|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
29.7.2009 23:42:55   
testianka
Ljupka no ne tako govorit. Me tukaj te imamo rade, mož te iima rad in otroci te sigurno obožujejo.
Če boš tko mislila bodo to mislili tudi drugi.

Mislišm da smo me vse lepotice?????

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.7.2009 8:03:06   
NATAŠA35
ljubkauser posted image user posted image user posted image ne sekiraj se zarad mame, prosim...da ti ne govorim, kaj je moja meni naredila...najbolje bo, da pretrgaš vezi in se ne meniš veliko zanjo...pokliči jo parkrat na teden, drugače pa ne...

mož in otroci te obožujejo in za njih si najlepša in to je važno...ne dopusti, da te besede mama in sestre potolčejo, ker si tega ne zaslužiš...

jaz tudi nisem ne vem kaka lepotica, imam težave z zobmi, mi odpadajo en za drugim, tako da sem kar škrbasta, ušesa imam oslovska, imam ful preveč kg, pa kaj, dokler me imajo tako mož kot otroci radi tako, kot sem, sem najbolj srečna ženska, prav tako kot si ti...

resnično pretrgaj vezi,je hudo in boleče, samo važno, da boš ti srečna, če te bo pa mama potem še vedno obsojala, pa ji lepo povej, da ona na enak način dela tudi tebi...

jaz obsojam razliko med otroci...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 602
30.7.2009 8:53:12   
ljupka
Hvala punce,ampak je hudo.Sedaj ko imam svoje otroke jo sploh ne razumem,oba imam neizmerno rada in oba sta del mene!
A smo tle gor res take ki smo mogle marsikaj prestat!
Mož misli,da je mogoče užaljena,ker ji ne dam svojih otrok.Kako ji naj dam svoje otrok ,če je mene skoz tepla,brcala,mi škarje zabola v rame,preklinjala,sestrine otroke je učila grdih besed,kako ji naj jih zaupam za več dni.Da bi šla moja tri letnica z njo sama na morje,ni šans!

Hudo mi je ,ker ne morem otrok pelat na morje,mislila sva da bova do sedaj dobila subvencijo za mlade družine,in sva regres zapravla za gradnjo hiše.laminati,jupol...in sedaj nimam ni za sladoled,subvencije še ni,letos je veliko vlog in zato zamujajo.In jih ne morem pelat niti za en dan.
Prosila sem jo naj mi posodi,ko dobim subvencijo ji vrnem,pa mi ni hotela dati,a vem da ima vedno denarja!A sem si obljubila,da se ne bom več poniževala in jo kaj prosila.Vedno sva se znajdla se bova tudi sedaj!
Se opravičujem ker jokam tle gor,ker ima vsaka svoje probleme!Hvala vam na potpori!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.7.2009 10:22:59   
testianka
Sej sva midva tud skoz brez denarja, greva iz meseca v mesec pa še poroka, ki tudi ne bo poceni.
Ampak važno je da skupi držita.
Glej res si ne moreta privoščit morja, sladoleda in drugih stvari, ampak poglej iz svetlejše strani, imate se radi, preselili se boste v hišo in dobili dojenčka (upam da v aprilu).user posted image

Jest recimo grem enkrat na mesec k eni na masažo, to sem se odločila da mi pripada ker zaslužim, pa mi je rekla ta ženska ki je tud drugače ful tko duhovna, da če bom jaz skoz mislila da sem brez denarja tudi bom, če bom skoz mislila na slabo se bo to tudi zgodilo.

Zdej si pa govorim, zmogli bomo z denarjem, rad me ima sej nisem tko slaba za pogledat, ...
IN veš kaj je najvažnejše - res pomaga.
Sem veliko bolj srečna in samozavestna.

