tilenu en poljubček k masta 10 mesecev user posted image user posted image user posted image vam pa vsaki svoj

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
2.8.2009 18:39:08   
Lovely
Heeej, čestitke za 10 mesecev!

Kva me je pa zdej neki v roko pičlo. Prekleta golazen, pojma nimam kaj boli pa ko hudič. Dobr da je mene in ne Inye, sem jo imela v naročju.

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
2.8.2009 18:54:59   
Dream
Janja, še dva meseca? user posted image user posted image user posted image  Meni se izteče po prvi tretjini septembra, pa upam, da bom vzelča še kakšen dan dopusta. Gas ne mislim celega izkoristit, ker plača glih ni bog ve kaj, pa bom raje koristila dopust namesto bolniške, če bo to potrebno. Itak si lahko prenesem v nasledenj leto. Konec koncev pa bodo novoletni prazniki tako hitro, da verjetno še vedela ne bom, kdaj je bil mimo prvi šok ob odhodu nazaj v službo (ja, tolažim samo sebe, ker mi je doma čist OK, le včasih bi rada počela še kaj drugega).

Lovely mene so včeraj zunaj napikale ene smotane miniaturne mušice in boli ko hudič. Sem vsa v bulah po nogah user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
2.8.2009 19:21:33   
Lovely
Joj ej. Bogica Dream. Jaz s Kamagelom ful mažem.

Jap, kmalu bo služba. Ojojoj.

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
2.8.2009 20:25:57   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

tako zdej pa mi gremo za enih 10 dni na dopust :) zdej štartamo, Tijana še ne spi, sam ni panike, bo v avtu na 1,2,3 zaspala ...sam še čakamo, da tašči stroj opere, enih 10 min ...bomo kr skupej šli en za drugim ...ziher bo gužva mater namest 4,5 ur bomo rabili kr nekej dlje ...bomo vidli ...ni panike :)

lep vikend, teden, vikend, pa mogoče kej vmes uletim kje na net :)

uživajte na dopustu!! user posted image user posted image user posted image ....kako je bilo pa na poti? menda je huuuuuda gužva te dni user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
2.8.2009 20:31:47   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Lučka, že en čas te hočem vprašat, kako se kaj obnese avto po zatemnitvi šip? Je kaj hladneje not? Ali uporabljaš potem še kak senčnik ali rolo ali ni več potreben?

ja, resnično ena boljših naložb je to....sonce sploh ne pride mimo in ni potrebe, za kake dodatne senčnike...jaz sem prej mislila da je to kao fora, da avto bolje izgleda in se potem moški sami sebi zdijo frajerji....zdaj pa vidim, da je to super stvar user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
2.8.2009 20:34:36   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Uglavnem zadnje 2 dni se imamo lepo, jaz nisem tečna, miška še vedno slabo je, je pa ful pridna, sedi in se igra,vsak dan prekucne mrežast valj z igračami in jih razmeče po dnevni sobi, spančka 2x po 1h ali 1,5h. Zjutraj do 9h, zvečer pa ob pol devetih.

jolly- itak da Tajko prehiteva, user posted image . Zakaj pa sploh še v RA hodita?

he,he afnica, tole z mrežastim valjem je pa pri nas enako....pa se zgodi večkrat dnevno user posted image user posted image user posted image in prav fino, ker se user posted image s tem zamoti vsaj 15-20minut....in to vsakič, tako da zelo zelo zelo upam, da mu bo še nekaj časa zanimivo user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
2.8.2009 20:35:47   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala
jolly- itak da Tajko prehiteva, user posted image . Zakaj pa sploh še v RA hodita?

ja, to sem pa tudi jaz hotela vprašat user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
2.8.2009 20:40:52   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Joj ej. Bogica Dream. Jaz s Kamagelom ful mažem.

Jap, kmalu bo služba. Ojojoj.

kamagel pomaga! user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
2.8.2009 20:41:59   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

živjo

pred odhodom na letališče vam skuham eno popoldansko kavico

njami

user posted image

hmmmmm....njaaaaami...Janja27, kje si pa tole našla.....kolk bi ša zdele ne tak dišeč kapučino user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
2.8.2009 20:43:12   
Lucka1
pa preden pobegnem še tole - vsem, ki imate bližnja srečanja z raznoraznimi žuželkami....moje sožalje.....jaz jih tudi ne prenesem, čeprav sem biolog user posted image user posted image user posted image no sej takrat že na faksu so mi bile bljak user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
2.8.2009 20:45:17   
gogabojan
ČERRRRRRRRRRRRR bejbe.

