Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.7.2009 15:18:44
|
|
|
|
nia5
|
Zunaj pa je nenormalno vroče , moj otrok je že eno uro v bazenčku, zdaj sem jo komaj spravla nekaj pojest, pol pa roma nazaj, ker uživa na polno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.7.2009 20:07:22
|
|
|
|
aurora28
|
Jana sej jaz tudi obožujem sladoled, ampak pravilo pri hujšanju je: VSE KAR IMAŠ NAJRAJE DAJ STRAN IN BOŠ SHUJŠAL! Danes sva si z mojim privoščila po dolgem času sauno in je bilo super, najprej greš v vročino, nato pod hladen tuš in nato gol ležeš na ležalnik in se nastavljaš soncu. to je uživancija. V soboto pa v Vrsar - Koversado, komaj čakam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.7.2009 20:24:57
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Danes pa je bil zopet en grozno vroč dan. HB, da je jutri petek, potem pa dva dni malo miru. Novega ni nič, vse po starem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.7.2009 20:25:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gremo mi zdaj malo ven, otroci in pes že težijo Čeprav je stanovanje totalno razmetano in bi bilo koristneje, da bi jih napodila delat generalno Čakamo na dež joj, ne govori! jst sm šla v soboto šele zvečer ob 10ih tla brisat, ker drugače ne pridem zraven. snoči sem likala do 1ih, danes me pa spet čakata še 2 pralna stroja. kdaj bo konc? če te potolažim lahko rečem na morju (ne boš likala), drugače pa realno nikoli.. na žalost res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.7.2009 21:01:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 V soboto pa v Vrsar - Koversado, komaj čakam. [/color] A niso tu sami Slovenci Pejdi raje v Valalto pri Rovinju ;) ... zelo zrihtan in fajn kamp
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.7.2009 22:05:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana sej jaz tudi obožujem sladoled, ampak pravilo pri hujšanju je: VSE KAR IMAŠ NAJRAJE DAJ STRAN IN BOŠ SHUJŠAL! Zame bi bilo to bolj podobno kazni Danes sva si z mojim privoščila po dolgem času sauno in je bilo super, najprej greš v vročino, nato pod hladen tuš in nato gol ležeš na ležalnik in se nastavljaš soncu. to je uživancija. za uživanje. V soboto pa v Vrsar - Koversado, komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.7.2009 22:06:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem se spravila pakirat Tilnove kašice in mleko,koharček,pa malo drobnarije,pa je tako težka potovalka,da moram prestaviti v tisto s koleščki,ker to ne bo noben nosil Tašča gre tudi sedaj 1x na morje,pa se še ni zjasnila kdaj .Včeraj je prijatelja vprašala,kdaj gresta,pa je bil njegov odgovor: jaz zase vem,kdaj grem,zate pa ne vem?Saj se je hecal,samo včasih mora pa tudi pomisliti,kaj zine,ker je tašča hitro užaljena.To še jaz vem,da se moram kdaj v jezik ugrizniti,da ni dolg nos zgleda da bo taščica odrinila na dopust istočasno z vami Bog ne daj! Ne,ne,to pa ne.Mora hišo in psa čuvat Btw: kako kaj vaša ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.7.2009 22:06:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, je sestrca malo brskala po računalniku in našla tole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.7.2009 22:54:54
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, vidim, da bo zdaj res treba iti spat Samo toliko še moram počakati, da kruhomat začivka in zavijem svežo štručko v serveto, potem pa v horizontalo. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 8:35:38
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro.. Naša noč je bla bolj tako tako, ne vem kaj ga je mučilo, ampak kr v spanju je nekaj jamral..tako da je na koncu pristal pri naju.. Danes je šel zadnji dan v vrtec, avgusta bomo skupaj uživali doma. Vzgojiteljicama sem nesla vsaki eno svileno ruto, doma poslikano in z odtisom Nejčkovih rok.. mislim da bo vredu. drugače pa danes imam še kar nekaj dela, avgusta pa bolj na izi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 8:42:22
