Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 13:28:28
|
|
|
|
gold fish
|
zdravo babike...... spet zatišje tu gor..... pf - fajn, da je piknik uspel, mi ga bomo imeli pa jutri....... Joj, me je kar groza, če se spomnim, da greš v pon. delat.... Marisa - ...meni sploh ni v mb za it, ker je kolona od šentilja pa vse do meje ....samo gremo vseeno popoldan malo.... ..a jutri pa že bubi & co. pridejo nazaj ..mater hitro mine.... ja, kje so pa ostale čvekice....so vse na dopustu al kaj.... nič, lepo bodite....se kaj beremo zvečer....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 14:28:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - fajn, da je piknik uspel, mi ga bomo imeli pa jutri....... Joj, me je kar groza, če se spomnim, da greš v pon. delat.... V torek štartam.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 15:17:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - fajn, da je piknik uspel, mi ga bomo imeli pa jutri....... Joj, me je kar groza, če se spomnim, da greš v pon. delat.... V torek štartam. pridna
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.8.2009 15:18:12 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 21:06:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - fajn, da je piknik uspel, mi ga bomo imeli pa jutri....... Joj, me je kar groza, če se spomnim, da greš v pon. delat.... V torek štartam. ma no, saj ni neke bistvene razlike..... A sta z Lano že kaj trenirale pri babici?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 21:24:45
|
|
|
|
ključek
|
čer..........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 21:25:28
|
|
|
|
ključek
|
< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.8.2009 21:26:26 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 21:25:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - fajn, da je piknik uspel, mi ga bomo imeli pa jutri....... Joj, me je kar groza, če se spomnim, da greš v pon. delat.... V torek štartam. uspešen začetek ti želim.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 21:27:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...saj, jaz tud že malo pogrešam, samo pri meni prevaga tisto, da je neg. del. okolje in mi je pol kar fajn doma dokler pač tako je .... jaz pa ne...jaz bi bila skozi odkar so otroci doma...ne vem..enostavno si ne znam vsega skupaj zorganizirat...pa full mi je hudo,ko nisem zraven otrok...mah..vem ja..čudna sem..kaj čmo... nisi čudna. jaz bi tudi bila doma.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 21:38:15
|
|
|
|
ključek
|
ni nobene...grem še jaz.....nočko.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 22:21:29
|
|
|
|
arabela*
|
dober večer želim
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 23:41:00
|
|
|
|
gold fish
|
dober večer in hkrati lahko noč ... ...se mi ne da več na rač. bit....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 23:58:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish dober večer in hkrati lahko noč ... ...se mi ne da več na rač. bit.... ...men tudi ne ...delam foto knjigo in sem že tko ...nočka...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 0:09:30
|
|
|
|
gloria
|
MANJA & MINEA ***vse naj naj ob pihanju prve svečke***
< Sporočilo je popravil gloria -- 2.8.2009 0:10:31 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 10:00:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish A sta z Lano že kaj trenirale pri babici? Ne nisva. Saj jima bo šlo. Včasih, ko grem k frizerju, pedikerju ali večji nakup jo ima. Pa zadnjič, ko sem imela operativni poseg. Glej to bo hitro minilo. Ona dopoldne še spi pridno. Zjutraj se bosta najedli, šle na sprehod, potem bo šla spat in spi 1,5 ure, malica, malo kopanje v bazenčku, igra, kosilo in hop, hop bo že mamica doma nekaj čez pol dve. Mi ni žal, da delam šest ur.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 10:01:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you uspešen začetek ti želim. Hvala.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 10:05:18
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz pa ne...jaz bi bila skozi odkar so otroci doma...ne vem..enostavno si ne znam vsega skupaj zorganizirat...pa full mi je hudo,ko nisem zraven otrok...mah..vem ja..čudna sem..kaj čmo... Nisi čudna, če čutiš, da bi rada bila zraven otrok, čudno mi je prej to, da si ne želiš iti malo ven med ljudi in ne biti samo mama. Meni je bilo čudovito, ampak prihaja novo obdobje. Pa ne mislim zdaj samo to zate, saj je veliko mamic, ki ne želijo v službo. Jaz osebno kot ženska se ne izpopolnjujem samo kot gospodinja, partnerka in mamica, hočem tudi službo. Moj mi je večkrat rekel, da naj bom doma. Hvala lepa. Zjutraj se uštimaš, lepo oblečeš, namažeš in gas. Saj bo po moje fajn, ko bom noter prišla. Da bi pa mogla za vsak euro prositi, to mi je pa tazadnje. Za spodnje perilo, za vložke, za frizerja, za kaubojke.
