|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
2.8.2009 8:15:32   
Anonimen
dobro jutro še iz našega konca,

mi smo se včeraj vrnili iz morja, ker je enostavno preveč vroče da bi človek tam doli živel, dihal, migal,....

doma je prijetnih 24 stopinj. najstarejši je užival na morju celih 7 dni, najmlajši pa ..... jah, glih vročine ni prenašal, čez dan je bolj malo spal, posledica je bila tudi manj spanja in več stokanja. Danes gremo na šobec, da se ohladimo, pa še oskar tam samo je in spi. Mu izgleda zelooo paše sveži gorski zrak.

v bazenček in morja ga nisem namakala, ker:
prvič: nevarno sonce - s kremami faktor 45 ga pa tudi ne mislim mazat
drugič : voda definitivno premrzla za tako majhne
tretjič: za vse to je še čas

žakeljček - pri nas ne pride v poštev, ker obema paše bolj hladno kot vroče. Se spomnim, da najstareši ni mogel potem nič migati in mu ni bil všeč. Sej če pomislim, da tudi rada spim skoraj popolnoma gola, brez kakšnih obvez, zavez itd...mi je popolnoma jasno, da moja dva mulčka žakeljčka ne marata.

a je zdaj kera zares noseča al se samo malo zezate ? Pri nas sem postavila ultimat, da bomo enega zagotovo še imeli, samo potem razmišljam če ne bi bilo vseeno če bi imeli še enega, ker smo nato velika družina, pa meni ne bi bilo potrebno delat še deset let, pa vmes bi se ene dvakrat za štiri leta preselili v tujino, pa mi spet ne bi bilo treba delat, pol grem pa lahko že v penzijo user posted image user posted image user posted image ampak potem zakaj za božjo voljo sem delala faks, pa tečaje, pa kariera ?!user posted image  

ime erazem - definitivno zelooo všeč user posted image user posted image

zobki - najstarejši je dobil prve zobe pri treh mesecih. Pri šestih jih je imel že osem. Ja, je bila prava norišnica.

številke oblačil - 62 mu je že skoraj premajhna, tako da večinoma v 68. Za pozimi pa kupujem številko 74 za bolj začetek zime in 86 za bolj konec. Sem pa zadnjič kupila tudi ene poletne čevlje ( za naslednje leto ), za tristana številko 30. So bile 50% ceneje, tako da se kar splača.

hranjenje - se mi zdi, da tudi malo manj poje v teh vročih dneh. Mu zato malo več dajem vode in čaja, da ne dehidrira.

kaj je zdaj s tem iškim vintgarjem ? Se lahko al se ne more z vozičkom ?

kje je medvedje brdo in kaj se tam dogaja ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
2.8.2009 8:29:42   
lake
Lahko greš z vozičkom v Iški Vintgar, samo ne čisto do konca, sp'loh pa ne če maš voziček z malimi kolesi, al pa če ga vsake tok časa mal neseš. Je pomoje Šobec bolja varianta, samo za bit gneča na cesti.

Včeri sm si kupla revijo dojenček (da ne govorim da je 5 evrov ) in sem prebrala da ležalniki niso prov zlo vredu, in da naj bi bli notr samo eno uro na dan. Pa kam user posted image naj jo pol dam? Na tleh ne zdrži več kot ene pol ure naenkrat, v naročju jo pa tud cel dan  ne morem nosit, kar oni seveda priporočajo. Ja pol nej mi pa še eno lužkinjo plačajo, da bo delala vse ostalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
2.8.2009 9:18:57   
Dudica1
lina user posted image ...medvedje brdo je iz logatca proti žibršam(rovtam)...tam so ene igre in živalice imajo razstavljene potem pa je še veselica z koradom in brendijem in komedijant marjan šares...je glih zadnjič ena pisala da se je zelo nasmejalauser posted image
No mi smo po kavici na terasi,menjamo vodico v bazenčku da se bomo kopali...user posted image ...potem damo otroke spat in pol gremo.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
2.8.2009 10:04:53   
Blueeyes
ojla.. mi smo tud že lep čas budni, samo nisem še uspela pridt do pc-ja... smo mel budnico ob 6h in od takrat ni zaprla očkov nazaj user posted image  tko da mi ni preostal druzga k da grem pospravljat.. tko da sem že eno rundo žehte pobrala in novo obesla

