Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 20:33:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako, zdaj se je pa moj vrnil iz svojega večernega teka in nama grem skuhat kapučino in na balkon malo na hladno Fajn se imejta.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 21:11:43
|
|
|
|
ključek
|
čer........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 21:15:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria MANJA & MINEA ***vse naj naj ob pihanju prve svečke*** čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 21:16:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz pa ne...jaz bi bila skozi odkar so otroci doma...ne vem..enostavno si ne znam vsega skupaj zorganizirat...pa full mi je hudo,ko nisem zraven otrok...mah..vem ja..čudna sem..kaj čmo... Nisi čudna, če čutiš, da bi rada bila zraven otrok, čudno mi je prej to, da si ne želiš iti malo ven med ljudi in ne biti samo mama. Meni je bilo čudovito, ampak prihaja novo obdobje. Pa ne mislim zdaj samo to zate, saj je veliko mamic, ki ne želijo v službo. Jaz osebno kot ženska se ne izpopolnjujem samo kot gospodinja, partnerka in mamica, hočem tudi službo. Moj mi je večkrat rekel, da naj bom doma. Hvala lepa. Zjutraj se uštimaš, lepo oblečeš, namažeš in gas. Saj bo po moje fajn, ko bom noter prišla. Da bi pa mogla za vsak euro prositi, to mi je pa tazadnje. Za spodnje perilo, za vložke, za frizerja, za kaubojke. ????? to sem jaz napisala?? aja, citirala si moj post, k sem odgovorila sarayi. kapiram zdej.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 2.8.2009 21:21:34 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 21:49:15
|
|
|
|
ključek
|
ja nč punce, mi gremo jutri v vrtec..........tukaj ni nobene za čvek, tko da..........nočko. p.s. ne morem verjet...........po 3 tednih al kok, pridem na RR, pa že 3 dni nobene nikjer.............
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 21:51:29
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 21:55:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer oj!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 22:06:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne vem............a je samo meni čudno, ampak.........a niso teme, na forumu starši čvekamo, oz. naslovi tem, čedalji bolj čudni, če ne že bizarni????? Marčevski zvončki in trobentice II.del Julijske morske zvezdice in ježki Avgustovski egi in egice 2009 ........................??????????????? okej, sej sem jaz čudna, sam tole mi je pa...........kr neki......... mah...svet je čudn ratal...ne ti...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 22:07:18
|
|
|
|
arabela*
|
čestitke slavljencem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 22:13:55
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, nočko.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 22:16:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, nočko. greš že? nočka..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 22:26:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo dober večer vam zaželim. Mi smo nazaj in smo se imeli super Pa na strani 123 sem ostala, da bom vedela jutri Ajde, nočka!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 22:56:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne vem............a je samo meni čudno, ampak.........a niso teme, na forumu starši čvekamo, oz. naslovi tem, čedalji bolj čudni, če ne že bizarni????? Marčevski zvončki in trobentice II.del Julijske morske zvezdice in ježki Avgustovski egi in egice 2009 ........................??????????????? okej, sej sem jaz čudna, sam tole mi je pa...........kr neki......... mah...svet je čudn ratal...ne ti... mislim, da je res...to tadrugo.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 22:58:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja nč punce, mi gremo jutri v vrtec..........tukaj ni nobene za čvek, tko da..........nočko. p.s. ne morem verjet...........po 3 tednih al kok, pridem na RR, pa že 3 dni nobene nikjer............. ..... držim pesti za vrtec..... ...meni se več ne da tak čvekat tu gor ...vidiš, da še na sms nisem odgovorila ...... sem že kot kaki črnogorc
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:01:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish A sta z Lano že kaj trenirale pri babici? Ne nisva. Saj jima bo šlo. Včasih, ko grem k frizerju, pedikerju ali večji nakup jo ima. Pa zadnjič, ko sem imela operativni poseg. Glej to bo hitro minilo. Ona dopoldne še spi pridno. Zjutraj se bosta najedli, šle na sprehod, potem bo šla spat in spi 1,5 ure, malica, malo kopanje v bazenčku, igra, kosilo in hop, hop bo že mamica doma nekaj čez pol dve. Mi ni žal, da delam šest ur. no, saj tak je bilo mišljeno...če je že ostala kaj tam brez tebe........ ker naš še ni bil nikjer... ....huda bo, huda....al pa ne, ker joka se ne, če ga kdo drug animira , če bo pa na ignore ...pa še ne vem kaka bo reakcija
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:03:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria MANJA & MINEA ***vse naj naj ob pihanju prve svečke*** se podpišem.... ...me prav zanima kaki babiki sta že....nazadnje sem ju videla na pedaitriji.. imeli pa sta okrog 2kg
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:04:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you uspešen začetek ti želim. ....jaz tud......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:04:30
|
|
|
|
sonček33
|
Fišica in Gloria mal kukam k vam. Še malo pa bo torta s svečko.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:07:05
|
|
|
|
gold fish
|
o, sonček......lepo te je "videt" pri nas...... sem ti tam na "naši" temi nekaj pisala.....čitat pa nisem šla, če je bil kaki odgovor .... ja, mi smo že skoraj v nizkem štartu za pihanje... ...boš videla kako hitro bo minilo še teh 6 mesecev in bo že Lovro na vrsti.... ..grem zdaj gledat če si kaj odgovorila
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:07:40
|
|
|
|
sonček33
|
sem sem, le pojdi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:14:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sem sem, le pojdi nič našla ....a na avgust, sept... al prejšnji
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:23:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara...kje pa si na morju sploh? Smo na Braču, na Bolu.... ma meni sploh ni všeč tle... pa tok so mi vsi zavidali, da grem sem... tisti Zlatni rat je sicer lep, ma oblegan do daske... meni ni všeč gužva in moji prjatlci tudi ne... danes sva cel dan poležavali v apartmaju, zvečer smo šli v mesto na sprehod. Ja bila moja pikica prvič zunaj v temi, no vsaj po zelo dolgem času.... Če gre pa spat, ko je še svetlo zunaj.... In sem se počutla kr krivo, ker ni mogla zaspat do 22h... Jutri gremo v neko sosednjo vasico pogledat, če dobimo kakšno bolj samotno plažo.... ker drugače, mi tle nimamo kej delat..... razen, da rentamo boat....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:27:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sem sem, le pojdi nič našla ....a na avgust, sept... al prejšnji našla in odgovorila
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 2.8.2009 23:31:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara...kje pa si na morju sploh? Smo na Braču, na Bolu.... ma meni sploh ni všeč tle... pa tok so mi vsi zavidali, da grem sem... tisti Zlatni rat je sicer lep, ma oblegan do daske... meni ni všeč gužva in moji prjatlci tudi ne... danes sva cel dan poležavali v apartmaju, zvečer smo šli v mesto na sprehod. Ja bila moja pikica prvič zunaj v temi, no vsaj po zelo dolgem času.... Če gre pa spat, ko je še svetlo zunaj.... In sem se počutla kr krivo, ker ni mogla zaspat do 22h... Jutri gremo v neko sosednjo vasico pogledat, če dobimo kakšno bolj samotno plažo.... ker drugače, mi tle nimamo kej delat..... razen, da rentamo boat.... lara - kaj niste šle ve na dopust? .....mi na dopustu ne poznamo rač., tv, cajtng, ...... pol je tak isto kot da smo doma...... mi imamo ponavadi takrat odklop..... no, saj je lepo, da se javiš, pa da me malo čitamo, samo......uživaj, pa pozabi tačas na nas ....ma se hecam..... ti kar poročaj kva dogaja
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?