KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy evo jst sm pojedla kosilo!! kati: ja itak se pridružim,zakaj pa ne!! kdo se pa vozička še stabo,a še kakšne punce iz ringaraje? kam greš pa ti plesat,a to doma....a hodš v fitnes ne ni nobene iz ringaraje...kolegice... plesanje je za mano...čuki so zakon!!! miljon folka pa sami mladi...res...to ne mors vrjet kok so gasilske veselice se aktualne... IZVIRNO SPOROČILO: k.tja punce, imate kakšen nasvet, kako naj se spravim nazaj k diplomi (samo še zaključiti moram: kazalo, urediti tabele, literaturo,...)?? kakšno spodbudno besedo zame?? sem včeraj ugotovila, da se ne bi rada vrnila v svojo službo,... in diploma je vsekakor odskočna deska za stran! bi pa rada zaključila v septembru, da bom v miru pobrskala za novo službo po porodniški... navijamo zate>!!!! IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa še eno vprašanje imam,... kakšno ime se vam zdi Erazem? je bolje Erazm, saj se drugi e sploh ne izgovori? bo z-majcek2010?? IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa še eno vprašanje imam,... kakšno ime se vam zdi Erazem? je bolje Erazm, saj se drugi e sploh ne izgovori? meni je všeč, varjanta Erazem se podpišem ktja si ti mogoče naslednja majčica? ne, verjetno ne, nimam še menstruacije, dojim še na polno,... samo trebuh in povišan sladkor imam spet, kar bi me spominjalo na morebitno nosečnost,... mi je KatMat s svojim postom vrgla kost, da jo zdaj glodam IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa še eno vprašanje imam,... kakšno ime se vam zdi Erazem? je bolje Erazm, saj se drugi e sploh ne izgovori? Erazem mi je boljše. A zdej so vse katje tuki noseče al kaj? No maje še kr neki časa ne bomo a prou joj crknla bom od smeha IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 Večer.....Nekaj časa me ni na rač.pol pa imam kar 90 strani za prebrat.Saj niste resne!!!!!! Saj sem jih samo preletela,brala sem kar ste napisale danes. KatMat:da ti nekaj povem glede in zaščite,...Se ti kar pridružujem.Tudi midva sva ene 8 brez zaščite in je veselo spuščal v mene.sem mu rekla če se zajebava in je bil odgovor smeh.Tudi jaz še nimam menstre in me sedaj kar malo mantra da nisem ki noseča.Upam,resnično upam da ne,ker nevem če bi lahko šla naredit splav.Moram ti pa povedat še to,da že 10 dni jemljem tabletke Cerazzete,ki se jih lahko jemlje med dojenjem,saj se z Zojo zaenkrat še polno dojima in me že dva dni ful bolijo jajčniki,danes pa sem dobila krvavitev.Tako,da jih bom verjetno nehala jemat.Kako bomo naredili z pa nevem,ker sem alergična na kondom,probali smo tudi z kondomi brez lubrikanta in dobim vnetje,tako da nam ostane edino to,da izstopamo eno postajo prej,kar pa mojemu dragemu ne uspeva. Punce dajte mi povedat,če naredim drug teden test za nosečnost a mi bo že pokazal prave rezultate??? KatMat:sem v mislih s tabo babe ve ste zakon....joj se mi smeje k nevem v kero skrajnost se bomo spodbujale....juhu menstra al juhu plusek? IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat, sem pozabila že prej vprašati, če ima Tija še vedno vročino? ji daješ kaj dodatne tekočine (vodo ali čaj?) v tej vročini zna tudi dehidrirati,... večkrat jo priklapljaj na mleko, ti pa tudi veliko popij. kr dostikrat ji dam uno dudiko ki je toplomer...in ma skoz 37,5....je pa tud ze men zakuhala...dva dni sem rabila da si je revica opomogla....sem bla dva dni kr skoz not... IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja mi najbrž ne bomo imeli punčk ... ker "DOBER STROJ DELA ENO SORTO IZDELKOV" ...mislim da je blo tako zadnjič enkrat rečeno?
|