Tko, da res se ne pustit.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 604
30.7.2009 12:25:57   
ljupka
Saj glej nisva glih skoz brez denarja,sam sedaj nisva prav splanerala,mal sva se zaletela,in prišla bova čez tako kot zmeram,ni panike!Mal sem pojamrala,čeprav to ni moja navada.Pa tud navajena sem biti brez!

Pusti zdaj mene Testianka rajš povej kako si ti?Kako se počutiš,gdaj imaš prvi pregled,datum sta že določla,gdaj postaneš gospa?

Neposredna povezava do sporočila: 605
30.7.2009 12:27:07   
NATAŠA35
joj ljubka, a to ti je delala...hudič babji, oprosti...

jaz tud nimam dobrega mnenja o svoji mami, vzemala mi je štipendijo - plačevala sem ene delnice, zdaj se lahko nos obrišem, sem popušila, tepla me je nonstop, nič mi ni privoščila, še to kar sem imela, je drugim dajala, zmerjala me je non stop, vedno govorila zakaj ni naredila splava z mano....na koncu me je njen novi partner, oče najmlajše sestre skoraj posilil in sem bila vedno v strahu, kdaj se bo spravil name - a ni bilo dovolj njegove pijače in udarcev in ko sem ji povedala, je njemu verjela...in ko sem rekla, da tako ne morem več živeti, me je moj dragi k sebi vzel in hvala bogu sem malo zaživela..

ljubka tud sama nimam ne vem koliko denarja, živim v leseni montažni hiši, imam polno pufov, ki jih odplačujem, včasih nimam niti 5€ v žepu, pa kaj, važno, da smo imam svojo družino... jaz sem si sposodila denar od mame in sem rekla, da nikoli več in tega se bom držala...

ljubka da slučajno svojih otrok ne bi dala mami, čeprav moja mami njih čisto drugače vzgaja in razvaja...vedno si je želela sina in jaz sem ji dala tri vnuke...

kar pravi testinka je čisto res, preberita si secret ali skrivnost, če pa rabita dvd mi pišita, pa vama pošljem...

ljubka, kakor sama praviš je tudi to velja, vedno sta se znajdla in še vedno se bosta...

evo za obe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 606
30.7.2009 13:50:12   
ljupka
Kako preboliš da te mama nima rada?
Stara sem 30 let pa se zaradi nje še vedno zjočem kot mali otrok.Bojim se je še vedno kot hudiča!
Vse njene stranke pa mislijo da je angel iz nebes,kakšno srečo imam da je moja mama.Če bi vedeli resnico,saj men tko nebi noben verjel.

Mene je s 15 leti nagnala v službo,na dan plače je prišla pred tovarno in mi je vse pobrala.Na dan sem prehodila 12 km da sem prišla v službo in domov,ni bilo pomembno kakšno vreme je bilo ,al je padal dež al sneg.Sem prišla v službo premočena do kosti sp me sodelavke slekle, sušile, brisale ,da sem prišla k sebi,ona je doma slatko spala,samo da je 15 v mesecu dobila denar,zame jo ni brigalo.Ko sem pri 10 letih reklada me je preganjal pedofil in mi kazal lulka,je rekla da kaj je to tazga.Ko nisem pri 16 marala fantov se je drla name da sem lezbika,da stare tete ne bo imela doma!Škoda govort,bilo je veliko hudega,če pa zdaj kaj omenim prav da ni res,da lažem!
Pokojna stara mama je bila edina oseba,ki me je imela rada in mi je stala ob strani,njej se imam zahvalt,da sem danes med živimi.5.8.BO 4 LETA OD KAR JE NI OB MENI,TAKO SEM OSAMLJENA IN SAMA BREZ NJE,nimam nobenga ,da bi mi svetoval in me potolažil,tako jo pogrešam in je ne morem prebolet.Bila je stara 95 let ,ko je umrla,samo zame je to slaba tolažba.Po njej ima moja punčka ime Ana!
Kaj je kakšna polna luna da me danes tako daje!Saj se čist dobro počutim,tako kot živim sedaj dobro nisem še nikoli,ampak včasih me še zaboli in se smilim sama sebi,včasih se še zgodi ,poretko,ker mi otroci ne dovoljo!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 607
30.7.2009 13:59:58   
testianka
No jest se kar uredu počutim, ugotavljam sicer da bom morala malo bolj počivat ampak zdaj zato nimam časa.
Našemu prvošolčku urejava sobo, zaposlena sem s pripravami na poroko, tako da hvalabogu v službi nimam preveč dela.

