hel32
|
En lep pozdrav iz vroče štajerske men je tako vroče, ko s*i*n*j*a, pa še en tak vroč veter piha, verjetno z morja Sams, dobro, da si še z nami, kr lepo čakaj do roka, mogoč bo takrat kaj manj vroče, sanja svinja o koruzi Aprilčica, lepo si speljala to kosilo, pa njami desert Sasa, meni se 1x tudi ni odlušču čep, lahk dobiš popadke in ti voda ne odteče, meni so mehur predrli ročno, tako, da tudi nevem, kako izgleda čep. Eee35, dobra si, da greš na pot v taki vročini, jaz, če ni nujno ne grem nikamor, pa imam v avtu klimo, ampak, mi je vseeno vroče, pa noge mi zatečejjo, tk, da sem kr doma, in se hladim malo z mrzlim tušem, malo klimo, ne preveč, da se ne prehladim. He ga, če imaš ful zatečene noge je dobro, da počivaš, ker jaz imam malo, pa imam predpisan počitek, skuham, pa počivam, no večina časa počivam, z nogami v luft, ker ni dobro to, zaradi pritiska, se ti lahko poviša. Mi smo se danes imeli krasno, kosilo pečenka, po dooooooolgem času, zrestan krompir, zeljna solata, za desert pa ledena kava. Po 15 uri kopanje dok ne pade mrak, zdaj grem pa še malo počekirat na TV, potem pa počasi spat, Lepo mi spite.