DOPUST - minil kot bi mignil. Danes HB ni bila gužva na cesti. Smo šli popoldan domov in brez problema prišli domov.

UŽIVALI SMO MAXIMALNO. vseh 14 dni bilo do konca izkoriščenih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj smo morali, preden služba pride.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako je bilo tudi v nosečnosti. Vikend MAXimalno izkoristili, v ponedeljek pa rodila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dream - sem ti mail poslala z telefonsko številko. Ostalo po telefonu komuniciramo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja - štajerci ga pa tak pijejo iz glaža, da se mi zdi, da niti tovarna ne more pridelati toliko alkohola, kolikor ga oni spijejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale bejbike - hvala vam za čestitke za zaroko.

EN FENOMENALEN DOPUST. Ni mi žal, ker je prehitro minil, ker septembra pred službo še enkrat dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zobčki - punce moje drage, mi jih štejemo že 8 zobčkov, ŠTIRICE PA SO ŽE NA POHODUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da bomo jutri popoldne šli h zobozdravniku mal na pregled, ker mu abnormalno hitro rastejo zobje.

Trma in jeza - pri nas je trma in jeza na pohodu na veliko. On bi sam hodil in hodil. Mislim, katastrofa vam povem. Pa Irma, Rok zdaj preglasi tvojega Nika, verjemi mi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejbike uživajte tako, kot vsak dan.

JANJA - uživaj maximalno z obiski. Aja, nisem pa zasledila, koga pa imaš ti v Avstraliji???? Ma bejbi sama veš, kaj ti želim.

IRAIRA - kje pa si????? Pa niti novice nisi dala na RR. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa sem mislila, da ti bom lahko čestitala tu gori.

METKA IN TILEN    VSE NAJ NAJ ZA MINI 10 BDAY.

DREAM - kopalke (vem da je stara tema), so fulll fajn tiste dvodelne kopalke, ki imajš lahko zgornji del kot majčko ali pa bikinke. /ful so fajn za kako strijo skriti al pa odvečen šlaufekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LOVE IS IN THE AIR, EVERYWHERE YOU LOOK AROUNDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
2.8.2009 21:26:51   
Tejčika29
Eto nas nazaj, sem čisto zmatrana od poti, sam mau sem pokukala če še živite user posted image !

Jutri vas preberem in povem kako smo se imeli na morju - valda 15 dni uživancije, sonca, morja,...

Nočko vsem!

P.s. Sem vas pogrešala user posted image ...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
2.8.2009 21:51:26   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Pajek če ima telo podbno osi - se pravi barve, potem je to menda strupen pajek, ki kr dobro piči. Samo se ne morem spomnit, kako se mu reče. Enkrat smo ga imeli v vrtu in sem itak tut js takoj paniko zagnala, da je treba tega hudiča ubit. sem tolk cajta po njemu hodila, da tut palačinka ni več bil user posted image

Ati to resno??
Kako strupen pa??
Nisem vedela,da imamo take pajke pri nas.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
2.8.2009 23:33:28   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Lučka, že en čas te hočem vprašat, kako se kaj obnese avto po zatemnitvi šip? Je kaj hladneje not? Ali uporabljaš potem še kak senčnik ali rolo ali ni več potreben?

ja, resnično ena boljših naložb je to....sonce sploh ne pride mimo in ni potrebe, za kake dodatne senčnike...jaz sem prej mislila da je to kao fora, da avto bolje izgleda in se potem moški sami sebi zdijo frajerji....zdaj pa vidim, da je to super stvar user posted image

Lucka, najlepša hvala za odgovor, a veš, da sedm bila jaz bolj ali manj tudi tega mnenja, da so zasenčene šipe le del frajerišenja user posted image . Si me prepričala, jih bomo šli tudi mi poštimat, upam, da uspemo do dopusta.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
2.8.2009 23:51:18   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Ati to resno??
Kako strupen pa??
Nisem vedela,da imamo take pajke pri nas.user posted image

To je osasti pajek, glede strupenosti pa pravijo, da človeku ni nevaren. Nisem pa še poskusila.user posted image  Verjetno bi se bilo po piku treba mazati vsaj s Kamagelom, tako kot Lovely in Dream trenutno. Pri nas doma je bil vsako leto kak, smo ga hodili z zanimanjem ogledovat, ampak smo ga tudi pustili pri miru.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?