Prvi pregled imam v ponedeljek.
Ne da upam, ampak verjamem, da bo vse o.k.

Poroka bo pa konec septembra.
Je še ful enih obveznosti ampak bomo zmogli.
Vam pa po pravici povem, da kar pozabim da semuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 608
30.7.2009 14:03:33   
testianka
Ljubka kdaj se selita v novo hišo?

Neposredna povezava do sporočila: 609
30.7.2009 14:04:18   
ljupka
Super testianka le merkaj se,in vse najbolše,da poroka uspe user posted image user posted image user posted image user posted image in lahko nosečnost ti želim.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 610
30.7.2009 14:45:04   
ljupka
Ne vem testianka ,moj sam dela .Kuhinja je ,samo hladilnik mi manka,oktobra izplačam sušilc pa si ga bom verjetno uzela na merkator piko.Jedilnica in dnevna so pobarvane,danes polaga laminate.Potem je treba še belt sobe ,hodnik,stopnišče,zmankale nam bojo vsaj še dve kante belega jupola in tri kante barvastega,to je okrog 100€,upam,da bo subvencija do takrat.Jaka ima komplet sobo,Ana rabi tri delno omaro.Za silo bo še dober kavč na katerem spiva,v glavnem za silo bo dobro to kaj mava zdaj.Za v jedilnico imava gasilske klopi in miza,veš tisto iz merkurja ki se da sestavt.
Upam da kmal,vsaj do oktobra,če ne prej!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
31.7.2009 16:12:44   
Katjusa
Ojla punce:)

Mi smo prišli včeraj domov zaradi prehladauser posted image user posted image user posted image user posted image drugače bi mogli ju3 prit ampak je beni zbolel pol še florči in smo raje šli domov kot pa da dol plačujem pa ne morem na plažo..... v glavnem dopust je bil ena sama katastrofauser posted image user posted image user posted image zdej sam upam, da se otročka hitro pozdravita in da gremo na popravni izpit tokrat s šotoromuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
31.7.2009 20:42:58   
isabeaux
user posted image  Živjo punce....

Joj Ljupka.... user posted image  pa kaj pri vragu misli ta tvoja mat da je...joj joj...ne bit jezna...ampak res mislim, da moreš z njo prekinit vse stike...ker ni ga hujšega, kot da te kdo ponižuje in misli, da lahko opravlja s teboj in si briše noge vate, kot da si predpražnik...katastrofa...vem da je težko...ampka res bi jaz na tvojem mestu zelo dobro premislila,...ali še jo sploh boš kdaj pozdravila..kaj šele kaj druzga...kriza...

Glede tebe pa...NIKAR si ne dovoli, da bi samo pomislila in verjela kakršnikoli opazki, ki jo tvoja mati izreče...ker ni res...ona to počne ker je bolana oseba...in s tem hrani svoj ego...ti pa nikakor nisi ne grda, ne  nič vredna...ampak ravno obratno!!! Živi življenje brez nje ...ker te ni vredna...in še nekaj...grd ni noben človek...dokler ne postane hudoben...hudobni ljudje pa so tudi grdi...in sem ti ne  spadaš...res ne...

Grda je lahko le tvoja mati ker je zlobna in hudobna!!!Ti pa ne...si8 super človek, ki ga ima rada njegova družina in si zaslužiš le najboljše, zato prosim te ne poslušaj takih bedarij, ki jih izreče ona..pa nikoli več se ne zanesi nanjo, ker mislim, da uživa v tem da te jezi....

