Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:40:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Čer, da se spet malo javim Evo, mi smo danes shodili še vedno pa ni bil tretjič cepljen, je vedno kak smrkelj Tehta pa 10,5 kg ..o kok lepo...prvi septemberček ...sem mislila da bo bubika prva...no mogoča pa je na morju ..... a bubika je že tako daleč tud?....nič nisem spremljala... .....Po moje, pa bi nam bubi javila nekak, če bi bubika shodila doli na morju ...ne nevem če je tko daleč...sklepam po tem da je vse prva nardila ....med septem.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:40:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Moj škratek, tu je že ostrižen luškan..... pa navihan tud zgleda.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:41:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...saj, jaz tud že malo pogrešam, samo pri meni prevaga tisto, da je neg. del. okolje in mi je pol kar fajn doma dokler pač tako je .... jaz pa ne...jaz bi bila skozi odkar so otroci doma...ne vem..enostavno si ne znam vsega skupaj zorganizirat...pa full mi je hudo,ko nisem zraven otrok...mah..vem ja..čudna sem..kaj čmo... a pol nisi šla delat takrat? ..... joj, ko berem vsake kvatre..pol pa ne vem zakaj se gre... en teden sem delala ja..............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:42:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pf ku ku ...si že pripravljena na šiht V torek štartam. ................
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:42:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...misa4 kaj še hujšaš .... sem tud tebe htela vprašat kako je šlo....saj je že mimo ne? ...še dva tedna...se nekako držim čeprav ga serjem zadnje čase....je pa šlo dol dobrih 10...imam pa drug petek vodni dan in tehtanje...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:42:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Moj škratek, tu je že ostrižen ...o smeško mali....se vidi da je ful stabilen...mi še tak ne sedimo .... naš je še tud med pijančki
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:43:23
|
|
|
|
arabela*
|
grem grozljivko gledat................noč
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:44:08
|
|
|
|
misa4
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Moj škratek, tu je že ostrižen luškan..... pa navihan tud zgleda..... Ne praš, sam traparije mu grejo po glavi nočno lučko mi je razbil, telefon uničil, dal plenico dol in se mi v copat polulal pa sok v čevlje zlil vse to v samo enem dnevu kaj šele bo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:44:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a bubika je že tako daleč tud?....nič nisem spremljala... .....Po moje, pa bi nam bubi javila nekak, če bi bubika shodila doli na morju naša že par sekund sama stoji,drugače pa pa se z eno roko šetama.... naš še pa noče prav na nogah stat...nekaj se že trudi, samo ni še to to..
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:44:37
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a bubika je že tako daleč tud?....nič nisem spremljala... .....Po moje, pa bi nam bubi javila nekak, če bi bubika shodila doli na morju naša že par sekund sama stoji,drugače pa pa se z eno roko šetama.... ..pol že lepo korake dela ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:45:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ne nevem če je tko daleč...sklepam po tem da je vse prva nardila ....med septem. a sem jaz kaj zamudila ...kaj je vse naredila? ....jaz se nič ne spomnim
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:46:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Moj škratek, tu je že ostrižen luškan..... pa navihan tud zgleda..... Ne praš, sam traparije mu grejo po glavi nočno lučko mi je razbil, telefon uničil, dal plenico dol in se mi v copat polulal pa sok v čevlje zlil vse to v samo enem dnevu kaj šele bo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:46:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya en teden sem delala ja.............. ...pa ni blo tapravo ne..... pa še prehitro je bilo...... uživaj še, dokler lahko...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 31.7.2009 23:51:48 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:47:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a bubika je že tako daleč tud?....nič nisem spremljala... .....Po moje, pa bi nam bubi javila nekak, če bi bubika shodila doli na morju naša že par sekund sama stoji,drugače pa pa se z eno roko šetama.... naš še pa noče prav na nogah stat...nekaj se že trudi, samo ni še to to.. ...mi tudi ne...se vstane sam ob opori,sam kaj ni stabilen(se ziba)....ah bo že
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:47:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...še dva tedna... ...pa kak, da se jaz to spravim delat ....cajt še imam
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:49:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...še dva tedna... ...pa kak, da se jaz to spravim delat ....cajt še imam ...ni lahko...jaz sem se mogla prvo v glavi pošlihtat da sem sploh začela....edino kaj mi je super da sem lahko jela z malim enako in še mož se je večkrat pridružil seveda z kakim dodatkom...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:51:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Ne praš, sam traparije mu grejo po glavi nočno lučko mi je razbil, telefon uničil, dal plenico dol in se mi v copat polulal pa sok v čevlje zlil vse to v samo enem dnevu kaj šele bo naš pa samo neke kable vlači, pa predale/elemente odpira, pa rože mi trga, danes je pri mojem fotru telefon vlačil, pa kar naekrat nekoga (strica) klical.... aja, najrajši pa hodi na wc...pa tam po školjki gor plazi ....bratova soba...beri njegove igrače...so pa itak zakon......ma enega transformerja..ja ni hudič...si ga zna vklopit, da mu lučke svetijo, pa da nekaj špila....še jaz ne vem, kje se to naštima
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:55:18
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz bi tud še šla na morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...... pa možek dopusta zdaj ne dobi a naj grem kar sama z malima ....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:57:10
|
|
|
|
gold fish
|
....je danes že zdaj ful gužva na cesti.....se že ful tu mimo vozijo......imajo bavarci od danes počitnice, pa italijani (no oni ne grejo tu mimo ).....eto spet kolona...zgleda, da je bil trajekt
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:57:44
|
|
|
|
gold fish
|
babeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! kje ste vse
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 0:03:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! kje ste vse ...tu in tam...mal pospravlajm da bo vikend bolj miren in čekiram tuki gor
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 0:04:24
|
|
|
|
gold fish
|
eh, niste resne.... ..zakaj ste pa prijavljene čao
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 8:06:30
|
|
|
|
arabela*
|
jutro ...za popi.....celo noč nič spali,mala je jokala, tulila......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 9:18:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutro ...za popi.....celo noč nič spali,mala je jokala, tulila...... Revče malo. Kaj je imela vročino?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 1.8.2009 9:19:07
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Piknik uspel, edino se mi zdi, da sta mi ene dve možganske celice odmrle, ker sem spila dva piva in ga še zdaj čutim. Adijo roza. Ni to za mene več.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?