včer nismo šli v iški vintgar, ampak samo v dolino iške... mir, full mal folka... res pa da si mogu fejst iskat solidn plac, k nas je blo 4 odrasli in 3 otroc... je mela voda 17,3 stopinj - taka prijetna ohladitev user posted image
upam da bomo šli dons kej v iški vintgar... ampak ne vozičkat, kopat se!!! da si malo zbistrim misli v tisti mrzli vodi...

naša tud zdej tkole pase kravice.. včer je bla čist srečna k sem jo mela 1 uro nago na previjalki - sm dala sam brisačo spodi na debelo zloženo, dak se poščije da ne steče vse po tleh
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
2.8.2009 10:21:02   
ledenka
uf, kaka noč... kakal je ob 3h in ob 6h. seveda je blo treba previt... in potem še ob 9h. ga previjem, odložim v ležalnik, da si umijem roke... in se je še enkrat pokakal user posted image user posted image user posted image no ja.

sem uspela prezračit, zdaj pa rolete dol in življenje v polmraku user posted image v tej vročini ne grem nikamor.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
2.8.2009 10:21:36   
lananai
Dobro jutro še z moje strani. Tisa v ležalniku, mami za računalnikom. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
2.8.2009 10:22:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

uf, kaka noč... kakal je ob 3h in ob 6h. seveda je blo treba previt... in potem še ob 9h. ga previjem, odložim v ležalnik, da si umijem roke... in se je še enkrat pokakal user posted image user posted image user posted image no ja.

sem uspela prezračit, zdaj pa rolete dol in življenje v polmraku user posted image v tej vročini ne grem nikamor.

uh, to si je pa dobro prečistil ritko user posted image  naša je včer tud 2x kakala... ne vem kaj je blo to... a je vreme al kaj?? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
2.8.2009 10:22:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Dobro jutro še z moje strani. Tisa v ležalniku, mami za računalnikom. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  a spančka al je budna??

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
2.8.2009 10:25:02   
Blueeyes
zanč sem jedla čokoladice Merci, pa me je naša full gledala.. in sem ji dala mal... kako je cuzala... he he.. ta bo čist po mami, pravi slatkiš user posted image  user posted image  pa včeri je jabolko tud full cuzala... se ji je dopadel k je bil full sočen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
2.8.2009 10:27:36   
Dudica1
našmu je pa kolegica dala za polizat ringlo...jo je tko gledal lepouser posted image ....pa zdej se ji kr skoz neki smejčka prav naglas user posted image ...si jo je dobr zapomnuuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
2.8.2009 10:28:46   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

uh, to si je pa dobro prečistil ritko user posted image  naša je včer tud 2x kakala... ne vem kaj je blo to... a je vreme al kaj?? user posted image

ne vem, edino, kar je bilo drugače, sem mu dala par žličk vode (prekuhane). se mi zdi čudno, da bi ga to tako pognalo user posted image običajno kaka sam 1x na dan konkretno, včasih pa še dodatno, ampak čist malo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
2.8.2009 10:29:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

našmu je pa kolegica dala za polizat ringlo...jo je tko gledal lepouser posted image ....pa zdej se ji kr skoz neki smejčka prav naglas user posted image ...si jo je dobr zapomnuuser posted image

ja ja, veš da si zapomne kje dobi posladke - k mu pa mami samo une joške rine v usta user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
2.8.2009 10:29:51   
Dudica1

ja ja, veš da si zapomne kje dobi posladke - k mu pa mami samo une joške rine v usta user posted image

flaško...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
2.8.2009 10:30:58   
Blueeyes

ne vem, edino, kar je bilo drugače, sem mu dala par žličk vode (prekuhane). se mi zdi čudno, da bi ga to tako pognalo user posted image običajno kaka sam 1x na dan konkretno, včasih pa še dodatno, ampak čist malo.