To da ne daš otrok k njej v varstvo, pa veš da je edino prav, ker pri takem zmaju ne smejo otroci bit....

OK...se opravičujem, da sem se razpisala...ampak tole sem ti mogla povedat.... Tudi me tuki te imamo rade in  vemo da si super človk...in zato ti pošiljam en lep objemček in user posted image

Nataša...kako si kaj ti...a že mimo o...ste veselo user posted image ....no men se počasi user posted image  poslavlja, tko da upam da potem se pa kaj prime....

Katjuša...pa super slikce...mislim da ste kljub prehladu uživali...no mi pa gremo ta teden ki prihaja v Čatež...jupi...še nisem bla in mala se že ful veseli...no saj se vsi...user posted image  

Katjuša ti si rekla da si jemala klomifen...a ne...kako je s tem...meni ga je g. dala, ker je rekla, da je sedaj spet bil ss...zelo zgodenj, ker je krvni test pokazal...in je rekla, da očitno imam slaba jajčeca in da bi naj klomifen pomagal...ga pa jem 1/2 tbl. na dan, od 3  - 7 dne cikla....a mi poveš kako je bilo pr teb...kolk si ga jedla, in kdaj je pomagal...

Testianka...ti se sam lepo čuvaj....kako daleč si ...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 613
31.7.2009 21:13:38   
ljupka
Živjo Isabeaux pogrešala sem te!
Ne sekiraj se saj bo bolje,otkar ima mojo sestrico pri sebi me zelo malo vidi,še posebaj otkar je naredila nekaj ,kar ji nikoli ne otpustim,ne meni ampak svojemu otroku,moji nečakinji!Ni me bilo dol že tri meseca!
Hvala ti na potpori,ampak sedaj misli nase in na to da sedaj ti bo pa ratalo in uživaj v čateških ,tam je super!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 614
1.8.2009 0:09:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux
Katjuša ti si rekla da si jemala klomifen...a ne...kako je s tem...meni ga je g. dala, ker je rekla, da je sedaj spet bil ss...zelo zgodenj, ker je krvni test pokazal...in je rekla, da očitno imam slaba jajčeca in da bi naj klomifen pomagal...ga pa jem 1/2 tbl. na dan, od 3  - 7 dne cikla....a mi poveš kako je bilo pr teb...kolk si ga jedla, in kdaj je pomagal...

Jst sem jemala Klomifen ker nisme imela rednih ovulacij oz. so le te preslabe al kako.... PCO v šprvo sme zanosla prvi ciklus jemanja v drugo pa je trajalo dlje in sem prva 2 cikluse imela 1 tabletko od 3-7 potem pa 2 ins e dobla reakcijo na zdravila (tako mi je v lekarni povedala ko sem vprašala kaj je narobe da imam ful suho in da me pečejo spolni odnosi) potem sem sama prekinla in čet 2 meseca sem spet jemala po eno in je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

tebi je dozo še zmanjšala ker očitno imaš ovulacije vendar so prešibke tak da držim pesti za user posted image in da bo tokrat vse OK.... a si dobila potem še dabroston? jst sem ga obakrat jemala potem od 15-25 dneva ciklusa v prvo mi ga je dal potem še kr naprej do 13 tedna nosečnosti

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 615
1.8.2009 15:39:04   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Živjo Isabeaux pogrešala sem te!
Ne sekiraj se saj bo bolje,otkar ima mojo sestrico pri sebi me zelo malo vidi,še posebaj otkar je naredila nekaj ,kar ji nikoli ne otpustim,ne meni ampak svojemu otroku,moji nečakinji!Ni me bilo dol že tri meseca!
Hvala ti na potpori,ampak sedaj misli nase in na to da sedaj ti bo pa ratalo in uživaj v čateških ,tam je super!user posted image user posted image user posted image

Pa kaj mora vse okoli sebe mantretirat? Ni mi jasno, da so taki ljudje potem še priiljubljeni...krizaaa...

