|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
30.7.2009 7:08:54   
jolly123
Jutro. Mi mamo pa neko drisko, pa zdej ne vem a je zarad zobov novih, a je zarad mleka, k sem mu ga dala za probat, al je pa tko driska. Počakam še kak dan pa bom vidla.

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Pa 1x sem že spraševala, pa mislim, da je samo valla napisala in irma....KATERI SEDEŽ BOSTE/STE KUPILI ZA AVTO SEDAJ PO LUPINICI? Mi2 izbirava med MaxiCosi Tobi in Romer SafefixTT

Midva sva vzela MaxiCosi Priori

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
30.7.2009 8:02:27   
PikicaStonoga

.100noga čestitke za obletnico poroke user posted image user posted image user posted image KAKO JE BILO NA VEČERJI? Kam ste pa šli?

šli smo v kitajsko restavracijo! Ej mala je jedla moj riž z zelenjavo kot velika!!! Nisem mogla verjet ...ker jedla je doma sadje, preden smo šli (da bi bil mir), ampak ko je naju vidla, je itak hotla jest in sem ji dajala in je FUL jedla, pol za povrhu je pa pojedla še celo banano, ki ji jo je dala natakarica!!! Bi si kdo mislu, da ubogemu otroku ne damo nič za jest!!! user posted image user posted image user posted image

drugače pa hrana, naša poje sigurno za slabo polovico, za tretjino manj od Tilna in Taja pa sigurno ...ampak me ne gane ...

muhe ...aha Lučka, ja dva dni OK, sem mislila, da bi to vedno tm nekje viselo user posted image user posted image

nič letim, gremo avto prat, pa potem v Medvode vrnit stanovanje ...kr neki tale primopredaja, je rekla bo trajalo eno uro, morm premerit stanovanje ...ma dej mislim ja, dobila sem ga 30 kvadratov, pol sem ga pol ukradla, pa ga bom vvrnila 16 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  svašta!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
30.7.2009 8:07:59   
mbd0411
Jutro

Mi imamo Romerja od sosede,potem pa po starosti in kilaži do 12 leta od tavečjega.Mislim,da sem kar menjala.Kakih 5.Zadni in še v uporabi je jahač.
Jolly,ko sem našemu začela dajati mleko,ga je še bolj zaprlo,šele zdaj smo nekako poštimali to zadevo.
Sem pa včeraj poskusila dati kakav,ker je tavečjega tako gledal,pa ni hotel,ko pa sem dala samo mleko,ga je pa spil.
Ja,vrtec...hm..ko bi mi že 100% vedeli,da smo zraven,tako pa kar neko govorenje,in kimanje...Bomo videli.Joj,punce,še malo pa poletje gre...V soboto je že 1.avgust.20.avg.se že hmelj obira,potem se pa začne hlado zjutraj in zvečer,megla,potem je tu že šola,jesen in zimauser posted image Prehitro gre vse.Uh,lani ko smo čvekale in božale trebuščke...Koliko vse se je zgodilo do sedaj,v tem času nam vsem.
Malo me je zaneslouser posted image ,grem kavo spit,pa mal na kmetijo,da se moja dva zbudita.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
30.7.2009 8:31:10   
afnica mala
Živjo,

malo sem že preletela za nazaj, malo pa še bom.

Najprej Neli ima 2 zobekuser posted image

sem bolj malo tukaj gor, me Neli štrajka s hrano, se mi zdi, da je ves dan poskušam samo hranit. Mleka spije 1 dcl manj, hrane vsaj 1/3 manj, kakšen obrok kar preskoči. Za znort.

sem pa pravkar dobila krožnik toplih flancatov. se je en spravil na zvonec, in pozvonil 3x, odprem vrata, da nahrulim prišleka in dobim sosedovega fanta z dišečimi dobrotami. Dva sem že pojedla, zdaj sem si pa še kofe zraven skuhala. Vsaj nekaj lepega.