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Pri nas je bila po doooolgeeeeeeeem času noč spet resnično grozna Vreščanje!!! Ni da bi govoril jana81, upam, da ste potem, ko je Nejček pristal pri vama v postelji, lažje prespali noč IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Danes je šel zadnji dan v vrtec, avgusta bomo skupaj uživali doma. Vzgojiteljicama sem nesla vsaki eno svileno ruto, doma poslikano in z odtisom Nejčkovih rok.. mislim da bo vredu. drugače pa danes imam še kar nekaj dela, avgusta pa bolj na izi. Meni se zdi krasna ideja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 9:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN evo mene, dopusta je konec in je treba delat Naj se pohvalim, da smo se na dopustu imeli krasnooooooooooo , sem mislila da bo bolj utrujajo pa ravno obratno , miška je uživala 100 na uro, pa ne boste verjele spali smo 2x na dan po min. 2 urci, in še celo noč , voda je bila mrzla, pa smo se vseeno kopali. Skratka: noro je bilo V sredo smo na morju dobili obisk, Žan in njegova družinca, in sta mala zaljubljenca prav uživala skupaj, vam moram pol pokazat slikce kako sta skupaj spala na plaži in to 2 urci Je pa miška fasala neko vnetje lule , ima že cel teden živo rdečo, čeprav je zanimivo da ko jo maževa nič ne treza, nič jo ne boli , barva pa je taka , tako da danes jo ati pelje k zdravniku da vidmo kaj je to. Ko bo malo več cajta, pa pogledam kaj je tu novega papa računi kar kričijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 9:48:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Pri nas je bila po doooolgeeeeeeeem času noč spet resnično grozna Vreščanje!!! Ni da bi govoril OČITNO je bilo nekaj v luftu, ker je tud Nejc jamral, pa ne vem zakaj, nečakinja pa celo noč driskala in jokala, bogi moj bratec pa trpel zraven, ker je mamica še v P.[sm=smiley19.gif] jana81, upam, da ste potem, ko je Nejček pristal pri vama v postelji, lažje prespali noč ja no, ni bilo najbolje, ampak zadovoljivo IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Danes je šel zadnji dan v vrtec, avgusta bomo skupaj uživali doma. Vzgojiteljicama sem nesla vsaki eno svileno ruto, doma poslikano in z odtisom Nejčkovih rok.. mislim da bo vredu. drugače pa danes imam še kar nekaj dela, avgusta pa bolj na izi. Meni se zdi krasna ideja kaj je zdej to,ko citiram je vse tako nepregledno ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 9:51:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN evo mene, dopusta je konec in je treba delat si pa hitro nazaj ? niste bili cel teden? Naj se pohvalim, da smo se na dopustu imeli krasnooooooooooo , sem mislila da bo bolj utrujajo pa ravno obratno , miška je uživala 100 na uro, pa ne boste verjele spali smo 2x na dan po min. 2 urci, in še celo noč , voda je bila mrzla, pa smo se vseeno kopali. Skratka: noro je bilo V sredo smo na morju dobili obisk, Žan in njegova družinca, in sta mala zaljubljenca prav uživala skupaj, vam moram pol pokazat slikce kako sta skupaj spala na plaži in to 2 urci a je anja zamenjala ljubimca? da vemo ali lahko Nejc kero drugo zagrabi , zdej se jih še otepa.. Je pa miška fasala neko vnetje lule , ima že cel teden živo rdečo, čeprav je zanimivo da ko jo maževa nič ne treza, nič jo ne boli , barva pa je taka , tako da danes jo ati pelje k zdravniku da vidmo kaj je to. Ko bo malo več cajta, pa pogledam kaj je tu novega papa računi kar kričijo
< Sporočilo je popravil jana81 -- 31.7.2009 9:52:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 9:53:41
|
|
|
|
jana81
|
sploh ne bom več citirala, ker se mi bo zmešalo, tako je vse v k.... za Anjo Tio.da bo čimprej OK.