Ja saj po slikcah sodeč je v Čatežu res lepo...se pustimo še dodatno presenetit...user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
1.8.2009 15:43:02   
isabeaux

[/quote]
Jst sem jemala Klomifen ker nisme imela rednih ovulacij oz. so le te preslabe al kako.... PCO v šprvo sme zanosla prvi ciklus jemanja v drugo pa je trajalo dlje in sem prva 2 cikluse imela 1 tabletko od 3-7 potem pa 2 ins e dobla reakcijo na zdravila (tako mi je v lekarni povedala ko sem vprašala kaj je narobe da imam ful suho in da me pečejo spolni odnosi) potem sem sama prekinla in čet 2 meseca sem spet jemala po eno in je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

tebi je dozo še zmanjšala ker očitno imaš ovulacije vendar so prešibke tak da držim pesti za user posted image in da bo tokrat vse OK.... a si dobila potem še dabroston? jst sem ga obakrat jemala potem od 15-25 dneva ciklusa v prvo mi ga je dal potem še kr naprej do 13 tedna nosečnosti

[/quote]

Ja jaz bi naj imela svoje ovulacije...le vsi ti ss - i so zagonetka....imam pa seveda ne dabroston...ampak utrogestan od 14 dne naprej...zraven klomifena....

Reči mi še...a si imela razen to kar si že napisala, še kake druge stranske učinke? Ker mene kr neki glava boli...pa no saj ni tko hudo..ampak predvidevam da je od klomifena...no saj danes je zadnja tabletka...pol pa v akcijo...Pa a ovulacije si čutila? In kolk dni po zadnji t. si jo imela...če veš....ker bi naj bila od 4 do 10 dni po zadnji tabletki...a ne...

Sem pa neki brala da se tudi Dr. Reš poslužuje samo polovičke klomifena...da je baje kao manj več...so pisale nekatire forumovke....

Joj jaz res upam da sedaj uspe...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 617
1.8.2009 21:58:23   
Katjusa
isabeaux jst nisem čutla ovulacije sem jo pa glede na pdp imela v prvo nekje 5 dan po zadnji tableti v drugo pa 7 dan.....
držim pesti, da vam ratauser posted image user posted image user posted image user posted image
razen teh stranskih učinkov nisem imela nič drugega....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 618
2.8.2009 17:53:27   
Katjusa
Punce kako ste?
mi spet pakiramo.... sma se odločala med kampom in apartmajem no na koncu smo se odločil, da gremo v terme radenci v hoteluser posted image se vid, da moj odločauser posted image user posted image user posted image user posted image sem ga pa že vprašala, če me bo peljal kej tud na kampiranje vsaj za kak vikend, če me ne bo vzamem eno zreven in gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Otročka sta zdrava no beniju 1x dnevno še noseka čistimo (zvečer), da potem res lahko super spi sicer pa nime več težav.... florjan tud mičkano še smrka ampak ni več panike..... smo pa rekl gremo vseen v terme ker je topla voda in streha torej smo zaščiteni pred vetrom in namakamo se v topli vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa mislim, da me bo ta mesec O prej obiskala ker imam malo sluziuser posted image zdej je nekje 8-9 dan ciklusa imam občutek, da se bo ta mesec zgodila prej.... bomo poskusl bit pridni,da bomo lahko v začetku septembra upal nauser posted image ....

kako pa kej ve?
in kako kej naše nosečke?