ja mogoče pa je to... naša vode ne mara... sem ji jo enkrat dala, pa je cel dan bruhala... tko da smo končali za zdej... čajčke ma pa rada... kaka pa zdej kr tko mal mešano... zdej je spet 2 dni zapored, prej 3 dni ni... k jo kej prime user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
2.8.2009 10:31:31   
Blueeyes

flaško...user posted image user posted image user posted image

kokr kol... cucelj tak ali drugačen... pravi ali umetni user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
2.8.2009 10:37:48   
lananai

user posted image  user posted image  user posted image  a spančka al je budna??

Budna. Se je z živalcami na ležalniku menla. user posted image Ma je imela zadost, tko da je zdej pri mami v naročju. Sva že šle 1 krog okrog hiše, radovednost babja. Ko vidi kaj novega, kar govori neki... user posted image Pa TV ma rada.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
2.8.2009 10:39:46   
Blueeyes

Budna. Se je z živalcami na ležalniku menla. user posted image Ma je imela zadost, tko da je zdej pri mami v naročju. Sva že šle 1 krog okrog hiše, radovednost babja. Ko vidi kaj novega, kar govori neki... user posted image Pa TV ma rada.

naša tud uživa k jo okrog bajte vozim... tko čukast gleda vse kar se premika... tv bi pa tud skoz gledala, pa ji ne pustim

grem zdej zajtrk jest

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
2.8.2009 10:53:39   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

evo jst sm pojedla kosilo!!
kati: ja itak se pridružim,zakaj pa ne!! kdo se pa vozička še stabo,a še kakšne punce iz ringaraje?
kam greš pa ti plesat,a to doma....a hodš v fitnes
ne ni nobene iz ringaraje...kolegice...
plesanje je za mano...čuki so zakon!!!
miljon folka pa sami mladi...res...to ne mors vrjet kok so gasilske veselice se aktualne...

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

punce, imate kakšen nasvet, kako naj se spravim nazaj k diplomi (samo še zaključiti moram: kazalo, urediti tabele, literaturo,...)?? kakšno spodbudno besedo zame??
sem včeraj ugotovila, da se ne bi rada vrnila v svojo službo,... in diploma je vsekakor odskočna deska za stran! bi pa rada zaključila v septembru, da bom v miru pobrskala za novo službo po porodniški...
navijamo zate>!!!!

pa še eno vprašanje imam,...
kakšno ime se vam zdi Erazem? je bolje Erazm, saj se drugi e sploh ne izgovori?
user posted image user posted image user posted image bo z-majcek2010??user posted image user posted image user posted image

meni je všeč, varjanta Erazem user posted image

se podpišem user posted image

ktja si ti mogoče naslednja majčica?user posted image user posted image user posted image

ne, verjetno ne, nimam še menstruacije, dojim še na polno,... samo trebuh in povišan sladkor imam spet, kar bi me spominjalo na morebitno nosečnost,...
mi je KatMat s svojim postom vrgla kost, da jo zdaj glodamuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Erazem mi je boljše. A zdej so vse katje tuki noseče al kaj?

No maje še kr neki časa ne bomo a prou user posted image

joj crknla bom od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zoja09

Večer.....Nekaj časa me ni na rač.pol pa imam kar 90 strani za prebrat.Saj niste resne!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj sem jih samo preletela,brala sem kar ste napisale danes.

KatMat:da ti nekaj povem gledeuser posted image in zaščite,...Se ti kar pridružujem.Tudi midva sva ene 8 brez zaščite in je veselo spuščal v mene.sem mu rekla če se zajebava in je bil odgovor smeh.Tudi jaz še nimam menstre in me sedaj kar malo mantra da nisem ki noseča.Upam,resnično upam da ne,ker nevem če bi lahko šla naredit splav.Moram ti pa povedat še to,da že 10 dni jemljem tabletke Cerazzete,ki se jih lahko jemlje med dojenjem,saj se z Zojo zaenkrat še polno dojima in me že dva dni ful bolijo jajčniki,danes pa sem dobila krvavitev.Tako,da jih bom verjetno nehala jemat.Kako bomo naredili z user posted image pa nevem,ker sem alergična na kondom,probali smo tudi z kondomi brez lubrikanta in dobim vnetje,tako da nam ostane edino to,da izstopamo eno postajo prej,kar pa mojemu dragemu ne uspeva.

