NATAŠA35
|
joj ljubka, a to ti je delala...hudič babji, oprosti... jaz tud nimam dobrega mnenja o svoji mami, vzemala mi je štipendijo - plačevala sem ene delnice, zdaj se lahko nos obrišem, sem popušila, tepla me je nonstop, nič mi ni privoščila, še to kar sem imela, je drugim dajala, zmerjala me je non stop, vedno govorila zakaj ni naredila splava z mano....na koncu me je njen novi partner, oče najmlajše sestre skoraj posilil in sem bila vedno v strahu, kdaj se bo spravil name - a ni bilo dovolj njegove pijače in udarcev in ko sem ji povedala, je njemu verjela...in ko sem rekla, da tako ne morem več živeti, me je moj dragi k sebi vzel in hvala bogu sem malo zaživela.. ljubka tud sama nimam ne vem koliko denarja, živim v leseni montažni hiši, imam polno pufov, ki jih odplačujem, včasih nimam niti 5€ v žepu, pa kaj, važno, da smo imam svojo družino... jaz sem si sposodila denar od mame in sem rekla, da nikoli več in tega se bom držala... ljubka da slučajno svojih otrok ne bi dala mami, čeprav moja mami njih čisto drugače vzgaja in razvaja...vedno si je želela sina in jaz sem ji dala tri vnuke... kar pravi testinka je čisto res, preberita si secret ali skrivnost, če pa rabita dvd mi pišita, pa vama pošljem... ljubka, kakor sama praviš je tudi to velja, vedno sta se znajdla in še vedno se bosta... evo za obe