če se ne javim več se tipkamo v nedeljo ko se vrnemo iz dopusta tak, da lepo se imejte in upam, da boste takrat že vse user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 619
2.8.2009 18:11:30   
ljupka
 Mi smo bili včeraj en dan na morju,smo šli kr na našo obalo ,do poldne smo se kopali v Izoli,potem gremo vedno v Koper v interspar na južno,potem smo pa kr v Kopru na kopališču ostali,otroci so uživali,midva sva kr zmantrana.Otroka sta se tud zmantrala,ko smo se vozili domov sta v avtu zaspala in spala sta do jutra!

Katjuša uživaj!
Če tvoj ne bo hotel v kamp se priporočam,da probam tudi to!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Isabeaux kako ti,kaj počneš?

Testianka a kaj bolj počivaš?

Nataša kako pa ti,si uredu?Javi se kaj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljupka -- 2.8.2009 18:16:47 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 620
2.8.2009 18:34:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Mi smo bili včeraj en dan na morju,smo šli kr na našo obalo ,do poldne smo se kopali v Izoli,potem gremo vedno v Koper v interspar na južno,potem smo pa kr v Kopru na kopališču ostali,otroci so uživali,midva sva kr zmantrana.Otroka sta se tud zmantrala,ko smo se vozili domov sta v avtu zaspala in spala sta do jutra!

Katjuša uživaj!
Če tvoj ne bo hotel v kamp se priporočam,da probam tudi to!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Isabeaux kako ti,kaj počneš?

Testianka a kaj bolj počivaš?

Nataša kako pa ti,si uredu?Javi se kaj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da ste užival. Upam, da ste šli v supernovi tud na sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image tam je men taboljši tist točen......user posted image user posted image user posted image user posted image
velja, zmenjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 621
2.8.2009 19:01:19   
Teni_
Jaz pa sem končno dočakala prvo user posted image  po ss in v oktobru (če bo redna) lahko začnemo spet delatuser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 622
2.8.2009 20:04:26   
ljupka
Teni upam ,da se ti uredi ,da se ti spet kmal prime in da bi bilo vse uredu celo nosečnost.
Kako se pa počutiš?Psihično mislim,je srček uredu,če bi se rada zjokala,te z veseljem poslušam in potolažim!Moraš dat iz sebe ven,da boš lažje šla naprej! Saj verjamem,da te je mož potolažil in otroka,tod vseeno,da te mine strah,da bo tokrat vse uredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 623
2.8.2009 20:08:44   
Teni_
Vredu sem, hvala ti. user posted image Prvih par dni je bilo hudo, zdaj pa je že vredu in samo odštevam dneve, da minejo ti trije meseci.

Bi mi bilo huje, če bi se zdaj moj odločil, da zdaj pa ne bova več poskušala, ker se je full vstrašil, ko me je videl celo krvavo, ampak se je že spravil k sebi in je on prvi spraševal, kdaj bova lahko spet probala. Me to kar precej gor drži.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 2.8.2009 20:09:32 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
2.8.2009 20:28:07   
ljupka
To je pa lepo od njega vem kakšni so,bolj se prestrašijo kakor me!
Lani ko sem imela probleme s srcem mi je rekel naj pozabim na otroke,da sta dva dovolj,ker se je bal zame.Dolgo sem ga peglala in prosila in moledovala,da sva se zmenila že na začetku za 4 otroke,da jaz ne mislim odnehat,pa tudi otroka imata veliko željo,pogovarjala sva se tudi z njima,če bi hotela še bratca ali sestrico in sta bila ful navdušena.
Včeraj mi je sinko rekel,rekla sta da bomo imeli dojenčka in kje je zdaj ta dojenček nikjer ga ni!Tako da je včasih kr teško!
Smo bili v trgovini pa je rekel jaz bi izbrav eno igračo za dojenčka!Ga vprašam za karerega dojenčka?Za našega a ne!
Ampak mi še nimamo dojenčka!Bom mu dal pozneje ko se bo rodil!
A si misliš kako teško pričakuje!Upam da nam rata v letošnjem letu!

Tebi tudi držim pesti da ti rata in da bi se potolažla!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?