Punce dajte mi povedat,če naredim drug teden test za nosečnost a mi bo že pokazal prave rezultate???

KatMat:sem v mislih s tabo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babe ve ste zakon....joj se mi smeje k nevem v kero skrajnost se bomo spodbujale....juhu menstra al juhu plusek?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KatMat, sem pozabila že prej vprašati, če ima Tija še vedno vročino? ji daješ kaj dodatne tekočine (vodo ali čaj?) v tej vročini zna tudi dehidrirati,... večkrat jo priklapljaj na mleko, ti pa tudi veliko popij.

kr dostikrat ji dam uno dudiko ki je toplomer...in ma skoz 37,5....je pa tud ze men zakuhala...dva dni sem rabila da si je revica opomogla....sem bla dva dni kr skoz not...

ktja mi najbrž ne bomo imeli punčk ... ker "DOBER STROJ DELA ENO SORTO IZDELKOV"user posted image user posted image user posted image ...mislim da je blo tako zadnjič enkrat rečeno?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
2.8.2009 11:00:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
miljon folka pa sami mladi...res...to ne mors vrjet kok so gasilske veselice se aktualne...

ja res je to...mladih je ful do jutra user posted image user posted image user posted image
mi gremo pol na eno...so kmečke igre,nekaj konjeniškega(to bo za večjega-konjički) potem pa korado in brendi user posted image

Zdaj pa oba spita jaz se grem pa ven v bazen mal namočit ker je vroče kot user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
2.8.2009 11:05:57   
KatMat

ja res je to...mladih je ful do jutra user posted image user posted image user posted image
mi gremo pol na eno...so kmečke igre,nekaj konjeniškega(to bo za večjega-konjički) potem pa korado in brendi user posted image

Zdaj pa oba spita jaz se grem pa ven v bazen mal namočit ker je vroče kot user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
2.8.2009 11:06:22   
KatMat
kdaj greste??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
2.8.2009 11:06:46   
Dudica1
ne vem nisem še bla na njihovih veselicah

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
2.8.2009 11:25:07   
Dudica1

kdaj greste??

aja začne se ob 14h...pomoje bomo takrat enkrat tud kmal šli da bomo kaj vidli...prideš??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
2.8.2009 11:27:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ampak potem zakaj za božjo voljo sem delala faks, pa tečaje, pa kariera ?!user posted image   

vse samo zato, da dobro vzgojiš svoje otroke!user posted image
*Lina* tudi ti premišljuješ o še enem fantku?user posted image

Blueeyes, Gaja pa super pase kravce!

Mi smo danes doma. Za zdaj. Se nam ne da ven, a se imamo super, ker smo skupaj. Urban spi. Jaz pospravljam, Oskar in očka pumpata kolo,... bomo šli potem po PSP-ju (midva z Oskarjem s kolesoma, očka in Urban z vozičkom) upam, da bomo zunaj do večera! In da ne bo preveč os!

Se mi ne da hoditi po obiskih,... avto naj kar lepo počiva v senčki.
Veselice so bile pa tudi meni vedno zakon, ker je folk vesel in sproščen in si lahko preprosto napravljen pa se nobeden ne bo obremenjeval s tem!user posted image

Držte pesti, da danes zadanem na lotu!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
2.8.2009 12:02:38   
KatMat

kdaj greste??

aja začne se ob 14h...pomoje bomo takrat enkrat tud kmal šli da bomo kaj vidli...prideš??

kje pa bo??

koradota pa brendija ja pojes na vsaki pijanki

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?