pikica- si napisala, da sta imela s tvojim slab trenutek. Se mi zdi, da ga imava midva vsak dan. Nekaj ne naredi tako kot mislim oz. kot mora biti, in popizdim. Ne vem kaj naj nardim? Itak ima polno glavo službenih stvari, popoldan ves dan dela doma, če ima mal časa se ukvarja z Neli, jaz pa skoraj vsak dan znorim in tako končava dan. Imam namen 1 dan med vsakim njewnim obrokom iti ven in se ne obremenjevati kolk je pojedla, oz izrecno zahtevat, naj mi sploh ne pove, kolk je pojedla. Po 7 mesecih vsakodnevnega matranja rabim 1 dan na off

muhe- jaz imam na vratih na teraso komarnik, ki ni fiksen, je kot zavesa. Sem videla pri sosedih še boljšega kot ga imamo mi in je od TESE. Muh skoraj ni, 1x mesečno kakšno lovim po stanovanju. Mi je zadnjič tašča rekla, da meta odganja muhe in komarje. Jo posadiš pred vrata, na okno.
grem vas še malo brat, dokler se mala ne zbudi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
30.7.2009 8:42:28   
afnica mala
sem prebrsl še preostanek. predvsem un del ko pišeta valla in jolly kolk pojesta maledva. user posted image user posted image

imam eno vprašanje, za katerag bi bila res vesela, če katera ve? Neli se ne postavlja na nogice, se pa poskuša z rokami dvigovat ob mizo, no in ko jo postavim na nogice, stoji. Ampak full smešno, rito ima nazaj. (Včasih pa stoji ravno) Moja mami skoz teži, da jo moram na nogice postavljat, jaz pa nisem glih ziher. a ve kaj veste? Naj čakam, da se sama, al jo lohk dam stat. Ne bi rada naredila kaj narobe.

Plazi pa se še vedno nazaj, edino na travi, se prime za travo in se potegne naprejuser posted image . Pa včeraj se je ful začela posedat (končno) iz trebuha v rikverc in se pol usede. Tosca mi je pokazala vaje, kako pravilno dvigneš, posedeš otroka bočno, in je v 2 dneh že ful napredovala, še mal manjka, pa bo tud to ratalo.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
30.7.2009 8:55:33   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

imam eno vprašanje, za katerag bi bila res vesela, če katera ve? Neli se ne postavlja na nogice, se pa poskuša z rokami dvigovat ob mizo, no in ko jo postavim na nogice, stoji. Ampak full smešno, rito ima nazaj. (Včasih pa stoji ravno) Moja mami skoz teži, da jo moram na nogice postavljat, jaz pa nisem glih ziher. a ve kaj veste? Naj čakam, da se sama, al jo lohk dam stat. Ne bi rada naredila kaj narobe.

Nič jo silit, ko bo sama pripravljena se bo dvignila. Če se je začela vzdigovat bo to kmalu, enkrat jo boš samo videla kako stoji. Meni tudi kakšen reče zakaj ga ne učim hodit user posted image user posted image Kr neki..sej se bo že naučil ko bo hotel, že tko mam preveč dela z njim a zdej naj ga pa še hodit učim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2606
30.7.2009 8:58:34   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,ko sem našemu začela dajati mleko,ga je še bolj zaprlo,šele zdaj smo nekako poštimali to zadevo.

A prav zaprlo ga je? No jaz res pojma nimam od česa je ta driska, ampak mleko bom zaenkrat na stran dala itak naj ga ne bi pil med drisko kao, tko da vidimo kaj je. Drugače mu je pa všeč, še več ga spije kot aptamila.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
30.7.2009 9:00:34   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Malo me je zaneslouser posted image ,grem kavo spit,pa mal na kmetijo,da se moja dva zbudita.

Ej umakn une svoje bolne kure user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
30.7.2009 9:47:09   
Lovely
Samo pofočkam se k likam med Inyinim spanjem. Moj je šel shopping. Kok mi je hudo k bo moral v pondelk spet v službo. Konec pravljice.

