Tosca
|
Čer, da se vam še jaz na ekspres javim, moj mi je namreč že skoraj ušel v posteljo. Janja, hvala, ker si se spomnila name ;). Zadnje dni kar ne uspem prižgat pc, ponavadi je to domena večernih ur, ampak tudi pri nas je kot kaže tretji zobek nekje v prihajanju, le da pri nas to traaaaaaaaajaaaaaaaaaa in ne tako kot pri Dream in Maticu, ko pride kar tako hop ven. Čestitam! Matic je res car, dobiva zobek, pa je vseeno tako priden in živahen. Pa ob tem lepo zaploska, pomaha papa in celo pošlje poljubček . Uh, se bom morala resno lotiti izobraževanja naše miške, pri nas še papa ni osvojen, kaj šele ostalo. Dream, seveda, Danaja je bila mirna, ker je bila tako zaspana, drugače sploh ni angelček, saj si videla, kako zna na glas povedati, s čim vse se ne strinja. Ja, tile zobki so me spet spremenili v mamo dudo in naša miška se zvečer crklja pri meni tudi po eno uro, pa še potem se rada zbudi in jo je treba nosit, da zaspi. Ni šđans, da potem pridem še na računalnik. Spet imamo zvečer tudi huronsko dretje, malo zaradi zobkov, malo zaradi utrujenosti. Je moj včeraj po glaaaasnem umivanju rekel, hja, jo je pa res cela Izola slišala zadnjič, če je bila tako glasna, res kar malo ušesa bolijo. Dopust nas še čaka konec avgusta, začetek septembra, če bo po sreči, gremo na Vis. Hm, sem se spomnila, da ne vem, če imajo na trajektu previjalnico . Ma ja, saj jo morajo imet, saj imajo dol tudi otročke???!!?? Te dni smo imeli po bajti obrtnike in sva bili z miško v eksilu, včeraj sva se potepali naokoli, zapravljali denar za rožice, knjigice in podobno, danes sva pa pobegnili malo k mojim se pocrkljat. Za vikend pa razmišljam kdaj it na Primorsko na grob, da ne bomo crklnili od vročine in še kje ostali v kakšni koloni. V tem času dopustov je še ikebano za na grob težko kupiti.
|