< Sporočilo je popravil pf -- 2.8.2009 10:06:39 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 10:06:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria MANJA & MINEA ***vse naj naj ob pihanju prve svečke*** Čestitke tudi od mene.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 10:08:09
|
|
|
|
pf
|
Zdaj sem si še golfa oprala, pripravila malo večji kup Laninih cotk za k babici in sedaj grem po miško, ker se je zbudila.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 11:15:51
|
|
|
|
arabela*
|
Evo...jaz pa spet lenarim z leptopom v postli....M spi pri atiju na trebuščku...tam tako uživa....jaz pa malo počivam...Zdaj smo že vse teri babike prehlajene......groza...ne mine in ne mine.. Si še moram lase oprat it počasi,pol pa šibam na kosilo...njami ami... lep dan želim vsem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 14:42:53
|
|
|
|
pf
|
Jaz sem pa Lani naročila Ketlerjevo gugalnico. To bo veselje. Je nora na gugalnice. Pri babici in dedku ima tisto prenosljivo, ko se zunaj postavi, doma bo pa fiksna.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 16:23:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babeeeeeeeeeeeeee..... tle je tkoooo vročeeeeeeeeeeeeee... za ****, nooooooooo.... 42 stopinj!!! to, ker tle počnem, bi lahko tudi doma delala... hahaha.... no, doma nimam klime v stanovanju..... Ma sva pa res imeli srečo.... prideva dol in en tip maha na cesti in sprašuje, če rabimo apartma... itak, da ja... gremo pogledat in točno to, kar sva hotele.... klima, brezžični internet, sat tv, dvd player, terasa z baldahinom, ma ni da ni.... edino plaže so kr daleč.... Samo je pa dolga..... in še ugotavljam, da bi bilo z dojenčkom boljš it kam v Bovec in odkrivat senčne pošpoti..... tukaj je itak treba bit do večera notri.... Čestitke dvojčicama za rojstni dan...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 18:57:07
|
|
|
|
arabela*
|
lara...kje pa si na morju sploh?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 19:43:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babeeeeeeeeeeeeee..... tle je tkoooo vročeeeeeeeeeeeeee... za ****, nooooooooo.... 42 stopinj!!! to, ker tle počnem, bi lahko tudi doma delala... hahaha.... no, doma nimam klime v stanovanju..... Ma sva pa res imeli srečo.... prideva dol in en tip maha na cesti in sprašuje, če rabimo apartma... itak, da ja... gremo pogledat in točno to, kar sva hotele.... klima, brezžični internet, sat tv, dvd player, terasa z baldahinom, ma ni da ni.... edino plaže so kr daleč.... Samo je pa dolga..... in še ugotavljam, da bi bilo z dojenčkom boljš it kam v Bovec in odkrivat senčne pošpoti..... tukaj je itak treba bit do večera notri.... Čestitke dvojčicama za rojstni dan... Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 19:44:04
|
|
|
|
pf
|
Mi smo pa preživeli popoldne na Arehu in pikniku. Vroče je bilo grozno, vsaj sedem, osem stopinj preveč.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 20:30:57
|
|
|
|
petra1978
|
Čer babike! Evo, smo se cel dan spet potepali, je bilo vroče za p.... Še sedaj se nisem ohladila. Zadnjih par dni vas sploh nisem sledila in zdaj ko pridem sem - ŠOK. PF gre že delat, naši dvojčici pa že praznujeta eno leto. Pa kam je šel čas? Kar ne morem verjet. Me kar stiska pri srcu, čeprav vem, da bo Gal v najboljših rokah (moja mami) in da se nimam za kaj bat. Kako pa vam kaj jejo v tej vročini? Jaz popoldanske malice in večerje skoraj ne spravim v Gala. Po moje mu je prevroče, da bi jedel. Sem se pa letos odličila, da drugo leto obvezno kupimo klimo. Ker to ni normalno, še sedaj imam 29 stopinj v stanovanju, kljub odprtim oknam. Tako, zdaj se je pa moj vrnil iz svojega večernega teka in nama grem skuhat kapučino in na balkon malo na hladno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?