Jolly, Inya je včeraj redko kakala ampak to je sigurno od zobka. Danes ji je druga zgornja enkica ven pogledala in ponoči je imela 37,5. Kar zakuha preden pride zobek ven. Se mi pa zdi, da vidim pikico spodaj 3ko, 2ke pa še ne. A je to možno?

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
30.7.2009 9:47:46   
Lovely
O količinah pa... no comment. Inya poje ful manj pa večkrat...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
30.7.2009 9:57:21   
irma78
Dan,

evo mene za spremembo bolj zgodnja. Razlog: sem morala malarju, ki barva okna starih staršev vrata odpret, ker sta ona dva na dopustu in moram jaz sedaj za te stvari dežurat. Je malar prišel že ob pol osmih - sredi noči zame in za Nika. Sem vstala ob 6.45 in se mi je zdelo, kot da sem ravnokar šla spat. No ob 9-ih mi je pa še en tip iz Telmacha prišel eno kišto zamenjat, tako da mi trenutno internet celo dela (dva dni mi ni). Bomo videli koliko časa.

Sedaj pa moj sonček spančka, jaz imam nekaj minut časa zase, ko pa se zbudi bova pa malo pojedla, potem pa šla do Müllerja. Pa pletje plevela mi še sledi, ker imamo v soboto in nedeljo ene piknike pri nas napovedane in je nujno treba malo okolico uredit.

Kar pa se hrane tiče. Naš tudi nekaj takega kot Tilen in Taj poje. Mu sicer nič ne tehtam ampak je nekja takega.

Mleko - sem mu že zmešala kakšen deci tako alpskega (3,5) kot kravjega v kakšno kašico, pa ni imel nobenih težav. Res pa je, da je imel včeraj malo driske, pa nimam pojma od česa. Čeprav glede na to, kaj si vse tlači v usta, nič čudnega.

PA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Taju za zobek in samostojno stanje. Naš Niki se tudi šele sedjale postavlja na vse štiri in rito dviguje. Drugače pa zelo rad stoji, tako da ga jaz držim za rokice ali pa ritko. Pa majcene korakce dela. Res se mi zdi, da vsak dan pogrunta kaj novega.

Pikica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obletnico poroke.

Sončnica, lep dopust ti želim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neli za drugi zobek.

Drugače pa mene tudi tale vrtec skrbi. Naš gre že 1.9. pa imam nešteto skrbi. Npr. kako dajejo tam takim majhnim otročkom za pit. Niki namreč iz kozarca še ne pije iz flaške pa sam kakor kdaj (če se mu da pije sam, če pa ne, mu mora pa mami držat). Pa kako izgleda uvajanje, in še kup takih malenkosti. Me kar zvijat začne ko pomislim, da ga po 9 ur ne bom videla. Bom pa gotovo jaz bolj trpela kot on.

Nič sedaj grem pa še kaj narest, preden se moj miško zbudi.

papa

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
30.7.2009 11:37:36   
Dream

KATERI SEDEŽ BOSTE/STE KUPILI ZA AVTO SEDAJ PO LUPINICI? Mi2 izbirava med MaxiCosi Tobi in Romer SafefixTT

Mi smo kupili MaxiCosi Tobi, ker so bili lanski modeli v akciji, sicer pa sem se sama bolj navduševala za Romerja. Lupinice še ni prerastel in jo imamo za rezervo za drugi avto, ker je tja sedež težje namestiti.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
30.7.2009 11:40:06   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Nič jo silit, ko bo sama pripravljena se bo dvignila. Če se je začela vzdigovat bo to kmalu, enkrat jo boš samo videla kako stoji. Meni tudi kakšen reče zakaj ga ne učim hodit user posted image user posted image Kr neki..sej se bo že naučil ko bo hotel, že tko mam preveč dela z njim a zdej naj ga pa še hodit učim user posted image

Se strinjam z Jolly123 - ko bo otrok dovolj močan in stabilen, se bo že sam postavil. Nisem pristaš nekega vsiljevanja in prehitrega učenja - konec koncev ne tekmujem z nikomer, da bo moj otrok hitreje shodfil oz. se postavil na nogice.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
30.7.2009 12:37:19   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Se strinjam z Jolly123 - ko bo otrok dovolj močan in stabilen, se bo že sam postavil. Nisem pristaš nekega vsiljevanja in prehitrega učenja - konec koncev ne tekmujem z nikomer, da bo moj otrok hitreje shodfil oz. se postavil na nogice.

