gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - kje ste zadnjič kofetkale mb-ke? ...sem slikice gledala, pa nimam pojma kje je to...zgleda pa fajn, pa igrala so..... enkrat ste ble 25.7 enkrat včeraj, pa še enkrat pred 25, pa bubi je bila tud zraven mislim, da 25.7.... na enih pa ste bolj z novimi čvekicami..... aja, pa ve tri babike ste prave frajerke na slikicah ....M je prava babika že...... ti si pa na eni taka suhica...v tistih kavbojkah, pa rjavo majčko..... ma kam daš tisti ves sladoled ....aja, saj si napisala.....pokuriš ... .... .. ..ne, res me zanima lokacija..... če ti je mi napiši no....., ker iskat ziher ne bom šla... joj,kaj vem,kdaj misliš? Zadnje čase full kofetkamo....smo se taprave skup našle,pol pa nam ode dve tri ure.. Pri astorji ji tisto,ko "zgledam" suhica... ...tisto ko pa je full zelenja zunaj okoli,pa je Mitnica...tam ko je cesta za Kamnico...Aja...pa Kalvarija še je super....iščemo vedno varjante,da je otrokom prijazno... ja..meni se res kile ne poznajo..zdaj pa grem drug mesec še na fitnes..... ...si ziher, da je tam Astoria...če je pa zelenje, pa neka igrala so, pa taki beli kamenčki.....pa od matcar pali se po toboganu vozi.....ti pa M za roke držiš, da hodi....pa okrog so smreke posajene, pa ograja okrog ....pol enkrat je tud neki ful velik travnik, pa polno baldahinov belih postavljenih ...mogoče Mestni park.... ...no ta tretje, pa ste nekje, ko je s trstiko bambusom kafič prekrit...matcar, pa ena črna s punčko.... ...te slike sem mislila....oz. lokacije...če zdaj bolj veš....
|