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 12:03:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa miška fasala neko vnetje lule , ima že cel teden živo rdečo, čeprav je zanimivo da ko jo maževa nič ne treza, nič jo ne boli , barva pa je taka , tako da danes jo ati pelje k zdravniku da vidmo kaj je to. Ko bo malo več cajta, pa pogledam kaj je tu novega papa računi kar kričijo o boga mala za AT pa za uživancijo na morju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 13:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa miška fasala neko vnetje lule , ima že cel teden živo rdečo, čeprav je zanimivo da ko jo maževa nič ne treza, nič jo ne boli , barva pa je taka , tako da danes jo ati pelje k zdravniku da vidmo kaj je to. Ko bo malo več cajta, pa pogledam kaj je tu novega papa računi kar kričijo o boga mala za AT pa za uživancijo na morju HVALA PUNCE jo je moj peljal zdravniku: ima GLJIVICE smo dobili kremo za lulo in usta, baje da mora biti bolje v roku 2 dneh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 13:17:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Kako smo? Pr nas je vse fajn, spanje, počutje, vreme - VROČE, sam mal hladen zrak popiha in je fajn. Vid se je ravnokar zbudil. Odkar smo doma spi super, itak k ma dormeo jogi . Drgač pa nč nouga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 13:17:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN evo mene, dopusta je konec in je treba delat Naj se pohvalim, da smo se na dopustu imeli krasnooooooooooo , sem mislila da bo bolj utrujajo pa ravno obratno , miška je uživala 100 na uro, pa ne boste verjele spali smo 2x na dan po min. 2 urci, in še celo noč , voda je bila mrzla, pa smo se vseeno kopali. Skratka: noro je bilo V sredo smo na morju dobili obisk, Žan in njegova družinca, in sta mala zaljubljenca prav uživala skupaj, vam moram pol pokazat slikce kako sta skupaj spala na plaži in to 2 urci Je pa miška fasala neko vnetje lule , ima že cel teden živo rdečo, čeprav je zanimivo da ko jo maževa nič ne treza, nič jo ne boli , barva pa je taka , tako da danes jo ati pelje k zdravniku da vidmo kaj je to. Ko bo malo več cajta, pa pogledam kaj je tu novega papa računi kar kričijo O bogica, upam da bo kmalu vse ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 13:17:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, je sestrca malo brskala po računalniku in našla tole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 19:50:18
|
|
|
|
aurora28
|
Pozdravljena Edinaos, me veseli, da ste uživali na morju. Kje ste pa bili? Upam, da se bo AT hitro pocajtala, je pa boga revica. A si AT takoj iz morja preoblekla v suho pleničko? Morska voda zelo pomaga proti glivicam, saj jih uniči. Kasso ja, v Koversadi je veliko slovencev, pa mene to ne moti, itak smo nagi vsi isti . Letos gremo prvič tja, predvsem zato, ker je blizu, gre lahko zraven in se z nami tudi kopa, pa moj je bil pred leti tam in je pohvalil. za drugo leto pa bomo šli kam drugam, mogoče na otok Rab v Lapor, ker je baje svetovno in prijazno otrokom. Mi gremo pa na morje, se plavat naučit....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 21:36:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi gremo pa na morje, se plavat naučit.... podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 31.7.2009 21:45:18
|
|
|
|
špelin@
|
Čer edinaos, boga AT s temile glivicami Ampak se bodo hitro pozdravile Pa za morsko uživanje. jana81, jaz srčno upam, da bo prihajajoča noč lažja. Za vse Koliko je stara prva bratova hčerkica? Kako sta kaj tvoja svakinja in novorojenka? Srčekgirll, le glej, da nas boš informirala, ko bo kaj novega - saj veš, o čem govorim aurora28 in suzy85: UŽIVAJTE NA MORJUUUUUUUUUUUUUUU!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.8.2009 9:49:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer edinaos, boga AT s temile glivicami Ampak se bodo hitro pozdravile Pa za morsko uživanje. jana81, jaz srčno upam, da bo prihajajoča noč lažja. Za vse Koliko je stara prva bratova hčerkica? Kako sta kaj tvoja svakinja in novorojenka? Srčekgirll, le glej, da nas boš informirala, ko bo kaj novega - saj veš, o čem govorim aurora28 in suzy85: UŽIVAJTE NA MORJUUUUUUUUUUUUUUU!!! O vem vem o čem govoriš, sam ne bo še nč zdej mogoče mal bl pol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.8.2009 11:30:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Aja, drgač pa HELOW! Pr nas smo super, vreme je pre vroče. Vid spi prvo rundo. Danes smo šli kupit copatke za v vrtec. V pondelk gremo na uvajanje . Kako ste pa kaj ostale?
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?