Hvala vama. Tud jaz tko mislim. Že ni dovolj močna, da bi stala. Ker ji ne morem dotajčit, je pač ne bom puščala v varstvu, ni kaj. Jaz ji ne dajem soka, pa ji govori, ko boš pri meni se pazila boš pa sokca dobila. Pa več takih..... Me kar mika, da bi za vrtec dala prošnjo za naslednje leto.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 13:23:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 13:25:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 13:27:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 13:37:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
30.7.2009 14:10:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Drugače pa mene tudi tale vrtec skrbi. Naš gre že 1.9. pa imam nešteto skrbi. Npr. kako dajejo tam takim majhnim otročkom za pit. Niki namreč iz kozarca še ne pije iz flaške pa sam kakor kdaj (če se mu da pije sam, če pa ne, mu mora pa mami držat). Pa kako izgleda uvajanje, in še kup takih malenkosti. Me kar zvijat začne ko pomislim, da ga po 9 ur ne bom videla. Bom pa gotovo jaz bolj trpela kot on.

kdaj ste pa vi dobili vrtec in kje? sem tole spregledala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
30.7.2009 14:10:02   
PikicaStonoga

jaz se pa kr pod tole podpišem, nimma kej za dodat :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
30.7.2009 14:21:54   
PikicaStonoga
hmmmmmmm a ste že vse lovile vodo? Jaz razmišljam, da bi se zdele s tem soočilauser posted image  tamalo slečem, jo umijem, nalepim in čakam ...in kaj počneva tačas? greva na postlo ležat al kako? kdo bi vedel .... nimam zdej kej za počet, potem kasneje gremo pa še na bajto, pa je laboratorij ob poti ...tko da lahko bi a ne ;) da še to opravim pred dopustom :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
30.7.2009 15:53:38   
PikicaStonoga
ah  se je odleplo, šlo mimo ...kr neki ... ne vem al naj skoz z njo ležim da bo mirna ...jaz sem jo pustila, da je kobacala, hodila okrog ...očitno ne bi smela ...pa je šel moj projekt po vodi ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
30.7.2009 17:10:09   
jolly123

Hvala vama. Tud jaz tko mislim. Že ni dovolj močna, da bi stala. Ker ji ne morem dotajčit, je pač ne bom puščala v varstvu, ni kaj. Jaz ji ne dajem soka, pa ji govori, ko boš pri meni se pazila boš pa sokca dobila. Pa več takih..... Me kar mika, da bi za vrtec dala prošnjo za naslednje leto.

Moja je tud ratala grozna včasih, ji ne moreva s fotrom dopovedat kakšnih stvari, sej vem da ga ma pač ful rada in če bi blo treba bi ga nosila na Triglav, tko da ji včasih mal popustim, sam vseeno mi pa ni.

Neposredna povezava do sporočila: 2623
30.7.2009 17:12:59   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

[Valla a tebi je Nik sam zaspal ko je šel v vrtec a je tam osvojil to veščino?

ne, sem ga naučila, da je znal sam zaspati, preden je šel v vrtec. Vem, pa da me je blo kar strah kako bo, ker je bil tak karakter, ampak ni blo panike. Zdej za Tilna me pa sploh ne skrbi (zaenkrat user posted image )

Ma mene skrbi ful, ampak samo glede spanja, pa ker vem da bomo meli pestro doma, ko ga poberem iz vrtca, ker bo preutrujen.
Ne vem pa kako naj ga navadim da zaspi sam čez dan. Še zvečer mu ne rata vedno. Če ga dam v pojstlo in ga pustim se bo začel valat, bo vstal itd in pol se bo drl in to lahko dela cel dan. Ulegu in zaspal ne bo user posted image Any idea?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 19:19:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?